Όμιλος Ε’

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΟΥ

1η αγωνιστική

14/6  14:30 Ολλανδία - Δανία  (Soccer City Stadium , Γιοχάνεσμπουργκ)

14/6  17:00 Ιαπωνία - Καμερούν  (Free State Stadium , Μπλουμφοντέιν)

2η αγωνιστική

19/6  14:30 Ολλανδία - Ιαπωνία  (Durban Stadium , Ντερμπάν)

19/6  21:30 Καμερούν - Δανία  (Loftus Versfeld Stadium , Πρετόρια)

3η αγωνιστική

24/6  21:30 Καμερούν - Ολλανδία  (Green Point Stadium , Κέιπ Τάουν)

24/6  21:30 Δανία - Ιαπωνία  (Royal Bafokeng Stadium , Ρούστενμπεργκ)

0

0

ΔΑΝΙΑ


ΓΕΝΙΚΑ

Η Δανία θα πάρει μέρος για 4η φορά σε Μουντιάλ ενώ στις προηγούμενες τρεις φορές, στο Μεξικό το 1986, στην Γαλλία το 1998 και σε Ιαπωνία/Ν.Κορέα το 2002 προκρίθηκε σε όλες στην 2η φάση.Το 1998 κατάφερε μάλιστα να φτάσει μέχρι τα προημιτελικά, από αποκλείστηκε από την Βραζιλία.Κάτι ανάλογο θα επιδιώξουν και φέτος στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής.Στηρίζεται κατά πρώτο και κύριο λόγο στο σύνολο και όχι στις μονάδες και στην οποία όλοι οι παίκτες ξέρουν ότι πρέπει να βοηθούν και ανασταλτικά και δημιουργικά και παραγωγικά.

Ο προπονητής της Μόρτεν Ολσεν συμπληρώνει πλέον 10 χρόνια στην ίδια θέση και ποντάρει πολλά στους επιθετικούς Νίκλας Μπέντνερ της Άρσεναλ και  Γιον Νταλ Τόμασον, που είναι αρχηγός της εθνικής Δανίας και διεθνής από το 1997, έχοντας 51 γκολ σε 107 συμμετοχές,στον Ντανιέλ Αγκερ της Λίβερπουλ που δεσπόζει στην άμυνα, στον Τόμας Σόρενσεν της Στόουκ που αποτελεί εγγύηση κάτω από τα δοκάρια και στους αξιόλογους μέσους, όπως οι Κρίστιαν Πάουλσεν (Γιουβέντους), Ντανιέλ Γιένσεν (Βέρντερ) και Τόμας Κάλενμπεργκ (Βόλφσμπουργκ).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Προπονητής : Μόρτεν Όλσεν

Τερματοφύλακες : Τόμας Σόρενσεν (Στόουκ Σίτι), Στέφαν Άντερσεν (Μπρόντμπι), Γέσπερ Κρίστιανσεν (Κοπεγχάγη)

Αμυντικοί : Ντάνιελ Άγκερ (Λίβερπουλ), Λαρς Γιάκομπσεν (Μπλάκμπερν), Γουίλιαμ Κβιστ Γιόργκενσεν (Κοπεγχάγη), Σιμόν Κιάερ (Παλέρμο), Περ Κρόλντρουπ (Φιορεντίνα), Πάτρικ Μτίλιγκα (Μάλαγα), Σιμόν Πόουλσεν (Άλκμααρ).

Μέσοι : Μίκελ Μπέκμαν (Ράντερς), Τόμας Ενέβολντσεν (Γκρόνινγκεν), Κρίστιαν Ερικσεν (Άγιαξ), Γέσπερ Γκρόνκιερ (Κοπεγχάγη), Ντάνιελ Γιένσεν (Βέρντερ), Μάρτιν Γιόργκενσεν (Άαρχους), Τόμας Κάλενμπεργκ (Βόλφσμπουργκ), Κρίστιαν Πόουλσεν (Γιουβέντους), Γιάκομπ Πόουλσεν (Άαρχους), Ντένις Ρόμενταλ (Άγιαξ).

