Όμιλος Η’

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΟΥ

1η αγωνιστική

16/6  14:30 Ονδούρα - Χιλή  (Mbombela Stadium , Νέλσπρουιτ)

16/6  17:00 Ισπανία - Ελβετία  (Durban Stadium , Ντερμπάν)

2η αγωνιστική

21/6  17:00 Χιλή - Ελβετία  (Nelson Mandela Bay Stadium , Πορτ Ελίζαμπεθ)

21/6  21:30 Ισπανία - Ονδούρα  (Ellis Park Stadium , Γιοχάνεσμπουργκ)

3η αγωνιστική

25/6  21:30 Ελβετία - Ονδούρα  (Free State Stadium , Μπλουμφοντέιν)

25/6  21:30 Χιλή - Ισπανία  (Loftus Versfeld Stadium , Πρετόρια)

0

0

ΕΛΒΕΤΙΑ


ΓΕΝΙΚΑ

Η Ελβετία θα πάρει μέρος στην διοργάνωση για 9η φορά στην ιστορία της, ενώ τις 8 προηγούμενες έχει φτάσει στα προημιτελικά 3 φορές, το 1934, το 1938 και το 1950.Δεν είναι από τις ομάδες που θα μαγέψουν με την απόδοση τους μέσα στο γήπεδο,είναι μια αξιόλογη ομάδα και μια αντίπαλος που κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει. Ιδίως μετά το καλοκαίρι του 2008, όταν ο Οτμαρ Χίτσφελντ ανέλαβε την τεχνική καθοδήγησή της.Η άμυνά της αποτελεί τη βάση στην οποία στηρίζεται και αναμένεται να είναι το όπλο στην προσπάθεια που θα κάνει για την πρόκριση στους «16».

Ο μεσοεπιθετικός της Λεβερκούζεν Τρανκίγιο Μπαρνέτα, ο αμυντικός μέσος της Ουντινέζε Γκοκχάν Ινλέρ, ο σέντερ-μπακ της Αρσεναλ Φιλίπ Σεντέρος αλλά και το επιθετικό δίδυμο των Μπλεζ Ν’ Κουφό (Τβέντε) και Αλεξάντερ Φράι (Βασιλεία) είναι ορισμένοι από τους παίκτες που ξεχωρίζουν στο ρόστερ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Προπονητής : Ότμαρ Χιτσφελντ

Τερματοφύλακες : Ντιέγκο Μπενάλιο (Βόλφσμπουργκ), Τζόνι Λεόνι (Ζυρίχη), Μάρκο Βέλφλι (Γιούνγκ Μπόις)

Αμυντικοί : Μάριο Έγκιμαν (Ανόβερο), Στέφαν Γκρίχτινγκ (Οσέρ), Στέφαν Λιχτστάινερ (Λάτσιο), Φιλίπ Σεντέρος (Αρσεναλ), Λουντοβίκ Μανίν (Ζυρίχη), Στιβ Φον Μπέργκεν (Χέρτα Βερολίνου), Ρέτο Τσίγκλερ (Σαμπντόρια)

Μέσοι : Τρανκίγιο Μπαρνέτα (Λεβερκούζεν), Βαλόν Μπεχράμι (Γουέστ Χαμ), Ζέλσον Φερνάντες (Σεντ Ετιέν), Μπένγιαμιν Χούγκελ (Βασιλεία), Μάρκο Πανταλίνο (Σαμπντόρια), Πίρμιν Σβέγκλερ (‘Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Γκιοκχάν Ινλέρ (Ουντινέζε)

Επιθετικοί : Ερέν Ντερντιγιόκ (Λεβερκούζεν), Αλεξάντερ Φράι (Βασιλεία), Μπλεζ Νκούφο (Τβέντε), Χακάν Γιακίν (Λουκέρνη), Τζέρνταν Σακίρι (Βασιλεία), ‘Αλμπερτ Μπουνιάκου (Νυρεμβέργη)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Καλή ομάδα η εθνική Ελβετίας,με γρήγορη ανάπτυξη,που έχει τα φόντα και θεωρώ ότι θα τα καταφέρει να καταλάβει την 2η θέση του ομίλου.Από κει και πέρα όμως πιστεύω ότι η πορεία της θα σταματήσει στην φάση των 16.

