Αλμερία - Βιγιαρεάλ

142. ΑΛΜΕΡΙΑ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

11/05  21:00

Προϊστορία : 2008(1-0)2009(3-0)2010(4-2)

Αλμερία (20η-26β) : Ηττήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες με 2-0 από την Χετάφε και έτσι έμεινε για 7ο σερί παιχνίδι με άδεια χέρια, πέφτοντας και μαθηματικά στην Σεγκούντα Ντιβιζιόν. Η ομάδα του Ρομπέρτο Ολάμπε μετράει μόλις μια νίκη στους 13 τελευταίους αγώνες και κάθε εβδομάδα αποδεικνύει  περίτρανα πως είναι η πιο αδύναμη της κατηγορίας. Οι Ανδαλουσιανοί δεν έχουν κερδίσει στην έδρα τους εδώ και τρεις μήνες, όπου μετράνε τρεις ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες. Σε μαύρο χάλι η αγωνιστική κατάσταση της Αλμερίας που από δω και στο εξής αναμένεται να αγωνίζεται και με πολλούς παίκτες από την δεύτερη ομάδα της.

Απουσίες : Κρουσάτ (μέσος), Φεγκούλι (επιθετικός)

Βιγιαρεάλ (4η-61β) : Δεν πίεσε αλλά ούτε και πιέστηκε ιδιαίτερα και το 0-0 λέει όλη την αλήθεια για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μαγιόρκα. Με νίκη σήμερα κλειδώνει την 4η θέση, ενώ θα διατηρήσει ζωντανές της ελπίδες της ακόμα και για την 3η. Η αλήθεια πάντως είναι πως ουσιαστικά η χρονιά για την Βιγιαρεάλ τελείωσε από την στιγμή που έμεινε εκτός τελικού του Γιουρόπα Λιγκ, ένας αποκλεισμός που… πόνεσε πολύ τους «αμαρίγιος». Μια μόλις νίκη στα εφτά πιο πρόσφατα παιχνίδια που έδωσε η ομάδα του Γκαρίδο μακριά από την έδρα της, ενώ έχει δεχτεί τρεις ήττες την τελευταία τριετία από τη σημερινή της αντίπαλο.

Απουσίες : Χωρίς σημαντικά προβλήματα

Εκτίμηση : Χωρίς διάθεση αγωνίζεται στα τελευταία της παιχνίδια η Αλμερία και λογικά η Βιγιαρεάλ θα πάρει τη νίκη ακόμα και με… σβηστές τις μηχανές της.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Unibet

0

ΑΛΜΕΡΙΑ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ  2  1,67

Καταχωρημένο σε: Box1 • Δημοφιλή ΘέματαΙσπανία

Λέξεις-κλειδιά:

Γιώργος Βεντουράς Ειδικότητα συντάκτη: Πρωταθλήματα: Ισπανίας - Ch League