Premier League Αγγλίας

258. ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΤΣΕΛΣΙ

16/04  17:00

Προϊστορία : 2006(1-2)2009(0-3)

Γουέστ Μπρομ (10η-39β) : Τεράστιας σημασίας διπλό στην έδρα της Σάντερλαντ,πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική η Γουέστ Μπρομ και πλέον μπορεί να νοιώθει πιο άνετα,όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία,αφού απέχει 7 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.Έχει να γνωρίσει ήττα εδώ και δυόμισι μήνες περίπου,στους οποίους έχει σημειώσει 3 νίκες και 4 ισοπαλίες.Δείχνει να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και αυτό πιστώνεται στον προπονητή της Ρόι Χόγκσον,αφού από τότε που ανέλαβε τις τύχες της,η ομάδα δεν ξέρει τι θα πει ήττα.Και οι 7 αυτές αναμετρήσεις επιβεβαιώθηκαν στο goal/goal,ενώ τα 4 τελευταία της στο over.

Απουσίες : Καμία σημαντική απουσία

Τσέλσι (3η-58β) : Μετά την δεύτερη συνεχόμενη ήττα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,που σήμανε και τον αποκλεισμό της από το υπόλοιπο του θεσμού του Champions League,ο μόνος στόχος που της έχει απομείνει,είναι να παραμείνει στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League.Υπάρχει απογοήτευση και κατήφεια στο στρατόπεδο της ομάδας,προβληματισμός για την επιθετική αφλογιστία του Φερνάντο Τόρες,ενώ και ο Κάρλο Αντσελότι δεν έχει μείνει στο απυρόβλητο,αφού ακούγονται ήδη τα πρώτα ονόματα,που ενδέχεται να τον αντικαταστήσουν το καλοκαίρι.Χίντινγκ,Σπαλέτι και Μπενίτεθ,είναι ορισμένα από αυτά.Ο ίδιος δηλώνει την επιθυμία του να παραμείνει στην Τσέλσι και την επόμενη σεζόν,όμως ότι είναι προετοιμασμένος για όλα, ακόμη και για την απόλυσή του.«Δεν ξέρω ποιό θα είναι το μέλλον μου στην ομάδα. Στο τέλος της σεζόν η διοίκηση θα κρίνει αν θέλει να με κρατήσει η όχι. Αν δεν είναι ευχαριστημένοι μπορούμε να τερματίσουμε τη συνεργασία μας. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με αυτό.Φέτος δεν είναι και τόσο καλά για εμάς τα πράγματα όμως μένουν ακόμη εφτά αγώνες. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πω τι φταίει.Από την πλευρά μου θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ γιατί θα ήθελα να παραμείνω εδώ».

Απουσίες : Καμία σημαντική απουσία

Εκτίμηση : Υπάρχει κούραση στην Τσέλσι και αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί η Γουέστ Μπρομ.Δεδομένου ότι η Μπρόμγουϊτς σκοράρει με ευκολία στα τελευταία παιχνίδια της,ενώ παράλληλα δέχεται το ίδιο εύκολα γκολ,με σπρώχνουν στο να υποστηρίξω το goal/goal.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming !

0

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΤΣΕΛΣΙ  GOAL/GOAL  1,72

0

0

259. ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

16/04  17:00

Προϊστορία : 2006(4-0)2007(1-1)2008(2-2)2009(0-1)2010(2-1)

Γουέστ Χαμ (18η-32β) : Οι δύο συνεχόμενες ήττες της Γουέστ Χαμ,έχουν κάνει ορατό τον κίνδυνο του υποβιβασμού για τους παίκτες της και σήμερα παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά,όσον αφορά το μέλλον της στην κατηγορία.Ο προπονητής της ομάδας Αβραάμ Γκράντ,περιμένει από τους παίκτες του να παρουσιαστούν μεταμορφωμένοι και να επιστρέψουν στις νίκες,αφού γνωρίζει πως αν φέρουν ακόμα ένα αρνητικό αποτέλεσμα,η απογοήτευση και το άγχος θα βαρύνει τα πόδια των ποδοσφαιριστών του και τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα γι’ αυτούς.Στις επόμενες 2 αγωνιστικές ακολουθεί πρόγραμμα φωτιά,αφού θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι.Παρελθόν από τη Γουέστ Χαμ αποτελεί ο επιθετικός ΜακΚάρθι.

Απουσίες : Καμία σημαντική απουσία

Άστον Βίλα (14η-37β) : Ένα ακόμα βήμα όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία,έκανε η Άστον Βίλα την προηγούμενη αγωνιστική,όπου νίκησε στην έδρα της δύσκολα την Νιουκάστλ με 1-0.Δεν έπαιξε καλά,την δεδομένη όμως χρονική στιγμή αυτό που μετράει περισσότερο είναι το αποτέλεσμα.Έχει λιγότερο άγχος από την σημερινή της αντίπαλο,αφού της χρειάζονται ακόμα 3-5 βαθμούς για να καθαρίσει οριστικά.Ο προπονητής της Ουγιέ συνεχίζει να τελεί υπό αμφισβήτηση και όλα δείχνουν ότι δεν θα τον βρει η καινούρια αγωνιστική περίοδος στον πάγκο της.Μόλις 2 νίκες και 7 ισοπαλίες,μετράει σε 16 εκτός έδρας αναμετρήσεις έως τώρα.Οι 7 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της έχουν επιβεβαιωθεί στο goal/goal.

Απουσίες : Καμία σημαντική απουσία.

Εκτίμηση : Η προϊστορία έχει αρκετό Χ στις αναμετρήσεις των 2 ομάδων.Περιμένω γκολ και από τις 2 ομάδες,συνεπώς θα διαλέξω το goal/goal.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming !

0

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ  GOAL/GOAL  1,60

0

0

260. ΈΒΕΡΤΟΝ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

16/04  17:00

Προϊστορία : 2006(1-0)2007(1-0)2008(1-1)2009(2-3)2010(3-0)

Έβερτον (7η-44β) : Παρότι βγήκε νικήτρια από την αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της Γουλβς,η διαφορά των 9 βαθμών που έχει με την προνομιούχο 5η θέση δύσκολα καλύπτεται,κάτι που αναγνωρίζει ο προπονητής της ομάδας,Ντέιβιντ Μόγιες, εμφανίζεται απογοητευμένος και κατηγορηματικός, τονίζοντας πως: «το τρένο έχει χαθεί».«Δεν νομίζω ότι μπορούμε να ελπίζουμε για έξοδο στην Ευρώπη. Έτσι όπως κύλησαν φέτος τα πράγματα, πιστεύω ότι δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο.» ήταν τα λόγια του Σκοτσέζου προπονητή.Ο μόνος εφικτός στόχος που μπορεί να πιάσει,είναι η κατάληψη της 7ης θέσης του βαθμολογικού πίνακα.Η  ομάδα έχει σοβαρά προβλήματα απουσιών στην επιθετική της  λειτουργία,ενώ στο μόνο που μπορεί να ελπίζει,είναι στην κατάκτηση του Κυπέλλου,από μία ομάδα εκ των 2 Μάντσεστερ.

Απουσίες : Φελαΐνι,Αρτέτα (μέσοι) Σάχα (επιθετικός)

Μπλάκμπερν (15η-35β) : Πριν από 9 αγωνιστικές,ήταν η τελευταία φορά που γεύτηκε την χαρά της νίκης η Μπλάκμπερν.Έκτοτε μετράει 3 ήττες και 4 ισοπαλίες,τρεις εκ των οποίων στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις της.Παραμένει ακόμα πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού,αλλά χρειάζεται οπωσδήποτε την νίκη,ώστε να ανέβει το ηθικό των παικτών της.Εκτός έδρας δεν πείθει,ενώ θα έχει και σημαντικές απουσίες στην αμυντική της λειτουργία,αφού Σάμπα και Νέλσεν θα απουσιάσουν.Ο Νέλσεν αποτελούσε μία πολύτιμη μονάδα για την Μπλάκμπερν και θα επιστρέψει στη δράση με τη νέα σεζόν.