0

0

ΙΣΠΑΝΙΑ


ΓΕΝΙΚΑ

Σε 12 εμφανίσεις σε τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Ισπανία έχει καταφέρει να φτάσει μόλις μία φορά στα ημιτελικά του θεσμού. Αυτή ήταν το 1950 στην Βραζιλία.Αναμφισβήτητα, οι Ισπανοί συγκαταλέγονται ανάμεσα στα φαβορί του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όχι μόνο επειδή βρίσκονται στη 2η θέση της κατάταξης της FIFA, αλλά και γιατί έχουν μια ομάδα γεμάτη ποιοτικούς παίκτες.Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε διαδέχτηκε τον Λουίς Αραγονές μετά το Euro 2008 στον πάγκο και έφερε ηρεμία στην ομάδα, κάτι πολύ δύσκολο όταν συγκεντρώνονται πολλές μεγάλες προσωπικότητες.

Διαθέτει παίκτες παγκόσμιας κλάσης, όπως ο τερματοφύλακας Ικερ Κασίγιας, ο στόπερ Κάρλες Πουγιόλ, οι μέσοι Τσάβι, Αντρές Ινιέστα και Τσεσκ Φάμπρεγκας και οι επιθετικοί Φερνάντο Τόρες και Νταβίντ Βίγια.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Προπονητής : Βιθέντε Ντελ Μπόσκε

Τερματοφύλακες : Ικερ Κασίγιας (Ρεάλ Μαδρίτης), Χοσέ Μανουέλ Ρέινα (Λίβερπουλ), Βίκτορ Βαλντές (Μπαρτσελόνα).

Αμυντικοί : Σέρχιο Ράμος, Ραούλ Αλμπιόλ, Αλβάρο Αρμπελόα (Ρεάλ), Ζοάν Καπντεβίγια (Βιγιαρεάλ), Κάρλος Μαρτσένα (Βαλένθια), Γκεράρντ Πικέ, Κάρλες Πουγιόλ (Μπαρτσελόνα).

Μέσοι : Τσάμπι Αλόνσο (Ρεάλ), Σέρχι Μπούσκετς, Τσάβι Ερνάντεθ, Αντρές Ινιέστα (Μπαρτσελόνα), Τσεσκ Φάμπρεγας (Άρσεναλ), Τσάβι Μαρτίνεθ (Μπιλμπάο), Νταβίντ Σίλβα (Βαλένθια).

Επιθετικοί : Χεσούς Νάβας (Σεβίλλη), Χουάν Μανουέλ Μάτα, Νταβίντ Βίγια (Βαλένθια), Πέδρο Ροντρίγκεθ (Μπαρτσελόνα), Φερνάντο Γιορέντε (Μπιλμπάο),Φερνάντο Τόρες (Λίβερπουλ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία,πηγαίνει ως το φαβορί στον όμιλο της και έτσι εκτιμώ ότι θα τερματίσει.Θεωρώ ότι είμαι μέσα στις βασικές 4 υποψήφιες ομάδες που θα παλέψουν για μία θέση στον τελικό.

0

0

ΟΝΔΟΥΡΑ


ΓΕΝΙΚΑ

Η Ονδούρα ήταν ουσιαστικά η έκπληξη των προκριματικών στην ζώνη της Κεντρικής και Βορείου Αμερικής και Καραϊβικής, καθώς πήρε την 3η θέση πίσω από ΗΠΑ και Μεξικό.Αυτή θα είναι η 2η συμμετοχή σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς έχει πάρει μέρος για πρώτη φορά το 1982 στην Ισπανία.Στα γήπεδα της Νοτίας Αφρικής δεν μπορεί να έχει προσδοκίες για κάτι καλύτερο πλην της παρουσίας της και τυχόν κατάληψη μιας από τις δύο πρώτες προνομιούχες θέσεις και πρόκρισή της στους «16» θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη.

