Βιγιαρεάλ - Πόρτο

118. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΠΟΡΤΟ

05/5  22:05

* Αποτέλεσμα α’ αγώνα : Πόρτο - Βιγιαρεάλ  5-1

Προϊστορία : Δεν υπάρχει την τελευταία πενταετία

Βιγιαρεάλ : Εμφανώς επηρεασμένη από την συντριβή που δέχτηκε από την Πόρτο μπήκε στο παιχνίδι με την Χετάφε η Βιγιαρεάλ, το οποίο και κέρδισε με τα χίλια ζόρια 2-1. Η ομάδα του Γκαρίδο στα πρώτα 45 λεπτά ήταν ανύπαρκτη και βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως στην επανάληψη ανέβασε ρυθμούς και έφτασε στην ανατροπή, εξασφαλίζοντας έτσι κατά μεγάλο ποσοστό τουλάχιστον την 4η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ενόψει της σημερινής αναμέτρησης ο νεαρός προπονητής τόνισε πως θα παρατάξει την ομάδα του με φουλ επιθετικούς προσανατολισμούς προκειμένου να διεκδικήσει τις απειροελάχιστες πιθανότητες που της αναλογούν για πρόκριση. Στο πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες η Βιγιαρεάλ ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος όπου και προηγήθηκε, όμως στην επανάληψη… ξέχασε να μπει και δέχτηκε και τα πέντε γκολ! Στην αποστολή των Ισπανών έπειτα από διάστημα απουσίας δυο μηνών επανέρχεται και ο πολύτιμος μεσοαμυντικός Μάρκος Σένα.

Απουσίες : Καταλά (αμυντικός)

Πόρτο : Απλά άπαιχτη είναι τη φετινή σεζόν η Πόρτο που κάνει πράγματα και θαύματα! Στο πρωτάθλημα –το οποίο και έχει κατακτήσει πανηγυρικά εδώ και καιρό- μετράει 26 νίκες και δυο ισοπαλίες, όντας αήττητη, ενώ στο Γιουρόπα Λιγκ έχει κάνει το απόλυτο των επιτυχιών και στους έξι εκτός έδρας αγώνες που έχει δώσει!! Μάλιστα, οι παίκτες του Βίλα Μπόας στις τρεις πιο πρόσφατες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της έχουν… φιλοδωρήσει τους αντίπαλους γκολκίπερ με 15 γκολ (5 σε κάθε παιχνίδι)! «Θα πρέπει να μην παρασυρθούμε από το σκορ του πρώτου αγώνα, καθώς αν πιστέψουμε πως η πρόκριση έχει κλειδώσει θα έχουμε προβλήματα», επισήμανε ο πετυχημένος τεχνικός, δήλωση για τα… μάτια του κόσμου, καθώς οι Πορτογάλοι έχουν αποδείξει πως φέτος δεν χαρίζονται σε κανέναν. Στον τελευταίο αγώνα για το πρωτάθλημα αν και η Πόρτο έπαιξε με τα «δεύτερα» διέλυσε με 4-0 εκτός έδρας την Σετουμπάλ.

Απουσίες : Χωρίς σημαντικά προβλήματα

Εκτίμηση : Με βάση τις δηλώσεις του Γκαρίδο και την εκτελεστική δεινότητα της Πόρτο το όβερ συγκεντρώνει πάρα πολλές πιθανότητες επαλήθευσης.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming !

0

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΠΟΡΤΟ  OVER  1,62

0

ΟΙ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

0

1 X 2
2,65 3,70 2,70
1X X2 12
1,48 1,54 1,33
OVER2.5 UNDER 2.5 GOAL/GOAL
1,62 2,41 1,52

Καταχωρημένο σε: Box1 • Europa LeagueΔημοφιλή Θέματα

Λέξεις-κλειδιά:

Γιώργος Βεντουράς Ειδικότητα συντάκτη: Πρωταθλήματα: Ισπανίας - Ch League