Όμιλος Ζ’

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΟΥ

1η αγωνιστική

15/6  17:00 Ακτή Ελεφαντοστού - Πορτογαλία  (Nelson Mandela Bay Stadium , Πορτ Ελίζαμπεθ)

15/6  21:30 Βραζιλία - Βόρεια Κορέα  (Ellis Park Stadium , Γιοχάνεσμπουργκ)

2η αγωνιστική

20/6  21:30 Βραζιλία - Ακτή Ελεφαντοστού  (Soccer City Stadium , Γιοχάνεσμπουργκ)

21/6  14:30 Πορτογαλία - Βόρεια Κορέα  (Green Point Stadium , Κέιπ Τάουν)

3η αγωνιστική

25/6  17:00 Βόρεια Κορέα - Ακτή Ελεφαντοστού  (Mbombela Stadium , Νέλσπρουϊτ)

25/6  17:00 Πορτογαλία - Βραζιλία  (Durban Stadium , Ντερμπάν)

0

0

ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ


ΓΕΝΙΚΑ

Η Ακτή Ελεφαντοστού είναι από τις νέες μεγάλες δυνάμεις του αφρικανικού ποδοσφαίρου και παίρνει μέρος στο δεύτερο συνεχόμενο Μουντιάλ της ιστορίας της.Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως η «Βραζιλία της Αφρικής». Με τις περισσότερες εξαγωγές παικτών στην Ευρώπη από κάθε άλλη χώρα της ηπείρου η Ακτή Ελεφαντοστού είναι η ομάδα για την οποία οι Αφρικανοί τρέφουν τις μεγαλύτερες προσδοκίες στο μουντιάλ.

Η Ακτή Ελεφαντοστού διαθέτει στο ρόστερ της παίκτες που παίζουν σε κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Πρώτος και καλύτερος ο Ντιντιέ Ντρογκμπά της Τσέλσι ο οποίος και είναι ο φυσικός της ηγέτης, οι Σαλομόν Καλού, Κολό και Γιαγιά Τουρέ, Εμπουέ, Ζοκορά, Κεϊτά, Ντιντάν.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Προπονητής : Σβεν Γκόραν Έρικσον

Τερματοφύλακες : Μπουμπακάρ Μπάρι (Λόκερεν), Αριστίντες Ζόγκμπο (Μακάμπι Νετάνια), Ντανιέλ Γιεμπόα (ASEC Αμπιτζάν)

Αμυντικοί : Σουλεϊμάνε Μπάμπα (Χιμπέρνιαν), Αρθουρ Μπόκα (Στουτγκάρδη), Γκι Ντεμέλ (Αμβούργο), Εμάνουελ Εμπουε (Αρσεναλ), Στιβ Γκοχούρι (Γουίγκαν), Σιάκα Τιένε (Βαλανσιέν), Κόλο Τουρέ (Μάντσεστερ Σίτι), Μπέντζαμιν Μπρου Ανγκουα (Βαλανσιέν)

Μέσοι : Ζαν-Ζακ Γκόσο Γκόσο (Μονακό), Αμπντελκαντέρ Κεϊτά (Γαλατάσαραϊ), Εμάνουελ Κονέ (Ιντερνασιονάλ Κουρτέα ντε Αρτζες), Γκερβίνιο (Λιλ), Ρομαρίκ (Σεβίλη), Τσεϊκ Ισμαέλ Τιοτέ (Τβέντε), Γιάγια Τουρέ (Μπαρτσελόνα), Ντιντιέ Ζοκορά (Σεβίλη)

Επιθετικοί : Αρούνα Ντιντάν (Λανς), Σεϊντού Ντουμπιά (Γιουνγκ Μπόις), Ντιντιέ Ντρογκμπά (Τσέλσι), Σάλομον Καλού (Τσέλσι)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία του τραυματισμού του Ντιντιέ Ντρογκμπά.Σημαντική απώλεια που όμως αν καταφέρει και βοηθήσει,τότε εκτιμώ ότι θα πιάσει την 2η θέση του ομίλου και ότι μπορεί να φτάσει μέχρι τους 8.

0

0

ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ


ΓΕΝΙΚΑ

Για δεύτερη φορά στην ιστορία της η Βόρεια Κορέα θα δώσει το «παρών» σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.Πρόκειται για μια από τις πιο ανίσχυρες ομάδες της διοργάνωσης της Νοτίου Αφρικής και δύσκολα θα καταφέρει να προχωρήσει από την φάση των ομίλων.Η αμυντική γραμμή  αποδείχθηκε το δυνατό τους στοιχείο στην προκριματική φάση, δεδομένου του γεγονότος ότι σε οχτώ αγώνες δέχτηκαν μόλις πέντε τέρματα.

