Primera Division Ισπανίας

320. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ

30/04  19:00

Προϊστορία : 2006(1-0)2007(1-0)2008(2-0)2010(6-0)

Ρεάλ Μαδρίτης (2η-80β) : Ηχηρό χαστούκι δέχθηκε από την Μπαρτσελόνα στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς ηττήθηκε με 2-0 μέσα στο «Μπερναμπέου» και ουσιαστικά αποχαιρέτησε το Τσάμπιονς Λιγκ. Κατώτερη των περιστάσεων η Ρεάλ δεν απείλησε ούτε μια φορά τους «μπλαουγκράνα», ενώ σε ακόμα ένα ματς απέναντι τους τελείωσε με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Πέπε. Πυρά κατά της διαιτησίας από τον Μουρίνιο μετά την αναμέτρηση, τα οποία ωστόσο αδικαιολόγητα. Ενόψει του σημερινού αγώνα ο Πορτογάλος αποφάσισε να φρεσκάρει την ομάδα του, δεδομένου ότι άφησε εκτός αποστολής σημαντικότατα στελέχη, με κυριότερα τον Ρονάλντο και τον Τσάμπι Αλόνσο, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι έχει πετάξει… λευκή πετσέτα στο πρωτάθλημα. Εφτά νίκες στα οχτώ τελευταία ματς κόντρα στην Σαραγόσα μετράει η Ρεάλ.

Απουσίες : Αλμπιόλ (αμυντικός), Αλόνσο, Ντιαρά, Κεντίρα (μέσοι), Ρονάλντο (επιθετικός)

Σαραγόσα (17η-36β) : Έπαιξε μονότερμα την Αλμερία και πανηγύρισε μια πολύτιμη νίκη με το «φτωχό» 1-0. Απόλυτη κυρίαρχος η Σαραγόσα εκμεταλλεύτηκε απόλυτα την έδρα της για ακόμα μια φορά, ωστόσο παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από την επικίνδυνη ζώνη, αφού δεν την ευνόησαν τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων που έχουν τον ίδιο στόχο. Έχοντας την δεύτερη χειρότερη επιθετική συγκομιδή (8 γκολ) στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και μόλις μια νίκη σε 16 ματς ο Χαβιέ Αγκίρε ξέρει πως τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα απόψε, ωστόσο, τόνισε πως επειδή η Ρεάλ βρίσκεται σε μια… περίεργη φάση, η Σαραγόσα έχει λίγες πιθανότητες γα να πετύχει κάτι καλό. Ωστόσο, θα της λείψουν τρεις κομβικοί παίκτες που συνεισφέρουν τα μέγιστα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της.

Απουσίες : Μπουταχάρ, Ερέρα, Μπερτόλο (μέσοι)

Εκτίμηση : Άγνωστο το πώς θα αντιδράσει η Ρεάλ μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα και τα όσα ακολούθησαν. Η Σαραγόσα καίγεται για βαθμούς και έχει καλές σχέσεις με τους Μαδριλένους, οπότε καλύτερα να αποφύγετε αυτό το ματς. Ενδεικτική η πρόταση, μιας και οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν φουλ άμυνα.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! BwinUnibet - Betclick

0

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ  UNDER  2,50

0

0

358. ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

30/04  21:00

Προϊστορία : 2006(0-2)2007(0-2)

Σοσιεδάδ (12η-38β) : Επανήλθε στις ήττες έπειτα από το… διάλειμμα της προηγούμενης αγωνιστικής με τη νίκη της κόντρα στην Χιχόν, καθώς στο τελευταίο της ματς έχασε με 2-1 στο βάσκικο ντέρμπι από την Μπιλμπάο. Κακή απόδοση για την ομάδα του Μάρτιν Λασάρτε που έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα και σίγουρα τα πράγματα δεν είναι ευοίωνα για την Σοσιεδάδ, η οποία στον πρώτο γύρο είχε όνειρα ακόμα και για ευρωπαϊκή θέση, στον δεύτερο όμως κατέρρευσε. «Η αποστολή μας σίγουρα δεν θα είναι εύκολη, όμως μέσα στην έδρα μας και με την βοήθεια των οπαδών μας θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό», δήλωσε ο 50χρονος τεχνικός των Βάσκων ενόψει του σημερινού αγώνα.

Απουσίες : Ντε Λα Μπέγια (αμυντικός)

Μπαρτσελόνα (1η-88β) : Για ακόμα μια φορά απέδειξε την ανωτερότητα της κόντρα στην Ρεάλ, την οποία και κέρδισε με 2-0 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» παίρνοντας σκορ πρόκρισης ενόψει του δεύτερου ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ και παράλληλα εκδίκηση για τον χαμένο τελικό κυπέλλου. Μέτρια στο πρώτο μέρος αναφορικά με το επιθετικό κομμάτι (καθώς ανασταλτικά η Ρεάλ ήταν ακίνδυνη), όμως στην επανάληψη ανέβασε στροφές και μετά την αποβολή του Πέπε έλαμψε το άστρο του Μέσι που πέτυχε και τα δυο γκολ, με το δεύτερο να είναι χάρμα οφθαλμών. Στο πρωτάθλημα έχει διαφορά οχτώ βαθμών και ούτε με… αυτοκτονία δεν το χάνει, ωστόσο δεν χαρίζεται σε κανέναν. Από την αποψινή αναμέτρηση θα λείψει ο Πουγιόλ προκειμένου να ξεκουραστεί (ίσως γίνουν και άλλες αλλαγές) κι έτσι με δεδομένες τις απουσίες των Μάξουελ και Αντριάνο δεν αποκλείεται να αγωνιστεί έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα ο παροπλισμένος Μιλίτο. Επίσης αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μέσι, όμως λογικά θα παίξει έστω και για ένα ημίχρονο.

Απουσίες : Πουγιόλ, Μάξουελ, Αντριάνο (αμυντικοί), Ινιέστα (μέσος), αμφίβολος ο Μέσι

Εκτίμηση : Αν και θα είναι κουρασμένη η Μπαρτσελόνα και θα αγωνιστεί κόντρα σε μια ομάδα που θέλει πάση θυσία βαθμούς, είναι πολύ καλύτερη και εξαρτάται από αυτήν αν θα κερδίσει η όχι. Ενδεικτική η πρόταση, καθώς η απόδοση του διπλού και δεν αξίζει το ρίσκο, ενώ ο Γκουαρντιόλα ίσως και να προβεί σε ροτέισιον.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! BwinUnibet - Betclick

0

ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  2  1,50

0

0

365. ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

30/04  23:00

Προϊστορία : 2006(1-0)2007(1-0)_2008(0-3)2009(1-2)2010(2-1)

Λα Κορούνια (13η-38β) : Τραγική για ακόμα μια φορά σε εκτός έδρας αγώνα η Λα Κορούνια ηττήθηκε με 1-0 από την Χέρκουλες και το φάσμα του υποβιβασμού παρέμεινε ορατό. Το πρόγραμμα της είναι πραγματικό… βουνό και δεν υπάρχουν περιθώρια απώλειας βαθμών στο «Ριαθόρ». Σήμερα ωστόσο, ο Λοτίνα βρίσκεται στην πολύ δύσκολη θέση να μην έχει στην διάθεση του δυο αναντικατάστατους μέσους, οι οποίοι είναι το Α και το Ω στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί πως εννέα από τα έντεκα τελευταία ματς της Ντέπορ έχουν ολοκληρωθεί με λιγότερα από τρία τέρματα.

Απουσίες : Πάμπλο (αμυντικός), Τόμας, Πέρεθ (μέσοι)

Ατλέτικο Μαδρίτης (7η-49β) : Διέλυσε με 4-1 την Λεβάντε πιστοποιώντας την συνεχόμενα ανοδική της πορεία. Απόλυτη κυρίαρχος η Ατλέτικο έκανε ότι ήθελε τους αντιπάλους της και με βάση το πρόγραμμα που έχει δύσκολα θα χάσει την ευρωπαϊκή έξοδο, κάτι που φάνταζε πολύ δύσκολο πριν από ενάμιση μήνα, διάστημα στο οποίο οι «ροχιμπλάνκος» δέχθηκαν μόλις μια ήττα σε 10 αναμετρήσεις. Συγκριτικά με το προηγούμενο ματς επιστρέφουν Ρέγες, Τιάγκο και πιθανότατα και ο Γκοντίν κι’ έτσι ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να έχει όλα τα βασικά του «όπλα» στην διάθεση του.

Απουσίες : Χωρίς σημαντικά προβλήματα

Εκτίμηση : Σε εξαιρετική κατάσταση η Ατλέτικο δύσκολα θα χάσει από αυτή την Λα Κορούνια που δεν… πατάει και πολύ καλά.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! BwinUnibet - Betclick

0

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ  2  2,30

0

0

416. ΑΛΜΕΡΙΑ - ΣΕΒΙΛΛΗ

01/05  18:00

Προϊστορία : 2008(1-0)2009(0-1)2010(2-3)

Αλμερία (20η-26β) : Κάκιστη στον «τελικό» κόντρα στην Σαραγόσα γνώρισε την ήττα εκτός έδρας με 1-0 και ουσιαστικά αποχαιρέτησε την κατηγορία. Ήταν η πέμπτη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Ρομπέρτο Ολάμπε, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να γευτεί ακόμα την χαρά της κατάκτησης έστω και του ενός βαθμού έπειτα από τέσσερα ματς που έχει αναλάβει τα ηνία της. Όχι βέβαια ότι ήταν και εύκολο, καθώς εδώ και καιρό οι Ανδαλουσιάνοι δεν… έστριβαν, ενώ στην έδρα τους έχουν να πανηγυρίσουν νίκη εδώ και τρεις μήνες! Ενόψει του τοπικού ντέρμπι με την Σεβίλλη (καλές σχέσεις) υπάρχουν δυο αμφιβολίες για τον Ολάμπε και ο λόγος για τους Πιάτι και Ουλόα που αν λείψουν θα αφήσουν ουσιαστικά… ακέφαλη την επίθεση των «βασιλιάδων».

Απουσίες : Ορτίθ (μέσος), αμφίβολοι οι επιθετικοί Πιάτι και Ουλόα

Σεβίλλη (6η-49β) : Πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση επικράτησε με 3-2 της Βιγιαρεάλ και συνέχισε την θετική της πορεία το τελευταίο διάστημα. Προηγήθηκε γρήγορα με 2-0 και στην συνέχεια έδωσε χώρο στους αντιπάλους της, κάτι που παραλίγο να το πληρώσει, καθώς οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 και είχαν και δοκάρι πριν γίνει το 3-1. Η Βιγιαρεάλ έκανε το 3-2 στο 73’ και στο τελευταίο δεκάλεπτο μόνο ποδόσφαιρο δεν παίχτηκε, δεδομένου ότι συνέχεια βρίσκονταν τρεις μπάλες στο γήπεδο, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να το διακόπτει συνέχεια. Όπως και να χει μπήκαν οι τρεις βαθμοί στο σακούλι των Ανδαλουσιάνων, με τον Μανθάνο να δηλώνει πως σήμερα η ομάδα του θα έχει μεγάλη ευκαιρία να πάρει ακόμα ένα «τρίποντο», καθώς θεωρεί πως η απογοήτευση του βέβαιου υποβιβασμού θα επηρεάσει αρνητικά την Αλμερία.

Απουσίες : Αλέξις (αμυντικός), αμφίβολος ο Κανουτέ

Εκτίμηση : Τα δεδομένα δείχνουν ένα πολύ καλό διπλό.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! BwinUnibet - Betclick

0

ΑΛΜΕΡΙΑ - ΣΕΒΙΛΛΗ  2  1,83

0

0

417. ΛΕΒΑΝΤΕ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ

01/05  18:00

Προϊστορία : 2006(0-0)

Λεβάντε (10η-42β) : Έπρεπε να περάσουν δυόμιση μήνες και οχτώ αγώνες για να γνωρίσει η Λεβάντε την δεύτερη ήττα της στον δεύτερο γύρο. Έχασε με 4-1 στην Μαδρίτη από την Ατλέτικο, σε ένα παιχνίδι που από την αρχή του οι νεοφώτιστοι έδειξαν πως δεν πατάνε καλά. Πολύ κοντά στην παραμονή η ομάδα του Λουίς Γκαρθία Πλάτα, ωστόσο ο έμπειρος τεχνικός ξέρει πως μόνο με νίκη στο αποψινό παιχνίδι θα έχει ήσυχο το κεφάλι του, καθώς στην συνέχεια η Λεβάντε παίζει με Μπιλμπάο, Μπαρτσελόνα και Βαλένθια, παιχνίδια από τα οποία δεν αποκλείεται να μην πάρει ούτε πόντο. Έξι νίκες στα εφτά πιο πρόσφατα ματς στην έδρα τους μετράνε οι «γκρανότας».

Απουσίες : Ντελ Όρνο (αμυντικός) Χουανλού, Σέρχιο (μέσοι)

Σπόρτινγκ Χιχόν (11η-41β) : Νίκη μισή κατηγορία πανηγύρισε με 1-0 επί της Εσπανιόλ, σε ένα ματς «φτωχό» σε φάσεις που η ισοπαλία ενδεχομένως να ήταν το δικαιότερο αποτέλεσμα. «Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, το πρωτάθλημα έχει δρόμο και οποίος νομίζει πως έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή με 41 βαθμούς είναι γελασμένος», τόνισε ο Πρεθιάδο. Πέντε νίκες στα εφτά τελευταία παιχνίδια μετράνε οι Αστουριανοί, στους οποίους επιστρέφει ο πολύ σημαντικός μέσος Ριβέρα, ωστόσο θα λείπουν οι εξίσου πολύτιμοι Μποτία και Κάστρο.

Απουσίες : Μποτία (αμυντικός), Κάστρο (μέσος), αμφίβολος ο επιθετικός Ντιέγκο Κάστρο

Εκτίμηση : Μικρό προβάδισμα λόγω έδρας η Λεβάντε, ωστόσο και η ισοπαλία που ενδεχομένως να βολέψει και τις δυο ομάδες παίζει δυνατά.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! BwinUnibet - Betclick

0

ΛΕΒΑΝΤΕ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ  1  2,20

0

0

418. ΜΑΛΑΓΑ - ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ

01/05  18:00

Προϊστορία : 2007(0-0)2008(4-6)

Μάλαγα (16η-36β) : Βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη έπειτα από πάρα πολύ μεγάλο διάστημα χάρη στην τεράστιας σημασίας εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Σανταντέρ. Η Μάλαγα μπήκε… κοιμισμένη στο ξεκίνημα και γλύτωσε σε αρκετές περιπτώσεις, ενώ απεναντίας αυτή ευτύχησε να προηγηθεί και μάλιστα με 2-0 στις δυο πρώτες καλές φάσεις που δημιούργησε (32’ και 35’). Η αισιοδοξία είναι διάχυτη μετά από καιρό στο στρατόπεδο των Ανδαλουσιάνων που πλέον κρατούν στα χέρια τους την παραμονή. «Η νίκη απόψε θα μας δώσει σημαντικό προβάδισμα στην μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού», δήλωσε ο Πελεγκρίνι που από κει που δεχόταν έντονη αμφισβήτηση την περασμένη εβδομάδα έγινε δέκτης διθυραμβικών σχολίων. Αξίζει να σημειωθεί πως η Μάλαγα δεν έχει καταφέρει φέτος να σημειώσει τρεις σερί νίκες, «κατάρα» που ευελπιστεί να σπάσει απόψε.

Απουσίες : Χωρίς σημαντικά προβλήματα

Χέρκουλες (19η-33β) : Εισέπνευσε οξυγόνο με τη νίκη που πήρε με 1-0 εις βάρος της Λα Κορούνια. Η βελτίωση της από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Μίροσλαβ Τζούκιτς είναι εμφανέστατη με εφτά βαθμούς σε τέσσερις αγώνες, ωστόσο, όπως δήλωσε ο ίδιος υπάρχουν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Πολύ σημαντικός ο σημερινός αγώνας για την Χέρκουλες που ενδεχομένως να βολευτεί ακόμα και με τον βαθμό της ισοπαλίας, δεδομένου ότι ακολουθούν δυο εντός έδρας ματς με βατούς αντιπάλους (Σανταντέρ και Μαγιόρκα), ενώ την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθεί την Χιχόν, η οποία ίσως και να είναι αδιάφορη. Μεσοβδόμαδα έλειψε αναίτια από μια προπόνηση ο Ντρέντε και δεν αποκλείεται να βρεθεί στον πάγκο ως τιμωρία για την απειθαρχία του. Επιπλέον αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τρεζεγκέ, με τις πιθανότητες πάντως να είναι υπέρ του.

Απουσίες : Αμφίβολος ο επιθετικός Τρεζεγκέ

Εκτίμηση : Σίγουρα τον πρώτο λόγο τον έχει η Μάλαγα, αλλά σε ένα τέτοιο ματς η απόδοση του άσου θα έπρεπε να κυμαίνεται τουλάχιστον στο 1.90.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! BwinUnibet - Betclick

0

ΜΑΛΑΓΑ - ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ  1  1,85

0

0

419. ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ

01/05  18:00

Προϊστορία : 2006(0-0)2007(0-2)2008(3-1)2009(1-2)2010(0-0)

Σανταντέρ (15η-37β) : Μπήκε πολύ δυνατά στην έναρξη του αγώνα με την Μάλαγα, όμως πλήρωσε την αστοχία της με τον χειρότερο τρόπο και τελικά έχασε εντός έδρας με 2-1. Ήττα που πόνεσε πολύ τους «βερδιμπλάνκος» οι οποίοι και συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν εξωαγωνιστικά προβλήματα (καθυστέρηση στις πληρωμές). Νίκη πάση θυσία ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του ο Μαρσελίνο Γκαρσία, καθώς δεν πρέπει να πάνε χαμένοι άλλοι βαθμοί στο «Ελ Σαρδινέρο» (μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία ματς). Πολύτιμη η επιστροφή του Μπακιρτζίογλου, του οποίου το κενό ήταν εμφανέστατο, ωστόσο, δεν υπολογίζεται ο βασικότατος στόπερ Τορεχόν.

Απουσίες : Τορεχόν (αμυντικός)

Μαγιόρκα (9η-42β) : Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα επικράτησε με 2-0 της Χετάφε και πλησίασε ακόμα περισσότερο στην οριστική παραμονή της. Από στημένες φάσεις προήλθαν και τα δυο γκολ της ομάδας του Λάουντρουπ που δήλωσε πως: «Πλέον θα μπορούμε να κοιμόμαστε πιο ήσυχοι αν και σίγουρα θα χρειαστούμε ακόμα κάποιοθς βαθμούς». Όχι ότι το πρόγραμμα τους είναι και πολύ εύκολο, ωστόσο, δύσκολα θα κινδυνέψουν οι νησιώτες, οι οποίοι όμως στα τελευταία εκτός έδρας ματς κόντρα στις ομάδες που κινδυνεύουν, χάνουν με… κάτω τα χέρια.

Απουσίες : Τεχέρα (μέσος)

Εκτίμηση : Η αντιμετώπιση της Μαγιόρκα στα εκτός έδρας ματς το τελευταίο διάστημα χρίζει φαβορί την Σανταντέρ που θέλει οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! BwinUnibet

0

ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ  1  2,25

0

0

433. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΧΕΤΑΦΕ

01/05  20:00

Προϊστορία : 2006(2-1)2007(1-0)2008(2-0)2009(3-3)2010(3-2)

Βιγιαρεάλ (4η-57β) : Πραγματικό ναυάγιο στον πρώτο ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Πόρτο διασύρθηκε με 5-1 στην Πορτογαλία και ουσιαστικά έχασε την ευκαιρία για την κατάκτηση του τροπαίου, αφού μόνο με θαύμα θα προκριθεί στον τελικό. Στα πρώτα 45 λεπτά η ομάδα του Γκαρίδο ήταν πολύ επικίνδυνη και προηγήθηκε στις καθυστερήσεις, όμως στην επανάληψη… ξέχασε να μπει στο γήπεδο. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την ήττα με 3-2 από την Σεβίλλη και έτσι είδε την διαφορά από την 5η Μπιλμπάο να μειώνεται στους έξι βαθμούς. Πτωτική η πορεία της Βιγιαρεάλ το τελευταίο διάστημα που χωλαίνει πολύ από την μέση και πίσω, ενώ σήμερα θα λείπει και ο σημαντικός μεσοαμυντικός Μαρτσένα. Πέντε νίκες και μια ισοπαλία είναι ο απολογισμός της στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις κόντρα στην Χετάφε.

Απουσίες : Μαρτσένα (μεσοαμυντικός)

Χετάφε (14η-37β) : Δεν μπόρεσε να αποσπάσει κάτι θετικό από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μαγιόρκα, καθώς δέχθηκε δυο γκολ από στημένες φάσεις και έτσι ηττήθηκε με 2-0, έπειτα από κακή εμφάνιση. Ευχαριστημένος ακόμα και με την ισοπαλία δήλωσε πως θα είναι ο Μίτσελ, καθώς την επόμενη αγωνιστική οι Μαδριλένοι θα υποδεχθούν την Αλμερία κι’ έτσι θα έχουν την ευκαιρία πάρουν τη νίκη, η οποία αν συνδυαστεί με βαθμό στο αποψινό παιχνίδι θα δώσει πολύτιμο οξυγόνο στους «αθουλίτος». Πάντως η Χετάφε μακριά από την έδρα της έχει να κερδίσει από τις 19/12/2022 (!!) όταν και είχε επικρατήσει της Αλμερία με 3-2.

Απουσίες : Μανού (μέσος)

Εκτίμηση : Υπό φυσιολογικές συνθήκες το 1.80 που προσφέρεται ο άσος θα έπρεπε να αποκαλείται ως «δώρο», όμως στην κατάσταση που βρίσκεται η Βιγιαρεάλ, καλύτερα να μείνετε αμέτοχοι. Ενδεικτική η πρόταση, καθώς η άμυνα των «αμαρίγιος» μπάζει στα τελευταία ματς.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! BwinUnibet - Betclick

0

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΧΕΤΑΦΕ  GOAL/GOAL  1,65

0

0

440. ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ

01/05  22:00

Προϊστορία : 2006(2-1)2007(1-1)2008(0-0)2009(1-0)2010(1-3)

Οσασούνα (18η-35β) : Υπέκυψε στην ανωτερότητα της Μπαρτσελόνα από την οποία και ηττήθηκε με 2-0, συμπληρώνοντας έτσι τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες, εξαιτίας των οποίων μπήκε μετά από διάστημα δυόμιση μηνών στην επικίνδυνη ζώνη. «Δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω, δεν έχει χαθεί τίποτα ακόμα», δήλωσε ο Μελιντίμπαρ που γνωρίζει καλά πως το πρόγραμμα της ομάδα του είναι πάρα πολύ δύσκολο και πως σήμερα δεν φτάνει στην Οσασούνα ούτε ο βαθμός της ισοπαλίας. Το ευχάριστο για τον έμπειρο τεχνικό είναι ότι θα έχει στην διάθεση του και τους δυο βασικούς του επιθετικούς (Αράντα και Παντιάνι), καθώς αμφότεροι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

Απουσίες : Φλάνιο (αμυντικός), Μασούντ (μέσος)

Βαλένθια (3η-63β) : Έγινε έρμαιο των διαθέσεων της Ρεάλ Μαδρίτης και τελικά ηττήθηκε εντός έδρας με το…. τιμητικό 6-3, καθώς στις αρχές της επανάληψης το σκορ έγραφε 0-5! Ο Ουνάι Έμερι τα είπε όλα με μια φράση «γελοιοποιηθήκαμε» για την πιο βαριά ήττα στην ιστορία της Βαλένθια μέσα στο «Μεστάγια», η οποία μάλιστα προήλθε από πολλές….ρεζέρβες των Μαδριλένων. Οι «νυχτερίδες» έχουν κλειδώσει την μια από τις δυο θέσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο, θέλουν να τερματίσουν στην 3η για να μην χρειαστεί να δώσουν προκριματικούς αγώνες. Παραδοσιακά δυσκολεύονται στο  «Ρέινο Ντε Νεβάρα», δεδομένου ότι έχουν πάρει μόλις ένα «τρίποντο» στις έξι πιο πρόσφατες επισκέψεις τους.

Απουσίες : Χωρίς σημαντικά προβλήματα

Εκτίμηση : Ματς ζωής και θανάτου για την Οσασούνα, η οποία ωστόσο στα τελευταία της ματς έχει πρόβλημα στα μετόπισθεν και η Βαλένθια επιθετικά είναι… φωτιά. Το όβερ νομίζω πως είναι καλή περίπτωση.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! BwinUnibet - Betclick

0

ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ  OVER  2,00

Καταχωρημένο σε: Box1 • Δημοφιλή ΘέματαΙσπανία

Λέξεις-κλειδιά:

Γιώργος Βεντουράς Ειδικότητα συντάκτη: Πρωταθλήματα: Ισπανίας - Ch League