Serie Α’ Ιταλίας

338. ΠΑΛΕΡΜΟ - ΜΠΑΡΙ

07/05  19:00

Προϊστορία : 2010(1-1)

Παλέρμο (8η-50β) : Ψαλιδίστηκαν οι ελπίδες της για ευρωπαϊκή έξοδο (από το πρωτάθλημα) μετά την εκτός έδρας ήττα από την Πάρμα με 3-1. Δεν ήταν ότι έπιασε κακή απόδοση, ωστόσο, συγκριτικά με τα προηγούμενα ματς ήταν αναποτελεσματική στην επίθεση και πλήρωσε τα κενά που είχε στην άμυνα. «Πάμε για το 3Χ3 και από κει και πέρα ότι γίνει», δήλωσε ο Ντέλιο Ρόσι, ο οποίος σίγουρα θα σκέφτεται την ρεβάνς του ημιτελικού κυπέλλου με την Μίλαν (την ερχόμενη Τρίτη), η οποία και αν επιτευχθεί θα δώσει στην Παλέρμο ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στην έδρα τους οι «ροζανέρο» παίζουν πολύ ανοιχτό ποδόσφαιρο, κάτι που… φωτογραφίζουν τα έξι όβερ στις εφτά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους. Ενόψει της σημερινής αναμέτρησης δεν αποκλείεται ο Ρόσι να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα προκειμένου να προφυλάξει τους παίκτες του από τυχόν τραυματισμούς.

Απουσίες : Χωρίς σημαντικά προβλήματα

Μπάρι (20η-21β) : Απίστευτη η γκίνια της στον εντός έδρας αγώνα με την Ρόμα, στον οποίο και γνώρισε την ήττα στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων (3-2). Πριν δεχθεί το τρίτο γκολ η Μπάρι είχε δοκάρι (σύνολο δυο), σε ένα ματς που σίγουρα δεν ήταν για… καρδιακούς. Τρία πέναλτι (τα δυο για την Ρόμα-το ένα εύστοχο) και τρεις αποβολές (οι δυο για την Ρόμα) τα λένε όλα για την ποιότητα και το θέαμα που προσέφερε η αναμέτρηση. Ο Λίνο Μούτι είχε προαναγγείλει πως η ομάδα του θα κάνει ζημιές σε όποιον την υποτιμήσει και οι Ρωμαίοι λίγο έλειψαν να το πληρώσουν. Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως η Μπάρι έχει την χειρότερη συγκομιδή τερμάτων (μαζί με Κατάνια και Σαμπντόρια) όταν αγωνίζεται μακριά από την έδρα της, με μόλις 10 γκολ σε 15 αγώνες.

Απουσίες : Γκλικ (αμυντικός), Ρούντολφ (επιθετικός)

Εκτίμηση : Η… ανέμελη Μπάρι δεν αποκλείεται να προκαλέσει προβλήματα στην Παλέρμο, η οποία σίγουρα σκέφτεται μόνο την ρεβάνς με την Μίλαν. Σίγουρα δεν αξίζει ο άσος, καλύτερα να πάμε στο όβερ, ενώ για τους κυνηγούς των εκπλήξεων το Χ2 ίσως αξίζει το ρίσκο.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Sportingbet - VistabetBet365 - Unibet - Betclick

0

ΠΑΛΕΡΜΟ - ΜΠΑΡΙ  OVER  1,55

0

0

359. ΡΟΜΑ - ΜΙΛΑΝ

07/05  21:45

Προϊστορία : 2006(1-0)2007(1-1)2008(2-1)2009(2-2)2010(0-0)

Ρόμα (6η-59β) : Γλίτωσε μεγάλο κάζο στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, καθώς σε εκείνο το σημείο πέτυχε το νικητήριο τέρμα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπάρι (3-2). Η ομάδα του Βιντσέντζο Μοντέλα υποτίμησε την υποβιβασμένη αντίπαλο της και μάλιστα βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ πριν καταφέρει να κάνει την ολική ανατροπή, αγωνιζόμενη μάλιστα με 9 παίκτες (με 10 η Μπάρι). Στο 80’ είχε χάσει την ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στους «τζιαλορόσι» ο Τότι, ο οποίος αστόχησε σε πέναλτι (δοκάρι). Με νίκη σήμερα εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την ευρωπαϊκή της έξοδο (παλεύει και για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ), ενώ εκκρεμεί και η ρεβάνς στον ημιτελικό του κυπέλλου κόντρα στην Ίντερ. Από την αποψινή αναμέτρηση ο Μοντέλα θα στερηθεί τις υπηρεσίες των βασικότατων μεσοαμυντικών Περότα και Ντε Ρόσι, κενά που δύσκολα θα καλυφθούν.

Απουσίες : Περότα, Ντε Ρόσι (μέσοι)

Μίλαν (1η-77β) : Έπαιξε μονότερμα την Μπολόνια από το πρώτο λεπτό και τελικά την κέρδισε με 1-0, φτάνοντας μια ανάσα και από την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, το οποίο θα σφραγίσει σήμερα ακόμα και με την ισοπαλία. Η Μίλαν προέρχεται από το μεγαλύτερο φετινό ρεκόρ νικών (πέντε), ενώ είναι με διαφορά η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα, δεδομένου ότι μετράει 11 «τρίποντα» και τέσσερις ισοπαλίες σε 17 αναμετρήσεις. Παράλληλα, διαθέτει και την καλύτερη άμυνα με μόλις 12 γκολ παθητικό. «Η ισοπαλία θα είναι καλό αποτέλεσμα, καθώς θα μας χαρίσει τον τίτλο όμως η νίκη θα είναι ακόμα καλύτερη», τόνισε ο Μαξ Αλέγκρι που θα έχει και πάλι στην διάθεση του τον Ιμπραϊμοβιτς και τον Γκατούζο. Αξίζει να σημειωθεί πως η Μίλαν δεν έχει κερδίσει ούτε μια φορά την Ρόμα στις τελευταίες της επισκέψεις για το πρωτάθλημα στο «Ολίμπικο». Επιπλέον οι «ροσονέρι» μετά την Ρώμη θα μεταβούν απευθείας στο Παλέρμο για την ρεβάνς του κυπέλλου.

Απουσίες : Μακροχρόνιοι απόντες

Εκτίμηση : Σημαντικές οι απουσίες στο κέντρο για την Ρόμα και ενδεχομένως μια ισοπαλία να μην την… χαλούσε. Ευχαριστημένη με τον βαθμό και η Μίλαν που θα κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Sportingbet - VistabetBet365 - Unibet - Betclick

0

ΡΟΜΑ - ΜΙΛΑΝ  X  3,30

0

0

389. ΙΝΤΕΡ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

08/05  16:00

Προϊστορία : 2006(1-0)2007(3-1)2008(2-0)2009(2-0)2010(1-0)

Ίντερ (2η-69β) : Κατέκτησε μια νίκη… θρίλερ κόντρα στην Τζεζένα (εκτός έδρας) με 2-1, σημειώνοντας και τα δυο της γκολ στις καθυστερήσεις (σκόρερ ο Πατσίνι), έπειτα από μέτρια εμφάνιση! Μοναδικός της στόχος πλέον το κύπελλο (την προσεχή Τρίτη κόντρα στην Ρόμα η ρεβάνς του ημιτελικού), αφού και το πρωτάθλημα η Μίλαν δεν το χάνει, ενώ ήδη έχει βγει νοκ-άουτ από το Τσάμπιονς Λιγκ από τα προημιτελικά. Στο «Σαν Σίρο» έχει την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή με 13 νίκες και μόλις μια ήττα σε 17 αναμετρήσεις, ενώ μόνο σε ένα εξ’ αυτών των ματς οι παίκτες της Ίντερ δεν βρήκαν δίχτυα. Επιστρέφει ο γκολκίπερ Ζούλιο Σέζαρ, όπως και ο μέσος Σνάιντερ (ίσως κάτσει στον πάγκο) που έλειψαν από τον αγώνα με την Τσεζένα. Αξίζει να σημειωθεί πως οι «νερατζούρι» μετράνε οχτώ συνεχόμενες νίκες σε ισάριθμα (εντός έδρας) παιχνίδια κόντρα στην Φιορεντίνα.

Απουσίες : Μακροχρόνιοι απόντες

Φιορεντίνα (9η-49β) : Την καλύτερη εμφάνιση στη σεζόν πραγματοποίησε η Φιορεντίνα στην αναμέτρηση με την Ουντινέζε, όπου και πήρε την εμφατική νίκη με 5-2. Όχι ότι αλλάζει την μέτριοτατη φετινή εικόνα της, απλώς μετά από καιρό οι οπαδοί της είδαν την ομάδα τους να παίζει καλά στο «Αρτέμιο Φράνκι». Οι «βιόλα» έχουν τις περισσότερες εκτός έδρας ισοπαλίες (8 σε 17 ματς), ενώ αγνοούν την ήττα μακριά από το γήπεδο τους για διάστημα περίπου τριών μηνών (τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες)! «Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος ώστε να… χρυσώσουμε το χάπι», τόνισε ο Σίνισα Μιχαήλοβιτς που θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τους Μούτου και Σαντάνα.

Απουσίες : Αμφίβολοι οι Σαντάνα (μέσος) και Μούτου (επιθετικός)

Εκτίμηση : «Πελάτισσα» της Ίντερ η Φιορεντίνα, αναμένεται να γνωρίσει την ήττα εκτός έδρας έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα. Τύχη έχει και το όβερ.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Sportingbet - VistabetBet365 - Unibet - Betclick

0

ΙΝΤΕΡ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ  1  1,70

0

0

390. ΚΑΛΙΑΡΙ - ΤΣΕΖΕΝΑ

08/05  16:00

Προϊστορία : Δεν υπάρχει την τελευταία πενταετία

Κάλιαρι (11η-44β) : Με αμυντικούς προσανατολισμούς παρατάχθηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κατάνια, από την οποία και ηττήθηκε με 2-0. Δέχθηκε και τα δυο γκολ προς το φινάλε (78’ και 82’) και ενώ οι αντίπαλοι της αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο. Μια μόλις νίκη στα οχτώ τελευταία της παιχνίδια μετράει η Κάλιαρι που από τότε που εξασφάλισε την παραμονή της δεν διστάζει να… μοιράσει δεξιά και αριστερά βαθμούς. Εκνευρισμένος ήταν ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι με την… ατυχία της ομάδας του, ενώ ο πρόεδρος υποστήριξε «Τέρμα τα δώρα!!»

Απουσίες : Πιζάνο (αμυντικός), Κόσου (μέσος), Νενέ (επιθετικός)

Τσεζένα (16η-37β) : Έχασε μέσα από τα χέρια της όχι μόνο τον ένα, αλλά και τους τρεις βαθμούς που κρατούσε μέχρι και το 90’ με την Ίντερ (1-2). Ιδανική αυτόχειρας η Τσεζένα προηγήθηκε στο 56’, όμως στις καθυστερήσεις νόμιζε πως τελείωσε το ματς και δέχτηκε γκολ στο 91’ και στο 95’! «Ήταν έγκλημα αυτό που κάναμε, όμως δεν έχουμε περιθώρια να απογοητευόμαστε, κοιτάμε τώρα την Κάλιαρι» δήλωσε εμφανώς απογοητευμένος ο Μάσιμο Φικαντέντι που είδε την ομάδα του να χάνει μια τεράστια βαθμολογική ευκαιρία. Ήταν η πρώτη ήττα έπειτα από τέσσερις αγώνες για την Τσεζένα, σπάζοντας το καλύτερο της φετινό σερί.

Απουσίες : Χωρίς σημαντικά προβλήματα

Εκτίμηση : Με νίκη η Τσεζένα αγκαλιάζει την παραμονή της και η Κάλιαρι ένα… μελλοντικό «τρίποντο». Για να δούμε….

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bet365

0

ΚΑΛΙΑΡΙ - ΤΣΕΖΕΝΑ  2  2,50

0

0

391. ΛΕΤΣΕ - ΝΑΠΟΛΙ

08/05  16:00

Προϊστορία : 2007(1-1)2009(1-1)

Λέτσε (18η-35β) : Ήττα που δεν άξιζε σε καμία περίπτωση γνώρισε από την Κίεβο με 1-0 η Λέτσε. Η ομάδα του Τζίτζι Ντε Κάνιο δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, όμως η αστοχία αλλά και η ατυχία των παικτών της, της κόστισαν την δεύτερη συνεχόμενη ήττα. Τα περιθώρια έχουν στενέψει για τους «λύκους» που θέλουν πάση θυσία τους τρεις βαθμούς στην αποψινή αναμέτρηση, ενώ την επόμενη αγωνιστική ταξιδεύουν στο Μπάρι, για ένα ματς που είναι στα μέτρα τους. «Η νίκη σήμερα είναι μονόδρομος και πρέπει ο κόσμος σταθεί στο πλευρό μας και να γίνει ο 12ος παίκτης μας», δήλωσε ο Ντι Κάνιο δίνοντας σύνθημα νίκης. Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως μόνο σε έναν από τους τελευταίους εννέα αγώνες η Λέτσε έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία της. Επίσης πλήγμα αποτελεί η τιμωρία των τριών αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον πρώτο σκόρερ Ντι Μικέλε.

Απουσίες : Τζιουλάτο (αμυντικός), Γκροσμίλερ (μέσος), Ντι Μικέλε (επιθετικός)

Νάπολι (3η-68β) : Είχε την απόλυτη υπεροχή στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Τζένοα και το φτωχό 1-0 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, καθώς η Νάπολι σπατάλησε ένα τσουβάλι ευκαιρίες πριν λύσει τον γόρδιο δεσμό ο Χάμσικ στο 83’. Η ήττα της Λάτσιο από την Γιουβέντους έφερε την ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι αγκαλιά με την απευθείας πρόκριση της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και έτσι άπαντες στο στρατόπεδο των Ναπολιτάνων είναι ευχαριστημένοι. «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς γιατί η Λέτσε μάχεται για την παραμονή της», δήλωσε ο έμπειρος προπονητής ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Απουσίες : Χωρίς σημαντικά προβλήματα

Εκτίμηση : Ο άσος πέφτει συνεχώς, ωστόσο, εγώ θα επιλέξω το να σκοράρουν και οι δυο ομάδες, καθώς η άμυνα της Λέτσε θυμίζει… παιδική χαρά, ενώ λογικά ένα γκολ στην έδρα της θα το βάλει.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Sportingbet - VistabetBet365 - Betclick

0

ΛΕΤΣΕ - ΝΑΠΟΛΙ  GOAL/GOAL  1,55

0

0

- . ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΠΑΡΜΑ

08/05  16:00

Προϊστορία : 2005(3-1)2010(2-1)

Μπολόνια (15η-40β) : Ρόλο κομπάρσου είχε στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μίλαν η Μπολόνια, η οποία απείλησε μόνο δυο φορές από στημένη φάση. Ήταν η πέμπτη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Αλμπέρτο Μαλεζάνι που αν κερδίσει σήμερα θα σφραγίσει κατά 95% την παραμονή της, ενώ ενδεχομένως και με την ισοπαλία να μείνει ευχαριστημένη, δεδομένου ότι την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την ουραγό και υποβιβασμένη Μπάρι. Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως στο «Ρενάτι Ντ’ Αλάρα» οι «ροσομπλού» έχουν να γευτούν την χαρά της επιτυχίας κάτι περισσότερο από δυο μήνες! Τρεις σημαντικές απουσίες στο κέντρο θα έχει η Μπολόνια ενόψει του σημερινού ματς.

Απουσίες : Μουτινγκάι, Μουταρέλι, Ντέλα Ρόκα (μέσοι)

Πάρμα (13η-41β) : Νίκη χρυσάφι πανηγύρισε με 3-1 επί της Παλέρμο η Πάρμα, κάνοντας ένα τεράστιο βήμα για την παραμονή της. Σαφώς και η άφιξη του Φράνκο Κολόμπα έχει λειτουργήσει ευεργετικά για τους παρμέντσι που πραγματοποιούν το καλύτερο φετινό τους σερί με τρία συνεχόμενα «τρίποντα». «Τίποτα δεν έχει τελειώσει μέχρι να σωθούμε και μαθηματικά», δήλωσε ο προπονητής της Πάρμα και πρόσθεσε: «Χρειαζόμαστε τέσσερις βαθμούς για να είμαστε απολύτως σίγουροι και σήμερα θα ψάξουμε τους τρεις».

Απουσίες : Μιράντε (τερματοφύλακας), Παλαντίνο (μέσος), Αμάουρι (επιθετικός)

Εκτίμηση : Όσο πάει και πέφτει έξω η ισοπαλία που αναμφισβήτητα βολεύει και τις δυο ομάδες. Οι Ιταλοί τέτοια ματς δεν τα αφήνουν στην τύχη τους

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bet365

0

ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΠΑΡΜΑ  X  1,40

0

0

392. ΜΠΡΕΣΙΑ - ΚΑΤΑΝΙΑ

08/05  16:00

Προϊστορία : 2006(2-0)

Μπρέσια (19η-31β) : Ιδανική αυτόχειρας αποδείχθηκε η Μπρέσια στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σαμπντόρια με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με το εντυπωσιακό 3-3! Η ομάδα του Ιακίνι προηγήθηκε τρεις φορές και κρατούσε τη νίκη μέχρι και το 92’ λεπτό στο οποίο και ισοφαρίστηκε για τρίτη φορά! «Αυτό που πάθαμε είναι αδιανόητο και φταίμε μόνο εμείς», δήλωσε ο έμπειρος προπονητής που ξέρει πως με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης σήμερα η ομάδα του θα αποχαιρετήσει την κατηγορία. Τα εναπομείναντα παιχνίδια είναι με Τσεζένα (εκτός) και Φιορεντίνα (εντός), κάτι που σημαίνει πως υπάρχει η δυνατότητα για το 3Χ3.

Απουσίες : Σερένι (τερματοφύλακας), Τζομπόλι, Νταλαμάνο (αμυντικοί) Κόρντοβα (μέσος), αμφίβολος ο επιθετικός Καράτσιολο

Κατάνια (14η-40β) : Αγχωμένη παρουσιάστηκε η Κατάνια στο ματς-τελικό κόντρα στην Κάλιαρι, ωστόσο, εντέλει πήρε την πολύτιμη νίκη με 2-0. Τα γκολ της σημειώθηκαν στο 78’ και στο 82’ και ενώ από το 74’ έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε παραμένει η μοναδική στο πρωτάθλημα χωρίς εκτός έδρας νίκη, όμως στις δυο τελευταίες εξόδους της πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας από την Μπάρι και την Γιουβέντους. «Αν χάσουμε θα μπλέξουμε σε μεγάλους μπελάδες, καθώς μετά έχουμε τα παιχνίδια με Ρόμα και Ίντερ και μπορεί να μην πάρουμε ούτε ένα πόντο», δήλωσε ο Αργεντινός επιθετικός και δεν έχει άδικο.

Απουσίες : Αλβάρες (αμυντικός), Λεντέσμα (αμυντικός μέσος)

Εκτίμηση : Πολύ δύσκολο ματς για πρόβλεψη και καλύτερα να μείνετε μακριά. Λόγω απόδοσης και μόνο στο Χ2, καθώς η Μπρέσια έχει μόλις μια νίκη στα τελευταία 11 ματς.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Sportingbet - VistabetBet365 - Betclick

0

ΜΠΡΕΣΙΑ - ΚΑΤΑΝΙΑ  X2  1,95

0

0

393. ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΛΑΤΣΙΟ

08/05  16:00

Προϊστορία : 2006(3-0)2007(2-4)2008(2-2)2009(3-3)2010(1-1)

Ουντινέζε (5η-59β) : Κατώτερη των περιστάσεων διασύρθηκε με 5-2 της Φιορεντίνα. Κάκιστη εμφάνιση για την Ουντινέζε που έδωσε ζωή σε μια… πεθαμένη ομάδα. Πλέον ο σημερινός αγώνας είναι όλα τα λεφτά για το συγκρότημα του Γκουιντολίν, καθώς με νίκη μπορεί να αγκαλιάσει την 4η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, δεδομένου ότι την επόμενη αγωνιστική φιλοξενείται από την αδιάφορη Κιέβο και την τελευταία φιλοξενεί την (πιθανότατα) πρωταθλήτρια Μίλαν, με την οποία και διατηρεί άριστες σχέσεις. «Τα παίζουμε όλα για όλα σήμερα» δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός που θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή την επάνοδο του πολύτιμου μέσου Σάντσες.

Απουσίες : Ντομίτσι, Κόντα (αμυντικοί), Ίνλερ (μέσος), αμφίβολος ο μέσος Σάντσες

Λάτσιο (4η-60β) : Δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα της σε ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της σεζόν και ηττήθηκε με 1-0 από την Γιουβέντους με γκολ που δέχτηκε τρία λεπτά πριν το φινάλε. Πάντως στο στρατόπεδο των λατσιάλι υπήρχαν πολλά παράπονα από την διαιτησία (δεν τους δόθηκε καθαρό πέναλτι στο 69’ και στο 80’ έμεινε με 10 παίκτες) , με τον πρόεδρο Λοτίτο να δηλώνει ευθαρσώς πως όλο αυτό γίνεται για να πάρει την 4η θέση η Ρόμα. Με Τζένοα (εντός) και Λέτσε (εκτός) κλείνει το πρόγραμμα για την Λάτσιο.

Απουσίες : Ράντου (αμυντικός), Λεντέσμα, Μάουρι (μέσοι), αμφίβολος ο μέσος Σκούλι

Εκτίμηση : Ομάδες που αρέσκονται στο επιθετικό ποδόσφαιρο είναι η Ουντινέζε και Λάτσιο, κι έτσι το όβερ έχει τύχη.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Sportingbet - VistabetBet365 - Betclick

0

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΛΑΤΣΙΟ  OVER  1,75

0

0

434. ΤΖΕΝΟΑ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

08/05  21:45

Προϊστορία : 2008(0-1)2009(3-1)2010(3-0)

Τζένοα (10η-45β) : Λύγισε στο 83ο λεπτό από την Νάπολι, από την οποία και ηττήθηκε με 1-0 σε ένα ματς που δεν ξεμύτισε καθόλου από την περιοχή της. Η Τζένοα έχει σφραγίσει την παραμονή της, ωστόσο, το αποψινό ματς είναι ιδιαίτερης σημασίας γι’ αυτήν και τους οπαδούς της δεδομένου ότι πρόκειται για τοπικό ντέρμπι της Γένοβας, με τις δυο ομάδες να έχουν μεγάλη αντιπαλότητα. Μάλιστα, μεσοβδόμαδα αντιπροσωπεία των φιλάθλων της Τζένοα επισκέφτηκαν τον Μπαλαρντίνι και τους παίκτες του και ζήτησαν μόνο τη νίκη προκειμένου να υποβιβαστεί η Σαμπντόρια. Τέσσερις νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα ματς μετράει στο «Λουίτζι Φεράρι» η Τζένοα.

Απουσίες : Μακροχρόνιοι απόντες

Σαμπντόρια (17η-36β) : Γλίτωσε από του… χάρου τα δόντια στο εντός έδρας παιχνίδι με την Μπρέσια όπου και ισοφάρισε στο 92’ στο τελικό 3-3. Μάλιστα ποτέ δεν προηγήθηκε με την απόδοση της για ακόμα μια φορά να κυμαίνεται κάτω του μετρίου. Με μια νίκη στα τελευταία 11 ματς η Σαμπντόρια δεν δείχνει ικανή για παραμονή, ωστόσο, αν καταφέρει σήμερα και πάρει το «τρίποντο» ή έστω δεν χάσει θα αναπτερώσει τις ελπίδες της (πάντα βάση και τα αποτελέσματα των ανταγωνιστριών της). Τουλάχιστον σήμερα ενισχύεται με δυο επιστροφές συγκριτικά με το προηγούμενο ματς, ωστόσο, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του πολύ καλού χαφ Μανίνι.

Απουσίες : Αμφίβολος ο μέσος Μανίνι

Εκτίμηση : Παρουσιάζεται μεγάλη ευκαιρία στην Τζένοα για μια νίκη που ενδεχομένως να βοηθήσει στον υποβιβασμό της Σαμπντόρια, η οποία στον δεύτερο γύρο παραπαίει.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Sportingbet - VistabetBet365 - Unibet - Betclick

0

ΤΖΕΝΟΑ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ  1  2,70

Καταχωρημένο σε: Box1 • Δημοφιλή ΘέματαΙταλία

Λέξεις-κλειδιά:

Φώτης Λανταβός Ειδικότητα συντάκτη: Πρωταθλήματα: Γαλλίας - Ιταλίας