Serie A’ Ιταλίας

341. ΡΟΜΑ - ΠΑΛΕΡΜΟ

16/04  19:00

Προϊστορία : 2006(1-2)2007(4-0)2008(1-0)2009(2-1)2010(4-1)

Ρόμα (6η-53β) : Τις ελπίδες της για την ευρωπαϊκή έξοδο διατήρησε η Ρόμα με το σπουδαίο διπλό που πέτυχε στο «Φρίουλι» απέναντι στην Ουντινέζε με 2-1. Το νικητήριο γκολ σκόραρε ο Φραντσέσκο Τότι στο 94’, ενώ ο ίδιος παίκτης λίγο πιο πριν είχε σημειώσει το 0-1. Η ομάδα του Μοντέλα, μάλιστα, φάνηκε αρκετά τυχερή, αφού στο αμέσως επόμενο λεπτό ακυρώθηκε γκολ των γηπεδούχων. Οι «τζιαλορόσι», πάντως, ελπίζουν ακόμα και στην 4η θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί στο Τσάμπιονς  Λιγκ, αφού η Λάτσιο (η οποία βρίσκεται εκεί) απέχει μόλις τέσσερις βαθμούς. Το σημερινό ματς και το επόμενο με την Κιέβο θα κρίνουν κατά πολύ την πορεία των «τζιαλορόσι» στην συνέχεια του Καμπιονάτο και γι’ αυτό ο νεαρός προπονητής ζήτησε μόνο τους τρεις βαθμούς απόψε..

Απουσίες : Ζούλιο Σέρτζιο (τερματοφύλακας) Ζουάν, Μεξές (αμυντικοί)

Παλέρμο (8η-44β) : Στο προηγούμενο ματς με την Τσεζένα όλα έδειχναν ότι η επιστροφή του Ντέλιο Ρόσι στον πάγκο των Σικελών θα ήταν ιδανική, αφού το σκορ μέχρι το 90 ήταν 2-0, ωστόσο οι γηπεδούχοι υπολόγιζαν χωρίς τους αντιπάλους τους, οι οποίοι με μία επική ανατροπή στο φινάλε στέρησαν από την ομάδα τη νίκη (2-2) παίζοντας μάλιστα με εννέα παίκτες. Όπως ήταν φυσικό η συγκεκριμένη εξέλιξη εξόργισε τους οπαδούς των Σικελών, οι οποίοι περίμεναν στην συνέχεια έξω από το γήπεδο εξαγριωμένοι τους παίκτες των «ροζανέρι». Τα γκολ που δέχτηκε στο 92’ και στο 95’ η Παλέρμο στην ουσία στέρησαν από την ομάδα τις όποιες ελπίδες είχε για την ευρωπαϊκή έξοδο.

Απουσίες : Ιλισιτς (μέσος)

Εκτίμηση : Δεν μπορεί να αφήσει την ευκαιρία η Ρόμα να πάει χαμένη. Μικρός ο άσος, αλλά απολύτως λογικός απέναντι σε μία Παλέρμο που έχει ξεμείνει από στόχους και κίνητρα στο Καμπιονάτο.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Sportingbet - Vistabet - Unibet - Betclick

0

ΡΟΜΑ - ΠΑΛΕΡΜΟ  1  1,48

0

0

365. ΜΙΛΑΝ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

16/04  21:45

Προϊστορία : 2006(1-1)2007(1-0)2008(1-2)2009(3-0)2010(3-0)

Μίλαν (1η-68β) : ‘Αλλο ένα καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του φετινού σκουντέτο καλείται να κάνει σήμερα η Μίλαν απέναντι στην Σαμπντόρια. Οι ροσονέρι τον τελευταίο καιρό παίρνουν αυτό που θέλουν με τον έναν ή, τον άλλον τρόπο και στο προηγούμενο ματς απέναντι στην Φιορεντίνα επικράτησαν με σχετική άνεση (2-1) χάρις στις εμπνεύσεις των Πάτο και Ζέεντορφ. Μοναδική παραφωνία ο Ιμπραϊμοβιτς, ο οποίος αποβλήθηκε επειδή έβρισε τον επόπτη και θα λείπει για το ματς απέναντι στην Σαμπντόρια. Ο Σουηδός, που θα απουσιάσει συνολικά για τρεις αγωνιστικές είχε χάσει κόντρα στους βιόλα τουλάχιστον τρία τετ α τετ για να καθαρίσει από πιο νωρίς τη νίκη της ομάδας του.

Απουσίες : Μπονέρα, Γιανκουλόφσκι (αμυντικοί), Αμπροζίνι (μέσος), Ιμπραϊμοβιτς (επιθετικός), αμφίβολος ο αμυντικός Νέστα

Σαμπντόρια (16η-32β) : Ορατό το φάσμα του υποβιβασμού αντιμετωπίζει πλέον η Σαμπντόρια μετά τις αλλεπάλληλες κακές εμφανίσεις και τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Οι Γενοβέζοι προέρχονται από την ήττα σοκ από την Λέτσε με 1-2 σε ένα παιχνίδι που δεν μπόρεσαν να σώσουν ούτε την ισοπαλία. Η Λέτσε σε δύο από τις λιγοστές φάσεις που δημιούργησε σκόραρε (0-2), ο Μακαρόνε μείωσε απλά στο 69’, ωστόσο η αποβολή του Μανίνι στο 79’ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους «μπλουτσερκιάτι». Πεπεισμένος ο πρόεδρος Καβαζίν ότι η ομάδα δεν θα πέσει στην Serie B, ωστόσο θα πρέπει να το αποδείξει και μέσα στο γήπεδο.

Απουσίες : Μανίνι (μέσος), Λουκίνι (αμυντικός), αμφίβολος ο αμυντικός Γκασταλντέλο

Εκτίμηση : Πολύ χαμηλός ο άσος της Μίλαν. Είναι αλήθεια, όμως, ότι έχει το πάνω χέρι απέναντι στην τραγική Σαμπντόρια και δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από το 1,15. Καλύτερη επιλογή το No Goal, που έχει παράδοση στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Sportingbet - Vistabet - Unibet - Betclick

0

ΜΙΛΑΝ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ  NO GOAL  1,60

0

0

366. ΠΑΡΜΑ - ΙΝΤΕΡ

16/04  21:45

Προϊστορία : 2006(1-0)2007(1-2)2008(0-2)2010(1-1)

Πάρμα (17η-32β) : Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην Πάρμα ο Φραντσέσκο Κολόμπα, αφού η ομάδα την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και ηττήθηκε με 2-0 με κάτω τα χέρια από την Λάτσιο στην Ρώμη. Δέχτηκε το 1-0 στα μέσα του πρώτου μέρους, στην συνέχεια είχε κάποιες μικροευκαιρίες για να ισοφαρίσει, αλλά από την στιγμή που δεν έγινε αυτό οι λατσιάλι στο 77’ καθάρισαν την σπουδαία νίκη, που τους κρατάει σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ. Μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στην Πάρμα και για την συνέχεια, αφού το πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο. Τώρα παίζει με την Ιντερ και στην συνέχεια ακολουθούν: Ουντινέζε (εκτός), Παλέρμο (εντός), Μπολόνια (εκτός), Γιουβέντους (εντός) και Κάλιαρι (εκτός).

Απουσίες : Παλαντίνο (επιθετικός)

Ίντερ (2η-65β) : Το βάρος στο πρωτάθλημα ρίχνει η Ιντερ μετά τον ταπεινωτικό αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ από την Σάλκε. Οι «νερατζούρι» πίστεψαν στην επική ανατροπή κόντρα στους Γερμανούς, ωστόσο η αποστολή τους ήταν πρακτικά αδύνατη από την στιγμή που το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει 2-5. Πλέον καλείται να διεκδικήσει όποιες πιθανότητες έχει για το σκουντέτο. Την προηγούμενη αγωνιστική χωρίς να εντυπωσιάσει επικράτησε της Κιέβο με 2-0 σε ένα παιχνίδι που έπαιξε με κατεβασμένη ταχύτητα. Η αλήθεια είναι ότι πληρώνει, πάντως, τα συνεχόμενα παιχνίδια και την έξτρα κούραση στις αρχές της χρονιάς, όταν η Ιντερ για τουλάχιστον δύο μήνες συνεχόμενους έδινε δύο ματς ανά τρεις ημέρες.

Απουσίες : Αμφίβολος ο μέσος Στάνκοβιτς

Εκτίμηση: Κακή παράδοση έχει η Ίντερ στο «Ενιο Ταρντίνι» και βάσει της ψυχολογίας που έχει θα δοκιμάσουμε την τύχη μας στην κόντρα της, μιας και η Πάρμα καίγεται για βαθμούς.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Sportingbet - Vistabet - Unibet

0

ΠΑΡΜΑ - ΙΝΤΕΡ  1X  1,97

0

0

405. ΚΑΤΑΝΙΑ - ΛΑΤΣΙΟ

17/04  16:00

Προϊστορία : 2007(3-1)2008(1-0)2009(1-0)2010(1-1)

Κατάνια (14η-36β) : Ακόμα δεν έχει ξεμπλέξει με την υπόθεση της παραμονής, αλλά βρίσκεται σε σαφώς καλύτερη θέση από τις υπόλοιπες διεκδικήτριες αυτού του στόχου. Εκτός έδρας, πάντως, συνεχίζει να συμπεριφέρεται σαν… ομαδίτσα, αφού την προηγούμενη αγωνιστική δεν μπόρεσε να νικήσει ούτε και την υποβιβασμένη Μπάρι μένοντας στο 1-1. Οι Σικελοί βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά ο Μάξι Λόπες που έχει πετύχει πολλά σημαντικά γκολ φέτος, έκανε το 1-1 στο 43’ σώζοντας τουλάχιστον τον βαθμό για τους «ελεφάντι», οι οποίοι ευελπιστούν να καθαρίσουν την παραμονή με νίκη επί της Λάτσιο. Στα υπέρ τους η προϊστορία και η καυτή έδρα.

Απουσίες : Γιάμα, Μαρτίνιο (μέσοι)

Λάτσιο (4η-57β) : Μετά τη νίκη επί της Πάρμα με 2-0 ανέβηκε ξανά στην 4η θέση της βαθμολογίας και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος δεν θέλει να πέσει από εκεί. Πάντως δεν βοήθησε μόνο το τρίποντο απέναντι στους «παρμέντσι», αλλά και το… δωράκι από την αιώνια αντίπαλο της Ρόμα, που επικράτησε της Ουντινέζε με 2-1. Δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο γκέλας με Κατάνια, αφού το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι καυτό. Συγκεκριμένα θα παίξει με Ιντερ (εκτός), Γιουβέντους (εντός), Ουντινέζε (εκτός) και ολοκληρώνει με Τζένοα (εντός) και Λέτσε (εκτός). Στο ματς με την Πάρμα οι αμυντικοί προσανατολισμοί που είχε η Λάτσιο έπιασαν τόπο, αφού από δύο αντεπιθέσεις προήλθαν τα γκολ και δεν αποκλείεται και σήμερα να παίξει με τον ίδιο τρόπο.

Απουσίες : Ματουζάλεμ (μέσος)

Εκτίμηση : Πολύ δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη. Ρισκάρουμε, ωστόσο, στην ξερή ισοπαλία, αφού αμφότερες θα είναι ευχαριστημένες με τον βαθμό στην προσπάθεια να υλοποιήσουν τους στόχους τους.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Unibet

0

ΚΑΤΑΝΙΑ - ΛΑΤΣΙΟ  X  2,95

0

0

- . ΚΙΕΒΟ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ

17/04  16:00

Προϊστορία : 2008(1-1)2009(0-0)2010(1-1)

Κίεβο (13η-36β) : Πάλεψε μέσα στο «Μεάτσα» για κάτι καλό απέναντι στην Ίντερ, ωστόσο προδόθηκε από την άμυνά της δεχόμενη δύο γκολ στο τελευταίο 25λεπτο κι έτσι έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το Μιλάνο. Δεν την επηρεάζει, πάντως, αυτή η ήττα, αφού αυτό το παιχνίδι δεν ήταν μέσα στους στόχους της, που είναι η γρήγορη μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής. Στην  αποψινή αναμέτρηση χρειάζεται τη νίκη για να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν ανησυχεί ο προπονητής της ομάδας Στέφανο Πιόλι, ο οποίος βλέπει ότι υπάρχουν πολύ χειρότερες ομάδες στο Καμπιονάτο που παλεύουν για την παραμονή τους.

Απουσίες : Χωρίς σημαντικά προβλήματα

Μπολόνια (11η-40β) : Χωρίς κίνητρο και κάποιο ιδιαίτερο στόχο αγωνίζεται στα τελευταία παιχνίδια η Μπολόνια. Οι «ροσομπλού» βρίσκονται εννέα βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και δεν δείχνουν να ανησυχούν ιδιαίτερα, αφού γνωρίζουν ότι ο στόχος τους, που δεν ήταν άλλος από την παραμονή στην κατηγορία έχει ήδη επιτευχθεί. Στο προηγούμενο παιχνίδι δεν έπαιξαν καλά και ηττήθηκαν εντός έδρας από τη Νάπολι με 2-0. Δέχτηκαν και τα δύο γκολ από λάθη της άμυνάς τους και του τερματοφύλακα Βιβιάνο με αποτέλεσμα στο δεύτερο μέρος να μην μπορέσουν να κυνηγήσουν το θετικό αποτέλεσμα. Ο Μαλεζάνι, πάντως, τα έβαλε με μερικούς παίκτες ρίχνοντας σπόντες ότι τον τελευταίο καιρό δεν προσπαθούν.

Απουσίες : Πέρες (μέσος), Γκάρικς (αμυντικός)

Εκτίμηση : Τα λίγα γκολ είναι η επιλογή μας σε αυτό το παιχνίδι, αφού η Κιέβο θα κάνει παιχνίδι σκοπιμότητας. Η Μπολόνια αν δεν βάλει γκολ ο Ντι Βάιο δεν έχει επιθετικές λύσεις.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Unibet - Betclick

0

ΚΙΕΒΟ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ  UNDER  1,80

0

0

406. ΛΕΤΣΕ - ΚΑΛΙΑΡΙ

17/04  16:00

Προϊστορία : 2006(3-0)2009(2-0)

Λέτσε (15η-34β) : Συγκινητική είναι η προσπάθεια που καταβάλλει στα τελευταία παιχνίδια η Λέτσε για την παραμονή. Οι παίκτες κάνουν υπερπροσπάθεια και φαίνεται μέχρι στιγμής να τα καταφέρνουν περίφημα. Την προηγούμενη αγωνιστική η Λέτσε πανηγύρισε μία πολύ μεγάλη νίκη μέσα στην Γένοβα επί της Σαμπντόρια με 2-1. Η έξυπνη τακτική του Ντε Κάνιο να δώσει χώρο στην «Σαμπ» και να χτυπήσει στην αντεπίθεση απέδωσε καρπούς και η Λέτσε κλείδωσε τη νίκη της με γκολ στο 66′ πετυχαίνοντας το 2-0. Το ματς με την Κάλιαρι είναι πάρα πολύ κρίσιμο, αφού με νίκη οι γηπεδούχοι φτάνουν τους 37 βαθμούς και κάνουν μεγάλο βήμα για την παραμονή τους.

Απουσίες : Βίβες, Μπερτολάτσι (μέσοι)

Κάλιαρι (9η-43β) : Τον προγραμματισμό της για τη νέα χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει η Κάλιαρι, που με 43 βαθμούς δεν πρόκειται να κινδυνέψει τις εναπομείναντες έξι αγωνιστικές του Καμπιονάτο. Παίζει δίχως ιδιαίτερο κίνητρο και αυτό φαίνεται πετώντας βαθμούς δεξιά και αριστερά. Στο προηγούμενο ματς με την Μπρέσια αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1, ένα ματς που πολλοί είχαν… σημαδέψει στην ισοπαλία. Ο Ντοναντόνι ψάχνει να βρει από μόνος του κίνητρα για να δώσει στους ποδοσφαιριστές του, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις είναι δύσκολο, αν έχει επιτευχθεί ήδη ο στόχος μίας ομάδας.

Απουσίες : Νενέ (επιθετικός)

Εκτίμηση : Το 1,50 της Λέτσε είναι μικρό, ωστόσο δεν μπορούμε να φανταστούμε ένα άλλο αποτέλεσμα εκτός του άσου στο σημείο που έχει φτάσει η ομάδα του Ντε Κάνιο.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Unibet

0

ΛΕΤΣΕ - ΚΑΛΙΑΡΙ  1  1,50

0

0

407. ΤΖΕΝΟΑ - ΜΠΡΕΣΙΑ

17/04  16:00

Προϊστορία : 2007(3-0)

Τζένοα (12η-39β) : Σε περίεργη θέση βρίσκεται η Τζένοα. Οι «γκριφόνι» τις προηγούμενες μέρες δέχτηκαν επίσκεψη από τους οπαδούς στο προπονητικό κέντρο της ομάδας ζητώντας από τους παίκτες να κάτσουν να χάσουν από την Μπρέσια σε αυτό το παιχνίδι, προκειμένου η μισητή Σαμπντόρια να πέσει στην Serie B. Αν γίνει αυτό, όμως, η Τζένοα θα μπλέξει με την παραμονή της στην κατηγορία και θα βγάλει… κομπιουτεράκια, αφού το πρόγραμμά της δεν είναι και εύκολο. Στο προηγούμενο παιχνίδι ηττήθηκε με 3-2 στο Τορίνο από την Γιουβέντους. Μπορεί να προηγήθηκε δύο φορές, όμως λύγισε στην πίεση των «μπιανκονέρι».

Απουσίες : Βελόσο, Κούτσκα (μέσοι), Ντέστρο (επιθετικός)

Μπρέσια (19η-30β) : Συνεχίζει να παλεύει με νύχια και με δόντια για την παραμονή της και δείχνει μεγάλη θέληση στα τελευταία παιχνίδια. Στο ματς με την Κάλιαρι (1-1) μπορούσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από την ισοπαλία, ωστόσο πλήρωσε την κακή τελική της προσπάθεια. Ήταν νωθρή στο πρώτο μέρος, βρέθηκε πίσω στο σκορ από λάθος, αλλά στην επανάληψη πίεσε και ισοφάρισε με τον Καράτσιολο στο 61’, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 90’ έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του. Πεπεισμένος είναι ο Μπέπε Ιακίνι ότι η Μπρέσια έχει όλα τα φόντα για να παραμείνει στην κατηγορία.

Απουσίες : Εντερ (επιθετικός)

Εκτίμηση : Σε αυτές τις περιπτώσεις πάμε με το κίνητρο και όσο να’ ναι η απόδοση της Μπρέσια είναι προκλητική και αξίζει το ρίσκο.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Unibet - Betclick

0

ΤΖΕΝΟΑ - ΜΠΡΕΣΙΑ  2  5,00

0

0

408. ΤΣΕΖΕΝΑ - ΜΠΑΡΙ

17/04  16:00

Προϊστορία : 2006(2-1)2007(1-0)2008(0-0)

Τσεζένα (18η-31β) : Τα πάνω κάτω έφερε στην Σικελία την προηγούμενη αγωνιστική για να κατακτήσει τελικά την ισοπαλία 2-2. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Παλέρμο με 2-0, αλλά στις καθυστερήσεις η αντίπαλη άμυνα λες και δεν υπήρχε σε δύο φάσεις κι έτσι η Τσεζένα (που έπαιζε με εννέα παίκτες) με γκολ των Παρόλα και Τζακερίνι έκανε το 2-2 και κατέκτησε έναν πολύτιμο βαθμό στην μάχη της παραμονής. Υπάρχει η αισιοδοξία ότι η ομάδα, πάντως, θα τα καταφέρει, αφού το πρόγραμμα στην συνέχεια είναι πολύ καλό και υπάρχουν παιχνίδια για να πάρει βαθμούς. Φυσικά στο ματς με την Μπάρι κανείς δεν θέλει να φαντάζεται το ενδεχόμενο γκέλας.

Απουσίες : Φον Μπέργκεν (αμυντικός), Καζέρτα (μέσος), Σαμάρκο (επιθετικός)

Μπάρι (20η-21β) : Μόνο μαθηματικές είναι οι ελπίδες της για παραμονή στο Καμπιονάτο, ωστόσο άπαντες στην Μπάρι γνωρίζουν πολύ καλά ότι έχουν αποχαιρετήσει ήδη την Serie A και ετοιμάζονται ήδη για την επόμενη χρονιά στην Serie B. Η ομάδα έχει να κερδίσει μέσα στο Σαν Νίκολα από την 5η αγωνιστική και δεν τα κατάφερε ούτε στο προηγούμενο ματς όταν αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 απέναντι στην Κατάνια. Αν και στην επανάληψη ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της δεν μπόρεσε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες της σε γκολ με αποτέλεσμα να μην γευτεί τους βαθμούς της νίκης.

Απουσίες : Μακροχρόνιοι απόντες

Εκτίμηση : Δύσκολα θα χάσει βαθμούς σε αυτό το παιχνίδι η Τσεζένα.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Sportingbet - Vistabet - Unibet - Betclick

0

ΤΣΕΖΕΝΑ - ΜΠΑΡΙ  1  1,50

0

0

409. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

17/04  16:00

Προϊστορία : 2006(1-2)2008(1-1)2009(1-1)2010(1-2)

Φιορεντίνα (10η-42β) : Δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο να κυνηγήσει έναν στόχο τις εναπομείνασες έξι αγωνιστικές. Στο ματς με την Μίλαν ηττήθηκε με 1-2 βγάζοντας δύο πρόσωπα στον αγωνιστικό χώρο. Στο πρώτο μέρος έκανε πολύ κακή εμφάνιση και έδωσε την ευκαιρία στους «ροσονέρι» να πετύχουν δύο γκολ, ενώ στην επανάληψη τουλάχιστον έβγαλε λίγο εγωισμό στο γήπεδο και κατάφερε να μειώσει στο 79’ με τον Βάργκας σε 1-2 δίχως, όμως να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στην συνέχεια. Στην έδρα της, πάντως έχει αποδείξει πως παλεύει όλα τα ματς, ωστόσο στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις με την Γιουβέντους δεν έχει κατακτήσει κανένα «τρίποντο».

Απουσίες : Νατάλι (αμυντικός)

Γιουβέντους (7η-51β) : Ακόμα μία τρελή εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Γιουβέντους την προηγούμενη αγωνιστική. Μετά από ένα αλλοπρόσαλλο ματς γύρισε τα εις βάρος της 0-1 και 1-2 σε 3-2 κόντρα στην Τζένοα και κατάφερε να πανηγυρίσει το τρίποντο που την φέρνει δύο βαθμούς σε απόσταση από την ευρωπαϊκή έξοδο και έξι από το Τσάμπιονς Λιγκ. Έτσι, είναι λογικό οι «μπιανκονέρι» να θεωρούν ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα και θέλουν το διπλό στην Τοσκάνη για να κάνουν βήμα για την έξοδό τους στις επόμενες ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι καλό, πάντως, που έχουν επιστρέψει σημαντικοί παίκτες, όπως ο Λούκα Τόνι, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που λύτρωσε την Γιουβέντους την προηγούμενη αγωνιστική χαρίζοντας της το τρίποντο.

Απουσίες : Μακροχρόνιοι απόντες

Εκτίμηση : Παίρνουμε ρίσκο στα γκολ σε αυτό το παιχνίδι. Το κίνητρο το έχει η Γιουβέντους, αλλά και η Φιορεντίνα δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια για να χάσει δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Sportingbet - Vistabet - Unibet - Betclick

0

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ  OVER  1,95

0

0

464. ΝΑΠΟΛΙ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

17/04  21:45

Προϊστορία : 2008(3-1)2009(2-2)2010(0-0)

Νάπολι (2η-65β) : Όσο παραμένει τρεις βαθμούς πίσω από την Μίλαν δικαιούται να ελπίζει στον τίτλο. Γι’ αυτό το λόγο η Νάπολι δεν θέλει ούτε που να σκέφτεται στραβοπάτημα στο ματς με την Ουντινέζε, προκειμένου να διατηρηθεί σε τροχιά πρωταθλήματος. Θα έχει την αμέριστη στήριξη των οπαδών της, αφού εδώ και μέρες τα εισιτήρια για τον αγώνα απέναντι στους φριουλάνι έχουν προπωληθεί. Στο προηγούμενο παιχνίδι μπορεί να έπαιξε χωρίς τον σούπερ σταρ της Καβάνι, αλλά έβαλε τις βάσεις από το πρώτο μέρος και τελικά κατέκτησε την σπουδαία νίκη με 2-0 απέναντι στην Μπολόνια εκτός έδρας. Πλέον επιστρέφει και ο Καβάνι μετά την τιμωρία τους και οι «παρτενοπέι» ευελπιστούν ότι θα περάσουν ένα ακόμα μαγικό βράδυ στο «Σαν Πάολο».

Απουσίες : Χωρίς σημαντικά προβλήματα

Ουντινέζε (5η-56β) : Ακόμα φωνάζει για την διαιτησία στον εντός έδρας αγώνα απέναντι στην Ρόμα που έφερε την ήττα με 2-1 από τους «τζιαλορόσι». Δικαιολογημένα τα παράπονα των «φριουλάνι», όταν διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι στο 0-0 και στο 90’ όταν της ακυρώθηκε γκολ για χέρι του Ασαμόα (σωστά), αλλά είχε προηγηθεί καθαρή ανατροπή του παίκτη μέσα στην περιοχή. Ο Γκουιντολίν, πάντως, τόνισε ότι η ομάδα δεν θα παρατήσει την προσπάθεια για την 4η θέση, που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και είναι αποφασισμένη και συσπειρωμένη για την έκπληξη μέσα στο «Σαν Πάολο» απέναντι στην Νάπολι. Μην ξεχνάμε ότι η Ουντινέζε είναι και από τις λιγοστές ομάδες που έχουν κερδίσει φέτος την Νάπολι (3-1 Α’ γύρος).

Απουσίες : Αμπντί (μέσος) Ντι Νατάλε (επιθετικός)

Εκτίμηση : Εξαιρετική η Νάπολι στην έδρα της, αλλά το ματς με την Ουντινέζε δεν είναι εύκολο. Θα… σκυλιάσουν οι «φριουλάνι» για το θετικό αποτέλεσμα.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Unibet - Betclick

0

ΝΑΠΟΛΙ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ  X2  2,16

Καταχωρημένο σε: Box1 • Δημοφιλή ΘέματαΙταλία

Λέξεις-κλειδιά:

Φώτης Λανταβός Ειδικότητα συντάκτη: Πρωταθλήματα: Γαλλίας - Ιταλίας