Απουσίες : Σάμπα,Νέλσεν (αμυντικοί)

Εκτίμηση : Και οι 2 ομάδες έχουν σημαντικές απουσίες.Υπό άλλες συνθήκες ίσως να υποστήριζα ελαφρώς την γηπεδούχο.Επειδή όμως οι φιλοξενούμενοι είναι αυτοί που καίγονται περισσότερο για τους βαθμούς,πιστεύω ότι μπορούν να φύγουν με μία ακόμα ισοπαλία.Μέχρι εκεί όμως….

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming !

0

ΈΒΕΡΤΟΝ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ  Χ  3,80

0

0

261. ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

16/04  17:00

Προϊστορία : 2006(1-0)2007(1-1)2008(2-2)2010(2-1)

Μπέρμιγχαμ (16η-35β) : Δεν φτάνει ότι ακόμα κινδυνεύει και παλεύει για την παραμονή της,έχει ακόμα ένα πονοκέφαλο να διαχειριστεί,αφού λόγω χρεών,κινδυνεύει να μην αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στο Europa League, παρά το γεγονός ότι έχει κερδίσει τη συμμετοχή της με την κατάκτηση του Λιγκ Καπ. Πάντως σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ματς τελικός για την Μπέρμιγχαμ,αποτελεί η σημερινή αναμέτρηση.Μόλις σε ένα από τα τελευταία 8 παιχνίδια της,έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα της.Σημαντική η επάνοδος του μέσου Φέργκιουσον,που είχε τραυματιστεί στον τελικό του Λιγκ Καπ κόντρα στην Άρσεναλ.

Απουσίες : Νταν,Τζόνσον (αμυντικοί)

Σάντερλαντ (13η-38β) : Παρότι προηγήθηκε 2 φορές,δεν κατάφερε τελικά να κερδίσει στην έδρα της την Γουέστ Μπρομ την προηγούμενη αγωνιστική και γνώρισε την ήττα με 3-2.Χωρίς νίκη εδώ και 8 συνεχόμενες αγωνιστικές,στις οποίες έχει σημειώσει 7 ήττες.Αχίλλειος πτέρνα η αμυντική της λειτουργία,όπου έχει καταφέρει να την κρατήσει ανέπαφη,μόλις μία φορά σε αυτές τις 8 αγωνιστικές.Παρόλ’ αυτά και παρότι έχει να αντιμετωπίσει ομάδες που βρίσκονται πιο χαμηλά από αυτήν,ο προπονητής της ομάδας Στιβ Μπρους δεν δείχνει να ανησυχεί.«Στα χαρτιά φαίνονται όλα εύκολα, όμως στα χαρτιά δεν κερδίζονται αγώνες.Έχουμε όμως  καλό πρόγραμμα στις επόμενες έξι αγωνιστικές και πιστεύω ότι μπορούμε να ανέβουμε αρκετές θέσεις. Αν νικήσουμε σε τρεις από αυτούς τους αγώνες τότε ίσως και να τερματίσουμε στην πρώτη δεκάδα που ήταν ο στόχος μας.3 εβδομάδες  θα πρέπει να περιμένει ο Στιβ Μπρους τον σαμυντικό Μενσά που τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Σάντερλαντ.

Απουσίες : Μενσά,Μπραμπλ (αμυντικοί)

Εκτίμηση : Πολύ κακή το τελευταίο διάστημα η Σάντερλαντ.Η Μπέρμιγχαμ καίγεται για την νίκη,αλλά η άμυνα της προβληματίζει.Πάμε με το goal/goal.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming !

0

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ  GOAL/GOAL  1,85

0

0

262. ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ - ΓΟΥΪΓΚΑΝ

16/04  17:00

Προϊστορία : Δεν υπάρχει την τελευταία πενταετία

Μπλάκπουλ (17η-33β) : Μόλις μία νίκη μετράει στα 11 τελευταία της παιχνίδια η Μπλάκπουλ,η οποία την προηγούμενη αγωνιστική,ηττήθηκε με 3-1 στην έδρα της από την Άρσεναλ.Έχει 13 αγωνιστικές να κρατήσει ανέπαφη την εστία της και μόνο στις τελευταίες 5 αναμετρήσεις της έχει δεχτεί συνολικά 15 γκολ!!!Βρίσκεται μόλις 1 βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και χρειάζεται οπωσδήποτε βαθμούς,αλλιώς το μέλλον της φαίνεται αβέβαιο.Το σημαντικό είναι ότι με την επιστροφή του Κάμπελ,δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

Απουσίες : Καμία σημαντική απουσία

Γουΐγκαν (20η-31β) : Ηττήθηκε δύσκολα με 1-0 στην έδρα της Τσέλσι,την προηγούμενη αγωνιστική και όντας ουαγός στον βαθμολογικό πίνακα,χρειάζεται μόνο νίκη για να ελπίζει σε παραμονή.Το θετικό για την ομάδα είναι ότι δείχνει αξιόμαχο πρόσωπο σε όλες τις αναμετρήσεις και παρότι δεν της κάθονται τα αποτελέσματα που θα ήθελε,,οι ήττες έρχονται με πολύ δύσκολο τρόπο.Άπαντες στην ομάδα,από τον προπονητή μέχρι τον φροντιστή,ζουν και αναπνέουν για την σημερινή αναμέτρηση.Μοναδικό πρόβλημα η απουσία του αμυντικού Φιγκερόα.

Απουσίες : Φιγκερόα (αμυντικός)

Εκτίμηση : Καλύτερα να μείνετε μακρυά από την συγκεκριμένη αναμέτρηση.Ενδεικτικά Χ2.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming !

0

ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ - ΓΟΥΪΓΚΑΝ  Χ2  1,62

0

0

343. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

16/04  19:15

Προϊστορία : 2006(3-1)2007(0-1)2008(1-0)2009(0-1)2010(0-1)2011(0-0)

* Ημιτελική Φάση Κυπέλλου

Μάντσεστερ Σίτι : Απογοήτευσε την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Λίβερπουλ,όπου ηττήθηκε με 3-0.Την ευθύνη για την ήττα ανέλαβε ο προπονητής της ομάδας,Ρομπέρτο Μαντσίνι.«Είμαι απογοητευμένος από τον εαυτό μου. Έκανα λάθος και οι παίκτες δεν φταίνε σε τίποτα. Έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους».Ο Μαντσίνι εστίασε στο γεγονός ότι η Λίβερπουλ ήταν πιο επιθετική απ’ όσο περίμενε αλλά σε αυτό βοήθησε και το γεγονός ότι η ομάδα άφησε αρκετό  χώρο στην αντίπαλό της. Πιστεύει όμως ότι η ομάδα του μπορεί να αποκλείσει την Γιουνάιτεντ και να διεκδικήσει το πρώτο της τρόπαιο, μετά από 35 χρόνια.«Σέβομαι απόλυτα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.Ωστόσο, στο παρελθόν βρέθηκε να μένει χωρίς τίτλο αρκετά χρόνια και σε παρόμοια κατάσταση βρισκόμαστε εμείς τώρα. Θέλουμε να κάνουμε ό,τι έκαναν κι εκείνοι».Το αποτέλεσμα της σημερινής αναμέτρησης,ίσως κρίνει και το μέλλον του Ιταλού τεχνικού.Αγώνα δρόμου δίνει το ιατρικό επιτελείο της Μάντσεστερ Σίτι για να επαναφέρει τον Κάρλος Τέβες όσο πιο σύντομα γίνεται σε αγωνιστική δράση.

Απουσίες : Τέβες (επιθετικός) Μπόατενγκ (αμυντικός)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάστασ βρίσκεται η Γιουνάιτεντ,που της δίνεται η μεγάλη ευακιρία να διεκδικήσει το τριπλ κράουν και δεν θέλει να πάει χαμένη.Προέρχεται από νίκη στην έδρα της με αντίπαλο την Φούλαμ,την προηγούμενη αγωνιστική και από νίκη-πρόκριση επί της Τσέλσι μεσοβδόμαδα,για τον θεσμό του Champions League.Δεν προβληματίζεται ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον από την απουσία του Ρούνεϊ που είναι τιμωρημένος,αφού θεωρεί ότι η ομάδα του διαθέτει πολύ ισχυρό ρόστερ.«Όλοι είναι υγιείς. Φυσικά θα μας λείψει ο Γουέιν Ρούνεϊ κάτι που αποτελεί το μοναδικό μας πρόβλημα. Έχουμε ένα δυνατό και γεμάτο ρόστερ. Αυτό φαίνεται και από τον πάγκο που είχαμε στον αγώνα με την Τσέλσι», τονίζει ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων».

Απουσίες : Φλέτσερ (μέσος) Ρούνεϊ (επιθετικός)

Εκτίμηση : Φορμαρισμένη η Γιουνάιτεντ,αλλά και κουρασμένη παράλληλα.Πάμε με την ισοπαλία.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming !

0

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ   Χ  3,40

0

ΟΙ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

0

1 X 2
4,00 3,40 2,10
1X X2 12
1,73 1,28 1,33
OVER2.5 UNDER 2.5 GOAL/GOAL
2,25 1,70 1,90

0

0

425. ΑΡΣΕΝΑΛ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

17/04  18:00

Προϊστορία : 2006(2-1)2007(3-0)2008(1-1)2009(1-1)2010(1-0)

Άρσεναλ (2η-62β) : Μετά από τρεις σερί ισοπαλίες,ήρθε η ώρα για την Άρσεναλ να σημειώσει νίκη στην έδρα της Μπλάκπουλ,την προηγούμενη αγωνιστική.Με νίκη πλησιάζει την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους 4 βαθμούς και ξαναμπαίνει στο κόλπο της διεκδίκησης του τίτλου,αν και οι ελπίδες της είναι ελάχιστες.Αήττητη στις τελευταίες 14 αγωνιστικές,ενώ έχει δεχτεί μόλις 2 γκολ στα τελευταία 8 παιχνίδια που έδωσε στην έδρα της.Νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς για την ομάδα του Βενγκέρ.Ο Σταν Κροένκε απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του συλλόγου, ανεβάζοντας το ποσοστό του στο 62,89%. Από τη μεριά του, ο Αρσέν Βενγκέρ υποστήριξε πως ήταν η ιδανική λύση για να αποτελέσει το νέο αφεντικό: «Έχω δουλέψει αρκετά με τον Κροένκε τα τελευταία χρόνια, κυρίως στα Διοικητικά Συμβούλια που συγκαλούσαμε και πιστεύω ότι πραγματικά έχει την Άρσεναλ στην καρδιά του. Αντιλαμβάνεται τις απαιτήσεις του συλλόγου, την κληρονομιά του, την παράδοση και το μελλοντικό πλάνο, το οποίο προσπαθούμε να εφαρμόσουμε και να διατηρήσουμε για το συμφέρον της ομάδας»δήλωσε ο Αλσατός τεχνικός.

Απουσίες : Σέζνι,Φαμπιάνσκι (τερματοφύλακες) Τζουρού,Βερμάελεν (αμυντικοί).Αμφίβολος Αλμούνια (τερματοφύλακας)

Λίβερπουλ (6η-48β) : Εξαιρετική η Λίβερπουλ την προηγούμενη αγωνιστική,όπου κέρδισε στην έδρα της με 3-0 την Μάντσεστερ Σίτι.Βρίσκεται στο κυνήγι της Ευρώπης και παρότι δεν θα έχει τον Τζέραρντ για το υπόλοιπο της σεζόν,θέλει να διεκδικήσει την είσοδο της στην πρώτη πεντάδα.Ικανοποιημένος ο προπονητής των της ομάδας Νταγκλίς,δήλωσε μετά την λήξη της αναμέτρησης.«Ήταν μια υπέροχη εμφάνιση. Χάρηκα πάρα πολύ που ο Κάρολ βρήκε δίχτυα. Ήταν εξαιρετικό το σουτ στο πρώτο γκολ και πολύ καλή κεφαλιά στο δεύτερο».Παρότι μετράει μόλις 3 νίκες στις τελευταίες 8 εκτός έδρας αναμετρήσεις της,έχει σκοράρει και στις 8.

Απουσίες : Τζόνσον,Άγκερ (αμυντικοί) Τζέραρντ (μέσος)

Εκτίμηση : Αν δεν καταφέρει να αγωνιστεί ο Αλμούνια,κάτω από την εστία θα κάτσει ο 41χρονος Λέμαν.Η Λίβερπουλ είναι άκρως επιθετική το τελευταίο διάστημα.Πάμε με το goal/goal.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming !

0

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ  GOAL/GOAL  1,72

0

0

426. ΜΠΟΛΤΟΝ - ΣΤΟΟΥΚ

17/04  18:00

Προϊστορία : 2009(3-1)2010(1-1)2011(2-1)

* Ημιτελική Φάση Κυπέλλου

Μπόλτον : Δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει σε μία άνετη επικράτηση την προηγούμενη αγωνιστική,όπου κέρδισε με 3-0 την Γουέστ Χαμ.Έξι δεκαετίες έχουν περάσει από την τελευταία φορά που η Μπόλτον αγωνίστηκε σε τελικό Κυπέλλου και δεν θέλει να χάσει αυτή την ευκαιρία να ξαναβρεθεί.Άπαντες θεωρούν την σημερινή αναμέτρηση,ως την σημαντικότερη της ιστορίας του και παρά το γεγονός ότι θα λείψει ο επιθετικός Στάριτζ,θεωρούν ότι μπορούν να τα καταφέρουν και χωρίς αυτόν.

Απουσίες : Στάριτζ (επιθετικός) Ρίκετς (αμυντικός) Χόλντεν,Ντέιβις (μέσοι)

Στόουκ : Δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα στην έδρα της Τότεναμ την προηγούμενη αγωνιστική,παρότι το πάλεψε και ηττήθηκε δύσκολα με 3-2.Δεν έχει παίξει ποτέ σε τελικό και όπως για την Μπόλτον έτσι και γι’ αυτήν,η σημερινή αναμέτρηση είναι η σημαντικότερη στην ιστορία της.Πέραν του αμυντικού Χιγκιμπόθαμ,ο προπονητής της ομάδας Τόνι Πιούλις,δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα απουσιών,αφού και ο Ρικάρντο Φούλερ,αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά,μιας και η αγγλική ομοσπονδία αποφάσισε να μην τον τιμωρήσει για την ενέργεια του να πιάσει από το λαιμό οπαδό της Τότεναμ.

Απουσίες : Χιγκιμπόθαμ (αμυντικός)

Εκτίμηση : Όποια από τις 2 ομάδες σκοράρει πρώτη,θα αναγκάσει την δεύτερη να επιτεθεί.Πάμε με το goal/goal.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming !

0

ΜΠΟΛΤΟΝ - ΣΤΟΟΥΚ  GOAL/GOAL  1,80

Καταχωρημένο σε: Box1 • ΑγγλίαΔημοφιλή Θέματα

Λέξεις-κλειδιά:

Μάνος Οικονόμου Ειδικότητα συντάκτη: Πρωταθλήματα: Αγγλίας - Γερμανίας