Τότεναμ - Ρεάλ Μαδρίτης

133. ΤΟΤΕΝΑΜ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

13/04  21:45

Προϊστορία : Δεν υπάρχει την τελευταία πενταετία

* Αποτέλεσμα 1ου αγώνα : Ρεάλ Μαδρίτης - Τότεναμ  4-0

Τότεναμ  : Σε ένα ματς με φρενήρη ρυθμό στα πρώτα 45 λεπτά η Τότεναμ επιβλήθηκε 3-2 της Γουίγκαν ξεπερνώντας με αυτό τον τρόπο την οδυνηρή ήττα από την Ρεάλ. Ανύπαρκτοι στην πρώτη αναμέτρηση οι Λονδρέζοι έγιναν έρμαιο των διαθέσεων των Μαδριλένων σε ένα ματς που τους πήγαν όλα στραβά, καθώς δεν μπόρεσε να αγωνιστεί ο Λένον, δέχτηκαν γκολ με το… καλημέρα ενώ από το 17’ αναγκάστηκαν να παίξουν και με λιγότερο παίκτη λόγω της ανόητης αποβολής του Κράουτς. Μετά το 4-0 οι ελπίδες για πρόκριση σχεδόν εκμηδενίστηκαν αν και στον λονδρέζικο σύλλογο αρνούνται να παραδοθούν αμαχητί. Τρεις νίκες (όλες με over) και μια ισοπαλία (under) μετράει η Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Απουσίες : Χάτον, Κινγκ (αμυντικοί), Κράουτς (επιθετικός), αμφίβολος ο αμυντικός Τσορλούκα και ο μέσος Κράνιτσαρ

Ρεάλ Μαδρίτης : Την πιο κρίσιμη στιγμή φαίνεται πως φορμαρίστηκε η Ρεάλ, καθώς μετά την… τεσσάρα επί της Τότεναμ οι Μαδριλένοι επικράτησαν και 3-0 εκτός έδρας της Μπιλμπάο έπειτα από αρκετά καλή εμφάνιση. Ο Ζοσέ Μουρίνιο υπογράμμισε στους παίκτες του πως η πρόκριση δεν έχει τελειώσει, όμως απ’ ότι φαίνεται ο Πορτογάλος το είπε για τα… μάτια του κόσμου, καθώς προσανατολίζεται σε αλλαγές στην ενδεκάδα, αφού Ντι Μαρία και Ράμος ενδεχομένως να μην ξεκινήσουν διότι αφενός αν κιτρινιστούν χάνουν τον πρώτο ημιτελικό και αφετέρου για να πάρουν ανάσες ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα. Πάντως στην αποστολή βρίσκεται μετά από ένα μήνα και ο Μπενζεμά που πιθανόν να πάρει μικρό χρόνο συμμετοχής. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ρεάλ έχει πετύχει γκολ σε όλα της τα παιχνίδια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Απουσίες : Πέπε (αμυντικός), Λ. Ντιαρά (μέσος)

Εκτίμηση : Το μυαλό της στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα θα έχει η Ρεάλ και η Τότεναμ που διψάει για εκδίκηση μπορεί να πάρει μια… τιμητική νίκη.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming !

0

ΤΟΤΕΝΑΜ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ  1  2,75

0

ΟΙ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

0

1 X 2
2,75 3,55 2,63
1X X2 12
1,53 1,50 1,33
OVER2.5 UNDER 2.5 GOAL/GOAL
1,75 2,20 1,55

0

Καταχωρημένο σε: Box1 • Champions LeagueΔημοφιλή Θέματα

Λέξεις-κλειδιά:

Γιώργος Βεντουράς Ειδικότητα συντάκτη: Πρωταθλήματα: Ισπανίας - Ch League