Από το ρόστερ ξεχωρίζει  ο Γιονγκ Τάε-Σε της Καβασάκι Φροντάλε που είναι το βαρόμετρο της ομάδας και χαρακτηρίζεται για το πάθος του και τα πολύ καλά στημένα που εκτελεί,καθώς και ο Αν Γιονγκ-Χακ της Ομίγια Αρντίγια, ο οποίος ξεχωρίζει για τις ανασταλτικές του ικανότητες στον χώρο του κέντρου.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Προπονητής : Γιονγκ Χουν Χονγκ

Τερματοφύλακες : Ρι Μιονγκ-Γκούκ (Πιονγκιάνγκ Σίτι), Κιμ Μιόνγκ-Γκιλ (Αμροκγκάνγκ), Κιμ Μιόν-Βον (Αμροκγκάνγκ)

Αμυντικοί : Τσα Γιονγκ-Χιόκ (Αμροκγκάνγκ), Ναμ Σονγκ-Τσολ (Έιπριλ 25), Πακ Τσολ-Γιν (Αμροκγκάνγκ), Πακ Ναμ-Τσολ (Αμροκγκάνγκ), Ρι Γιουν-Ιλ (Σομπέκσου), Ρι Κουάνγκ-Τσον (Έιπριλ 25), Ρι Κβάνγκ-Χιόν (Κιονγκόνγκόπ).

Μέσοι : Αν Γιονγκ-Χακ (Όμιγια Αρντίγια), Γι Γιουν-Ναμ (Έιπριλ 25), Κιμ Κιόνγκ-Ιλ (Ριμιονγκσού), Κιμ Γιόνγκ-Γιουν (Τσενγκντού), Μουν Ιν-Γκουκ (Έιπριλ 25), Πακ Ναμ-Τσολ (Έιπριλ 25), Πακ Σουνγκ-Χιόκ (Σομπέκσου), Ρι Τσολ-Μιόνγκ (Πιονγκιάνγκ Σίτι).

Επιθετικοί : Αν Τσολ-Χιοκ (Ριμιονγκσού), Τσόε Κουμ-Τσολ (Ριμιονγκσού), Χονγκ Γιόνγκ-Τζο (Ροστόφ), Γιονγκ Τάε-Σε (Καβασάκι Φροντάλε), Κιμ Κουμ-Ιλ (Έιπριλ 25).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Αμυντικογενής ομάδα η Βόρεια Κορέα και προβλέψιμη.Σε αυτό τον πολύ δύσκολο όμιλο η 4η θέση δικαιωματικά της ανήκει.

0

0

ΒΡΑΖΙΛΙΑ


ΓΕΝΙΚΑ

Η Βραζιλία είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Είναι πρώτη σε κατακτήσεις με 5 τρόπαια, ενώ είναι η μόνη που έχει πάρει μέρος σε όλες τις διοργανώσεις.Επίσης ήταν φιναλίστ στο μουντιάλ της Γαλλίας το 1998.Διαθέτοντας πλειάδα αστέρων στις τάξεις της, η «σελεσάο» προβάλλει και πάλι ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του 6ου Παγκοσμίου Κυπέλλου στην ιστορία της.Η Βραζιλία μετά την άφιξη του Ντούνγκα στην τεχνική ηγεσία έχει μεταμορφωθεί σε ένα πειθαρχημένο και αποτελεσματικό σύνολο που παίζει για την ουσία και όχι για το θέαμα όπως μας είχε συνηθίσει στο παρελθόν.

Ο Κακά ηγείται ενός γαλαξία αστέρων, στον οποίο υπάρχουν ακόμη οι Λουίς Φαμπιάνο, Ρομπίνιο, Λούσιο, Μαϊκόν, Ντάνι Αλβες, Ζούλιο Σέζαρ και ο άσος του Παναθηναϊκού Ζιλμπέρτο Σίλβα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Προπονητής : Κάρλος Ντούνγκα

Τερματοφύλακες : Ζούλιο Σέζαρ (Ιντερ), Ντόνι (Ρόμα), Εουρέλιο Γκόμες (Τότεναμ)

Αμυντικοί : Μαϊκόν (Ιντερ), Ντάνιελ Αλβες (Μπαρτσελόνα), Ζιλμπέρτο (Κρουζέιρο), Λούσιο (Ιντερ), Ζουάν (Ρόμα), Λουϊζάο (Μπενφίκα), Τιάγκο Σίλβα (Μίλαν)

Μέσοι : Μίσελ Μπάστος (Λιόν), Ζιλμπέρτο Σίλβα (Παναθηναϊκός), Φελίπε Μέλο (Φιορεντίνα), Ραμίρες (Μπενφίκα), Ελάνο (Γαλατασαράι), Κακά (Ρεάλ Μαδρίτης), Ζούλιο Μπαπτίστα (Ρόμα), Κλέμπερσον (Φλαμένγκο), Ζοσούε (Βόλφσμπουργκ)

Επιθετικοί : Ρομπίνιο (Σάντος), Λουϊς Φαμπιάνο (Σεβίλη), Νίλμαρ (Βιγιαρεάλ), Γκραφίτε (Βόλφσμπουργκ)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Τι να πει κανείς για την εθνική ομάδα της Βραζιλίας;;;Σίγουρα μέσα στις 4 ομάδες που θα παλέψουν για το εισιτήριο στον τελικό και με μεγάλες πιθανότητες να είναι αυτή μία εκ των 2 ομάδων του μεγάλου τελικού.

0

0

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ


ΓΕΝΙΚΑ

Μόλις 4 φορές έχει πάρει μέρος η Πορτογαλία σε Παγκόσμιο Κύπελλο και η καλύτερή της επίδοση ήταν το 1966 στην Αγγλία  όταν είχε κατακτήσει την τρίτη θέση.Η Πορτογαλία είναι μια ομάδα με περίσσιο ταλέντο, που δεν έχει καταφέρει να κάνει την υπέρβαση και αυτό γιατί ενώ διαθέτουν ταλέντο, ποιότητα και τεχνική, τους λείπει η ωριμότητα και η αποτελεσματικότητα.Στον πάγκο της, κάθεται ο Κάρλος Κεϊρός, που παραιτήθηκε από βοηθός του Φέργκιουσον στην Γιουνάιτεντ τον Ιούλιο του 2008 κι ανέλαβε ομοσπονδιακός τεχνικός. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που αναλαμβάνει την Εθνική Πορτογαλίας.

Η εθνική Πορτογαλίας διαθέτει μερικές σπουδαίες μονάδες, όπως ο Ρονάλντο, ο Ντέκο, ο Λίεντσον, ο Σιμάο,  ο Μπρούνο Αλβες και ο Ρικάρντο Καρβάλιο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Προπονητής : Κάρλος Κεϊρόζ

Τερματοφύλακες : Εντουάρντο (Μπράγκα), Ντάνι Φερνάντες (Ηρακλής), Μπέτο (Πόρτο)

Αμυντικοί : Μιγκέλ (Βαλένθια), Ρικάρντο Κόστα (Λιλ), Πάουλο Φερέιρα & Ρικάρντο Καρβάλιο (Τσέλσι), Μπρούνο Άλβες & Ρολάντο (Πόρτο), Πέπε (Ρεάλ)

Μέσοι : Φάμπιο Κοεντράο (Μπενφίκα), Ντούντα (Μάλαγα), Πέδρο Μέντες & Μιγκέλ Βελόσο (Σπόρτινγκ), Τιάγκο Μέντες (Γιουβέντους), Ντέκο (Τσέλσι), Ραούλ Μεϊρέλες (Πόρτο), Σιμάο Σαμπρόσα (Ατλέτικο), Ντάνι (Ζενίτ), Αμορίν (Μπενφίκα)

Επιθετικοί : Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης), Λίεντσον (Σπόρτινγκ), Ούγκο Αλμέιδα (Βέρντερ)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Δεν θεωρώ ότι θα περάσουν καν τον όμιλο.Και αυτό γιατί,κατά την ταπεινή μου γνώμη,οι παίκτες της δεν αγωνίζονται για το σύνολο,παρά μόνο για την προσωπική τους προβολή.




Bet Sponsor


Παίξε στην BetClic με πάνω από 1.000.000 παίκτες!
Υψηλές αποδόσεις και το καλύτερο Μπόνους Εγγραφής! 100% έως 100€




Τα καλύτερα Μπόνους εγγραφής!

100€ Μπόνους Εγγραφής , στοιχημάτισε με το καλύτερο live bet

100€ Μπόνους Εγγραφής , 80 χρόνια εμπειρίας και αξιοπιστίας

100€ Μπόνους για νέους παίκτες , παίξε στην πιο αναπτυσσόμενη εταιρία

100€ Μπόνους για νέους παίκτες , το νέο μπόνους μόνο για λίγες ημέρες!

100€ Μπόνους για νέους παίκτες , η ελληνική πλατφόρμα στοιχήματος!

100€ Μπόνους Εγγραφής , βραβεία καλύτερης εταιρίας 2006 , 2008 και 2009

50€ Μπόνους Εγγραφής , κέρδισε +30% έξτρα παίζοντας Σούπερ παρολί




Δείτε δωρεάν αγώνες στο PC σας , μόνο με την εγγραφή σας!

Ισπανίας , Γερμανίας , Αυστρίας , Ιταλίας

Ιταλίας , Πορτογαλίας , Βελγίου

Ιταλίας , Πορτογαλίας , Βελγίου , Championship Αγγλίας

Ιταλίας , Πορτογαλίας , Βελγίου , Championship Αγγλίας , Ισπανίας







myPocoToolbar το απαραίτητο εργαλείο σου στο Στοίχημα!

Live Scores - Βαθμολογίες - Στατιστικά - Προγνωστικά - Αθλητικά Sites - Radio - TV


  • Array
  • Array
  • Array
  • Array
  • Array
  • Array


Καταχωρημένο σε: Mundial • Δημοφιλή Θέματα

Λέξεις-κλειδιά:

Κώστας Αντωνίου Ειδικότητα συντάκτη: Bookmakers Νέα - Παρουσιάσεις

Σχόλια (0)

Trackback URL

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα