Serie A’ Ιταλίας

228. ΣΙΕΝΑ - ΛΑΤΣΙΟ

Βαθμολογία (πατήστε εδώ)

07/01  19:00

Προϊστορία : 2007(2-1)2008(1-1)2009(2-0)2010(1-1)

Σιένα (16η-15β) : Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο έκλεισε η χρονιά για την Σιένα, η οποία έμεινε χωρίς νίκη στους τελευταίους πέντε αγώνες της, έχοντας πάρει μόλις ένα βαθμό, ενώ στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις έμεινε «άσφαιρη». Ουσιαστικά στο διάστημα της διακοπής δεν υπήρξε κάποια σημαντική αλλαγή, με τον Σανινό να δέχεται ψήφο εμπιστοσύνης. Το ρόστερ της είναι μετριότατο και μοναδικός της στόχος είναι η παραμονή, ωστόσο, στην Τοσκάνη ενώ ξεκίνησε εξαιρετικά μετρώντας τρεις νίκες, στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της συγκέντρωσε μόνο δυο πόντους. Παράλληλα, σήμερα θα έχει και αρκετές απουσίες βασικών παικτών της. Πάντως η προϊστορία είναι με το μέρος της, καθώς σε σύνολο οχτώ αγώνων μετράει τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μια ήττα.

Απουσίες : Μπρίκιτς (τερματοφύλακας), Βιτιέλο (αμυντικός), Ντ’ Αγκοστίνο, Βεργκάσολα (μέσοι), Λαρόντο (επιθετικός)

Λάτσιο (4η-30β) : Ξεκίνησε την χρονιά με μεγάλες προσδοκίες και έχοντας σπαταλήσει αρκετό χρήμα και στο πρώτο μισό της περιόδου απέδειξε πως είναι ικανή για μεγάλα πράγματα. Βέβαια, στα δυο τελευταία παιχνίδια του προηγούμενου έτους τα έκανε… θάλασσα, καθώς δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα της, μαζεύοντας μόλις δυο βαθμούς. Στο διάστημα της διακοπής ο Ρέια ευελπιστεί πως ο Σισέ θα βρήκε την ηρεμία που χρειαζόταν, δεδομένου ότι ο Γάλλος στράικερ βρήκε δίχτυα στο ιταλικό πρωτάθλημα μόνο κόντρα στην Μίλαν, στην πρεμιέρα του Καμπιονάτο! Τουλάχιστον ο παρτενέρ του, Κλόζε, μέχρι στιγμής έχει αποδειχθεί λίρα εκατό, δεδομένου ότι έχει πετύχει 8 γκολ. Η Λάτσιο είναι η ομάδα που εκτός έδρας έχει την μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή, έχοντας πάρει 17 βαθμούς σε εφτά αναμετρήσεις. Από την Τοσκάνη πάντως δεν έχει και ιδιαίτερα ευχάριστες αναμνήσεις, αφού έχει κερδίσει μόλις μια φορά την Σιένα σε οχτώ παιχνίδια.

Απουσίες : Μαρκέτι (τερματοφύλακας), Κόνκο (αμυντικός), Ματουζάλεμ, Μπρόκι (μέσοι)

Εκτίμηση : Πριν την διακοπή η Λάτσιο τέτοια ματς μακριά από την έδρα της τα έπαιρνε σε ρυθμό ρελαντί… Αξίζει το ρίσκο στο «διπλό» αν και η παράδοση είναι ανασταλτικός παράγοντας.

0

ΣΙΕΝΑ - ΛΑΤΣΙΟ  2  2,40

ΣΙΕΝΑ - ΛΑΤΣΙΟ  2  2,25

0

0

236. ΙΝΤΕΡ - ΠΑΡΜΑ

Βαθμολογία (πατήστε εδώ)

07/01  21:45

Προϊστορία : 2007(2-0)2008(3-2)2009(2-0)2011(5-2)

Ίντερ (5η-26β) : Μπορεί να ξεκίνησε την χρονιά με τους χειρότερους οιωνούς, όμως η αυλαία του 2011 έπεσε με τους καλύτερους οιωνούς για την Ίντερ που από εκεί που βρισκόταν στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, πλέον καταλαμβάνει την 5η θέση. Με τέσσερις συνεχόμενες νίκες οι «νερατζούρι» κατάφεραν να ορθοποδήσουν, ενώ έχουν προκριθεί και στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου κληρώθηκαν με την Μαρσέιγ. Ο Ρανιέρι είναι πολύ αισιόδοξος για το μέχρι που μπορεί να φτάσει η ομάδα του, όμως τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λένε να μειωθούν. Στον μεταγραφικό τομέα οι Μιλανέζοι βρίσκονται μια… ανάσα από την απόκτηση του 20χρονου Βραζιλιάνου αμυντικού Ζουάν, ο οποίος αγωνίζεται στην Ιντερνασιονάλ. Όρκο νίκης έδωσαν οι παίκτες της Ίντερ, ειδάλλως τόνισαν πως θα πληρώσουν πρόστιμο!!!

Απουσίες : Κίβου (αμυντικός), Στάνκοβιτς, Σνάιντερ (μέσοι), Φορλάν (επιθετικός)

Πάρμα (13η-19β) : Ήταν η πρωταγωνίστρια των δυο θεαματικότερων αγώνων στο φινάλε του 2011, καθώς κόντρα σε Λέτσε και Κατάνια (εντός έδρας) έμεινε στο 3-3. Στο πρώτο ματς ισοφάρισε στα τελευταία λεπτά και ενώ έχανε με 1-3, όμως στο άλλο ματς την πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα, καθώς ήταν αυτή που απώλεσε προβάδισμα δυο τερμάτων και δέχθηκε την ισοφάριση λίγο πριν το φινάλε. Αν και υπάρχει γκρίνια για τον Κολόμπα, ο Ιταλός τεχνικός παρέμεινε ακλόνητος στην θέση του, όμως αν δεν υπάρξει βελτίωση στα επόμενα παιχνίδια τότε δεν αποκλείεται να αποχωρήσει. Εκτός έδρας προέρχεται από τρεις ήττες και μια ισοπαλία στις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Αποκτήθηκε ο Σουηδός επιθετικός Λόκφιστ, ενώ υπήρξαν δυο ανούσιες αποχωρήσεις.

Απουσίες : Λουκαρέλι (αμυντικός)

Εκτίμηση : Πριν την διακοπή η Ίντερ βρισκόταν σε άνοδο και σίγουρα θα προσπαθήσει πολύ για να μπει με το δεξί και τη νέα χρονιά. Η Πάρμα εκτός έδρας αποδυναμώνεται αισθητά.

0

ΙΝΤΕΡ - ΠΑΡΜΑ  1  1,44

ΙΝΤΕΡ - ΠΑΡΜΑ  1  1,30

0

0

247. ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΤΣΕΖΕΝΑ

Βαθμολογία (πατήστε εδώ)

08/01  13:30

Προϊστορία : 2011(1-0)

Ουντινέζε (3η-32β) : Κανείς δεν θα μπορούσε να περιμένει πως μετά τις βασικότατες απώλειες του καλοκαιριού η Ουντινέζε θα πρωταγωνιστούσε και στο φετινό πρωτάθλημα, όμως άπαντες διαψεύστηκαν. Η ομάδα του Φραντσέσκο Γκουιντολίν πιέζει ασφυκτικά Γιουβέντους και Ουντινέζε στην κούρσα του τίτλου, ενώ στην έδρα της έχει μαζέψει 22 βαθμούς από τους 24 που θα μπορούσε. Είναι η ομάδα με την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή μπροστά στο κοινό της, ενώ η μοναδική φορά που δεν κέρδισε ήταν κόντρα στην Γιουβέντους την τελευταία αγωνιστική του περασμένου έτους. Η διακοπή ήταν το κατάλληλο… φάρμακο για την Ουντινέζε, καθώς διαθέτει μικρό ρόστερ και λόγω και της συμμετοχής της στο Γιουρόπα Λιγκ, αρκετοί παίκτες της ήταν ιδιαίτερα κουρασμένοι. Πάντως τα δυσάρεστα νέα είναι ότι οι Μπενατία, Ασαμόα και Μπαντού (βασικοί) θα παίξουν απόψε, όμως στην συνέχεια θα φύγουν λόγω των υποχρεώσεων τους με τις εθνικές τους ομάδες στο Κόπα Άφρικα. Στο μεταγραφικό κομμάτι, απέκτησε τον αριστερό μπακ Φανσόν από το Στρασβούργο (Β’ κατηγορίας) και τον επίσης αριστερό μπακ Φασόν από την Αρλ (επίσης Β’ κατηγορίας.

Απουσίες : Χωρίς σημαντικά προβλήματα

Τσεζένα (19η-12β) : Μπορεί να βρίσκεται στην προτελευταία θέση, όμως η συγκομιδή των 12 βαθμών κρίνεται ικανοποιητική, αν λάβει υπόψιν κανείς πως στις πρώτες 10 αγωνιστικές είχε πάρει μόλις δυο πόντους. Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Αριγκόνι έδωσε νέα πνοή στην ομάδα, η οποία όμως έχει τεράστιο επιθετικό πρόβλημα, δεδομένου πως σε 16 αναμετρήσεις έχει σημειώσει μόλις 8 γκολ. Αξίζει να σημειωθεί πως σε εφτά από τα οχτώ εκτός έδρας ματς των «ιππόκαμπων» έχουν σημειωθεί λιγότερα από δυο τέρματα. Επιστρέφει μετά από μεγάλο διάστημα ο πολύ σημαντικός μέσος (και αρχηγός) Κολούτσι.

Απουσίες : Γκετσάλ (μεσοεπιθετικός)

Εκτίμηση : Πιστεύω πως η Ουντινέζε θα επιβληθεί δύσκολα και με μικρό σκορ. Με ρίσκο φυσικά οι προτάσεις.

0

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΤΣΕΖΕΝΑ  Α/Σ  1-0  5,50

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΤΣΕΖΕΝΑ  Α/Σ  1-0  4,50

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΤΣΕΖΕΝΑ  Α/Σ  2-0  5,50

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΤΣΕΖΕΝΑ  Α/Σ  2-0  5,25

0

0

256. ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΜΙΛΑΝ

Βαθμολογία (πατήστε εδώ)

08/01  16:00

Προϊστορία : 2007(2-0)2008(2-1)2009(0-1)2010(1-1)

Αταλάντα (11η-20β) : Ξεπέρασε και τις προσδοκίες ακόμα και των πιο φανατικών οπαδών της με την πορεία της στο πρώτο μισό της περιόδου, καθώς η ποινή αφαίρεσης των έξι πόντων που της είχε επιβληθεί δεν επέτρεπε μεγάλη αισιοδοξία. Πάντως με τις εμφανίσεις απέδειξε πως θα αποτελέσει σκληρό καρύδι για κάθε αντίπαλο. Στην έδρα της παραμένει αήττητη μετρώντας τέσσερις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες εκ των οποίων οι δυο ήταν κόντρα σε Νάπολι και Ίντερ με 1-1. Το πρόγραμμα για τον σύλλογο από το Μπέργκαμο δεν είναι καθόλου βατό στις αρχές του νέου έτους, καθώς η Αταλάντα θα κληθεί να αντιμετωπίσει στην συνέχεια Λάτσιο και Γιουβέντους. Σε πέντε από τα έξι τελευταία της ματς έχουν σκοράρει και οι δυο ομάδες.

Απουσίες : Μακροχρόνιοι απόντες

Μίλαν (1η-34β) : Μπορεί η εκκίνηση στο πρωτάθλημα να μην ήταν και η καλύτερη δυνατή (πήρε την πρώτη της νίκη την 4η αγωνιστική), όμως στην συνέχεια η βελτίωση της ήταν ραγδαία με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να μοιράζεται την κορυφή μαζί με την Γιουβέντους. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος σημειώνει από δυο γκολ και πάνω, ενώ μάζεψε σε αυτά 12 βαθμούς. Στο μεταγραφικό παζάρι απέκτησε τον 22χρονο επιθετικό Αουμπαμεγιάνγκ από την Σεντ Ετιέν, ενώ ο Γκαλιάνι βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων με τους ιθύνοντες της Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση ή τον δανεισμό του Κάρλος Τέβες. Αξίζει να σημειωθεί πως οι «ροσονέρι» παραμένουν αήττητοι από την 5η αγωνιστική! Στο μεταξύ την Τετάρτη με γκολ του Πάτο η Μίλαν κέρδισε με 1-0 σε φιλικό παιχνίδι την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ αγωνίστηκε και ο Γκατούζο και έτσι ένα ακόμα… όπλο προστέθηκε στην φαρέτρα του Αλέγκρι.

Απουσίες : Αμπροζίνι (μέσος)

Εκτίμηση : Πολύ δύσκολη αποστολή για την Μίλαν, όμως έχει το υλικό για να… αποδράσει με τους τρεις βαθμούς. Κάκιστη η απόδοση που προσωπικά με οδηγεί στο Νo bet.

0

ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΜΙΛΑΝ  2  1,80

ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΜΙΛΑΝ  2  1,60

0

0

257. ΚΑΛΙΑΡΙ - ΤΖΕΝΟΑ

Βαθμολογία (πατήστε εδώ)

08/01  16:00

Προϊστορία : 2008(2-1)2009(0-1)2010(3-2)2011(0-1)

Κάλιαρι (15η-18β) : Πληρώνει τα… καπρίτσια του προέδρου της που με το έτσι θέλω προέβη σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και ενώ η πορεία της ομάδας του ήταν πάρα πολύ καλή. Ο Μάσιμο Φικαντέντι αντικαταστάθηκε από τον Μπαλαρντίνι (πέρυσι ήταν προπονητής της Τζένοα), ο οποίος δεν έχει καταφέρει σε καμία περίπτωση να βρει το… κουμπί της Κάλιαρι. Στις έξι αναμετρήσεις που βρίσκεται στο τιμόνι της ο Μπαλαρντίνι, η ομάδα από την Σικελία έχει πάρει μόλις τέσσερις βαθμούς και έχει σημειώσει μόνο τρία γκολ με τις εμφανίσεις της να μην πείθουν κανέναν. Επέστρεψε ο μέσος Ντεσένα από την Σαμπντόρια και από κει και πέρα δεν υπήρξε κάτι άλλο στο μεταγραφικό κομμάτι μέχρι στιγμής, αν και φέρεται να έχει προσεγγίσει την Γιουβέντους για την απόκτηση του Λούκα Τόνι.

Απουσίες : Μακροχρόνιοι απόντες

Τζένοα (10η-21β) : Έκανε το μεγάλο «μπαμ» με την απόκτηση του Τζιλαρντίνο και έτσι κατεύνασε τα πνεύματα μετά την ντροπιαστική ήττα από την Νάπολι με 6-1, με την οποία έκλεισε το 2011. Οι ιθύνοντες των Γενοβέζων έβγαλαν από τα ταμεία τους 8 εκ. ευρώ για τον διεθνή Ιταλό επιθετικό, ο οποίος αποθεώθηκε από χιλιάδες φίλους της ομάδας στην πρώτη του προπόνηση. Στο μεταξύ, μια μέρα μετά τον διασυρμό από την Νάπολι οι διοικούντες της Τζένοα έστειλαν τον Μαλεζάνι… σπίτι του και στην θέση του προσέλαβαν τον Πασκουάλ Μαρίνο που θα ντεμπουτάρει σήμερα. Πάντως ο Ιταλός τεχνικός θα έχει να λύσει κάποια προβλήματα και ιδιαίτερα αυτό του Παλάσιο που είχε χτυπήσει τις τελευταίες μέρες του 2011, όμως ακόμα δεν έχει αποθεραπευτεί.

Απουσίες : Καλάτζε (αμυντικός), Βελόσο, Κονστάντ (μέσοι), Παλάσιο (επιθετικός)

Εκτίμηση : Αναξιόπιστες και οι δυο ομάδες με την Τζένοα να έχει περισσότερα προβλήματα. Πάντως πιθανότερο σημείο φαντάζει το under, ιδιαίτερα από τη στιγμή που θα λείψει και ο Παλάσιο.

0

ΚΑΛΙΑΡΙ - ΤΖΕΝΟΑ  UNDER  1,60

ΚΑΛΙΑΡΙ - ΤΖΕΝΟΑ  UNDER  1,45

0

0

258. ΛΕΤΣΕ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Βαθμολογία (πατήστε εδώ)

08/01  16:00

Προϊστορία : 2007(1-3)2009(1-2)2011(2-0)

Λέτσε (20η-9β) : Η άφιξη του Σέρζε Κόσμι στην τεχνική ηγεσία της Λέτσε μπορεί να μην έχει αποδώσει καρπούς μέχρι στιγμής, ωστόσο και στα τρία ματς που κάθισε ο ιδιόρρυθμος τεχνικός στον πάγκο της, η ομάδα άφησε καλές εντυπώσεις στο επιθετικό κομμάτι. Συγκεκριμένα πέτυχε έξι γκολ, όμως τα μετόπισθεν έμπαζαν ως συνήθως με αποτέλεσμα να δεχθεί 10 τέρματα και να αποσπάσει μόλις έναν βαθμό. Ο Ιταλός προπονητής στην διακοπή είχε την ευκαιρία να δουλέψει πολύ στο αμυντικό κομμάτι, όμως στο μεταγραφικό κομμάτι δεν υπήρξε κάποια σημαντική προσθήκη πλην του παντελώς άσημου νεαρού Λετζιτίμο που επέστρεψε από τον δανεισμό του. Στην έδρα της η Λέτσε αγνοεί τη νίκη μετά από τις οχτώ πρώτες αγωνιστικές, έχοντας αποσπάσει μόνο ένα πόντο!!! Παράλληλα έχει και την χειρότερη άμυνα με 15 γκολ παθητικό.

Απουσίες : Μακροχρόνιοι απόντες

Γιουβέντους (2η-34β) : Οδηγούσε μόνη της την κούρσα στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, με την Ουντινέζε να βρίσκεται στο κατόπι της, όμως πλέον η Γιουβέντους έχει την Μίλαν συγκάτοικο στην κορυφή. Οι «μπιανκονέρι» είναι η μοναδική αήττητη ομάδα, ωστόσο οι εφτά ισοπαλίες της έχουν στερήσει την ευκαιρία να βρίσκονται μόνοι τους στο ρετιρέ. Πάντως το κλίμα είναι εξαιρετικό με τον Κόντε να έχει κάνει σπουδαία δουλειά σε ψυχολογικό αλλά και αγωνιστικό τομέα. Την Πέμπτη διέλυσε σε φιλική αναμέτρηση με 7-1 την Αλ Χιλάλ, καθώς από τις 30 Δεκεμβρίου βρέθηκε στο Ντουμπάι για την προετοιμασία μετά την διακοπή του πρωταθλήματος. Αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού ο Μποριέλο, όμως είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στην αποψινή αναμέτρηση, όπως και του Βούτσινιτς που προέρχεται από τραυματισμό. Σε οχτώ εκτός έδρας ματς η Γιουβέντους έχει δεχθεί μόλις έξι γκολ (6/8 under).

Απουσίες : Αμφίβολοι οι επιθετικοί Βούτσινιτς και Μποριέλο

Εκτίμηση : Με βάση τα δεδομένα πριν την διακοπή το «διπλό» φάνταζε σχεδόν σίγουρο. Και τώρα έχει τον πρώτο λόγο, αλλά όχι σε μικρότερη απόδοση από 1.60…

0

ΛΕΤΣΕ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ  2  1,55

ΛΕΤΣΕ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ  2  1,35

0

0

259. ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΚΑΤΑΝΙΑ

Βαθμολογία (πατήστε εδώ)

08/01  16:00

Προϊστορία : 2009(3-1)2010(1-1)2011(1-0)

Μπολόνια (17η-15β) : Δεν ολοκληρώθηκε και με τον καλύτερο τρόπο η προηγούμενη χρονιά για την Μπολόνια, δεδομένου ότι ηττήθηκε από Τζένοα και Ρόμα και πλέον βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Παραδοσιακά στην έδρα της ήταν σχετικά αξιόπιστη, όμως δεν ισχύει και φέτος το ίδιο, αφού σε οχτώ αγώνες έχει μόλις δυο νίκες και πέντε ήττες. Μια προσθήκη αμφιβόλου αξίας έκαναν οι «ροσομπλού», καθώς απέκτησαν τον αριστερό μπακ Ρουμπίν με την μορφή δανεισμού από την Πάρμα. Το ευχάριστο για τον Πιόλι είναι ότι θα έχει στην διάθεση του τους υπερπολύτιμο χαφ Ραμίρες και Ντιαμάντι που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν. «Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη τη χρονιά και μάλιστα κόντρα σε μια πολύ ισχυρή αντίπαλο», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.

Απουσίες : Πορτανόβα (αμυντικός), Κονέ (μέσος)

Κατάνια (8η-22β) : Ήταν μια από τις μεγάλες (ευχάριστες) εκπλήξεις του πρώτου μισού της περιόδου, καθώς βρίσκεται στην 8η θέση, έχοντας βγάλει πολύ δύσκολο πρόγραμμα με ιδιαίτερη επιτυχία. Μπορεί να δυσκολεύεται να κερδίσει μακριά από την Σικελία, όμως φροντίζει να μην χάνει, και αυτό φαίνεται από τις μόλις δυο ήττες σε οχτώ αναμετρήσεις. Πάντως το κλίμα διαταράχθηκε με τον βασικότατο και εξαιρετικό γκολκίπερ Αντούχαρ, ο οποίος δεν θα υπολογίζεται από δω και στο εξής, καθώς αρνείται να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Σίγουρα αυτή η κίνηση δεν θα βγει σε καλό για την Κατάνια, καθώς ο Αργεντινός γκολκίπερ ήταν λίρα εκατό για την ομάδα του Μοντέλα.

Απουσίες : Αντούχαρ (τερματοφύλακας)

Εκτίμηση : Το επεισόδιο με τον Αντούχαρ ενδεχομένως να αποπροσανατολίσει την Κατάνια και η Μπολόνια να βρει την ευκαιρία για να πάρει μια νίκη που θα την ανεβάσει βαθμολογικά. Με πολύ ρίσκο πάντως ο άσος.

0

ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΚΑΤΑΝΙΑ  1  2,40

ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΚΑΤΑΝΙΑ  1  2,20

0

0

260. ΝΟΒΑΡΑ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Βαθμολογία (πατήστε εδώ)

08/01  16:00

Προϊστορία : Δεν υπάρχει τη τελευταία πενταετία

Νοβάρα (18η-12β) : Είναι σίγουρα η πιο φιλότιμη ομάδα της κατηγορίας, καθώς παρά το γεγονός ότι το ρόστερ της δεν λέει και πολλά, οι παίκτες της… ματώνουν σε κάθε αγώνα. Αμυντικά μπορεί να θυμίζει περισσότερο… παιδική χαρά, όμως στο επιθετικό κομμάτι οι νεοφώτιστοι τα πάνε μια χαρά. Στο τελευταίο παιχνίδι του 2011 βρέθηκαν με 2-0 πίσω στο σκορ από την Παλέρμο (εντός έδρας), όμως κατάφεραν και έσωσαν την παρτίδα στο φινάλε. Αν και στα μετόπισθεν «χωλαίνει» η ομάδα του Ατίλιο Φερέρ ενισχύθηκε στην επίθεση με τον δανεισμό του πολύπειρου Καράτσιολο. Σίγουρα ήταν καλή κίνηση, όμως η ενίσχυση στην άμυνα είναι πιο απαραίτητη. Το ευχάριστο για τον Ιταλό τεχνικό είναι ότι θα έχει λευκό το…. απουσιολόγιο του.

Απουσίες : Χωρίς σημαντικά προβλήματα

Φιορεντίνα (14η-18β) : Ομάδα με πολλές διακυμάνσεις στην απόδοση της ήταν η Φιορεντίνα στο (σχεδόν) πρώτο μισό της περιόδου. Πάντως σε γενικές γραμμές οι «βιόλα» δεν απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο, ενώ έκλεισαν το 2011 με δυο ισοπαλίες κόντρα σε θεωρητικά υποδεέστερες ομάδες (Αταλάντα και Σιένα). Ο Ρόσι βρήκε την ευκαιρία στην διακοπή για να γνωριστεί καλύτερα με τους ποδοσφαιριστές του, δεδομένου ότι μετράει μόλις ένα μήνα στον πάγκο της Φιορεντίνα. Παρελθόν αποτελεί ο Τζιλαρντίνο που πουλήθηκε στην Τζένοα, με τον Ιταλό φορ να βοηθάει πολύ με τα γκολ του τις προηγούμενες σεζόν, όχι όμως και φέτος, αν και η αλήθεια είναι ότι έμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης εξαιτίας τραυματισμών. Τραγωδία οι εκτός έδρας επιδόσεις της Φιορεντίνα που αγνοεί τη νίκη σε οχτώ αναμετρήσεις (πέντε ήττες και τρεις ισοπαλίες), ενώ έχει σημειώσει μόνο ένα γκολ!!!

Απουσίες : Αμφίβολος ο μέσος Μπεχράμι

Εκτίμηση : Δεν βλέπεται εκτός έδρας η Φιορεντίνα, όμως το άναρχο παιχνίδι της Νοβάρα μπορεί και να την ευνοήσει. Πάμε με το αμφίσκορο, αφού οι νεοφώτιστοι ειδικεύονται στο να σκοράρουν αλλά και να δέχονται γκολ.

0

ΝΟΒΑΡΑ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ  GOAL/GOAL  1,90

ΝΟΒΑΡΑ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ  GOAL/GOAL  1,65

0

0

261. ΡΟΜΑ - ΚΙΕΒΟ

Βαθμολογία (πατήστε εδώ)

08/01  16:00

Προϊστορία : 2007(1-1)2009(0-0)2010(1-0)2011(1-0)

Ρόμα (7η-24β) : Πάνω που έδειχνε να βρίσκει τον δρόμο της ήρθε η διακοπή για την Ρόμα, η οποία προέρχεται από εκτός έδρας νίκες κόντρα σε Νάπολι και Μπολόνια. Και αν στο πρώτο ματς ήταν πολύ τυχερή, στο δεύτερο πήρε το «τρίποντο» με την αξία της. Πάντως η χρονιά δεν μπήκε και με τους καλύτερους οιωνούς για τον Λουίς Ενρίκε που είναι αναγκασμένος να στερηθεί τις υπηρεσίες του καλύτερου παίκτη της και πρώτου σκόρερ, Οσβάλντο που υπέστη βαρύ διάστρεμμα και θα μείνει εκτός μάχης για το επόμενο δίμηνο. Μάλιστα το πρόβλημα στην γραμμή κρούσης γίνεται ακόμα μεγαλύτερο αφού παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού ο Μποριέλο στην Γιουβέντους, ενώ τραυματίας είναι και ο Μπορίνι που θεωρητικά θα μπορούσε να δώσει λύσεις. Έτσι μοναδικοί διαθέσιμοι είναι οι Τότι και Μπόγιαν, όμως αμφότεροι είναι περιφερειακοί επιθετικοί. Θεωρείται βέβαιο πως θα προβεί στην απόκτηση στράικερ, όμως στο σημερινό παιχνίδι θα πρέπει να τα βγάλει πέρα με το υπάρχον υλικό.

Απουσίες : Κασέτι (αμυντικός), Οσβάλντο, Μπορίνι (επιθετικοί)

Κίεβο (12η-20β) : Έχει μια σχετική απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη και από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα για την παραμονή της. Έκλεισε τη σεζόν με θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Λάτσιο (0-0 εκτός έδρας) αν και ο ένας βαθμός που πήρε την αδικεί κατάφορα, καθώς ήταν πολύ καλύτερη από τους Ρωμαίους. Με αμυντικούς προσανατολισμούς θα παίξει απέναντι στην Ρόμα με στόχο κατά κύριο λόγο τον βαθμό της ισοπαλίας, ενώ ο Ντι Κάρλο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα.

Απουσίες : Χωρίς σημαντικά προβλήματα

Εκτίμηση : Δεν είναι ματς για 1.50 σε καμία περίπτωση. Προτιμώ το under αφού η Ρόμα θα έχει και προβλήματα στην επίθεση.

0

ΡΟΜΑ - ΚΙΕΒΟ  UNDER  1,80

ΡΟΜΑ - ΚΙΕΒΟ  UNDER  1,65

0

0

286. ΠΑΛΕΡΜΟ - ΝΑΠΟΛΙ

Βαθμολογία (πατήστε εδώ)

08/01  21:45

Προϊστορία : 2008(2-1)2009(2-1)2010(2-1)2011(2-1)

Παλέρμο (9η-21β) : Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Παλέρμο ταλανίζεται από εσωτερικά προβλήματα που ως συνήθως προέρχονται από τον ιδιόρρυθμο πρόεδρο. Ο Μπόρτολο Μούτι που ντεμπούταρε στο τελευταίο ματς του 2011 στο ματς με την Νοβάρα (2-2) είναι ο τρίτος φετινός προπονητής των Σικελών. Οι «ροζανέρο» αγνοούν τη νίκη από τις 27 Νοεμβρίου, ωστόσο βρίσκονται πιο κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη παρά σε αυτές της επικίνδυνης ζώνης. Πάντως ενόψει του σημερινού αγώνα ο Μούτι θα έχει τέσσερα πολύ σημαντικά προβλήματα. Ειδικά η απουσία του Ίλισιτς είναι κομβική, αφού είναι ο καλύτερος μεσοεπιθετικός της ομάδας και αυτός που πολύ συχνά με τις ασίστ του και τα γκολ του δίνει λύσεις στην Παλέρμο. Αξιοσημείωτη η καλή προϊστορία των Σικελών με έξι σερί νίκες.

Απουσίες : Πιζάνο (αμυντικός), Ίλισιτς, Ζάχαβι (μέσοι), Ερνάντες (επιθετικός)

Νάπολι (6η-24β) : Έκανε σκόνη και θρύψαλα την Τζένοα (6-1) στο τελευταίο παιχνίδι ενός ονειρικού έτους για την Νάπολι, η οποία διεκδικεί την είσοδο της στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Πάντως η προσοχή της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ήταν λογικό να την αποσπάσει από το πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 6η θέση, αν και το ρόστερ της είναι σίγουρα για την πρώτη τετράδα. Στο μεταξύ μπορεί ακόμα να μην έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση, όμως ο Καβάνι και ο Χάμσικ «πολιορκούνται» από την Τσέλσι (αντίπαλο της στο Τσάμπιονς Λιγκ) και δεν αποκλείεται ένας εκ των δυο να αποτελέσει παρελθόν από τον Γενάρη κιόλας, αν και ο Ματσάρι απέκλεισε το συγκεκριμένο ενδεχόμενο. Απέκτησε τον Χιλιανό φορ Βάργκας, ο οποίος όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να… γεμίσει τα παπούτσια του Καβάνι, ενώ για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζεται. Ο Ματσάρι τόνισε πως με τη νέα χρονιά περιμένει την ομάδα του να παρουσιαστεί καλύτερη στο πρωτάθλημα απ’ ότι μέχρι στιγμής.

Απουσίες : Αμφίβολος ο επιθετικός Λαβέτσι

Εκτίμηση : Η απουσία του Ίλισιτς χρίζει αυτομάτως φαβορί την έτσι και αλλιώς καλύτερη Νάπολι. Όχι για γερό ποντάρισμα πάντως.

0

ΠΑΛΕΡΜΟ - ΝΑΠΟΛΙ    2  2,50

ΠΑΛΕΡΜΟ - ΝΑΠΟΛΙ  2  2,20







Βαθμολογίες - Στατιστικά 0 | 0 Υψηλοί Τζίροι 0 | 0 Πτώση Αποδόσεων 0 | 0 Κουπόνι 0 | 0 Live Scores 0 | 0
Μπόνους Εγγραφής 0 | 0 Αξιολόγηση Bookmaker 0 | 0 Δες Αγώνες 0 | 0 Top Προτάσεις 0 |
















Bet365

Το καλύτερο Live Bet! Υψηλές αποδόσεις!
Δες Δωρεάν Αγώνες! Ιταλίας - Γερμανίας - Αγγλίας!
Μπόνους: 100% Βάλε 100€ παίξε με 200€
Κάνε Εγγραφή σε μόλις 1 λεπτό!




Expekt Νέο Site με σούπερ Αποδόσεις!

Απλό και εύκολο Site για να παίζουν όλοι!
Μεγάλη ποικιλία και σε μικρές κατηγορίες!
Καλές αποδόσεις άλλωστε είναι το ατου της Expekt!
125€ Μπόνους εγγραφής για λίγες μόνο ημέρες!




William Hill

80 Χρόνια Αξιοπιστίας από το 1934
Καλές αποδόσεις - Κορυφαίο αξιόπιστο καζίνο!
Μπόνους: 100% Βάλε 100€ παίξε με 200€
Κάνε Εγγραφή σε μόλις 1 λεπτό!




Interwetten

Πολύ καλές αποδόσεις , μεγάλη ποικιλία στοιχημάτων!
Live Streamimg , Ειδικά στοιχήματα , μικρή γκανιότα!
Μπόνους: 100% Βάλε 100€ παίξε με 200€
Κάνε Εγγραφή σε μόλις 1 λεπτό!




Sportingbet

Τεράστια ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα!
Άμεσες πληρωμές χωρίς προμήθεια! Επιβράβευση παικτών!
Μπόνους: 50% Βάλε 100€ παίξε με 150€
Κάνε Εγγραφή σε μόλις 1 λεπτό!




Bwin

Πολύ καλό Μπόνους 150%
Δες Δωρεάν 300 Αγώνες ποδοσφαίρου τον μήνα ζωντανά!
Μπόνους: 150% Βάλε 20€ παίξε με 50€
Κάνε Εγγραφή σε μόλις 1 λεπτό!




Unibet

Το καλύτερο Live Streaming - Δες Δωρεάν Αγώνες!
Δες Ισπανίας - Γερμανίας - Γαλλίας - Ιταλίας - Βραζιλίας!
Μπόνους: 150% Βάλε 20€ παίξε με 50€
Κάνε Εγγραφή σε μόλις 1 λεπτό!










Παίξε από το κινητό με 100% Εξτρά!

Κάνε εγγραφή από ΕΔΩ και παίξε ένα στοίχημα από το
κινητό σου και θα λάβεις μπόνους 100% έως 50€
Εκμεταλεύσου την μοναδική έξτρα προσφορά!
Κάνε Εγγραφή στην Bet365 σε 1 λεπτό!




Εληξε 0-0 έχασες? Όχι!

Τα χρήματα σου πίσω εάν λήξει 0-0
Παίξε ακριβές σκορ , ημιχρονο - τελικό , Σκόρερ
σε ΟΛΟΥΣ τους αγώνες! Και έχεις κάλυψη στο 0-0
Κάνε Εγγραφή στην Bet365 σε 1 λεπτό!




Παρολί με Εξτρα 100% Μπόνους!

Παρολί στοίχημα από 3 αγώνες και πάνω...
έχεις έξτρα κέρδος με μπόνους έως και 100%
Μοναδική προσφορά για όσους παίζουν Παρολί!
Κάνε Εγγραφή στην Bet365 σε 1 λεπτό!




Cashin εξαργύρωσε πριν λήξει ο αγώνας!

Π.χ: Εχεις παίξει άσσο και το σκορ στο 70 έιναι
1-0 και βλέπεις ότι πιέζει η αντίπαλη ομάδα ζητάς
πριν λήξει το ματς και κάνεις εξαργύρωση στο στοίχημα!
Κάνε Εγγραφή στην Unibet σε 1 λεπτό!




4 Απλοί τρόποι για 100% κέρδος!

Δες πως με απλούς τρόπους θα βγάλεις
εύκολο κέρδος με το υπάρχον κεφάλαιο σου!
Εκμεταλεύσου τα πλεονεκτήματα που σου προσφέρουν!
Διάβασε όλο το άρθρο...



















Καταχωρημένο σε: Box1 • Δημοφιλή ΘέματαΙταλία

Γιώργος Βεντουράς Ειδικότητα συντάκτη: Πρωταθλήματα: Ισπανίας - Ch League