Segunda Division Ισπανίας

218. ΤΕΝΕΡΙΦΗ - ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ

28/05  19:00

Προϊστορία : 2007(0-1)

Τενερίφη (20η-37β) : Πολύ αργά άρχισε να βρίσκει τον ρυθμό της η Τενερίφη, καθώς μπορεί να σημείωσε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της (2-1 εκτός έδρας την Αλμπαθέτε), όμως εδώ και καιρό έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία. Ήδη υπάρχουν διάφορες ανακατατάξεις στο ρόστερ, ενώ το σίγουρο είναι πως μετά το τέλος της σεζόν θα «χτιστεί» και πάλι από την αρχή η ομάδα. Ενόψει του σημερινού παιχνιδιού ο Νταβίντ Αμαράλ θα χρησιμοποιήσει και πάλι πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Αξίζει να σημειωθεί πως και τα τρία τελευταία παιχνίδια της Τενερίφης ολοκληρώθηκαν με περισσότερα από δυο τέρματα.

Απουσίες : Μέγι (αμυντικός), Κομέ, Ιντάλγκο (μέσοι)

Πονφεραντίνα (21η-32β) : Την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν φύλαγε για τους οπαδούς της η Πονφεραντίνα τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε. Ευρεία νίκη με 3-0 επί της Κόρδοβα, σκορ το οποίο ναι μεν κολακεύει το συγκρότημα του Κλαούντιο Μπαραγάν βάση της εμφάνισης των δυο ομάδων, όμως η νίκη ήταν πέρα για πέρα δίκαιη. «Θα δώσω και πάλι χρόνο συμμετοχής σε νεαρά παιδιά», τόνισε ο προπονητής της Πονφεραντίνα, ο οποίος καταστρώνει ήδη τα σχέδια του για την νέα σεζόν, καθώς εδώ και καιρό η ομάδα έχει αποχαιρετήσει την Σεγκούντα Ντιβιζιόν.

Απουσίες : Αλκάιδε (αμυντικός)

Εκτίμηση : Παντελώς αδιάφορες και οι δυο ομάδες κι έτσι το όβερ φαντάζει καλή επιλογή, μιας και αμφότερες αναμένεται να παίξουν ανοιχτά.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming !

0

ΤΕΝΕΡΙΦΗ - ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ  OVER  1,72

0

0

287. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β’ - ΟΥΕΛΒΑ

29/05  20:00

Προϊστορία : 2010(1-1)

Βιγιαρεάλ Β’ (17η-48β) : Συντριβή υπέστη στην έδρα της Γρανάδα, από την οποία και ηττήθηκε με 3-0 εκτός έδρας, συμπληρώνοντας πέντε αγώνες με συγκομιδή μόλις ένα βαθμό. Πάντως εξακολουθεί να κρατά την τύχη στα χέρια, καθώς αν επικρατήσει σήμερα της παντελώς αδιάφορης Ουέλβα κατά 99% θα παραμείνει στην κατηγορία. Εντός έδρας πάντως η Βιγιαρεάλ αγνοεί το «τρίποντο» τους τελευταίους τρεις μήνες, κάτι που φυσικά και ανησυχεί σε μεγάλο βαθμό τον Χοσέ Μολίνα, ο οποίος ωστόσο αισιοδοξεί πως στο αποψινό ματς οι παίκτες του θα παλέψουν με νύχια και με δόντια, καθώς πρόκειται για το σημαντικότερο παιχνίδι επιβίωσης, δεδομένου ότι την τελευταία αγωνιστική παίζουν εκτός έδρας κόντρα στην πρωτοπόρο Μπέτις.

Απουσίες : Μάνο (αμυντικός), Πέρες (μέσος)

Ουέλβα (11η-55β) : Είχε την εδαφική υπεροχή στο εντός έδρας παιχνίδι με την Αλκορκόν, όμως δημιούργησε ελάχιστες φάσεις και το τελικό 0-0 θεωρείται δίκαιο αποτέλεσμα. Χωρίς κανέναν στόχο είναι η Ουέλβα μετά την οριστικοποίηση της παραμονής της, ωστόσο, το συγκρότημα του Κάρλος Ρίος βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα στον δεύτερο γύρο όπου και έχει ηττηθεί μόλις δυο φορές σε 19 παιχνίδια!! «Μπορεί να μην έχουμε κάποιο βαθμολογικό κίνητρο, όμως έχουμε αποδείξει πως παλεύουμε όλα τα ματς», δήλωσε ο τεχνικός της Ουέλβα.

Απουσίες : Μόρα, Λάμας (αμυντικοί)

Εκτίμηση : Μόνο και μόνο λόγω κινήτρου ο άσος έχει το προβάδισμα, καθώς αν κοιτάξουμε την φόρμα η Ουέλβα είναι το φαβορί….

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Bet365

0

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β’ - ΟΥΕΛΒΑ  1  1,65

0

0

288. ΚΟΡΔΟΒΑ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ

29/05  20:00

Προϊστορία : 2008(0-1)2009(4-1)2010(1-0)

Κόρδοβα (16η-49β) : Έχασε με κάτω τα χέρια από την Πονφεραντίνα με 3-0 εκτός έδρας και έτσι δεν καθάρισε με την παραμονή της, κάτι που μπορεί να κάνει και μαθηματικά με μια νίκη. «Δεν αξίζαμε τίποτα στο τελευταίο μας ματς, ωστόσο, είμαι πεπεισμένος πως σήμερα τα παιδιά θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να κλειδώσουν την παραμονή», δήλωσε ο Λούκας Αλκαράθ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κόρδοβα εντός έδρας διαθέτει μια από τις καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας, αλλά και μια από τις χειρότερες άμυνες…

Απουσίες : Ντε Κοθ Άγκους (αμυντικοί)

Λας Πάλμας (15η-51β) : Προτίμησε να παίξει για τον βαθμό κόντρα στην Νουμάνθια και τελικά τον πήρε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, αφού ο τερματοφύλακας της απειλήθηκε ελάχιστα κι έτσι το παιχνίδι έληξε χωρίς τέρματα (0-0). Οι δυο συνεχόμενες νίκες και η συγκεκριμένη ισοπαλία έφεραν την Νουμάνθια στην παραμονή της έπειτα από μια σεζόν με αρκετά σκαμπανεβάσματα. «Τα καταφέραμε» ήταν το σχόλιο του Χουάν Μανουέλ Ροντρίγκεθ, που δεν αποκλείεται σήμερα να δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιες από τις ρεζέρβες του, καθώς θέλει να ξεκινήσει τον προγραμματισμό ενόψει της νέας σεζόν.

Απουσίες : Βέγκα (μέσος)

Εκτίμηση : Δυνατός ο άσος, αφού η Λας Πάλμας αναμένεται να παίξει με… σβηστές μηχανές.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Bet365

0

ΚΟΡΔΟΒΑ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ  1  1,50

0

0

289. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β’ - ΣΑΛΑΜΑΝΚΑ

29/05  20:00

Προϊστορία : Δεν υπάρχει την τελευταία πενταετία

Μπαρτσελόνα Β’ (4η-65β) : Παρά το γεγονός πως είναι αδιάφορη (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ), συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία. Τελευταίο της «θύμα» η Χιρόνα την οποία και κέρδισε με 2-0 εκτός έδρας. «Στόχος μας είναι να τερματίσουμε στην 5η θέση», δήλωσε ο Λουίς Ενρίκε, ο οποίος δεν αποκλείεται την νέα σεζόν να αναλάβει τα ηνία της πρώτης ομάδας, εφόσον αποχωρήσει ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο βασικοί τερματοφύλακες ο βασικός στόπερ, Φόντας και ο Αλκαντάρα βρίσκονται στην αποστολή των… μεγάλων «μπλαουγκράνα».

Απουσίες : Μοντόγια (αμυντικός), Καρμόνα (μέσος)

Σαλαμάνκα (19η-45β) : Κατέβαλε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια την αντίσταση της Καρταχένα, κερδίζοντας την με 2-0 και εκμεταλλευόμενη την ήττα της Ταραγόνα αύξησε κατά πολύ τις ελπίδες της για παραμονή. «Πιστεύω πως αν φύγουμε σήμερα με τους τρεις βαθμούς θα διατηρηθούμε στην κατηγορία», δήλωσε ο Μπαλτά που έχει δει την ομάδα του να πιάνει… δαιμονιώδη φόρμα το τελευταίο διάστημα, όπου και μετράει τέσσερις νίκες, μια ήττα και μια ισοπαλία στα έξι τελευταία παιχνίδια της. Η Σαλαμάνκα υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική την αδιάφορη Νουμάνθια και ουσιαστικά σήμερα είναι ο μεγάλος της… τελικός.

Απουσίες : Σαρμιέντο (μέσος)

Εκτίμηση : Σε ανοδική πορεία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Σαλαμάνκα και σίγουρα μπορεί να εκμεταλλευτεί τις «καλές» απουσίες της Μπαρτσελόνα, οι παίκτες της οποίας θα έχουν το μυαλό τους μόνο στον τελικό της μεγάλης ομάδας.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin

0

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β’ - ΣΑΛΑΜΑΝΚΑ  2  3,40

0

0

290. ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ - ΧΙΡΟΝΑ

29/05  20:00

Προϊστορία : 2010(3-1)

Νουμάνθια (13η-53β) : Ούτε απείλησε, αλλά και ούτε απειλήθηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λας Πάλμας και έτσι έβαλε ακόμα έναν βαθμό στο σακούλι της (0-0). Παντελώς αδιάφορη η Νουμάνθια που στα τελευταία της παιχνίδια (εξαιρουμένου με την Λας Πάλμας) παίζει πάρα πολύ ανοιχτά με αποτέλεσμα να σημειώνει όπως και να δέχεται πολλά γκολ. Ο Χουάν Κάρλος Ουνθουέ αναμένεται να παρατάξει για ακόμα μια φορά πολλούς πιτσιρικάδες στο αρχικό σχήμα.

Απουσίες : Μακροχρόνιοι απόντες

Χιρόνα (12η-54β) : Αντίο στις λιγοστές ελπίδες που είχε για τα πλέι οφ είπε η Χιρόνα, μετά την εντός έδρας ήττα της με 2-0 από την Μπαρτσελόνα Β’ σε ένα ματς που μάλλον το δικαιότερο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Η αλήθεια είναι πως το συγκρότημα του Ραούλ Αγκνέ δεν πολυπατάει καλά στα τελευταία παιχνίδια, δεδομένου ότι η ομάδα του μετράει μόλις δυο νίκες στα εννέα πιο πρόσφατα ματς που έχει δώσει. Σημαντικότατη απουσία για την Χιρόνα, αυτή του πρώτου σκόρερ της, Ντεσπότοβιτς.

Απουσίες : Ντεσπότοβιτς (επιθετικός)

Εκτίμηση : Χωρίς καμία σκοπιμότητα είναι και οι δυο ομάδες που συνήθως παίζουν ανοιχτά. Το όβερ έχει τύχη.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming !

0

ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ - ΧΙΡΟΝΑ  OVER  1,70

0

0

291. ΤΑΡΑΓΟΝΑ - ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ

29/05  20:00

Προϊστορία : 2006(4-1)2008(0-2)2009(1-0)2010(1-3)

Ταραγόνα (18η-45β) : Έπαιξε φουλ… κατενάτσιο στο εκτός έδρας ματς με την Βαγιαδολίδ, όμως δεν κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, καθώς ηττήθηκε με 1-0. Το κακό γι’ αυτήν ήταν ότι η Σαλαμάνκα κέρδισε και την έπιασε στους 45 πόντους, όμως η Ταραγόνα ευνοείται στα μεταξύ τους παιχνίδια κι έτσι κρατάει αποκλειστικά την τύχη στα χέρια της, καθώς παίζει σήμερα και την τελευταία αγωνιστική κόντρα στις δυο ουραγούς. Οι διοικούντες του συλλόγου αποφάσισαν να ρίξουν τις τιμές των εισιτηρίων προκειμένου να προσελκύσουν περισσότερο κόσμο κι’ έτσι σήμερα αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο.

Απουσίες : Μακροχρόνιοι απόντες

Αλμπαθέτε (22η-29β) : Χωρίς γιατρειά παραμένει η Αλμπαθέτε που γνώρισε την 8η συνεχόμενη ήττα της, καθώς έχασε εντός έδρας με 2-1 από την Τενερίφη. Χωρίς αρχή και τέλος η ομάδα του Μάριο Σιμόν που δεν βλέπει… προκοπή ούτε και από τους πιτσιρικάδες που χρησιμοποιεί. Στο μεταξύ, οι φήμες περί πριμοδότησης της από την Σαλαμάνκα ολοένα και φουντώνουν, αν και οι ιθύνοντες του συλλόγου το διαψεύδουν κατηγορηματικά. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει την δεύτερη χειρότερη επίθεση, αλλά και την τρίτη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, όταν απομακρύνεται από το γήπεδο της.

Απουσίες : Ντε Λα Κουέστα (αμυντικός)

Εκτίμηση : Ο άσος μοιάζει… μπετόν, αφού δεν υπάρχει καμία ομάδα Αλμπαθέτε.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Bet365

0

ΤΑΡΑΓΟΝΑ - ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ  1  1,30

0

0

310. ΑΛΚΟΡΚΟΝ - ΜΠΕΤΙΣ

29/05  22:00

Προϊστορία : Δεν υπάρχει την τελευταία πενταετία

Άλκορκον (8η-57β) : Για τρίτο σερί παιχνίδι έμεινε αήττητη, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) στον εκτός έδρας αγώνα με την Ουέλβα. Η ομάδα του Χουάν Αλπαθέτε έριξε το βάρος στα μετόπισθεν και έτσι με πολυπρόσωπη άμυνα κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της. Οι Μαδριλένοι μπορεί να ήταν εκ των φαβορί για τον υποβιβασμό όμως χάρη στην «καυτή» τους έδρα κατάφεραν να παραμείνουν και μάλιστα άνετα, ενώ έχουν και μαθηματικές ελπίδες για την συμμετοχή τους στα πλέι οφ. Ο προπονητής τους ενόψει της σημερινής αναμέτρησης κόντρα στην πρωτοπόρο Μπέτις τόνισε: «Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας που δίκαια κέρδισε την άνοδο και στόχος μας θα είναι να αποδείξουμε πως και μεις μπορούμε να την κοιτάξουμε στα μάτια». Αξίζει να σημειωθεί πως η Αλκορκόν κατά την διάρκεια του 2011 μετράει εννέα νίκες μια ισοπαλία και μόλις ήττα στην έδρα της!!

Απουσίες : Μακροχρόνιοι απόντες

Μπέτις (1η-79β) : Σε ρυθμό ρελαντί κατέβαλε την αναιμική αντίσταση της Ουέσκα κερδίζοντας την με 3-1 και βρίσκεται μια νίκη μακριά από την κατάκτηση και του πρωταθλήματος μετά την άνοδο της. Μαζί με την Θέλτα είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα εκτός έδρας (8 νίκες), καθώς πρώτη είναι η Βαγιεκάνο με μια περισσότερη. Ωστόσο, σε καμιά από τις δυο τελευταίες εξόδους της η ομάδα του Πέπε Μελ δεν κατάφερε να πανηγυρίσει το «τρίποντο», κάτι που δεν ανησυχεί τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος δήλωσε: «Απομένουν δυο παιχνίδια και με μια νίκη θα είμαστε σίγουρα πρωταθλητές. Απόψε θα επιχειρήσουμε να κερδίσουμε, ωστόσο, δεν παραγνωρίζω πως το έργο μας θα είναι δύσκολο, αφού και η Αλκορκόν έχει αποδείξει πως στην έδρα της είναι πολύ ισχυρή.

Απουσίες : Ντοράδο (αμυντικός), Σεβίγια (μέσος)

Εκτίμηση : Ουσιαστικά αδιάφορες είναι και οι δυο ομάδες, ωστόσο, για τους δικούς της λόγους καμία δεν θέλει να χάσει, οπότε δεν αποκλείεται να κάτσει η μπίλια στην ισοπαλία.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming !

0

ΑΛΚΟΡΚΟΝ - ΜΠΕΤΙΣ  X  3,75

0

0

311. ΓΡΑΝΑΔΑ - ΕΛΤΣΕ

29/05  22:00

Προϊστορία : Δεν υπάρχει την τελευταία πενταετία

Γρανάδα (3η-66β) : Ούτε καν να ιδρώσει δεν πρόλαβε στο παιχνίδι με την Βιγιαρεάλ Β’, στην οποία και έκανε επίδειξη δύναμης κερδίζοντας την με 3-0. Σφράγισε έτσι και μαθηματικά την συμμετοχή της στα πλέι οφ, ενώ αν κερδίσει σήμερα κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την κατάληψη της 3ης θέσης. Στην έδρα της η Γρανάδα είναι πάρα πολύ ισχυρή, όπου και μετράει 11 «τρίποντα» στα 13 τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει. «Την Έλτσε θα την συναντήσουμε και στα πλέι οφ, οπότε ο αποψινός αγώνας θα είναι περισσότερο για διεξαγωγή συμπερασμάτων και για τους δυο προπονητές», τόνισε ο Φάμπρι, ο οποίος την σεζόν 1998-99 βρισκόταν στον πάγκο της Έλτσε.

Απουσίες : Χέιχο (επιθετικός)

Έλτσε (5η-65β) : Έστω και δύσκολα κατέκτησε τον εκτός έδρας βαθμό στην αναμέτρηση με την Θέλτα, με την οποία έμεινε στο 2-2, ισοφαρίζοντας πέντε λεπτά πριν το φινάλε. Μαθηματικά είναι αδιάφορη, έχοντας εξασφαλίσει την συμμετοχή της στα πλέι οφ, εκεί όπου και θα ρίξει το βάρος ο Χοσέ Μπορνταλάς, ο οποίος σήμερα δεν αποκλείεται να ξεκουράσει κάποια βασικά στελέχη του.

Απουσίες : Παλάνκα (μέσος), Λινάρες (επιθετικός)

Εκτίμηση : Σε πολύ καλύτερη κατάσταση οι γηπεδούχοι και με την έδρα σύμμαχο, έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming !

0

ΓΡΑΝΑΔΑ - ΕΛΤΣΕ  1  2,20

0

0

312. ΚΑΡΤΑΓΕΝΑ - ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

29/05  22:00

Προϊστορία : 2010(2-0)

Καρταχένα (10η-56β) : Δεν βρήκε απάντηση στο κίνητρο της Σαλαμάνκα και ηττήθηκε με 2-0 εκτός έδρας, δεχόμενη από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Μπορεί να μην έχει στόχους, όμως σε κανένα ματς δεν έχει δείξει αδιάφορη, πόσο μάλλον όταν αγωνίζεται μπροστά στους οπαδούς της. «Πιστεύω πως θα γίνει ένας ανοιχτός αγώνας, καθώς και οι δυο ομάδες έχουν πετύχει τους στόχους τους», δήλωσε ο προπονητής της Καρταχένα, Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ, που έχει δει την ομάδα του να έχει πετύχει γκολ στους 18 από τους 20 εντός έδρας αγώνες.

Απουσίες : Καλά (αμυντικός), Ζουλιέν (μέσος)

Βαγιεκάνο (2η-76β) : Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε η εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Χερέθ, καθώς η Βαγιεκάνο επικράτησε με 3-0 και παρέμεινε στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος, έχοντας σφραγίσει την άνοδο της στα μεγάλα σαλόνια της κατηγορίας. Ήταν η πρώτη της νίκη έπειτα από τρία συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, τα οποία και την έβγαλαν από την πρώτη θέση. «Θα επιδιώξουμε να κλείσουμε με δυο νίκες τη σεζόν χωρίς να έχουμε ιδιαίτερο άγχος για την πρώτη θέση, μιας και ο βασικός μας στόχος που ήταν η άνοδος, επετεύχθη», δήλωσε ο Χοσέ Ραμόν Σαντοβάλ.

Απουσίες : Αμάγια (αμυντικός)

Εκτίμηση : Πάμε και δω με τα πολλά τέρματα, καθώς το κίνητρο λείπει και για τις δυο ομάδες.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming !

0

ΚΑΡΤΑΓΕΝΑ - ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ  OVER  1,65

0

0

313. ΟΥΕΣΚΑ - ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

29/05  22:00

Προϊστορία : Δεν υπάρχει την τελευταία πενταετία

Ουέσκα (14η-52β) : Δεν μπόρεσε να κοντράρει την Μπέτις και ηττήθηκε με 3-1 σε ένα ακόμα αδιάφορο για αυτήν ματς. Το σημερινό παιχνίδι ωστόσο, θα είναι ιδιαίτερο για τον προπονητή της, καθώς ο Ονέσιμο ήταν πρώην ποδοσφαιριστής αλλά και τεχνικός της Βαγιαδολίδ. Μάλιστα ο ίδιος παραδέχθηκε: «Ναι είμαι οπαδός της Βαγιαδολίδ, αλλά σήμερα η Ουέσκα θα πάει μόνο για τη νίκη». Αξίζει να σημειωθεί πως η Ουέσκα παραμένει αήττητη το τελευταίο τρίμηνο στην έδρα της.

Απουσίες : Κορόνα (αμυντικός), Ζιλβάν (επιθετικός)

Βαγιαδολίδ (7η-63β) : Αγκάλιασε την συμμετοχή της στα πλέι οφ μετά τη νίκη που σημείωσε με 1-0 επί της Ταραγόνα, σε ένα παιχνίδι που άξιζε 100% τους τρεις βαθμούς. Ονειρική η πορεία της στον δεύτερο γύρο, όπου και ηττήθηκε μόλις τρεις φορές. «Με μια ισοπαλία σήμερα θα έχουμε την ευκαιρία να παλέψουμε για την άνοδο στα πλέι οφ και αυτό είναι κάτι το εκπληκτικό», δήλωσε ο Αμπέλ Ρεσίνο που αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με αμυντικούς προσανατολισμούς προκειμένου να πάρει τον υπερπολύτιμο βαθμό.

Απουσίες : Πένια (αμυντικός)

Εκτίμηση : Μια ισοπαλία δεν θα… χαλάσει καμία από τις δυο ομάδες.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming !

0

ΟΥΕΣΚΑ - ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ  X  3,50

0

0

314. ΧΕΡΕΘ - ΘΕΛΤΑ

29/05  22:00

Προϊστορία : 2008(1-0)2009(2-0)

Χέρεθ (9η-57β) : Ούτε… κουβέντα δεν πρόλαβε να πει στο ματς με την Βαγιαδολίδ, καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-0 και ουσιαστικά αποχαιρέτησε και τις τελευταίες της ελπίδες για την είσοδο της στα πλέι οφ, κάτι που παραδέχτηκε και ο Χάβι Λόπεθ. «Ας είμαστε ρεαλιστές, η χρονιά τελείωσε για μας». Πολύ ανοιχτά αγωνίζεται το τελευταίο διάστημα η Χερέθ, με αποτέλεσμα τα εφτά από τα οχτώ τελευταία της ματς να έχουν ολοκληρωθεί με περισσότερα από δυο τέρματα.

Απουσίες : Μορένο (μεσοαμυντικός), Κορδέρο, Κάπι, Μπρούνο (μεσοεπιθετικοί)

Θέλτα (6η-64β) : Αν και ήταν ανώτερη από την Έλτσε τελικά πήρε μόνο τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2), δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης πέντε λεπτά πριν το φινάλε. Στόχος της είναι η 3η θέση προκειμένου να έχει τις ρεβάνς των πλέι οφ στην έδρας της. Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως η Θέλτα το τελευταίο διάστημα έχει εξελιχθεί σε… βασίλισσα των ισοπαλιών, δεδομένου ότι μετράει έξι στους εφτά πιο πρόσφατους αγώνες της, με μόλις ένα ματς να μην έχει τέρματα!

Απουσίες : Φαλκόν (τερματοφύλακας), Ροντρίγκεθ (μέσος)

Εκτίμηση : Ρίσκο στην ισοπαλία, στην οποία αρέσκεται ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα η Θέλτα.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming !

0

ΧΕΡΕΘ - ΘΕΛΤΑ  X  3,40

Καταχωρημένο σε: Box1 • Δημοφιλή ΘέματαΙσπανία

Γιώργος Βεντουράς Ειδικότητα συντάκτη: Πρωταθλήματα: Ισπανίας - Ch League