Η ομάδα του Ρεϊνάλντο Ρούεντα  έχει στο ρόστερ της παίκτες από τους οποίους οι περισσότεροι είναι άγνωστοι στο ευρύ κοινό. Ένας απ’ αυτούς είναι και ο Κάρλος Παβόν που αποτελεί τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της Ονδούρας με 50 γκολ σε 85 εμφανίσεις. Στην μεσαία γραμμή ξεχωρίζει ο άσος της Τότεναμ, Ουίλσον Παλάσιος, ενώ παρτενέρ του Παβόν στην επίθεση είναι ο Νταβίντ Σουάζο που αγωνίζεται στην Τζένοα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Προπονητής : Ρεϊνάλντο Ρουέντα

Τερματοφύλακες : Νοελ Βαγιαντάρες, Ντόνος Εσκομπέρ (Ολίμπια), Ρικάρντο Κανάλες (Μοτάνγκουα)

Αμυντικοί : Σέρχιο Μεντόζα, Εμίλιο Ιζαγκουίρε (Μοτάνγκουα), Μαουρίσιο Σαμπιγιόν (Γκριντάουν), Όσμαν Τσάβεζ (Πλατένσε), Τζόνι Παλάσιος, Μπόνιεκ Γκαρσία (Ολίμπια), Μέινορ Φιγκερόα (Γουίγκαν), Βίκτορ Φερνάντεζ (Άντερλεχτ).

Μέσοι : Ντανίλο Τούρσιος, Ραμόν Νούνιεζ (Ολίμπια), Χέντρι Τόμας (Γούιγκαν), Έντγκαρντ Αλβαρεζ (Μπάρι), Ρότζερ Εσπινόζα (Κάνσας), Αμάντο Γκουεβάρα (Μοτάνγκουα), Γουίλσον Παλάσιος (Τότεναμ), Χούλιο Σέζαρ Ντε Λεόν (Τορίνο.

Επιθετικοί : Γουόλτερ Μαρτίνεζ (Μάραθον), Γκιόργκι Γουέλκομ (Μοτάνγκουα), Κάρλος Παβόν (Ρεάλ Ισπάνια), Νταβίντ Σουάζο (Τζένοα).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Και μόνο ότι έφτασε έως εδώ η εθνική ομάδα της Ονδούρας,μόνο επιτυχία είναι.Δεν έχει δυνατότητες να προχωρήσει παραπάνω.

0

0

ΧΙΛΗ


ΓΕΝΙΚΑ

Η Χιλή επιστρέφει σε τελικά Μουντιάλ έπειτα από 12 χρόνια και θα πάρει μέρος την διοργάνωση για 8η φορά στην ιστορία της.Τελευταία παρουσία των Χιλιανών σε Mundial ήταν το 1998, όταν και έφτασαν ως και τους «16», όπου ηττήθηκαν από τη Βραζιλία.Η καλύτερη εμφάνιση της Χιλής σε Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν το 1962 όπου και τερμάτισαν τρίτοι και ευελπιστεί να καταφέρει να δώσει μια συνέχεια αντάξια της ιστορίας της.Την τεχνική καθοδήγηση έχει αναλάβει ο Αργεντινός Μαρτσέλο Μπιέλσα από το 2007.

