Λα Κορούνια - Αθλέτικ Μπιλμπάο

112. ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

10/05  21:00

Προϊστορία : 2006(1-2)2007(0-2)2008(3-0)2009(3-1)2010(3-1)

Λα Κορούνια (18η-38β) : Μέσα από τα χέρια της έχασε ένα πολύτιμο «τρίποντο» στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Σπόρτινγκ Χιχόν, καθώς οι Γαλιθιάνοι ισοφαρίστηκαν σε 2-2 στις καθυστερήσεις. Η Ντεπορτίβο έπειτα από πολύ καιρό έπαιξε ορθολογιστικό ποδόσφαιρο, ωστόσο, δεν κατάφερε να καρπωθεί τους τρεις βαθμούς κι έτσι βρίσκεται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, με το πρόγραμμα της να είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αφού πλην της Μπιλμπάο θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Μπαρτσελόνα και στο «Ριαθόρ» την Βαλένθια. Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως οι ιθύνοντες της Ντεπορτίβο και ο Μιγκέλ Άνχελ Λοτίνα τα… έσουραν στον διαιτητή του αγώνα με την Χιχόν, καθώς και τα δυο γκολ των Αστουριανών προήλθαν από αμφισβητούμενα πέναλτι. «Η νίκη είναι μονόδρομος και πρέπει να την πάρουμε με κάθε κόστος», δήλωσε ο έμπειρος προπονητής ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Απουσίες : Μακροχρόνιοι απόντες

Αθλέτικ Μπιλμπάο (5η-54β) : Πολύ πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 3-2 επιβλήθηκε της Λεβάντε και εκμεταλλευόμενη τις ήττες της Σεβίλλης και της Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε κεφάλι αναφορικά με την  έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα του Χοακίν Καπαρός πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση για 70 λεπτά και προηγήθηκε με 3-0, ωστόσο, στο τελευταίο 20λεπτο έσβησε τις μηχανές της και οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την ευκαιρία να μειώσουν σημειώνοντας δυο γκολ. Μακριά από την έδρα της η Μπιλμπάο έχει σκοράρει στα έξι τελευταία ματς, τα οποία και έχουν ολοκληρωθεί με περισσότερα από δυο γκολ.

Απουσίες : Χωρίς σημαντικά προβλήματα

Εκτίμηση : Πραγματικός τελικός η σημερινή αναμέτρηση για την Λα Κορούνια, της οποίας δεν φτάνει ούτε ο βαθμός της ισοπαλίας. Θα ρισκάρω στον άσο των γηπεδούχων, καθώς το κίνητρο τους είναι μεγαλύτερο από των φιλοξενούμενων.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Unibet - Betclick

0

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ  1  2,35

Καταχωρημένο σε: Box1 • Δημοφιλή ΘέματαΙσπανία

Λέξεις-κλειδιά:

Γιώργος Βεντουράς Ειδικότητα συντάκτη: Πρωταθλήματα: Ισπανίας - Ch League