Επιθετικοί : Γιον Νταλ Τόμασον (Φέγενορντ), Νίκλας Μπέντνερ (Άρσεναλ), Σόρεν Λάρσεν (Ντούισμπουργκ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Δεν πρόκειται να είναι εύκολος αντίπαλος για καμία ομάδα,η εθνική ομάδα της Δανίας,όμως δεν πιστεύω ότι θα μπορέσουν να καταφέρουν κάτι παραπάνω από την 3η θέση στον όμιλο τους.

0

0

ΙΑΠΩΝΙΑ


ΓΕΝΙΚΑ

Η Ιαπωνία θα πάρει μέρος για τέταρτη φορά στην ιστορία της σε Παγκόσμιο Κύπελλο και μάλιστα συνεχόμενη.Η πρόκρισητους στο Μουντιάλ του 1998 και, κυρίως, η φιλοξενία της διοργάνωσης του 2002, έκανε τους Ιάπωνες να συμπεριλάβουν το ποδόσφαιρο στη λίστα των αγαπημένων τους αθλημάτων.Ως γνώστες του αθλήματος πλέον, οι Γιαπωνέζοι τα έχουν βάλει εδώ και καιρό με τον Τακέσι Οκάντα, ζητώντας την αποπομπή του ομοσπονδιακού τεχνικού. Τον κατηγορούν ότι με αυτόν στον πάγκο, η ομάδα στερείται δημιουργικότητας και αυτοπεποίθησης, αλλά και ότι οι παίκτες φοβούνται να πάρουν πρωτοβουλίες.

Το μεγάλο αστέρι της εθνικής Ιαπωνίας είναι ο μέσος της Εσπανιόλ Σουνσούκε Νακαμούρα,ο οποίος αποτελεί τον «εγκέφαλο» των Ασιατών στον αγωνιστικό χώρο, ενώ έχει ιδιαίτερη έφεση στα ελεύθερα χτυπήματα. Άλλοι ποδοσφαιριστές που αξίζει να προσεχθούν είναι οι Μακότο Χασέμπε (Βόλφσμπουργκ), Σίνγι Οκαζάκι (Σιμίζου) και Γιούτζι Νακαζάβα (Γιοκοχάμα Μαρίνος).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Προπονητής : Τακέσι Οκάντα

Τερματοφύλακες : Σέιγκο Ναραζάκι (Ναγκόγια Γκράμπους), Εϊγι Καβασίμα (Καβασάκι Φρονταλ), Γιοσικάτσου Καβαγκούτσι (Γιούμπιλο Ιβάτα)

Αμυντικοί : Γιούτζι Νακαζάβα (Γιοκοχάμα Μαρίνος), Τούλιο (Ναγκόγια Γκράμπους), Γιασουγιούκι Κόνο, Γιούτο Ναγκατόμο (Τόκιο), Ντάικι Ιβαμάσα, Ατσούντο Ουτσίντα Κασίμα Αντλερς), Γιουϊτσι Κομάνο (Γιούμπιλο Ιβάτα).

Μέσοι : Σουνσούκε Νακαμούρα (Γιοκοχάμα Μαρίνος), Γιασουχίτο Εντο (Γκάμπα Οσάκα), Κένγκο Νακαμούρα, Γιουνίτσι Ιναμότο (Καβασάκι Φρονταλ), Γιούκι Αμπε (Ουράβα

Ρεντς), Μακότο Χασέμπε (Βόλφσμπουργκ), Κεϊσούκε Χόντα (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Νταϊσούκε Ματσούι (Γκρενόμπλ).

Επιθετικοί : Σίνγι Οκαζάκι (Σιμίζου), Κεϊγι Ταμάντα (Ναγκόγια Γκράμπους), Γιοσίτο Οκούμπο (Βίσελ Κόμπε), Τακαγιούκι Μοριμότο (Κατάνια), Κίσο Γιάνο (Αλμπιρέξ Νιϊγκάτα).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Θεωρείται το αουτσάϊντερ στον όμιλο η εθνική ομάδα της Ιαπωνίας και παρότι θα δυσκολέψει και αυτή με την σειρά της τους αντιπάλους της,εκτιμώ ότι στο τέλος θα τους επιβεβαιώσει.

0

0

ΚΑΜΕΡΟΥΝ


ΓΕΝΙΚΑ

Το 1990, ο Ροζέ Μιλά είχε οδηγήσει το Καμερούν στην καλύτερη πορεία που έχει κάνει ως τώρα σε Μουντιάλ. Οι Αφρικανοί έφτασαν ως τα προημιτελικά, αφού η Αγγλία χρειάστηκε την παράταση για να τους αποκλείσει.Τα Λιοντάρια φτάνουν για έκτη φορά στην ιστορία τους στην τελική φάση του μουντιάλ και η συγκεκριμένη επίδοση αποτελεί ρεκόρ για τα δεδομένα της ηπείρου.Διαθέτει αρκετούς αξιόλογους παίκτες που συνδυάζουν ταλέντο, ενθουσιασμό και εμπειρία και φιλοδοξεί να πάει ψηλά στη διοργάνωση.Ο Πολ Λε Γκεν ήταν ο προπονητής που τους μεταμόρφωσε προς το καλύτερο και το Καμερούν άρχισε να αποδίδει ανάλογα με την ποιότητα των παικτών του.

Ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών σε τελική φάση κυπέλλου εθνών Αφρικής Σαμουέλ Ετό είναι σταθερά ανάμεσα στους κορυφαίους επιθετικούς του πλανήτη, ενώ ο αναντικατάστατος πλέον αμυντικός μέσος της Αρσεναλ Αλεξ Σονγκ θεωρείται από τους καλύτερους στη θέση του στην Ευρώπη.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Προπονητής : Πολ Λε Γκεν

Τερματοφύλακες : Χαμίντου Σουλεϊμάνου (Καϊσερίσπορ), Ιντρίς Κάρλος Καμενί (Εσπανιόλ), Γκι Ρολάντ Εντί Ασέμπε (Βαλανσιέν).

Αμυντικοί : Μπενουά Ασού-Εκότο (Τότεναμ), Σεμπαστιάν Μπασόνγκ (Τότεναμ), Γκαετάν Μπονγκ (Βαλανσιέν), Ορελιέν Σετζού (Λιλ), Γκέρεμι Ντζίταπ (Ανκαραγκουτσού), Στεφάν Εμπιά (Μαρσέιγ), Νικολά Ενκουλού (Μονακό), Ριγκομπέρτ Σονγκ (Τραμπζονσπόρ)

Μέσοι : Ενόχ Εγιόνγκ (Άγιαξ), Ζαν Μακούν (Λιόν), Ζορζ Μαντζέκ (Καϊζερσλάουτερν), Ζοέλ Ματίπ (Σάλκε), Λαντρί Ενγκουέμο (Σέλτικ), Αλεξ Σονγκ (Άρσεναλ), Αχίλ Εμανά (Μπέτις).

Επιθετικοί : Βενσάν Αμπουμπακάρ (Κότον Σπορτ), Ερίκ Τσούπο-Μότινγκ (Νυρεμβέργη), Σαμουέλ Ετό (Ίντερ), Μοχαμάντου Ιντρίσου (Φράιμπουργκ), Πιέρ Γουεμπό (Μαγιόρκα).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Υψηλές βλέψεις έχει το Καμερούν σε αυτό το Mundial,αλλά παρόλο ότι θεωρώ πως θα καταφέρουν να καταλάβουν την 2η θέση στον όμιλο τους,πιστεύω ότι θα φτάσουν έως τους 8 και εκεί θα μας αποχαιρετήσουν.

0

0

ΟΛΛΑΝΔΙΑ


ΓΕΝΙΚΑ

Η εθνική Ολλανδίας στις 8 εμφανίσεις τους σε Mundial,έχουν φτάσει σε δύο τελικούς και μάλιστα συνεχόμενους, το 1974 και το 1978 όπου και έχασαν από τους Γερμανούς και Αργεντινούς αντίστοιχα.Παίζουν ελκυστικό ποδόσφαιρο και ταξιδεύουν στη Νότια Αφρική ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τρόπαιου. Και αυτό, όχι μόνο λόγω του «8 στα 8» που πέτυχαν στον προκριματικό όμιλο, αλλά κυρίως λόγω της αλλαγής νοοτροπίας που έφερε στην ομάδα ο Μπερτ φαν Μάρβικ.

