Προκριματικά Europa League

209. ΜΠΑΝΑΝΤΣ - ΑΝΟΡΘΩΣΗ

08/7  18:00

Αναμέτρηση 1ου αγώνα : ΑΝΟΡΘΩΣΗ - ΜΠΑΝΑΝΤΣ  3-0

Μπάναντς : Δεν αφήνει και πολλές ελπίδες για την Μπάναντς,το σκορ της πρώτη αναμέτρησης.Από το α’ ημίχρονο βρέθηκε να χάνει με 2-0,ενώ και στο β’ ημίχρονο δεν κατάφερε να αντιδράσει,δέχτηκε ένα ακόμα γκολ στο 64′ και εκεί τελείωσαν όλα.Τελικό σκορ 3-0 υπέρ της Ανόρθωσης.Τώρα αναμένεται να τα δώσει όλα,θα προσπαθήσει να πετύχει ένα γρήγορο γκολ,αλλά γνωρίζει ότι οι ελπίδες της για πρόκριση είναι μηδαμινές.

Απουσίες : Καμία σημαντική απουσία

Ανόρθωση : Έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει στην πρώτη αναμέτρηση,η ομάδα του Γκιγιέρμε Όγιος.Δεν άφησε σε καμία χρονική στιγμή του αγώνα την αντίπαλο της να σηκώσει κεφάλι,την φιλοδώρησε με 3 τέρματα και θα μπορούσε το σκορ να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.Τώρα αναμένεται να αγωνιστεί συντηρητικά,αφού δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει.

Απουσίες : Καμία σημαντική απουσία

Εκτίμηση : Εκτιμώ ότι δεν θα μπουν περισσότερα από 3 γκολ.

ΜΠΑΝΑΝΤΣ - ΑΝΟΡΘΩΣΗ  2-3 goal  2,10

0

0

210. ΤΑΟΥΡΑΣ - ΛΑΝΕΛΙ

08/7  18:00

Αναμέτρηση 1ου αγώνα : ΛΑΝΕΛΙ - ΤΑΟΥΡΑΣ 2-2

Τάουρας : Προβάδισμα δίνουν στην Τάουρας τα 2 γκολ που σημείωσαν στην πρώτη αναμέτρηση,που έληξε ισόπαλη με 2-2.Αν και θα μπορούσε να φύγει νικήτρια,μιας και προηγήθηκε από νωρίς με 2-0.Στην έδρα της είναι πολύ δυνατή,ενώ δυνατή δείχνει και στα αμυντικά της καθήκοντα όπου σε 14 αγωνιστικές,του πρωταθλήματος Λιθουανίας,έχει δεχτεί μόλις 6 γκολ.

Απουσίες : Καμία σημαντική απουσία

Λανέλι : Τίποτα το ιδιαίτερο δεν έδειξε η Λανέλι στην πρώτη αναμέτρηση με την Τάουρας.Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές αφού βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας,σε αντίθεση με την αντίπαλο της.Στα θετικά για τον προπονητή της το γεγονός ότι κατάφερε να αντιδράσει και να πετύχει 2 τέρματα,παρόλο που ήταν πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς; με 2-0.

Απουσίες : Χόλογουεϊ (μέσος)

Εκτίμηση : Προβάδισμα στους γηπεδούχους.

ΤΑΟΥΡΑΣ - ΛΑΝΕΛΙ  1  1,90

0

0

212. ΦΛΟΡΑ ΤΑΛΙΝ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΥΦΛΙΔΑΣ

08/7  18:45

Αναμέτρηση 1ου αγώνα : ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΥΦΛΙΔΑΣ - ΦΛΟΡΑ ΤΑΛΙΝ 2-1

ΦΛΟΡΑ ΤΑΛΙΝ : Όλα για όλα αναμένεται να τα δώσει η ομάδα της Φλόρα Ταλίν,που στην προηγούμενη αναμέτρηση,παρόλο ότι αιφνιδίασε ανοίγοντας το σκορ,δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα,παρά δέχτηκε 2 τέρματα.Στην έδρα της πάντως για τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Εσθονίας,είναι αήττητη έχοντας σε 8 αγωνιστικές, 6 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Απουσίες : Καμία σημαντική απουσία

ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΥΦΛΙΔΑΣ : Αμυντικούς προσανατολισμούς αναμένεται να έχει η Ντιναμό Τυφλίδας,που διατηρεί ένα μικρό προβάδισμα έναντι της αντιπάλου της,με το 2-1 που έφερε στην πρώτη αναμέτρηση.Έδειξε κάποια καλά στοιχεία,παρόλο ότι ακόμα βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας.

Απουσίες : Καμία σημαντική απουσία

Εκτίμηση : Νίκη έστω και με 1-0 για την Φλόρα Ταλίν.

ΦΛΟΡΑ ΤΑΛΙΝ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΥΦΛΙΔΑΣ  1  2,80

0

0

214. ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ - ΤΡΑΝΣ ΝΑΡΒΑ

08/7  19:00

Αναμέτρηση 1ου αγώνα : ΤΡΑΝΣ ΝΑΡΒΑ - ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ 0-2

Μιλικόσκι : Εύκολο έργο αναμένεται να έχει η Μιλικόσκι,καθώς το σκορ 2-0 της πρώτης αναμέτρησης,έδειξε καθαρά την διαφορά δυναμικότητας των 2 ομάδων.Παρόλο που στο πρωτάθλημα Φινλανδίας δεν τα πηγαίνει ιδιαίτερα καλά,εντούτοις στην προηγούμενη αναμέτρηση έδειξε κάποια καλά στοιχεία,ενώ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Απουσίες : Καμία σημαντική απουσία

Τρανς Νάρβα : Προσπάθησε η ομάδα της Εσθονίας,αλλά δεν τα κατάφερε.Έκανε αρκετά λάθη,κυρίως στην άμυνα της και το πλήρωσε.Τώρα θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση,αν και ξέρει ότι είναι δύσκολα τα πράγματα.Στο πρωτάθλημα της χώρας της τα πάει καλά,αφού βρίσκεται στην 2η θέση και διεκδικεί το πρωτάθλημα.

Απουσίες : Καμία σημαντική απουσία

Εκτίμηση : Με αποδόσεις του 1,15-1,20 στον άσο,προτιμώ να ασχοληθώ με το 1 ημίχρονο, 1 τελικό που έχει σοβαρές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί.

ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ - ΤΡΑΝΣ ΝΑΡΒΑ  ΗΜΙΧ/ΤΕΛ.  1/1  1,66

0

0

218. ΓΚΙΟΡ - ΝΙΤΡΑ

08/7  19:30

Αναμέτρηση 1ου αγώνα : ΝΙΤΡΑ - ΓΚΙΟΡ  2-2

Γκιόρ : Πιο ποιοτική ομάδα έδειξε η Γκιόρ,κυρίως στον επιθετικό τομέα και τώρα αναμένεται να παρουσιαστεί ιδιαίτερα προσεκτική,για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.Τα 2 γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση που έληξε με 2-2 της δίνουν μικρό πλεονέκτημα έναντι της αντιπάλου της,αλλά σημαντικό λόγο θα παίξει το άγχος που αναμένεται να έχουν οι παίκτες της.

Απουσίες : Καμία σημαντική απουσία

Νίτρα : Αν και θεωρητικά πάει ως αουτσάϊντερ σε αυτή την αναμέτρηση,το γεγονός ότι δεν πρόκειται να έχει άγχος για το αποτέλεσμα,θα παίξει σημαντικό ρόλο.Άλλωστε ακόμα βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας και κοιτάει να παρουσιαστεί πανέτοιμη στις εγχώριες υποχρεώσεις της.

Απουσίες : Καμία σημαντική απουσία

Εκτίμηση : Αρκετά γκολ αναμένεται να δούμε σε αυτή την αναμέτρηση.

ΓΚΙΟΡ - ΝΙΤΡΑ  OVER  2,30

0

0

220. ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ - ΡΑΝΤΕΡΣ

08/7  19:30

Αναμέτρηση 1ου αγώνα : ΡΑΝΤΕΡΣ - ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΤΖ   6-1

Ντούντελαντζ : Το τελικό σκορ τα λέει όλα όσον αφορά την διαφορά δυναμικότητας της ομάδας από το Λουξεμβούργο,με την Ράντερς.Ελπίδες να ανατραπεί το εις βάρος της σκορ δεν υπάρχουν και αναμένεται ο προπονητής να προβεί σε αλλαγές παικτών και να δοκιμάσει νέα σχήματα.

Απουσίες : Καμία σημαντική απουσία

Ράντερς : Αγγαρεία για την Ράντερς η σημερινή αναμέτρηση,αλλά ευκαιρία για τον προπονητή της να την δει σαν φιλικό προετοιμασίας και να παραταχθεί με αρκετές αλλαγές όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει.Αυτό σημαίνει ότι δεν θα παρουσιαστούν αδιάφοροι,αφού θα δοθεί η ευκαιρία να πείσουν κάποιοι ποδοσφαιριστές ότι αξίζει να παίζουν βασικοί.

Απουσίες : Καμία σημαντική απουσία

Εκτίμηση : Εκτιμώ ότι θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες.Πάντως δεν σας κρύβω ότι προσανατολίζομαι να ποντάρω κάποια ευρώ στο 1 ημίχρονο, 2 τελικό το οποίο βρίσκω στο Internet με απόδοση 21,00 στην Bet365 και είναι ιδιαίτερα ελκυστική.

ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ - ΡΑΝΤΕΡΣ  GOAL/GOAL  1,83

0

0

222. ΠΟΡΤ ΤΑΛΜΠΟΤ - ΤΟΥΡΚΟΥ

08/7  20:15

Αναμέτρηση 1ου αγώνα : ΤΟΥΡΚΟΥ - ΠΟΡΤ ΤΑΛΜΠΟΤ  3-1

Πορτ Τάλμποτ : Πλήρωσε την απειρία της η ομάδα της Ουαλίας,που βρέθηκε από το α’ ημίχρονο να χάνει με 3-0.Το γκολ που σημείωσε,της δίνει κάποιες ελπίδες για να διεκδικήσει κάτι θετικό,αλλά με εμφανίσεις σαν την προηγούμενη,δεν έχει καμία τύχη.Αναμένεται να παίξει με φουλ επιθετικούς προσανατολισμούς μιας και δεν έχει κάποιο λόγο να μην ρισκάρει.

Απουσίες : Καμία σημαντική απουσία

Τούρκου : Το ότι δέχτηκε γκολ οφείλεται περισσότερο στην χαλαρότητα που έδειξαν οι παίκτες της στο β’ ημίχρονο,λόγω και ότι μέχρι εκείνο το σημείο ήταν μπροστά με 3 γκολ.Στο πρωτάθλημα Φινλανδίας πάντως προβληματίζει με την αγωνιστική της κατάσταση που βρίσκεται,ενώ αναμένεται να παίξει αμυντικά και να προσπαθήσει να σημειώσει κάποιο γκολ με αντεπιθέσεις.

Απουσίες : Καμία σημαντική απουσία

Εκτίμηση : Εκτιμώ ότι δεν θα ξεπεράσει τα 3 goal η συγκεκριμένη αναμέτρηση

ΠΟΡΤ ΤΑΛΜΠΟΤ - ΤΟΥΡΚΟΥ  2-3 goal  2,05

0

0

223. ΖΡΙΝΣΚΙ - ΤΟΜΠΟΛ ΚΟΣΤΑΝΑΪ

08/7  20:30

Αναμέτρηση 1ου αγώνα : ΤΟΜΠΟΛ ΚΟΣΤΑΝΑΪ - ΖΡΙΝΣΚΙ 1-2

Ζρίνσκι : Παρόλο ότι βρίσκεται στην αρχή της προετοιμασίας της η ομάδα από την Βοσνία/Ερζεγοβίνη,απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο και πήρε την πολύτιμη νίκη,που της δίνει σημαντικό προβάδισμα για πρόκριση στον επόμενο γύρο.Αναμένεται να μην ρισκάρει,να περιμένει τον αντίπαλο και να σημειώσει κάποιο γκολ στην κόντρα.

Απουσίες : Καμία σημαντική απουσία

Τομπόλ Κοστανάϊ : Νίκη με 2-0 πρέπει να σημειώσει η ομάδα από το Καζακστάν για να προκριθεί.Η ομάδα εμφάνισε πολλές αμυντικές αδυναμίες και το πλήρωσε ακριβά.Το θετικό για την ομάδα είναι ότι θα παρουσιαστεί πιο ξεκούραστη,μιας και το πρωτάθλημα της έχει διακοπή.

Απουσίες : Τράβιν (μέσος)

Εκτίμηση : Εκτιμώ ότι δεν θα ξεπεράσει τα 3 goal η συγκεκριμένη αναμέτρηση

ΖΡΙΝΣΚΙ - ΤΟΜΠΟΛ ΚΟΣΤΑΝΑΪ  2-3 goal  1,95

0

0

224. ΝΤΑΝΤΑΛΚ - ΓΚΡΕΒΕΝΜΑΧΕΡ

08/7  21:00

Αναμέτρηση 1ου αγώνα : ΓΚΡΕΒΕΝΜΑΧΕΡ - ΝΤΑΝΤΑΛΚ 3-3

Ντάνταλκ : Θεωρητικά φαβορί η Νταντάλκ με τα 3 γκολ που σημείωσε εκτός έδρας.Δεν ήταν πάντως καλύτερη της αντιπάλου της στην πρώτη αναμέτρηση,ενώ ευτύχησε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας,ύστερα από αυτογκόλ που πέτυχε ο Μπενίχου στο 80′.Έδειξε ομάδα που δεν εμπνέει εμπιστοσύνη όσον αφορά την αμυντική της λειτουργία.

Απουσίες : Μπερνς,Σινότ (αμυντικοί)

Γκρεβενμάχερ : Αν υπήρχε μία ομάδα που άξιζε να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο με την νίκη,στην προηγούμενη αναμέτρηση,αυτή είναι η ομάδα από το Λουξεμβούργο.Και αυτή παρουσίασε πολλές αμυντικές αδυναμίες και το γεγονός ότι χρειάζεται μόνο την νίκη,θα χρειαστεί να ανοιχτεί και αν δεν αλλάξει τα κακώς κείμενα,θα έχει πρόβλημα.

Απουσίες : Καμία σημαντική απουσία

Εκτίμηση : Αρκετά γκολ εκτιμώ ότι θα δούμε στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.Παίζει πολύ το over.

ΝΤΑΝΤΑΛΚ - ΓΚΡΕΒΕΝΜΑΧΕΡ  OVER  1,55

0

0

225. ΣΤΡΕΪΜΟΥΡ - ΚΑΛΜΑΡ

08/7  21:00

Αναμέτρηση 1ου αγώνα : ΚΑΛΜΑΡ - ΣΤΡΕΪΜΟΥΡ  1-0

Στρέϊμουρ : Έπαιξε με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς η ομάδα από τους νήσους Φερόε,αλλά δεν κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας.Παρουσιάστηκε πάντως με καλά οργανωμένη άμυνα μόνο που τώρα αναγκαστικά θα χρειαστεί να ανοιχτεί για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.

Απουσίες : Καμία σημαντική απουσία

Κάλμαρ : Δυσκολεύτηκε πολύ να διασπάσουν την καλά οργανωμένη αμυντική διάταξη της Στρέϊμουρ,οι παίκτες της Κάλμαρ.Το γκολ που πέτυχαν στο 79′ τους δίνει ένα μικρό προβάδισμα,όσον αφορά την πρόκριση στον επόμενο γύρο και αναμένεται να παρουσιάσουν την ίδια αμυντική τακτική,που έδειξαν και οι αντίπαλοι τους,στην προηγούμενη αναμέτρηση.

Απουσίες : Καμία σημαντική απουσία

Εκτίμηση : Λογικά λίγα γκολ σε αυτή την αναμέτρηση.

ΣΤΡΕΪΜΟΥΡ - ΚΑΛΜΑΡ  UNDER  2,57




Bet Sponsor


Παίξε στην BetClic με πάνω από 1.000.000 παίκτες!
Υψηλές αποδόσεις και το καλύτερο Μπόνους Εγγραφής! 100% έως 100€




Τα καλύτερα Μπόνους εγγραφής!

100€ Μπόνους Εγγραφής , στοιχημάτισε με το καλύτερο live bet

100€ Μπόνους Εγγραφής , 80 χρόνια εμπειρίας και αξιοπιστίας

100€ Μπόνους για νέους παίκτες , παίξε στην πιο αναπτυσσόμενη εταιρία

100€ Μπόνους για νέους παίκτες , το νέο μπόνους μόνο για λίγες ημέρες!

100€ Μπόνους για νέους παίκτες , η ελληνική πλατφόρμα στοιχήματος!

100€ Μπόνους Εγγραφής , βραβεία καλύτερης εταιρίας 2006 , 2008 και 2009

50€ Μπόνους Εγγραφής , κέρδισε +30% έξτρα παίζοντας Σούπερ παρολί




Δείτε δωρεάν αγώνες στο PC σας , μόνο με την εγγραφή σας!

Ισπανίας , Γερμανίας , Αυστρίας , Ιταλίας

Ιταλίας , Πορτογαλίας , Βελγίου

Ιταλίας , Πορτογαλίας , Βελγίου , Championship Αγγλίας

Ιταλίας , Πορτογαλίας , Βελγίου , Championship Αγγλίας , Ισπανίας







myPocoToolbar το απαραίτητο εργαλείο σου στο Στοίχημα!

Live Scores - Βαθμολογίες - Στατιστικά - Προγνωστικά - Αθλητικά Sites - Radio - TV


  • Array
  • Array
  • Array
  • Array
  • Array
  • Array


Καταχωρημένο σε: Europa League • Δημοφιλή Θέματα

Φώτης Λανταβός Ειδικότητα συντάκτη: Πρωταθλήματα: Ισπανίας - Ιταλίας

Σχόλια (0)

Trackback URL

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα