Serie Α’ Ιταλίας

326. OYNTINEZE - ΜΙΛΑΝ

Βαθμολογία (πατήστε εδώ)

11/02  19:00

Προϊστορία : 2007(0-3)2008(0-1)2009(2-1)2010(1-0)2011(0-0)

Ουντινέζε (4η-41β) : Έχοντας πολλά αμυντικά κενά γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 3-2 από την Φιορεντίνα. Έχει «πληγωθεί» πολύ από τις απουσίες των Ασαμόα και Μπαντού, οι οποίοι λείπουν στο Κόπα Άφρικα και οι αντικαταστάτες τους δεν έχουν καταφέρει να τους αναπληρώσουν επάξια. Στο ματς με τους «βιόλα» τραυματίστηκε και ο επιθετικός Φλόρο-Φλόρες, όμως ο Γκουιντολίν τον κάλεσε στην 24μελη αποστολή, αλλά λογικά θα «κοπεί» από την 18αδα και έτσι ουσιαστικά μόνο ο Ντι Νατάλε θα είναι διαθέσιμος για την γραμμή κρούσης. Η Ουντινέζε στην έδρα της είναι απίστευτα αποτελεσματική και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πώς έχει κερδίσει τις 10 από τις 11 αναμετρήσεις που έχει δώσει (έχει μόνο μια ισοπαλία με την Γιουβέντους)!!! Οχτώ από τα εννέα πιο πρόσφατα ματς των «μπιανκονέρι» έχουν ολοκληρωθεί με περισσότερα από δυο τέρματα.

Απουσίες : Μπαντού, Ασαμόα (μέσοι)

Μίλαν (2η-44β) : Έχει μεγάλο «κόμπλεξ» στα φετινά ντέρμπι και αυτό αποδείχτηκε και στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου κόντρα στην Γιουβέντους. Η Μίλαν έχασε με 1-2 και πλέον έχει ελάχιστες ελπίδες για να πάει στον τελικό. Η εμφάνιση της ήταν μέτρια, ενώ ρόλο έπαιξαν και τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που και σήμερα δεν θα λείπουν. Νοκ άουτ είναι οι τιμωρημένοι Ιμπραϊμοβιτς και Φαν Μπόμελ, ενώ υπάρχουν και οι μακροχρόνιοι (αλλά σημαντικοί) απόντες. Τουλάχιστον επιστρέφει ο πολύτιμος Νοτσερίνο που εξέτισε. «Πρέπει να ξεχάσουμε τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και να συγκεντρωθούμε στον αποψινό αγώνα», υπογράμμισε ο Αλέγκρι. Οχτώ συνεχόμενα no goal μετράνε οι «ροσονέρι»

Απουσίες : Φαν Μπόμελ, Μπόατενγκ, Ακουϊλάνι (μέσοι), Ιμπραϊμοβιτς, Πάτο (επιθετικοί)

Εκτίμηση : Το βλέπω προς την ισοπαλία, ενώ θεωρώ δύσκολο να σκοράρουν και οι δυο ομάδες…

0

OYNTINEZE - ΜΙΛΑΝ  NO GOAL  1,83

OYNTINEZE - ΜΙΛΑΝ  NO GOAL  1,80

0

0

347. ΚΑΛΙΑΡΙ - ΠΑΛΕΡΜΟ

Βαθμολογία (πατήστε εδώ)

11/02  21:45

Προϊστορία : 2007(1-0)2008(0-1)2009(1-0)2010(2-2)2011(3-1)

Κάλιαρι (11η-27β) : Πήγε αποκλειστικά για την ισοπαλία στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Νοβάρα και την πήρε χωρίς να… ιδρώσει (0-0). Το σκορ αντικατοπτρίζει απόλυτα και την εικόνα του αγώνα, καθώς οι φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες ήταν ελάχιστες. Επιστρέφει στην έδρα της που έχει το φετινό ρεκόρ των ισοπαλιών (6!!), όμως στο τελευταίο της παιχνίδι μπροστά στους οπαδούς της ήταν εντυπωσιακή διαλύοντας με 4-2 την Ρόμα. Ο Μπαλαρντίνι (που το 2008-09 ήταν στην Παλέρμο) τόνισε πως η ομάδα του δεν πρόκειται να υποτιμήσει την Παλέρμο επειδή δεν θα παίξει ο Μίκολι. Χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε: «Η Παλέρμο δεν είναι μόνο ο Μίκολι. Διαθέτει πολλούς καλούς παίκτες και θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε».

Απουσίες : Μακροχρόνια απόντες

Παλέρμο (8η-31β) : Από πολύ νωρίς πήρε τα ηνία της αναμέτρησης με την Αταλάντα, την οποία και κέρδισε με 2-1, σκορ που θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο για τους «ροζανέρο». Στο 26’ η Παλέρμο κέρδισε πέναλτι (το μετέτρεψε σε γκολ ο Μίκολι) και αποβολή και από κείνο το σημείο βρισκόταν συνεχώς στην επίθεση, πετυχαίνοντας και δεύτερο τέρμα στο 50’ για να δεχθεί την μείωση πέντε λεπτά αργότερα, όμως στην συνέχεια δεν κινδύνευσε καθόλου. Τρεις νίκες και μια ισοπαλία μετράει στα τελευταία τέσσερα ματς η ομάδα του Μούτι που έχει σκοράρει 14 φορές σε αυτούς τους αγώνες!!! Πάντως στο σημερινό παιχνίδι ο Ιταλός τεχνικός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του καλύτερου και πιο φορμαρισμένου παίκτη του, μιας και ο Μίκολι είναι τραυματίας. Επιστρέφει βέβαια μετά από τρεις μήνες ο Ερνάντες, όμως το κενό του Μίκολι φαντάζει δυσαναπλήρωτο.

Απουσίες : Μίκολι (επιθετικός)

Εκτίμηση : Χωρίς τον Μίκολι η Παλέρμο είναι σαν… φαγητό χωρίς αλάτι. Πιστεύω πως έστω και οριακά η Κάλιαρι μπορεί να κερδίσει.

0

ΚΑΛΙΑΡΙ - ΠΑΛΕΡΜΟ  1  2,20

ΚΑΛΙΑΡΙ - ΠΑΛΕΡΜΟ  1  2,00

0

0

378. ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΛΕΤΣΕ

Βαθμολογία (πατήστε εδώ)

12/02  16:00

Προϊστορία : 2009(0-0)

Αταλάντα (15η-23β) : Τιμητικό το 2-1 που έχασε από την Παλέρμο εκτός έδρας, καθώς οι αντίπαλοι της ήταν πολύ καλύτεροι. Το παιχνίδι πήγε στραβά από την αρχή για την Αταλάντα, δεδομένου ότι στο 26ο λεπτό έμεινε πίσω στο σκορ και με 10 παίκτες (πέναλτι και αποβολή) και από εκείνο ειδικά το σημείο η εστία της… βομβαρδιζόταν συνεχώς. Το 2012 δεν έχει μπει με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα του Κολαντουόνο, καθώς μετράει τέσσερις ήττες και μόλις μια νίκη, με αποτέλεσμα να βρίσκεται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη και το σημερινό παιχνίδι να είναι πάρα πολύ κρίσιμο, αφού η Λέτσε είναι μια από τις ομάδες που βρίσκονται κάτω από αυτή και σε ενδεχόμενο ήττας θα την πλησιάσει στους τρεις πόντους. Στο Μπέργκαμο πάντως είναι πολύ δυνατή, έχοντας χάσει σε 10 αγώνες μόνο από Μίλαν και Γιουβέντους, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οχτώ ματς έχουν ολοκληρωθεί με λιγότερα από δυο τέρματα. Πολύ σημαντική επιστροφή του πρώτου σκόρερ Ντένις για την Αταλάντα.

Απουσίες : Κονσίλι (τερματοφύλακας), Μασιέλο, Μπελίνι, Καπέλι (αμυντικοί), Τσιγκαρίνι (μέσος)

Λέτσε (18η-17β) : Είχε την κατοχή κόντρα στην  Μπολόνια, όμως από ευκαιρίες λίγα πράγματα και έτσι το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, με τους «ροσομπλού» να χάνουν μεγάλη ευκαιρία στο 85’ και ενώ από το 74’ η Λέτσε έπαιζε με 10 παίκτες. Τα περιθώρια έχουν αρχίσει και στενεύουν για την ομάδα του Κόσμι, ο οποίος δεν θα έχει στην διάθεση του τον πολύ καλό τερματοφύλακα Μπενάσι που τραυματίστηκε. Η Λέτσε στα εκτός έδρας ματς δεν κλείνεται προσπαθώντας να «κλέψει» το αποτέλεσμα, καθώς παίζει ανοιχτά με αποτέλεσμα να βρίσκει δίχτυα αρκετά συχνά, ενώ έχει μαζέψει περισσότερους πόντους απ’ ότι στην έδρα της! Μάλιστα έχει σκοράρει στις εφτά πιο πρόσφατες «εξόδους» της, έχοντας όμως χάσει στις τέσσερις από αυτές.

Απουσίες : Μπενάσι (τερματοφύλακας), Καροτσέρι (αμυντικός)

Εκτίμηση : Η Λέτσε εκτός έδρας δείχνει πολύ καλά στοιχεία και το συγκεκριμένο παιχνίδι πρέπει να το πάρει για να ανακτήσει μέρος των ελπίδων της για παραμονή. Βέβαια η Αταλάντα στην έδρα της έχει χάσει μόνο από τους πρωτοπόρους, αλλά εγώ θα ρισκάρω με το «διπλό», αφού οι γηπεδούχοι το τελευταίο διάστημα δεν είναι σε καλή κατάσταση.

0

ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΛΕΤΣΕ  2  4,50

ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΛΕΤΣΕ  2  3,50

0

0

379. ΙΝΤΕΡ - ΝΟΒΑΡΑ

Βαθμολογία (πατήστε εδώ)

12/02  16:00

Προϊστορία : Δεν υπάρχει τη τελευταία πενταετία

Ίντερ (5η-36β) : Το εξαιρετικό σερί των εφτά νικών πήγε στα… σκουπίδια, μιας και εδώ και τρεις αγωνιστικές η Ίντερ… παραπαίει. Στο εκτός έδρας ματς με την Ρόμα οι Μιλανέζοι γνώρισαν την συντριβή με 4-0, μια ήττα η οποία είναι η πιο βαριά στην τελευταία δεκαετία. Ο πρόεδρος Μοράτι έβγαζε… αφρούς ρίχνοντας σπόντες ακόμα και για τον Ρανιέρι, τον οποίο στήριζε απόλυτα μέχρι και πριν την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Φυσικά τους περισσότερους «κεραυνούς» τους έριξε στους παίκτες, οι οποίοι έδωσαν όρκο νίκης για το αποψινό παιχνίδι. Επιστρέφει μετά από πολύ καιρό ο Στάνκοβιτς, ενώ και ο Φορλάν θα βρίσκεται στην αποστολή. Πάντως πλήγμα(;;) αποτελεί η απουσία του βασικού αμυντικού Σάμουελ, ενώ τιμωρημένος είναι και ο Μαϊκόν που φέτος είναι η σκιά του καλού του εαυτού. Τέσσερα over στις ισάριθμες τελευταίες αναμετρήσεις μπροστά στους οπαδούς τους μετράνε οι «νερατζούρι».

Απουσίες : Μαϊκόν, Σάμουελ (αμυντικοί)

Νόβαρα (20η-13β) : Στο εντός έδρας παιχνίδι με την Κάλιαρι (0-0) μπορεί να κατάφερε για πρώτη φορά φέτος να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της, όμως δεν κατάφερε και η ίδια να σκοράρει, με αποτέλεσμα να πάρει μια ισοπαλία που ουσιαστικά δεν την βοηθάει καθόλου. Οι νεοφώτιστοι στήριζαν πολλά στις δυο συνεχόμενες εντός έδρας αναμετρήσεις με Κίεβο και Κάλιαρι, όμως ο μόλις ένας βαθμός που πήραν είναι πολύ απογοητευτική συγκομιδή. Η Ίντερ είναι μια από τις δυο ομάδες που έχει κερδίσει φέτος η Νοβάρα και υπάρχει πίστη στο συγκρότημα του Μοντόνικο πως μπορεί να επαναληφθεί η μεγάλη επιτυχία και στο Μιλάνο και γι’ αυτό ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με επιθετικούς προσανατολισμούς. Οι νεοφώτιστοι έχουν την χειρότερη εκτός έδρας συγκομιδή στο Καμπιονάτο, με μόλις δυο πόντους σε 10 «εξόδους» τους. Παράλληλα, στις πέντε τελευταίες έχουν σημειώσει μόνο ένα γκολ…

Απουσίες : Μακροχρόνια απόντες

Εκτίμηση : Θα προσπαθήσει να ξεσπάσει η Ίντερ μετά την «σφαλιάρα» από την Ρόμα και η Νοβάρα μπορεί να αποδειχθεί πολύ εύκολα το… εξιλαστήριο θύμα και να γνωρίσει την συντριβή.

0

ΙΝΤΕΡ - ΝΟΒΑΡΑ  OVER  1,68

ΙΝΤΕΡ - ΝΟΒΑΡΑ  OVER  1,50

0

0

380. ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΖΕΝΟΑ

Βαθμολογία (πατήστε εδώ)

12/02  16:00

Προϊστορία : 2008(0-0)2009(1-0)2010(1-0)2011(2-1)

Κατάνια (14η-24β) : Την Τετάρτη παίχτηκαν τα εναπομείναντα 24 λεπτά του εντός έδρας αγώνα με την Ρόμα, με το αποτέλεσμα να μην αλλάζει (1-1). Οι Σικελοί είχαν δυο πολύ καλές ευκαιρίες για να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, ενώ η εστία τους απειλήθηκε μόνο μια φορά. Η Κατάνια έχει πέσει στην 14η θέση της βαθμολογίας, όμως έχει δυο παιχνίδια λιγότερα, με Σιένα και Τζεζένα. Στην έδρα της παίζει πάρα πολύ σφιχτά με αποτέλεσμα τα οχτώ από δέκα ματς που έχει δώσει, να έχουν ολοκληρωθεί με λιγότερα από τρία τέρματα. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως το 2012 η ομάδα του Μοντέλα δεν έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκης. Ντεμπούτο κάτω από τα γκολπόστ των Σικελών θα κάνει απόψε ο Καρίσο που αποκτήθηκε από την Λάτσιο.

Απουσίες : Μπελούσι (αμυντικός), αμφίβολος ο μέσος Αλμιρόν

Τζένοα (9η-30β) : Είχε δυο πρόσωπα στο νικηφόρο εντός έδρας 3-2 με τη Λάτσιο. Στο πρώτο μέρος ήταν εξαιρετική και προηγήθηκε με 2-0, πετυχαίνοντας ακόμα ένα γκολ με την έναρξη της επανάληψης. Ωστόσο, από κει και πέρα εξαφανίστηκε από το γήπεδο με τους Ρωμαίους να δημιουργούν συνεχώς κλασικές ευκαιρίες και να πετυχαίνουν δυο γκολ, ενώ στην τελευταία φάση «άγγιξαν» την ισοφάριση. Ενόψει της σημερινής αναμέτρησης ο Πασκουάλ Μαρίνο έχει «πονοκέφαλο» από τα προβλήματα που προέκυψαν, μιας και είναι τιμωρημένοι δυο βασικότατοι μέσοι, τραυματίες δυο σημαντικοί αμυντικοί και ο Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο. Πάντως ο Ιταλός τεχνικός δεν πρόκειται να αλλάξει το επιθετικογένες πλάνο που έχει και το οποίο έχει αποφέρει εφτά over στα ισάριθμα πιο πρόσφατα ματς των Γενοβέζων. Αξίζει να σημειωθεί πως η Τζένοα έχει την χειρότερη εκτός έδρας άμυνα με 25 γκολ παθητικό σε 10 αγώνες.