Διαθέτει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, όπως ο Αριεν Ρόμπεν, ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ, ο Ρόμπι Φαν Πέρσι, ο Αντρε Οϊερ, ο Γιαν Κλας Χούντελαρ, Νάιτζελ Ντε Γιονγκ,Μαρκ Φαν Μπόμελ και Ραφαέλ Φαν ντερ Φάαρτ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Προπονητής : Μπερκ φαν Μάρβικ

Τερματοφύλακες : Σάντερ Μπόσκερ (Τβέντε), Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ (Άγιαξ),Μίχελ Φορμ (Ουτρέχτη)

Αμυντικοί : Κάλιντ Μπουλαρούζ (Στουτγκάρδη), Γιόρις Ματάισεν (Αμβούργο), Άντρε Όοϊερ (Αϊντχόφεν), Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ (Φέγενορντ), Γκρέγκορι φαν ντερ Βίελ, Τζον Χέιτινγκα (Έβερτον), Έντσον Μπράαφχαϊντ (Σέλτικ)

Μέσοι : Ίμπραϊμ Άφελαϊ (Αϊντχόφεν), Ντέμι ντε Ζέεουβ (Άγιαξ), Νάιτζελ ντε Γιονγκ (Μάν. Σίτι), Στάιν Σάαρς (Άλκμααρ), Γουέσλεϊ Σνάιντερ (Ίντερ), Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ (Ρεάλ), Μαρκ Φαν Μπόμελ & Άριεν Ρόμπεν (Μπάγερν)

Επιθετικοί : Ράιαν Μπάμπελ & Ντιρκ Κάιτ (Λίβερπουλ), Έλιερο Έλια (Αμβούργο), Ρόμπιν Φαν Πέρσι (Άρσεναλ), Κλας-Γιαν Χούντελααρ (Μίλαν)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο η εθνική ομάδα της Ολλανδίας και με δυνατότητες να φτάσει μέχρι την φάση των 8.




Bet Sponsor


Παίξε στην BetClic με πάνω από 1.000.000 παίκτες!
Υψηλές αποδόσεις και το καλύτερο Μπόνους Εγγραφής! 100% έως 100€




Τα καλύτερα Μπόνους εγγραφής!

100€ Μπόνους Εγγραφής , στοιχημάτισε με το καλύτερο live bet

100€ Μπόνους Εγγραφής , 80 χρόνια εμπειρίας και αξιοπιστίας

100€ Μπόνους για νέους παίκτες , παίξε στην πιο αναπτυσσόμενη εταιρία

100€ Μπόνους για νέους παίκτες , το νέο μπόνους μόνο για λίγες ημέρες!

100€ Μπόνους για νέους παίκτες , η ελληνική πλατφόρμα στοιχήματος!

100€ Μπόνους Εγγραφής , βραβεία καλύτερης εταιρίας 2006 , 2008 και 2009

50€ Μπόνους Εγγραφής , κέρδισε +30% έξτρα παίζοντας Σούπερ παρολί




Δείτε δωρεάν αγώνες στο PC σας , μόνο με την εγγραφή σας!

Ισπανίας , Γερμανίας , Αυστρίας , Ιταλίας

Ιταλίας , Πορτογαλίας , Βελγίου

Ιταλίας , Πορτογαλίας , Βελγίου , Championship Αγγλίας

Ιταλίας , Πορτογαλίας , Βελγίου , Championship Αγγλίας , Ισπανίας




  • Array
  • Array
  • Array
  • Array
  • Array
  • Array


Καταχωρημένο σε: MundialΔημοφιλή Θέματα

Λέξεις-κλειδιά:

Κώστας Αντωνίου Ειδικότητα συντάκτη: Bookmakers Νέα - Παρουσιάσεις

Σχόλια (0)

Trackback URL

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα