Primera Division Ισπανίας

326. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΛΕΒΑΝΤΕ

07/05  19:00

Προϊστορία : 2007(2-0)2008(1-0)

Αθλέτικ Μπιλμπάο (7η-51β) : Οδυνηρή ήττα με 2-1 γνώρισε στο «Κορνεγιά – Ελ Πρατ» από την Εσπανιόλ, σε ένα ματς που δεν άξιζε τίποτα περισσότερο. Οι Βάσκοι βρίσκονταν σε θέση άμυνας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και μόνο στο τελευταίο 10λεπτο έγινε αισθητή η παρουσία τους στα αντίπαλα καρέ. Κομβικό το σημερινό ματς για τα «λιοντάρια» που παλεύουν με… νύχια και με δόντια για την ευρωπαϊκή τους έξοδο, η οποία και θα φέρει στα ταμεία της ομάδας αρκετά χρήματα. Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπιλμπάο παραμένει η μοναδική ομάδα που δεν έχει φέρει εντός έδρας ισοπαλία (11 νίκες και 6 ήττες). «Η νίκη για μας σήμερα είναι πραγματικός μονόδρομος», δήλωσε ο Χοακίν Καπαρός.

Απουσίες : Σουσαέτα (μέσος)

Λεβάντε (9η-43β) : Σε ένα ματς με λιγοστές ευκαιρίες η Λεβάντε έμεινε στο 0-0 με την Σπόρτινγκ Χιχόν, μια ισοπαλία που θα θεωρείτο πολύ θετικό αποτέλεσμα εφόσον δεν κέρδιζαν σχεδόν όλες οι ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους. Οι νεοφώτιστοι έχουν δύσκολο πρόγραμμα στις τρεις επόμενες αγωνιστικές (εντός με Μπαρτσελόνα, εκτός με Βαλένθια και εντός με Σαραγόσα) και αν δεν πάρουν κάποιο βαθμό σήμερα δεν αποκλείεται να παίξουν την παραμονή τους την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Σαραγόσα. Πάντως οι «γκρανότας» στους τελευταίους 10 αγώνες έχουν φύγει μόλις στον ένα με άδεια τα χέρια.

Απουσίες : Χουανλού (μέσος)

Εκτίμηση : Αν και μικρός σε απόδοση, ο άσος έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! BwinUnibet

0

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΛΕΒΑΝΤΕ  1  1,60

0

0

327. ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΣΟΣΙΕΔΑΔ

07/05  19:00

Προϊστορία : 2006(2-1)2007(3-3)

Βαλένθια (3η-63β) : Παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Οσασούνα και δίκαια ηττήθηκε με 1-0. Μόλις μια ευκαιρία δημιούργησαν οι «νυχτερίδες» σε 90’ λεπτά και έτσι έχασαν για τρίτη φορά τη σεζόν σε δεύτερο σερί παιχνίδι. Η διαφορά από την 4η Βιγιαρεάλ μειώθηκε στους τρεις βαθμούς, ωστόσο, ο Ουνάι Έμερι δεν δείχνει να ανησυχεί, τονίζοντας πως η ομάδα του θα προκριθεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως η Βαλένθια μετράει μόλις νίκη στους πέντε τελευταίους αγώνες της στο «Μεστάγια», ωστόσο, στα 10 πιο πρόσφατα ματς κόντρα στην Σοσιεδάδ μετράει εφτά νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Απουσίες : Χωρίς σημαντικά προβλήματα

Σοσιεδάδ (12η-41β) : Κατάφερε να σπάσει το εκτός έδρας αήττητο της Μπαρτσελόνα, καθώς την κέρδισε με 2-1 στο «Ανοέτα» αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ μέχρι και το 70’. Οι Βάσκοι εκμεταλλεύτηκαν τις πολλές απουσίες των Καταλανών, ωστόσο, στάθηκαν και πολύ τυχεροί, αφού οι «μπλαουγκράνα» έχασαν σωρεία ευκαιριών, ενώ η ομάδα του Μάρτιν Λασάρτε είχε μόλις 29% κατοχή! Σπουδαίας βαθμολογικής σημασία νίκη για την Σοσιεδάδ, η οποία και ήταν η δεύτερη στα 10 τελευταία ματς. Φυσικά η παραμονή της δεν έχει «κλειδώσει», ωστόσο, έχει δυο παιχνίδια στην έδρα της με Σαραγόσα και Χετάφε και ουσιαστικά κρατάει την τύχη στα χέρια της.

Απουσίες : Χωρίς σημαντικά προβλήματα

Εκτίμηση : Κόντρα στην αναιμική εκτός έδρας Σοσιεδάδ η Βαλένθια έχει τα φόντα για να επιστρέψει στις νίκες.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! BwinUnibet

0

ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΣΟΣΙΕΔΑΔ  1  1,45

0

0

328. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ

07/05  19:00

Προϊστορία : 2009(3-2)2010(2-1)

Σπόρτινγκ Χιχόν (10η-42β) : Παίζοντας φούλ άμυνα και στα 90’ λεπτά της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Λεβάντε «τσίμπησε» τον πολύτιμο βαθμό, καθώς έμεινε στο 0-0 με την αντίπαλο της. Δεν πιέστηκε ιδιαίτερα η ομάδα του Πρεθιάδο, η οποία αν κερδίσει σήμερα θα σφραγίσει την παραμονή της. Όλοι οι εναπομείναντες αγώνες είναι κόντρα σε ομάδες που κινδυνεύουν γι’ αυτό και ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα προκειμένου να καθαρίσουν από σήμερα την παραμονή τους. Πάντως ακόμα και με την ισοπαλία οι Αστουριανοί σίγουρα δεν θα ήταν απογοητευμένοι, καθώς θα παρέμεναν από τους Γαλιθιάνους σε απόσταση τεσσάρων βαθμών κι ενώ η Λα Κορούνια έχει πρόγραμμα… βουνό. Αξίζει να σημειωθεί πως στον δεύτερο γύρο η Χιχόν παραμένει αήττητη στο «Μολινόν» έπειτα από οχτώ αγώνες, ενώ έχει μόλις ένα γκολ παθητικό και αυτό από την Μπαρτσελόνα!

Απουσίες : Νόβο, Κάστρο (επιθετικοί)

Λα Κορούνια (17η-38β) : Εντός έδρας ήττα που την βάζει σε τρομερούς μπελάδες δέχτηκε η Λα Κορούνια με 1-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Για ακόμα μια φορά φέτος οι Γαλιθιάνοι ήταν ανύπαρκτοι επιθετικά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ενώ κομβικό ήταν το σημείο το οποίο και έμειναν με 10 παίκτες (στο 59’), καθώς από κει και πέρα οι Μαδριλένοι τους έπαιζαν μονότερμα. Μοναδικός στόχος για το αποψινό ματς είναι η νίκη για την ομάδα του Λοτίνα, καθώς το πρόγραμμα των εναπομεινάντων αγωνιστικών δεν της δίνει το δικαίωμα να είναι ευχαριστημένη ούτε με την ισοπαλία. Η Λα Κορούνια ναι μεν έχει δυο εντός έδρας ματς, ωστόσο, είναι κόντρα σε Μπιλμπάο και Βαλένθια (την τελευταία αγωνιστική), ενώ την προτελευταία παίζει στο «Καμπ Νου» με την Μπαρτσελόνα….

Απουσίες : Λόπο, Μορέλ (αμυντικοί)

Εκτίμηση : Η εικόνα που βγάζουν οι δυο ομάδες μιλάει για ξεκάθαρο άσο. Όμως η Λα Κορούνια παίζει τα ρέστα της και το ματς δεν θα είναι εύκολο για την Χιχόν που ενδεχομένως να βολευτεί με τον βαθμό.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! BwinUnibet

0

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ  X  3,40

0

0

329. ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ - ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ

07/05  19:00

Προϊστορία : Δεν υπάρχει την τελευταία πενταετία

Χέρκουλες (19η-33β) : Μπήκε με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μάλαγα ανοίγοντας το σκορ στο 3ο λεπτό, όμως δεν πρόλαβε να πανηγυρίσει το γκολ, καθώς με την σέντρα δέχτηκε την ισοφάριση. Από κει και πέρα η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω με ευκαιρίες και για τις δυο ομάδες μέχρι και το 68’. Σε εκείνο το σημείο οι «μπλανκιαθούλες» έμειναν με 10 παίκτες, οι αντίπαλοι τους αστόχησαν σε πέναλτι, όμως πέντε λεπτά αργότερα έγινε το 2-1 και σχεδόν αμέσως η ομάδα του Τζούκιτς δέχτηκε και τρίτο τέρμα. «Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και το πρόγραμμα μας είναι τέτοιο που μας αφήνει και ελπίζουμε αρκεί να κερδίσουμε τουλάχιστον τα τρία από τα τέσσερα ματς», δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός που θα έχει και πάλι στην διάθεση του τον Τρεζεγκέ, όχι όμως και τον Ντρέντε.

Απουσίες : Κίκο, Ντρέντε, Φρίτσλερ (μέσοι)

Σανταντέρ (13η-40β) : Επέστρεψε στις νίκες έπειτα από τρεις αγωνιστικές η Σανταντέρ, καθώς επικράτησε δύσκολα με 2-0 της Μαγιόρκα. Ήρωας της αναμέτρησης ο Τόνιο με το πέναλτι που απέκρουσε και ενώ το σκορ ήταν 1-0, ενώ η γενικότερη απόδοση των Κανταμπριανών ήταν μέτρια. «Ήταν ένα ιδανικό αποτέλεσμα που το είχαμε μεγάλη ανάγκη», τόνισε ο Μαρσελίνο Γκαρσία που συμπλήρωσε: «Αν κερδίσουμε και σήμερα την Χέρκουλες νομίζω πως θα έχουμε αγκαλιάσει την παραμονή». Επικίνδυνο το πρόγραμμα της Σανταντέρ που υποδέχεται τις δυο Ατλέτικο, ενώ θα παίξει εκτός έδρας και με την (πιθανότατα) αδιάφορη Χιχόν. Ενόψει του σημερινού ματς εκτός μάχης βρίσκονται τρία βασικότατα στελέχη και σίγουρα οι «βερδιμπλάνκος» θα έχουν πρόβλημα στην μεσαία γραμμή.

Απουσίες : Κόλσα, Μπακιρτζίογλου, Λασέν (μέσοι)

Εκτίμηση : Δεν αγγίζεται αυτό το ματς που μπορεί να κρίνει πολλά αναφορικά με το μέλλον και των δυο ομάδων. Ενδεικτική η πρόταση.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! BwinUnibet

0

ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ - ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ  GOAL/GOAL  1,80

0

0

330. ΧΕΤΑΦΕ - ΑΛΜΕΡΙΑ

07/05  19:00

Προϊστορία : 2008(4-2)2009(2-2)2010(2-2)

Χετάφε (18η-37β) : Καταστροφικό αποδεικνύεται το 2011 για την Χετάφε, η οποία πλέον βρίσκεται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Ηττήθηκε με 2-1 στο «Μαδριγάλ» σε ένα ματς που βρισκόταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 60’ σημείο το οποίο και στεκόταν αρκετά καλά έχοντας ελπίδες και για δεύτερο τέρμα. Οι «αθουλίτος» μετράνε μόλις δυο νίκες στους τελευταίους τους 18 αγώνες, ωστόσο, αν δεν πάρουν και σήμερα το «τρίποντο» κόντρα στην υποβιβασμένη Αλμερία θα πρέπει από μόνοι τους να τα παρατήσουν. Επόμενο ματς είναι αυτό στην Μαδρίτη κόντρα στην Ρεάλ, επομένως η σημερινή αναμέτρηση είναι στην κυριολεξία όλα τα λεφτά για την ομάδα του Μίτσελ.

Απουσίες : Κασκέρο (μέσος)

Αλμερία (20η-26β) : Η έκτη συνεχόμενη ήττα έφερε και μαθηματικά τον υποβιβασμό για την Αλμερία, η οποία μόνο κατά πολύ μικρά διαστήματα έδειξε δείγματα ομάδας που αξίζει να μείνει στην Πριμέρα. Την τελευταία αγωνιστική έχασε με 1-0 στην έδρα της από την Σεβίλλη, σε ένα παιχνίδι που στάθηκε αρκετά καλά και ενδεχομένως να της άξιζε ο βαθμός της ισοπαλίας. Κομβικό σημείο η αποβολή του Γιάκομπσεν στο 52’ ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα δέχθηκε το μοναδικό γκολ που έμελλε να κρίνει την συνάντηση. Αξίζει να σημειωθεί πως μακριά από την έδρα της μετράει μόλις ένα «τρίποντο» στις εννέα πιο πρόσφατες εξόδους της.

Απουσίες : Γιάκομπσεν (αμυντικός), Πιατι (επιθετικός)

Εκτίμηση : Η κερδίζει η πέφτει η Χετάφε. Δυνατός ο άσος.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! BwinUnibet

0

ΧΕΤΑΦΕ - ΑΛΜΕΡΙΑ  1  1,50

0

0

357. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΑΛΑΓΑ

07/05  21:00

Προϊστορία : 2006(5-0)2009(4-0)2010(0-2)

Ατλέτικο Μαδρίτης (5η-52β) : Μπορεί να μην έπιασε την καλύτερη δυνατή απόδοση στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Λα Κορούνια, όμως τσίμπησε το «τρίποντο», αφού οι Γαλιθιάνοι ήταν τελείως ανύπαρκτοι, ενώ από το 59’ έπαιζαν και με λιγότερο παίκτη. Αναθάρρησαν για τα καλά οι Μαδριλένοι που σημείωσαν την τέταρτη νίκη τους στα πέντε πιο πρόσφατα ματς και πλέον είναι… καβάλα στ’ άλογο αναφορικά με την έξοδο στην Ευρώπη. Κομβικό το σημερινό παιχνίδι για την επίτευξη του στόχου της, αν και βάση του προγράμματος και της φόρμας που έχει λογικά θα τερματίσει μέσα στην εξάδα. Πέντε νίκες στις έξι τελευταίες της αναμετρήσεις με την Μάλαγα μετράνε οι «ροχιμπλάνκος».

Απουσίες : Τιάγκο (μέσος), Κόστα (επιθετικός)

Μάλαγα (15η-39β) : Απέδειξε με τη νίκη της (3-1) επί της Χέρκουλες πως διανύει περίοδο φόρμας, την οποία και βρήκε την καλύτερη στιγμή. Στο παιχνίδι με τους νεοφώτιστους μπορεί να μην μπήκε με τους καλύτερους οιωνούς δεχόμενη γκολ στο 3ο λεπτό, ωστόσο απάντησε άμεσα, γκολ το οποίο έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία της. Κομβικό σημείο το 68ο λεπτό όπου η Χέρκουλες έμεινε με 10 παίκτες και οι Ανδαλουσιάνοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο μπορεί να μην εκμεταλλεύτηκαν σε πρώτη φάση, όμως στην συνέχεια σημείωσαν δυο γκολ και πανηγύρισαν το τρίτο συνεχόμενο «τρίποντο». Πάντως το πρόγραμμα δεν είναι καθόλου εύκολο για το συγκρότημα του Πελεγκρίνι, το οποίο έχει βρει τον ήρωα του στο πρόσωπο του Μπαπτίστα, καθώς ο Βραζιλιάνος σκοράρει ακατάπαυστα μετά την επιστροφή του.

Απουσίες : Χωρίς σημαντικά προβλήματα

Εκτίμηση : Ομάδες που σκοράρουν με ευκολία στους τελευταίους τους αγώνες και το γκολ-γκολ φαντάζει ιδανική επιλογή.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! BwinUnibet

0

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΑΛΑΓΑ  GOAL/GOAL  1,58

0

0

363. ΣΕΒΙΛΛΗ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

07/05  23:00

Προϊστορία : 2006(4-3)2007(2-1)2008(2-0)2009(2-4)2010(2-1)

Σεβίλλη (6η-52β) : Νωχελική για 45 λεπτά ήταν η Σεβίλλη στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας κόντρα στην Αλμερία την οποία και κέρδισε με 1-0, με γκολ που σημείωσε ο Ρενάτο στο 56’ και ενώ τέσσερα λεπτά νωρίτερα οι αντίπαλοι της είχαν μείνει με παίκτη λιγότερο. Η ήττα της Μπιλμπάο την έφερε σε πλεονεκτική θέση σχετικά με την έξοδο της στην Ευρώπη. Μετά από το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου η ομάδα του Χοακίν Καπαρός σοβαρεύτηκε στα εντός έδρας παιχνίδια, καθώς αγνοεί την ήττα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» τους τελευταίους τέσσερις μήνες (πέντε νίκες-δυο ισοπαλίες).

Απουσίες : Κάσερες (αμυντικός), Ράκιτιτς (μέσος), αμφίβολος ο μέσος Περότι

Ρεάλ Μαδρίτης (2η-80β) : Πικρή γεύση άφησε ο αποκλεισμός της από την Μπαρτσελόνα, καθώς έμεινε στο 1-1 στο «Καμπ Νου», έχοντας παράπονα για την διαιτησία. Δίκαια διαμαρτύρονται οι «μερένχες» στην συγκεκριμένη περίπτωση, δεδομένου ότι της ακυρώθηκε κανονικό γκολ στο 0-0. Στο μεταξύ ο Μουρίνιο τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού πέντε αγωνιστικών από την ΟΥΕΦΑ, ωστόσο, αυτή ισχύει μόνο για την Ευρώπη κι έτσι την Κυριακή θα βρεθεί κανονικά στον πάγκο της Ρεάλ. Πάντως ενόψει του σημερινού αγώνα δεν έχουν γίνει γνωστά τα σχέδια του, αφού ενδεχομένως να ξεκουράσει κάποιους παίκτες του. Αξίζει να σημειωθεί πως η «βασίλισσα» μετράει μόλις μιαν νίκη και τέσσερις ήττες από την Σεβίλλη, η οποία και αποτελεί τον… κακό δαίμονα της Ρεάλ.

Απουσίες : Καρβάλιο (αμυντικός), Ντι Μαρία, Κεντίρα (μέσοι)

Εκτίμηση : Η προϊστορία και η αγωνιστική φιλοσοφία των ομάδων «φωνάζει» για όβερ και ίσως μεγαλύτερο των τριών τερμάτων

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! BwinUnibet

0

ΣΕΒΙΛΛΗ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ  OVER3.0   2,05

0

0

374. ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

08/05  13:00

Προϊστορία : 2006(1-1)2007(1-2)2008(0-1)2009(2-3)2010(1-0)

Μαγιόρκα (11η-42β) : Για τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς έφυγε με άδεια τα χέρια, καθώς την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκε με 2-0 από την Σανταντέρ. Μπορεί το σκορ να προδιαθέτει σε εύκολη επικράτηση των Κανταμπριανών όμως δεν είναι έτσι, αφού η Μαγιόρκα δημιούργησε σωρεία ευκαιριών, όμως δεν μπορούσε να σκοράρει με τίποτα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στο 1-0 έχασε και πέναλτι. Οι συνεχόμενες νίκες των ομάδων που βρίσκονται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά και κοντά σε αυτή έχουν φέρει την ομάδα του Μίκαελ Λάουντρουπ σε μια θέση που δύσκολα θα φανταζόταν κανείς πριν λίγο καιρό. Μπορεί να μην κινδυνεύει άμεσα, ωστόσο, το πρόγραμμα της δεν είναι και το πιο εύκολο. Στην έδρα τους οι νησιώτες παραδοσιακά είναι ισχυροί, ενώ δυνατό τους σημείο είναι η άμυνα, καθώς σε εννέα από τις 17 αναμετρήσεις έχουν διατηρήσει ανέπαφη την εστία τους.

Απουσίες : Αουάτ (τερματοφύλακας), Τεχέρα (μέσος)

Βιγιαρεάλ (4η-60β) : Αποκλείστηκε με ψηλά το κεφάλι από την Πόρτο κερδίζοντας την στο «Μαδριγάλ» με 3-2. Εξαιρετικό το ξεκίνημα της ομάδας του Γκαρίδο που σκόραρε νωρίς και στην συνέχεια έχασε σωρεία ευκαιριών και για περισσότερα τέρματα, όμως λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους ισοφαρίστηκε και εκεί τελείωσαν όλα. Στην επανάληψη μάλιστα οι Πορτογάλοι ανέτρεψαν το σκορ, όμως οι «αμαρίγιος» δεν το έβαλαν κάτω και τελικά πανηγύρισαν τη νίκη γοήτρου. Στο πρωτάθλημα η Βιγιαρεάλ έχει εξασφαλίσει κατά 90% την συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ θα δώσει για την 3η θέση που θα την οδηγήσει απευθείας στους ομίλους.

Απουσίες : Χωρίς σημαντικά προβλήματα

Εκτίμηση : Πιθανή ισοπαλία.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! BwinUnibet

0

ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ  X  3,40

0

0

427. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ

08/05  20:00

Προϊστορία : 2006(2-0)2007(2-2)2008(0-0)2009(1-2)2010(1-0)

Μπαρτσελόνα (1η-88β) : Σφράγισε την πρόκριση της στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) κόντρα στην Ρεάλ. Μέτρια απόδοση των «μπλαουγκράνα» που όμως έπαιξαν σε ρυθμό ρελαντί, ενώ αξιοσημείωτη ήταν η επιστροφή του Ερίκ Αμπιντάλ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. 13 συνεχόμενες νίκες μετράνε οι πρωταθλητές Ισπανίας στο «Καμπ Νου» που ουσιαστικά έχουν στο τσεπάκι τους και το φετινό πρωτάθλημα. Βέβαια, ο σημερινός αγώνας έχει έξτρα ενδιαφέρον για το συγκρότημα του Γκουαρντιόλα, καθώς πρόκειται για τοπικό ντέρμπι με τις δυο ομάδες να έχουν μεγάλη αντιπαλότητα. Άγνωστες οι σκέψεις του Ισπανού τεχνικού σχετικά με το ροτέισιον, αν και λογικά δεν θα προβεί σε σημαντικές αλλαγές.

Απουσίες : Μακροχρόνιοι απόντες

Εσπανιόλ (8η-48β) : Σπουδαίας σημασίας νίκη πανηγύρισε με 2-1 επί της Μπιλμπάο και ξαναμπήκε στο κόλπο της Ευρώπης, αν και το πρόγραμμα της δεν της επιτρέπει να αισιοδοξεί. Ειδικά στους εκτός έδρας αγώνες η Εσπανιόλ βγάζει μεγάλο κόμπλεξ, δεδομένου ότι η τελευταία της ήταν πριν από τρεις μήνες! «Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και πιθανότατα της Ευρώπης και σίγουρα οι πιθανότητες μας για ένα θετικό αποτέλεσμα δεν είναι καλές. Παρ’ όλα αυτά θα τα δώσουμε όλα», δήλωσε ο Ποκετίνο. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Καταλανοί έχουν μείνει άσφαιροι στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους τους.

Απουσίες : Μακροχρόνιοι απόντες

Εκτίμηση : Πολλές κλάσεις ανώτερη η Μπαρτσελόνα που λογικά θα επικρατήσει εύκολα.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Unibet

0

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ  1 (με χάντικαπ -2) 1,93

0

0

437. ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ

08/05  22:00

Προϊστορία : 2006(3-1)2007(1-2)2008(2-1)2010(0-1)

Σαραγόσα (14η-39β) : Μπορεί να πέτυχε μόλις την δεύτερη εκτός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα, όμως σίγουρα ήταν η πιο σημαντική, αναλογική της περιόδου που την σημείωσε αλλά κόντρα και της αντιπάλου της. Η Σαραγόσα επιβλήθηκε με 3-2 στην Μαδρίτη της Ρεάλ και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την σωτηρία της, το οποίο θα ήταν και μεγαλύτερο, αν δεν κέρδιζαν σχεδόν όλες οι ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο. Πάντως αν πάρει σήμερα τους τρεις βαθμούς το συγκρότημα του Αγκίρε θα έχει… αγκαλιάσει την παραμονή, κάτι που επισήμανε στους παίκτες του και τους ζήτησε να τα δώσουν όλα για τον κόσμο που θα αποτελέσει και πάλι τον 12ο παίκτη των Αραγώνων. Αξίζει να σημειωθεί πως η Σαραγόσα έχει κερδίσει και στα τέσσερα τελευταία της ματς στο «Λα Ρομαρέδα».

Απουσίες : Μακροχρόνιοι απόντες

Οσασούνα (16η-38β) : Νικήτρια στο ματς… ζωής και θανάτου κόντρα στην Βαλένθια βγήκε η Οσασούνα, καθώς επικράτησε με 1-0. Είχαν την εδαφική υπεροχή οι Ναβαρέζοι ωστόσο χρειάστηκαν ένα τυχερό γκολ για να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα, ενώ η δική τους δεν πιέστηκε σχεδόν καθόλου από τις «νυχτερίδες». Βέβαια, η νίκη σχεδόν όλων των ομάδων που κινδύνευαν δεν έχει απομακρύνει καθόλου τους «ροχίγιος» από την ζώνη του υποβιβασμού, ενώ και το πρόγραμμα τους δεν έχει ούτε ένα (θεωρητικά) εύκολο ματς. «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη την οποία αξίζαμε, όμως τα άλλα αποτελέσματα δεν μας βόλεψαν», τόνισε ο Μελιντίμπαρ.

Απουσίες : Φλάνιο (αμυντικός), Βάντος, Μασούντ (μέσοι)

Εκτίμηση : Ματς «εξάποντο» που δεν προκύπτει κάποιο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Μικρό προβάδισμα λόγω έδρας, αλλά η πρόταση είναι ενδεικτική.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! BwinUnibet

0

ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ  1  2,15

Καταχωρημένο σε: Box1 • Δημοφιλή ΘέματαΙσπανία

Λέξεις-κλειδιά:

Γιώργος Βεντουράς Ειδικότητα συντάκτη: Πρωταθλήματα: Ισπανίας - Ch League