Τβέντε - Βιγιαρεάλ

157. ΤΒΕΝΤΕ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

14/04  22:05

Προϊστορία : Δεν υπάρχει την τελευταία πενταετία

* Αποτέλεσμα 1ου αγώνα : Βιγιαρεάλ - Τβέντε  5-1

Τβέντε : Έκανε το λάθος να παίξει ανοιχτά στην Ισπανία και το πλήρωσε ακριβά, καθώς η Βιγιαρεάλ της έδωσε ένα καλό μάθημα κερδίζοντας την με 5-1 και ουσιαστικά θέτοντας την εκτός συνέχειας. Η Τβέντε δεν μπόρεσε να βρει … γιατρειά ούτε και στο πρωτάθλημα, καθώς υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ισοπαλία με την Ρόντα (1-1), με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο 77’ και την πρωταθλήτρια Ολλανδίας να ισοφαρίζει τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε. Στα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει στην έδρα της η ομάδα του Μισέλ Πρεντόμ, τα τέσσερα εξ’ αυτών έχουν ολοκληρωθεί με περισσότερα από τρία γκολ.

Απουσίες : Ροζάλες (αμυντικός), Ντε Γιόνγκ (επιθετικός)

Βιγιαρεάλ : Την εντυπωσιακή εμφάνιση της κόντρα στην Τβέντε ακολούθησε η συντριβή από την Βαλένθια με 5-0, με μια Βιγιαρεάλ που δεν πάτησε ποτέ στο «Μεστάγια». Ο Γκαρίδο δεν θέλησε να ασκήσει κριτική στους παίκτες του ελέω του σημερινού παιχνιδιού, στο οποίο ο 49χρονος τεχνικός θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τιμωρημένων Καθόρλα και Νίλμαρ, όπως και του τραυματία (χτύπησε στο πρώτο ματς) Γκονζάλο. Αξίζει να σημειωθεί πως η ισπανική ομάδα είναι αήττητη στις εκτός έδρας αναμετρήσεις στα νοκ άουτ παιχνίδια (0-0 με Νάπολι, κέρδισε με 3-2 την Λεβερκούζεν).

Απουσίες : Γκονζάλο (αμυντικός), Καθόρλα (μέσος), Νίλμαρ (επιθετικός)

Εκτίμηση : Το κλίμα στην Βιγιαρεάλ δεν είναι και τόσο καλό μετά την βαριά ήττα από την Βαλένθια, ενώ οι Ισπανοί θα έχουν και δυο σημαντικές απουσίες που οι Ολλανδοί μπορούν να τις εκμεταλλευτούν και να πάρουν μια νίκη γοήτρου.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming !

0

ΤΒΕΝΤΕ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ  1  2,20

0

ΟΙ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

0

1 X 2
2,20 3,60 3,40
1X X2 12
1,36 1,67 1,30
OVER2.5 UNDER 2.5 GOAL/GOAL
1,75 2,10 1,60

0

Καταχωρημένο σε: Box1 • Europa LeagueΔημοφιλή Θέματα

Λέξεις-κλειδιά:

Γιώργος Βεντουράς Ειδικότητα συντάκτη: Πρωταθλήματα: Ισπανίας - Ch League