Απουσίες : Αντονέλι, Μορέτι (αμυντικοί), Κονστάν, Κούτσκα (μέσοι), Τζιλαρντίνο (επιθετικός)

Εκτίμηση : Τα σημαντικά προβλήματα της Τζένοα δίνουν στην Κατάνια τον πρώτο λόγο για τη νίκη, ενώ και σε κάθε ματς των Γενοβέζων το over… καιροφυλακτεί…

0

ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΖΕΝΟΑ  1  2,15

ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΖΕΝΟΑ  1  2,05

ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΖΕΝΟΑ  OVER  1,95

ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΖΕΝΟΑ  OVER  1,75

0

0

381. ΠΑΡΜΑ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Βαθμολογία (πατήστε εδώ)

12/02  16:00

Προϊστορία : 2007(2-0)2008(1-2)2010(1-1)2011(1-1)

Πάρμα (12η-27β) : Το… άστρο του Ντοναντόνι την οδήγησε στην εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Κίεβο. Πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία σε μια αναμέτρηση που είχε ελάχιστες καλές φάσεις, με την Πάρμα να παίρνει τους τρεις βαθμούς χάρη σε τυχερό αυτογκόλ. Όπως και να χει με τον Ντοναντόνι στον πάγκο της αγνοεί την ήττα σε τέσσερα ματς, από τα οποία έχει κερδίσει τα δυο. Ο Ιταλός τεχνικός εκθείασε την απόδοση των παικτών του και το γεγονός ότι τηρούν κατά γράμμα τις εντολές του. Αρκετά καλή η παρουσία της στις εντός έδρας υποχρεώσεις της, όπου βρίσκει δίχτυα με μεγάλη συχνότητα. Μάλιστα στους τρεις τελευταίους αγώνες πέτυχε από τρία γκολ έκαστος! Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως αν τελικά γίνει το παιχνίδι, θα διεξαχθεί σε γήπεδο που θα περιβάλλεται από χιόνι…

Απουσίες : Γκαλόπα (μέσος)

Φιορεντίνα (10η-28β) : Πήρε τεράστιας σημασίας νίκη με 3-2 επί της Ουντινέζε σε ένα παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες μπροστά και από τις δυο εστίες. Ήταν το δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντο» για την Φιορεντίνα που εκτός έδρας αγνοεί την ήττα στις τρεις τελευταίες «εξόδους» της. Ο Ντέλιο Ρόσι θέλησε να «τσιγκλίσει» τον Γιόβετιτς τονίζοντας πως πρέπει να αναλαμβάνει περισσότερες ευθύνες, παρά το γεγονός πως ο Μαυροβούνιος παικταράς σημείωσε στην συγκεκριμένη αναμέτρηση τα δυο από τα τρία γκολ της ομάδας του. «Πρέπει να ανεβάσουμε ακόμα περισσότερες στροφές αν θέλουμε να πλησιάσουμε την πρώτη πεντάδα. Διαθέτουμε ποιοτικούς παίκτες που πρέπει να αρχίσουν να αποδίδουν βάση των δυνατοτήτων τους», σχολίασε ο Ιταλός τεχνικός. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα εκτός έδρας ματς της Φιορεντίνα ολοκληρώθηκαν με λιγότερα από τρία τέρματα.

Απουσίες : Λατζάρι, Καρία (μέσοι)

Εκτίμηση : Δεν βγάζω εύκολα συμπέρασμα από αυτό το ματς. Αν έπρεπε σόνι και καλά να ποντάρω κάπου θα ήταν στην ισοπαλία.

0

ΠΑΡΜΑ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ  X  3,20

ΠΑΡΜΑ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ  X  3,00

0

0

407. ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Βαθμολογία (πατήστε εδώ)

12/02  21:45

Προϊστορία : 2007(0-1)2009(1-2)2010(1-2)2011(0-0)

Μπολόνια (16η-22β) : Έπαιξε  με αμυντικούς προσανατολισμούς στο εκτός έδρας ματς με την Λέτσε και χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0). Μάλιστα, η Μπολόνια είχε την ευκαιρία να πάρει το «τρίποντο», όμως ο Ακουαφρέσκα λίγο πριν το φινάλε νικήθηκε από τον αντίπαλο γκολκίπερ σε μοναδικό τετ ατετ. Στα έξι τελευταία παιχνίδια των «ροσομπλού» δεν σημειώθηκαν περισσότερα από δυο τέρματα, ενώ η ομάδα του Πιόλι έχασε μόνο το ένα από αυτά. Αξίζει να σημειωθεί πως από την Παρασκευή στην Μπολόνια έχει αρχίσει να χιονίζει και δεν αποκλείεται η αναμέτρηση είτε να αναβληθεί είτε να διεξαχθεί το μεσημέρι. Επιστρέφουν οι βασικοί μέσοι Κονέ και Πουλτσέτι.

Απουσίες : Μακροχρόνια απόντες

Γιουβέντους (1η-45β) : Με το ένα πόδι στον τελικό του Κόπα Ιτάλια βρίσκεται η Γιουβέντους που επικράτησε στον πρώτο ημιτελικό της Μίλαν με 2-1 εκτός έδρας. Και τα δυο γκολ σημείωσε ο νεοαποκτηθέντας Κάσερες, ενώ για 70 λεπτά αγωνίστηκε και το έτερο νέο απόκτημα των «μπιανκονέρι» Παντοϊν. Η παρουσία της «μεγάλης κυρίας» ήταν εξαιρετική και δικαίωσε όσους την έχουν χρίσει ως την καλύτερη ομάδα του ιταλικού πρωταθλήματος. Αναφορικά με το πρωτάθλημα προέρχεται από την εντός έδρας γκέλα (0-0) με την Σιένα, όμως παραμένει στην πρώτη θέση με διαφορά ενός βαθμού από την Μίλαν, ενώ έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο. Εξαιρετική η πρόσφατη προϊστορία της Γιουβέντους στο γήπεδο της Μπολόνια με εφτά νίκες και τρεις ισοπαλίες στις δέκα τελευταίες συναντήσεις τους.

Απουσίες : Πέπε (μεσοεπιθετικός)

Εκτίμηση : Έχοντας την προϊστορία με το μέρος της, αλλά και γιατί είναι πολύ καλύτερη ομάδα, νομίζω πως η νίκη της Γιουβέντους είναι αρκετά πιθανή. Πάντως τα καιρικά φαινόμενα ίσως δυσκολέψουν το έργο της.

0

ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ  2  1,67

ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ  2  1,50

0






Νέα υπηρεσία από το BetDays!
Αποκλειστικά έξτρα προγνωστικά!
Διαγωνισμοί με χρηματικά έπαθλα!
Νέες στοιχηματικές προσφορές και μπόνους!
*Εγγυημένη ασφάλεια δε δίνουμε προσωπικά δεδομένα
Απλά καταχωρήστε Δωρεάν το email σας!






Βαθμολογίες - Στατιστικά 0 | 0 Υψηλοί Τζίροι 0 | 0 Πτώση Αποδόσεων 0 | 0 Κουπόνι 0 | 0 Live Scores 0 | 0
Μπόνους Εγγραφής 0 | 0 Αξιολόγηση Bookmaker 0 | 0 Δες Αγώνες 0 | 0 Top Προτάσεις 0 |
















Bet365

Το καλύτερο Live Bet! Υψηλές αποδόσεις!
Δες Δωρεάν Αγώνες! Ιταλίας - Γερμανίας - Αγγλίας!
Μπόνους: 100% Βάλε 100€ παίξε με 200€
Κάνε Εγγραφή σε 1 λεπτό!




Expekt

Ποικιλία κ υψηλές αποδόσεις στις μικρές κατηγορίες!
Ιδανική εταιρία σε όσους παίζουν Β και Γ Εθνική!
Μπόνους: 100% Βάλε 125€ παίξε με 250€
Κάνε Εγγραφή σε 1 λεπτό!




William Hill

80 Χρόνια Αξιοπιστίας από το 1934
Καλές αποδόσεις - Κορυφαίο αξιόπιστο καζίνο!
Μπόνους: 100% Βάλε 100€ παίξε με 200€
Κάνε Εγγραφή σε 1 λεπτό!




Interwetten

Πολύ καλές αποδόσεις , μεγάλη ποικιλία στοιχημάτων!
Live Streamimg , Ειδικά στοιχήματα , μικρή γκανιότα!
Μπόνους: 100% Βάλε 100€ παίξε με 200€
Κάνε Εγγραφή σε 1 λεπτό!




Sportingbet

Τεράστια ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα!
Άμεσες πληρωμές χωρίς προμήθεια! Επιβράβευση παικτών!
Μπόνους: 100% Βάλε 100€ παίξε με 200€
Κάνε Εγγραφή σε 1 λεπτό!




Bwin

Πολύ καλό Μπόνους 150%
Δες Δωρεάν 300 Αγώνες ποδοσφαίρου τον μήνα ζωντανά!
Μπόνους: 150% Βάλε 20€ παίξε με 50€
Κάνε Εγγραφή σε 1 λεπτό!




Unibet

Το καλύτερο Live Streaming - Δες Δωρεάν Αγώνες!
Δες Ισπανίας - Γερμανίας - Γαλλίας - Ιταλίας - Βραζιλίας!
Μπόνους: 150% Βάλε 20€ παίξε με 50€
Κάνε Εγγραφή σε 1 λεπτό!










Παίξε από το κινητό με 100% Εξτρά!

Κάνε εγγραφή από ΕΔΩ και παίξε ένα στοίχημα από το
κινητό σου και θα λάβεις μπόνους 100% έως 50€
Εκμεταλεύσου την μοναδική έξτρα προσφορά!
Κάνε Εγγραφή στην Bet365 σε 1 λεπτό!




Εληξε 0-0 έχασες? Όχι!

Τα χρήματα σου πίσω εάν λήξει 0-0
Παίξε ακριβές σκορ , ημιχρονο - τελικό , Σκόρερ
σε ΟΛΟΥΣ τους αγώνες! Και έχεις κάλυψη στο 0-0
Κάνε Εγγραφή στην Bet365 σε 1 λεπτό!




Παρολί με Εξτρα 100% Μπόνους!

Παρολί στοίχημα από 3 αγώνες και πάνω...
έχεις έξτρα κέρδος με μπόνους έως και 100%
Μοναδική προσφορά για όσους παίζουν Παρολί!
Κάνε Εγγραφή στην Bet365 σε 1 λεπτό!




Cashin εξαργύρωσε πριν λήξει ο αγώνας!

Π.χ: Εχεις παίξει άσσο και το σκορ στο 70 έιναι
1-0 και βλέπεις ότι πιέζει η αντίπαλη ομάδα ζητάς
πριν λήξη το ματς και κάνεις εξαργύρωση στο στοίχημα!
Κάνε Εγγραφή στην Unibet σε 1 λεπτό!




4 Απλοί τρόποι για 100% κέρδος!

Δες πως με απλούς τρόπους θα βγάλεις
εύκολο κέρδος με το υπάρχον κεφάλαιο σου!
Εκμεταλεύσου τα πλεονεκτήματα που σου προσφέρουν!
Διάβασε όλο το άρθρο...



















Καταχωρημένο σε: Box1 • Δημοφιλή ΘέματαΙταλία

Γιώργος Βεντουράς Ειδικότητα συντάκτη: Ισπανία - Ιταλία - Champions & Europa League