Βρήκε στα πρόσωπα των  Σουαζό, Ματίας Φερνάντεζ και του 21χρονου Αλέξις Σάντσεζ της Ουντινέζε,τους νέους ηγέτες της ομάδας και αποτελούν τα ατού των Χιλιανών.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Προπονητής : Μαρσέλο Μπιέλσα

Τερματοφύλακες : Κλαούντιο Μπράβο (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Μιγκέλ Πίντο (Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε), Λουίς Μαρίν (Ουνιόν Εσπανιόλα)

Αμυντικοί : Πάμπλο Κοντρέρας (ΠΑΟΚ), Ισμαέλ Φουέντες & Βάλντο Πόνσε (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα), Μαουρίσιο Ίσλα (Ουντινέζε), Γκάρι Μεντέλ (Μπόκα), Γκονσάλο Χάρα (Γουέστ Μπρόμ)

Μέσοι : Ροντρίγκο Μίγιαρ (Κόλο-Κόλο), Κάρλος Καρμόνα (Ρετζίνα), Μάρκο Εστράδα (Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε), Ματίας Φερνάντες (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Γκονσάλο Φιέρο (Φλαμένγκο), Ροντρίγκο Τέγιο (Μπεσικτάς), Χόρχε Βαλντίβια (Αλ-Αϊν), Αρτούρο Βιντάλ (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Μαρκ Γκονσάλες (ΤΣΣΚΑ Μόσχας)

Επιθετικοί : Χεάν Μπεουσεχούρ (Αμέρικα), Φαμπιάν Ορεγιάνα (Χέρεθ), Εστέμπαν Παρέδες (Κόλο-Κόλο), Αλέξις Σάντσες (Ουντινέζε), Ουμπέρτο Σουάζο (Σαραγόσα)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η Χιλή αναμένω να μας εκπλήξει ευχάριστα με το θεαματικό ποδόσφαιρο που θα παίξει.Μόνο που εκτιμώ ότι ο χαμηλός σωματότυπός της,δεν θα την βοηθήσει να πιάσει μία θέση στον όμιλο πέραν της 3ης.




Bet Sponsor


Παίξε στην BetClic με πάνω από 1.000.000 παίκτες!
Υψηλές αποδόσεις και το καλύτερο Μπόνους Εγγραφής! 100% έως 100€




Τα καλύτερα Μπόνους εγγραφής!

100€ Μπόνους Εγγραφής , στοιχημάτισε με το καλύτερο live bet

100€ Μπόνους Εγγραφής , 80 χρόνια εμπειρίας και αξιοπιστίας

100€ Μπόνους για νέους παίκτες , παίξε στην πιο αναπτυσσόμενη εταιρία

100€ Μπόνους για νέους παίκτες , το νέο μπόνους μόνο για λίγες ημέρες!

100€ Μπόνους για νέους παίκτες , η ελληνική πλατφόρμα στοιχήματος!

100€ Μπόνους Εγγραφής , βραβεία καλύτερης εταιρίας 2006 , 2008 και 2009

50€ Μπόνους Εγγραφής , κέρδισε +30% έξτρα παίζοντας Σούπερ παρολί




Δείτε δωρεάν αγώνες στο PC σας , μόνο με την εγγραφή σας!

Ισπανίας , Γερμανίας , Αυστρίας , Ιταλίας

Ιταλίας , Πορτογαλίας , Βελγίου

Ιταλίας , Πορτογαλίας , Βελγίου , Championship Αγγλίας

Ιταλίας , Πορτογαλίας , Βελγίου , Championship Αγγλίας , Ισπανίας







myPocoToolbar το απαραίτητο εργαλείο σου στο Στοίχημα!

Live Scores - Βαθμολογίες - Στατιστικά - Προγνωστικά - Αθλητικά Sites - Radio - TV


  • Array
  • Array
  • Array
  • Array
  • Array
  • Array


Καταχωρημένο σε: Mundial • Δημοφιλή Θέματα

Λέξεις-κλειδιά:

Κώστας Αντωνίου Ειδικότητα συντάκτη: Bookmakers Νέα - Παρουσιάσεις

Σχόλια (0)

Trackback URL

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα