Primera Division Ισπανίας

318. ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Βαθμολογία (πατήστε εδώ)

11/02  19:00

Προϊστορία : 2007(0-1)2008(0-2)2009(5-1)2010(1-1)2011(2-1)

Σανταντέρ (18η-22β) : Πρόσθεσε ακόμα ένα πολύτιμο βαθμό στο σακούλι της, καθώς απέσπασε την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) από την Λεβάντε. Η παρουσία της ήταν σχετικά καλή, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος όπου και ισοφάρισε. Οι «βερδιμπλάνκος» έχουν μόλις μια ήττα στα οχτώ τελευταία παιχνίδια τους, με την αποπομπή του Κούπερ και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Χουάνχο Γκονζάλες να έχει αποδειχθεί ευεργετική. Η αγωνιστική φιλοσοφία των Κανταμπριανών έχει αλλάξει, αφού επί εποχής Κούπερ παίζανε μόνο άμυνα, ενώ πλέον δεν φοβούνται να επιτεθούν και αξίζει να σημειωθεί πως έχουν σκοράρει σε εφτά από τα οχτώ πιο πρόσφατα ματς. Πάντως ενόψει της σημερινής αναμέτρησης ο Γκονζάλες είναι αναγκασμένος να περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τους Ακόστα και Μπακιρτζίογλου, με τις πιθανότητες συμμετοχής και των δυο να είναι αρκετές.

Απουσίες : Κόλσα (αμυντικός μέσος) αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Μπακιρτζίογλου και ο επιθετικός Ακόστα

Ατλέτικο Μαδρίτης (7η-30β) : Για πέμπτο σερί παιχνίδι υπό της οδηγίες του Σιμεόνε κράτησε απαραβίαστη την εστία της, αυτό όμως δεν έφτανε για να κερδίσει την Βαλένθια, με την οποία έμεινε στο εντός έδρας 0-0. Η Ατλέτικο είχε την πρωτοβουλία κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και δημιούργησε 2-3 καλές ευκαιρίες που θα μπορούσε να είχε σκοράρει, όμως δεν τα κατάφερε, ενώ θα μπορούσε να είχε κερδίσει και κάποιο πέναλτι. Είναι… φως φανάρι πως πλέον η απόδοση των «ροχιμπλάνκος» έχει ανέβει κατακόρυφα, ενώ οι παίκτες έχουν αφομοιώσει απόλυτα το νέο σύστημα που έχει επιβάλει ο Αργεντινός τεχνικός. Την Πέμπτη η Ατλέτικο αντιμετωπίζει στην Ιταλία την Λάτσιο, ωστόσο αποκλείεται να ξεκουράσει παίκτες ο Σιμεόνε. Οι Μαδριλένοι προέρχονται από δυο εκτός έδρας νίκες, τις μοναδικές που έχουν σημειώσει στις 10 «εξόδους» που έχουν επιχειρήσει.

Απουσίες : Μιράντα, Γκοντίν (μέσοι)

Εκτίμηση : Με τον Σιμεόνε η Ατλέτικο έχει δείξει πως είναι σοβαρή και πως αντιπάλους σαν την Σανταντέρ τους κερδίζει.

0

ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ  2  2,10

ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ  2  1,85

0

0

345. ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Βαθμολογία (πατήστε εδώ)

11/02  21:00

Προϊστορία : 2007(0-0)2008(0-0)2009(2-3)2010(1-1)2011(0-3)

Οσασούνα (9η-28β) : Παρέμεινε αήττητη για τέταρτο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, μιας και αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Σπόρτινγκ Χιχόν. Είδε την αντίπαλο της να προηγείται και να χάνει αρκετές ευκαιρίες για να «κλειδώσει» τη νίκη, όμως κόντρα στην ροή του αγώνα ισοφάρισε με έναν παίκτη (Λέκιτς) που ήταν έτοιμος να βγει αλλαγή. Επιστρέφει στο «Ρέινο Ντε Νεβάρα» που έχει πάρει μόλις ένα βαθμό στους τρεις τελευταίους αγώνες της και κόντρα στην ομάδα που διασύρθηκε στον πρώτο γύρο, μιας και η Μπαρτσελόνα είχε συντρίψει με 8-1 την Οσασούνα. «Πρέπει να παίξουμε τέλεια αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες κόντρα στην Μπαρτσελόνα», τόνισε ο Μεντιλίμπαρ. Αξίζει να σημειωθεί πως η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου αναμένεται να μην είναι καλή, καθώς έβρεχε συνεχώς τις προηγούμενες μέρες στην Παμπλόνα.

Απουσίες : Χωρίς σημαντικά προβλήματα

Μπαρτσελόνα (2η-48β) : Προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Βαλένθια, την οποία και κέρδισε με 2-0 στον επαναληπτικό αγώνα που έγινε στο «Καμπ Νου». Έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και το τελικό σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις αν ο Μέσι και οι συμπαίκτες του δεν σκόνταφταν πάνω στον Ντιέγκο Άλβες που απέκρουσε τουλάχιστον πέντε τετ ατέτ. Στις καθυστερήσεις πέρασε σαν αλλαγή ο Ινιέστα που δεν αποκλείεται στην σημερινή αναμέτρηση να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Οι «μπλαουγκράνα» πλέον δεν έχουν ούτε το παραμικρό περιθώριο για άλλες απώλειες βαθμών, μιας και ήδη βρίσκονται εφτά βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης. Εκτός έδρας πάντως οι φετινές τους επιδόσεις δεν είναι καθόλου καλές, δεδομένου ότι μετράνε μόλις τέσσερις νίκες σε 10 ματς… Αξίζει να σημειωθεί πως οι πρωταθλητές Ισπανίας στον πρώτο γύρο είχαν διαλύσει την Οσασούνα με 8-0, ενώ σε φετινό παιχνίδι για το κύπελλο είχαν κερδίσει στο «Ρέινο» Ντε Νεβάρα» με 2-1.

Απουσίες : Αμφίβολος ο μέσος Μπούσκετς

Εκτίμηση : Γελοία η απόδοση της Μπαρτσελόνα, που όμως δίνει πολύ υψηλά το χάντικαπ 1.5 γκολ για την Οσασούνα που ανέκαθεν στην έδρα της έβαζε δύσκολα στους «μπλαουγκράνα».

0

ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  1 (με χάντικαπ +1.5)  1,93

0

0

351. ΜΠΕΤΙΣ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Βαθμολογία (πατήστε εδώ)

11/02  23:00

Προϊστορία : 2007(3-0)2008(1-2)2009(0-1)

Μπέτις (16η-23β) : Συνέχισε να απογοητεύει με τις εκτός έδρας εμφανίσεις της, γνωρίζοντας ακόμα μια ήττα, αυτή τη φορά από την Μαγιόρκα με 1-0. Τραγική η απόδοση των Ανδαλουσιανών που δεν είχαν ούτε ένα εύστοχο σουτ προς την αντίπαλη εστία… Το κλίμα δεν είναι καλό στους νεοφώτιστους με τον Μελ να βρίσκεται εκ νέου σε δύσκολη θέση αναφορικά με το μέλλον του, ενώ στην προπόνηση πιάστηκαν στα χέρια ο Κάστρο με τον Τσίκα. Η Μπέτις μετά το εκρηκτικό ξεκίνημα της βρίσκεται πλέον μια… ανάσα από την επικίνδυνη ζώνη και κάθε αναμέτρηση από δω και στο εξής θα είναι πολύ σημαντική. «Η νίκη πρέπει να έρθει πάση θυσία. Θέλουμε τους οπαδούς να είναι στο πλευρό μας και να όχι εναντίον μας. Τους χρειαζόμαστε», τόνισε ο πολύπειρος Ισπανός προπονητής.

Απουσίες : Μάριο (αμυντικός)

Αθλέτικ Μπιλμπάο (6η-30β) : Ούτε να… ιδρώσουν οι παίκτες της δεν πρόλαβαν στον δεύτερο ημιτελικό κυπέλλου κόντρα στην Μιραντές, καθώς στο πρώτο 20λεπτο είχαν προλάβει να πετύχουν τρία γκολ. Το τελικό σκορ ήταν το 6-2 με την Μπιλμπάο να προκρίνεται στον τελικό όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Μπαρτσελόνα. Στο πρωτάθλημα μετά το νωχελικό ξεκίνημα έχει καθιερωθεί στην πρώτη επτάδα, ενώ πλέον έχει βλέψεις ακόμα και για την 3η θέση! Ο Μαρσέλο Μπιέλσα έχει φτιάξει ένα εξαιρετικό σύνολο που πρεσάρει ασταμάτητα, ενώ από τη στιγμή που και ο Γιορέντε βρήκε τον καλό του εαυτό οι Βάσκοι θυμίζουν καλοκουρδισμένο ρολόι με μοναδικό ελάττωμα την αμυντική τους γραμμή που έχει χαλαρώσει πολύ το τελευταίο διάστημα. Τα 10 γκολ που έχουν δεχθεί τα «λιοντάρια» στα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος είναι πάρα πολλά, ωστόσο, ο Αργεντινός τεχνικός δεν πρόκειται να αλλάξει το σύστημα. Πολύ σημαντικές οι απουσίες των μέσων Ερέρα και Μαρτίνεζ.

Απουσίες : Ερέρα, Μαρτίνεζ (μέσοι)

Εκτίμηση : Οι απουσίες των Ερέρα και Μαρτίνεζ αποδυναμώνουν τους φορμαρισμένους Βάσκους. Δύσκολο ματς για εκτίμηση που πιθανόν να έχει γκολ και από τις δυο πλευρές.

0

ΜΠΕΤΙΣ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ  GOAL/GOAL  1,75

ΜΠΕΤΙΣ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ  GOAL/GOAL  1,65

0

0

361. ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Βαθμολογία (πατήστε εδώ)

12/02  13:00

Προϊστορία : 2007(1-2)2008(1-1)2010(2-1)2011(4-0)

Εσπανιόλ (5η-32β) : Με γκολ του Αλμπιν στην τελευταία φάση του εκτός έδρας  αγώνα με την Μπιλμπάο ισοφάρισε σε 3-3 και διεύρυνε το αήττητο σερί της στα εφτά παιχνίδια. Συναρπαστική η εξέλιξη στην αναμέτρηση με τους Βάσκους, με την ομάδα του Ποκετίνο να παίρνει έναν βαθμό που δεν άξιζε βάση της απόδοσης που είχαν οι δυο ομάδες. Ντεμπούταραν ως αλλαγές και άφησαν θετικότατες εντυπώσεις οι νεοαποκτηθέντες Κουτίνιο και Ούτσε, με τον δεύτερο να δίνει την ασίστ για το γκολ της ισοφάρισης. Αρκετά καλές οι επιδόσεις των Καταλανών στην έδρα τους με έξι νίκες και δυο ισοπαλίες σε 10 αναμετρήσεις. Πάντως και σήμερα η αποστολή της Εσπανιόλ θα είναι λειψή, καθώς υπάρχουν πάρα πολλοί (μακροχρόνια) απόντες, ενώ οι δυο νέοι στο ιατρικό δελτίο του Ποκετίνο είναι ο Αλμπίν και ο Ρουί Φόντε

Απουσίες : Αλμπίν (μέσος), Φόντε (επιθετικός)

Σαραγόσα (20η-12β) : Μετά και την εντός έδρας ήττα της με 2-1 από την Βαγιεκάνο η κατάσταση φαίνεται να είναι μη αναστρέψιμη για την Σαραγόσα αν και ακόμα το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο… Ωστόσο, δεν δείχνει να έχει τα ψυχικά αποθέματα για να χτίσει κάποιο σερί επιτυχιών, ενώ και η γραμμή του υποβιβασμού απομακρύνθηκε στους 11 πόντους… Μέχρι και το 74’ προηγείτο με 1-0 και έδειχνε να ελέγχει το ματς, όμως υπέστη μπλακ άουτ και στο 82’ ο πίνακας του σκορ έδειχνε 1-2. Απαρηγόρητος ο Χιμένεθ προσπάθησε να τονώσει το ηθικό των παικτών του σε δίωρη κουβέντα που είχε μαζί τους, όμως και ο ίδιος ξέρει πως πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω για να επιβιώσει η ομάδα του, η οποία έκλεισε 4 μήνες χωρίς νίκη!!! Παράλληλα η Σαραγόσα μετράει εφτά ήττες στις τελευταίες οχτώ «εξόδους» της…

Απουσίες : Παρέδες (μεσοαμυντικός), Αράνα (επιθετικός)

Εκτίμηση : Κάκιστη η απόδοση του πιθανού άσου. Θα προτιμήσω τα 2-3 τέρματα…

0

ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ  2-3goal  1,91

ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ  2-3goal  1,80

0

0
388. ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ - ΧΕΤΑΦΕ

Βαθμολογία (πατήστε εδώ)

12/02  17:00

Προϊστορία : Δεν υπάρχει τη τελευταία πενταετία

Βαγιεκάνο (12η-25β) : Πανηγύρισε σπουδαίο «διπλό» με 2-1 επί της Σαραγόσα της οποίας ψαλίδισε τις ελπίδες για παραμονή, αυξάνοντας ταυτόχρονα τις δικές της σε μεγάλο βαθμό. Το πρωτάθλημα βέβαια έχει πολύ δρόμο, όμως το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από φανταστικό, όπως υπογράμμισε και ο Σαντοβάλ. Οι Μαδριλένοι μάλιστα, έχαναν μέχρι και το 74’ ανατρέποντας το εις βάρος τους σκορ σε διάστημα εφτά λεπτών (75-82) αν και μέχρι εκείνο το σημείο δεν ήταν ιδιαίτερα αισθητή η παρουσία τους στα αντίπαλα καρέ. Μάλιστα, το νικητήριο γκολ πέτυχε ο νεοαποκτηθείς Ντιέγκο Κόστα που είχε περάσει σαν αλλαγή στο δεύτερο μέρος, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως αγωνίστηκαν και τα άλλα τρία νέα πρόσωπα που πρόσθεσε στο δυναμικό της η Βαγιαδολίδ. Μοναδική «παραφωνία» ήταν ο τραυματισμός του αναντικατάστατου μέσου Αρίμπας που θα λείψει από το αποψινό τοπικό ντέρμπι, όπως και ο πρώτος σκόρερ Μίτσου. Οχτώ από τα εννέα πιο πρόσφατα ματς των νεοφώτιστων έχουν λήξει με περισσότερα από δυο γκολ, ενώ έχουν χάσει τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία που έδωσαν στο γήπεδο τους!!!

Απουσίες : Αρίμπας, Τρασόρας (μέσοι), Μίτσου, Ταμούδο (επιθετικοί)

Χετάφε (10η-27β) : Κόντραρε επί ίσοις όροις και την Ρεάλ Μαδρίτης μετά και την Μπαρτσελόνα, όμως η διαφορά στους δυο αντίπαλους της ήταν η διαιτητική αντιμετώπιση που είχε. Κόντρα στους «μπλαουγκράνα» ο ρέφερι ήταν ο… 12ος παίκτης της, ενώ απέναντι στην «βασίλισσα» ο διαιτητής έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να κερδίσει η Ρεάλ, με την Χετάφε να διαμαρτύρεται μεταξύ άλλων και για μια καταφανέστατη περίπτωση πέναλτι που ο διαιτητής… έκλεισε τα μάτια. Ο Πλάθα είχε χάσει τα λόγια του από αυτά που έβλεπε να μην σφυρίζονται, ωστόσο, δεν θέλησε να δώσει περισσότερη συνέχεια προκειμένου να μην τιμωρηθεί. Με αυτή την ήττα πάντως μπήκε τέλος στο καλύτερο σερί των «αθουλίτος» που δεν είχαν χάσει στα έξι τελευταία ματς. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους η Χετάφε κέρδισε στις τρεις (με σκορ 2-1), ενώ στην άλλη έμεινε στην ισοπαλία (1-1).

Απουσίες : Μασιλέλα (αμυντικός)

Εκτίμηση : Η Βαγιεκάνο δεν πείθει στην έδρα της, ενώ θα έχει και σημαντικές ελλείψεις. Αξίζει το ρίσκο στο «διπλό».

0

ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ - ΧΕΤΑΦΕ  2  3,00

ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ - ΧΕΤΑΦΕ  2  2,60

0

0

389. ΜΑΛΑΓΑ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Βαθμολογία (πατήστε εδώ)

12/02  17:00

Προϊστορία : 2009(1-1)2010(2-1)2011(3-0)

Μάλαγα (8η-28β) : Μπήκε με τον αέρα του φαβορί στο τοπικό ντέρμπι της Ανδαλουσίας και τελικά δέχθηκε «σφαλιάρα» από την Γρανάδα, από την οποία ηττήθηκε με 2-1 και η γκρίνια επέστρεψε για τα καλά στην ομάδα. Ο Πελεγκρίνι βρίσκεται με το ένα στην πόρτα της εξόδου και μάλλον δικαίως, αφού η Μάλαγα δεν… στρίβει με τίποτα αν και έχει ένα από τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας. Οι διοικούντες έχουν κάνει αρκετή υπομονή με τον Χιλιανό τεχνικό, όμως αν δεν κερδίσουν και σήμερα οι Ανδαλουσιανοί τότε εκτός απροόπτου θα του δώσουν την… βαλίτσα στο χέρι. Μόλις μια νίκη στους οχτώ τελευταίους αγώνες μετράει η Μάλαγα, εκ των οποίων οι τέσσερις πιο πρόσφατοι ολοκληρώθηκαν με γκολ-γκολ και περισσότερα από δυο τέρματα. Επιστρέφουν οι βασικοί Χοακίν, Φαν Νίστελροϊ, Ίσκο και Σάντσεθ.

Απουσίες : Ντε Μικέλις (αμυντικός), Μπαπτίστα (επιθετικός)

Μαγιόρκα (13η-25β) : Πέτυχε σπουδαία νίκη με 1-0 εις βάρος της Μπέτις, εκμεταλλευόμενη την επιθετική ανυπαρξία των αντιπάλων της και το γκολ του Κάστρο σε μια από τις ελάχιστες δικές της καλές στιγμές. «Τους χρειαζόμασταν πολύ αυτούς τους βαθμούς», τόνισε ανακουφισμένος ο Καπαρός που ξέρει πως η ομάδα του θα έχει πολύ δύσκολη αποστολή απόψε, μιας και δήλωσε: «Η Μάλαγα διαθέτει πολύ καλούς παίκτες και προσωπικά με εκπλήσσει αρνητικά η βαθμολογική της θέση. Πιστεύω πως σήμερα θα είναι πολύ επιθετική και για να φύγουμε με θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να κάνουμε τέλειο παιχνίδι». Τέσσερα under και no-goal μετράνε στους πέντε τελευταίους αγώνες τους οι νησιώτες που θα έχουν και τέσσερις σημαντικές απουσίες.

Απουσίες : Ραμίς, Θεντρος (αμυντικοί), Μαρτί (μέσος), Βίκτορ (επιθετικός)

Εκτίμηση : Δεν έχει άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών η Μάλαγα, ενώ η Μαγιόρκα έχει και σημαντικές απουσίες. Πιστεύω πολύ στη νίκη των γηπεδούχων.

0

ΜΑΛΑΓΑ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ  1  1,80

ΜΑΛΑΓΑ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ  1  1,65

0

0

400. ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ

Βαθμολογία (πατήστε εδώ)

12/02  19:00

Προϊστορία : 2009(2-3)2010(2-2)2011(0-0)

Βαλένθια (3η-37β) : Προσπάθησε να προκριθεί εις βάρος της Μπαρτσελόνα στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας, όμως δεν τα κατάφερε, αφού γνώρισε την ήττα με 2-0 στο «Καμπ Νου» και ενώ στο πρώτο ματς οι δυο ομάδες είχαν μείνει στο 1-1. Στάθηκε άτυχη καθώς λίγες ώρες πριν το παιχνίδι ο «μπόμπερ» Σολδάδο ανέβασε υψηλό πυρετό με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί και έτσι η επιθετική της γραμμή ήταν πιο αποδυναμωμένη. Πάντως θα μπορούσε να είχε σκοράρει τουλάχιστον μια φορά, όμως οι αντίπαλοι της θα έπρεπε να έχουν βάλει το λιγότερο τρία γκολ ακόμα, ωστόσο, ο Ντιέγκο Άλβες κατέβασε… ρολά. Στο πρωτάθλημα «τρέχει» το χειρότερο σερί της, καθώς δεν έχει κερδίσει ούτε έναν από τους πέντε τελευταίους αγώνες της (πάντως έχει τέσσερις ισοπαλίες)! Το θετικό για τον Έμερι είναι ότι ουσιαστικά η ομάδα του δεν έχει αντίπαλο για την 3η θέση και έτσι έχει το περιθώριο και για άλλες απώλειες βαθμών. Την Πέμπτη οι «νυχτερίδες» αντιμετωπίζουν στην Αγγλία την Στόουκ σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό ματς, καθώς στοχεύουν στην κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ.

Απουσίες : Ρουίθ (αμυντικός)

Σπόρτινγκ Χιχόν (19η-19β) : Δεν μπόρεσε να κατακτήσει μια νίκη που άξιζε να πάρει, καθώς έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με την Οσασούνα. Άνοιξε το σκορ στο πρώτο μέρος, έχασε αρκετές ευκαιρίες για να διπλασιάσει το προβάδισμα της και στο 77’ δέχτηκε την ισοφάριση πληρώνοντας το ότι ο Ινιάκι Τεγκάδα (στο ντεμπούτο του) γύρισε πολύ πίσω την ομάδα του μετά το 60’. Στο μεταξύ ο ιός της γρίπης χτύπησε μεσοβδόμαδα δυο παίκτες της Χιχόν, μιας και ο Κολούνγκα με τον Κάσες μέχρι και την Πέμπτη δεν κατάφεραν να προπονηθούν λόγω της ασθένειας που είχαν. Οι Αστουριανοί βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς όχι μόνο βρίσκονται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά και διότι έχουν πολύ δύσκολο πρόγραμμα, μιας και τις επόμενες αγωνιστικές θα αντιμετωπίσουν την Ατλέτικο Μαδρίτης, την Σανταντέρ (το μοναδικό θεωρητικά βατό ματς), την Μπαρτσελόνα και την Σεβίλλη. Τέσσερις ήττες και ισάριθμα over μετράει η Χιχόν στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της.

Απουσίες : Ερνάντεζ, Μποτία (αμυντικοί)

Εκτίμηση : Πιστεύω πως η Χιχόν δεν θα κλειστεί στο… καβούκι της και πως το ματς θα έχει περισσότερα από δυο γκολ.

0

ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ  OVER  1,85

ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ  OVER  1,70

0

0

405. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΓΡΑΝΑΔΑ

Βαθμολογία (πατήστε εδώ)

12/02  20:45

Προϊστορία : Δεν υπάρχει τη τελευταία πενταετία

Βιγιαρεάλ (17η-23β) : Πήρε την πρώτη φετινή της νίκη έπειτα στο ενδέκατο εκτός έδρας παιχνίδι, επικρατώντας με 2-1 της Σεβίλλης, σε μια αναμέτρηση που και οι δυο ομάδες έπαιζαν μόνο επίθεση. Οι φάσεις διαδέχονταν η μια την άλλη, με τους τερματοφύλακες να πραγματοποιούν εξαιρετικές επεμβάσεις. Η Βιγιαρεάλ κατάφερε και «δραπέτευσε» με τους τρεις βαθμούς από μια πολύ δύσκολη έδρα και ταυτόχρονα βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη μετά από αρκετό καιρό. Ο Μολίνα ανακάτεψε για τα καλά την…. τράπουλα και είδε τους ποδοσφαιριστές που εμπιστεύτηκε να τον δικαιώνουν πανηγυρικά. Οι «αμαρίγιος» δείχνουν εμφανή σημάδια βελτίωσης το τελευταίο διάστημα και σήμερα δίνουν ένα παιχνίδι καθοριστικής σημασίας για την συνέχεια της πορείας τους. «Η νίκη είναι μονόδρομος απόψε. Πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε και να αποδείξουμε ότι βρήκαμε τον δρόμο μας και πως τα χαμηλά στρώματα δεν είναι για εμάς», υποστήριξε ο τεχνικός της  Βιγιαρεάλ.

Απουσίες : Γκονζάλο, Οριόλ (αμυντικοί), Μπρούνο (μέσος)

Γρανάδα (14η-25β) : Για ακόμα μια φορά φέτος έκλεψε την παράσταση με την μαχητικότητα και το πάθος της, παίρνοντας μια δίκαιη νίκη εις βάρος της συντοπίτισσας Μάλαγα, την οποία και κέρδισε με 2-1. «Δείξαμε  χαρακτήρα και είχαμε αποφασιστικότητα», σχολίασε ο Αμπέλ Ρεσίνο που έχει φέρει τον άνεμο της αισιοδοξίας στους Ανδαλουσιανούς. Όπως και για την Βιγιαρεάλ έτσι και για τους νεοφώτιστους η αποψινή αναμέτρηση είναι πάρα πολύ σημαντική για το μέλλον τους, καθώς ενδεχόμενη επικράτηση τους θα τους δώσει ακόμα πιο μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες τους και παράλληλα θα τους απομακρύνει ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Έξι over και πέντε γκολ-γκολ μετράει η Γρανάδα στις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Απουσίες : Γεμπντά (μέσος)

Εκτίμηση : Η Γρανάδα έχει δείξει πως δεν κλείνεται και μπορεί να σκοράρει, όπως και η Βιγιαρεάλ που δείχνει βελτιωμένη στα τελευταία παιχνίδια.

0

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΓΡΑΝΑΔΑ  GOAL/GOAL  2,10

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΓΡΑΝΑΔΑ  GOAL/GOAL  1,75

0

0

413. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΛΕΒΑΝΤΕ

Βαθμολογία (πατήστε εδώ)

12/02  22:30

Προϊστορία : 2007(0-1)2008(5-2)2011(2-0)

Ρεάλ Μαδρίτης (1η-55β) : Η διαιτησία έχει αποτελέσει φέτος τον 12ο παίκτη της Ρεάλ σε πολλά παιχνίδια όσο και αν ο Μουρίνιο γκρινιάζει γι’ αυτήν. Για ακόμα μια φορά ο ρέφερι την… ξελάσπωσε, κλείνοντας τα μάτια σε καθαρό πέναλτι στο οποίο η Χετάφε θα είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει. Δεν το έδωσε και έτσι η «βασίλισσα» πέρασε νικηφόρα με 1-0 από μια έδρα που είχε στραβοπατήσει πριν λίγο καιρό η Μπαρτσελόνα και έτσι διατήρησε την διαφορά των εφτά βαθμών από τους «μπλαουγκράνα». Οι Μαδριλένοι σήμερα αντιμετωπίζουν την μοναδική ομάδα που τους έχει κερδίσει φέτος (εκτός από την Μπαρτσελόνα), σε ένα ματς που μάλιστα είχαν αδικηθεί(!!) από την διαιτησία και στο οποίο οι παίκτες της Λεβάντε ήταν άκρως εριστικοί, με τον Μουρίνιο να μην έχει ξεχάσει την συμπεριφορά των αντιπάλων και να ζητά γι’ αυτό το λόγο νίκη με μεγάλο σκορ στην αποψινή αναμέτρηση. Και στα 10 φετινά παιχνίδια της Ρεάλ στο «Μπερναμπέου» έχουν σημειωθεί περισσότερα από τρία τέρματα(!!), ενώ μόνο σε ένα από αυτά ο Κασίγιας έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία του!!!

Απουσίες : Χωρίς σημαντικά προβλήματα

Λεβάντε (4η-32β) : Συμπλήρωσε έξι συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη, αποδεικνύοντας και στον εντός έδρας αγώνα με την Σανταντέρ (1-1) πως έχει μεγάλο πρόβλημα στην παραγωγή των φάσεων. Ανασταλτικά η ομάδα του Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ ήταν σχετικά καλή, όμως όταν έπρεπε να δημιουργήσει τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά. Παρ’ όλα αυτά η Λεβάντε συνεχίζει να κρατάει την 4η θέση, αν και μάλλον μετά το πέρας αυτής της αγωνιστικής θα πέσει βαθμολογικά, μιας και με βάση τις εμφανίσεις των δυο ομάδων, οι «γκρανότας» πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να αποφύγουν την ήττα. Η Λεβάντε μετράει πέντε συνεχόμενες ήττες μακριά από την έδρα της, ενώ στα τέσσερα εξ’ αυτών των ματς έχουν επιτευχθεί περισσότερα από δυο γκολ.

Απουσίες : Χουανφράν (αμυντικός)  Τόρες, Χουανλού (μέσοι), αμφίβολος ο μέσος Μπαρκέρο

Εκτίμηση : Λογικά η Ρεάλ θα επιδιώξει νίκη με πολλά γκολ για να πάρει εκδίκηση για την ήττα του πρώτου γύρου.

0

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΛΕΒΑΝΤΕ  OVER3.5  1,66

0






Νέα υπηρεσία από το BetDays!
Αποκλειστικά έξτρα προγνωστικά!
Διαγωνισμοί με χρηματικά έπαθλα!
Νέες στοιχηματικές προσφορές και μπόνους!
*Εγγυημένη ασφάλεια δε δίνουμε προσωπικά δεδομένα
Απλά καταχωρήστε Δωρεάν το email σας!






Βαθμολογίες - Στατιστικά 0 | 0 Υψηλοί Τζίροι 0 | 0 Πτώση Αποδόσεων 0 | 0 Κουπόνι 0 | 0 Live Scores 0 | 0
Μπόνους Εγγραφής 0 | 0 Αξιολόγηση Bookmaker 0 | 0 Δες Αγώνες 0 | 0 Top Προτάσεις 0 |
















Bet365

Το καλύτερο Live Bet! Υψηλές αποδόσεις!
Δες Δωρεάν Αγώνες! Ιταλίας - Γερμανίας - Αγγλίας!
Μπόνους: 100% Βάλε 100€ παίξε με 200€
Κάνε Εγγραφή σε 1 λεπτό!




Expekt

Ποικιλία κ υψηλές αποδόσεις στις μικρές κατηγορίες!
Ιδανική εταιρία σε όσους παίζουν Β και Γ Εθνική!
Μπόνους: 100% Βάλε 125€ παίξε με 250€
Κάνε Εγγραφή σε 1 λεπτό!




William Hill

80 Χρόνια Αξιοπιστίας από το 1934
Καλές αποδόσεις - Κορυφαίο αξιόπιστο καζίνο!
Μπόνους: 100% Βάλε 100€ παίξε με 200€
Κάνε Εγγραφή σε 1 λεπτό!




Interwetten

Πολύ καλές αποδόσεις , μεγάλη ποικιλία στοιχημάτων!
Live Streamimg , Ειδικά στοιχήματα , μικρή γκανιότα!
Μπόνους: 100% Βάλε 100€ παίξε με 200€
Κάνε Εγγραφή σε 1 λεπτό!




Sportingbet

Τεράστια ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα!
Άμεσες πληρωμές χωρίς προμήθεια! Επιβράβευση παικτών!
Μπόνους: 100% Βάλε 100€ παίξε με 200€
Κάνε Εγγραφή σε 1 λεπτό!




Bwin

Πολύ καλό Μπόνους 150%
Δες Δωρεάν 300 Αγώνες ποδοσφαίρου τον μήνα ζωντανά!
Μπόνους: 150% Βάλε 20€ παίξε με 50€
Κάνε Εγγραφή σε 1 λεπτό!




Unibet

Το καλύτερο Live Streaming - Δες Δωρεάν Αγώνες!
Δες Ισπανίας - Γερμανίας - Γαλλίας - Ιταλίας - Βραζιλίας!
Μπόνους: 150% Βάλε 20€ παίξε με 50€
Κάνε Εγγραφή σε 1 λεπτό!










Παίξε από το κινητό με 100% Εξτρά!

Κάνε εγγραφή από ΕΔΩ και παίξε ένα στοίχημα από το
κινητό σου και θα λάβεις μπόνους 100% έως 50€
Εκμεταλεύσου την μοναδική έξτρα προσφορά!
Κάνε Εγγραφή στην Bet365 σε 1 λεπτό!




Εληξε 0-0 έχασες? Όχι!

Τα χρήματα σου πίσω εάν λήξει 0-0
Παίξε ακριβές σκορ , ημιχρονο - τελικό , Σκόρερ
σε ΟΛΟΥΣ τους αγώνες! Και έχεις κάλυψη στο 0-0
Κάνε Εγγραφή στην Bet365 σε 1 λεπτό!




Παρολί με Εξτρα 100% Μπόνους!

Παρολί στοίχημα από 3 αγώνες και πάνω...
έχεις έξτρα κέρδος με μπόνους έως και 100%
Μοναδική προσφορά για όσους παίζουν Παρολί!
Κάνε Εγγραφή στην Bet365 σε 1 λεπτό!




Cashin εξαργύρωσε πριν λήξει ο αγώνας!

Π.χ: Εχεις παίξει άσσο και το σκορ στο 70 έιναι
1-0 και βλέπεις ότι πιέζει η αντίπαλη ομάδα ζητάς
πριν λήξη το ματς και κάνεις εξαργύρωση στο στοίχημα!
Κάνε Εγγραφή στην Unibet σε 1 λεπτό!




4 Απλοί τρόποι για 100% κέρδος!

Δες πως με απλούς τρόπους θα βγάλεις
εύκολο κέρδος με το υπάρχον κεφάλαιο σου!
Εκμεταλεύσου τα πλεονεκτήματα που σου προσφέρουν!
Διάβασε όλο το άρθρο...



















Καταχωρημένο σε: Box1 • Δημοφιλή ΘέματαΙσπανία

Γιώργος Βεντουράς Ειδικότητα συντάκτη: Ισπανία - Ιταλία - Champions & Europa League