Σάλκε - Ίντερ

132. ΣΑΛΚΕ - ΙΝΤΕΡ

13/04  21:45

Προϊστορία : Δεν υπάρχει την τελευταία πενταετία

* Αποτέλεσμα 1ου αγώνα : Ίντερ - Σάλκε  2-5

Σάλκε : Η άφιξη του Ραλφ Ράγκνικ στην Σάλκε έχει αποδειχθεί ευεργετική, καθώς από εκεί που η γερμανική ομάδα κινδύνευε με υποβιβασμό πλέον παλεύει για την έξοδο της στην Ευρώπη (κέρδισε το Σάββατο με 1-0 την Βόλφσμπουργκ), ενώ βρίσκεται και με το ένα πόδι στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ! Ανεπανάληπτη εμφάνιση πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα στο «Μεάτσα» όπου και διέλυσε την Ίντερ με 5-2, σε ένα μαγικό γι’ αυτήν βράδυ. Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση έλαμψε και το άστρο του Κυριάκου Παπαδόπουλου που αναμένεται και σήμερα να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα. Ωστόσο, η απουσία του Φαρφάν είναι πλήγμα για τους «βασιλικούς μπλε» που στην έδρα τους μετράνε τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς στον φετινό θεσμό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Απουσίες : Φαρφάν (τιμωρημένος)

Ίντερ : Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης η Ίντερ επικράτησε με 2-0 της Κιέβο, έπειτα από την συντριβή από την σημερινή της αντίπαλο. Οι ελπίδες των πρωταθλητών Ευρώπης για την πρόκριση στον ημιτελικό μπορεί να είναι ελάχιστες, όμως το σίγουρο είναι πως θα διεκδικήσουν όσες τους αναλογούν. Ο πρόεδρος των «νερατζούρι» Μάσιμο Μοράτι δήλωσε πως δεν μπορεί να διανοηθεί ανάλογη εμφάνιση και ζήτησε από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα για το… θαύμα. Επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Λούσιο που θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Κίβου, ενώ στην αποστολή θα βρίσκεται και ο Σάμουελ μετά από απουσία πέντε μηνών. Τέλος, με ίωση είναι ο Σνάιντερ και ενδεχομένως να μην αγωνιστεί.

Απουσίες : Κίβου (αμυντικός), αμφίβολος ο μέσος Σνάιντερ

Εκτίμηση : Από το πρώτο λεπτό θα παίξει επιθετικά η Ίντερ και σίγουρα η άμυνα της θα είναι εκτεθειμένη. Οπότε το over φαντάζει πολύ καλή περίπτωση.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming !

0

ΣΑΛΚΕ - ΙΝΤΕΡ  OVER  1,80

0

ΟΙ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

0

1 X 2
2,70 3,60 2,63
1X X2 12
1,53 1,50 1,33
OVER2.5 UNDER 2.5 GOAL/GOAL
1,80 2,10 1,60

0

Καταχωρημένο σε: Box1 • Champions LeagueΔημοφιλή Θέματα

Λέξεις-κλειδιά:

Γιώργος Βεντουράς Ειδικότητα συντάκτη: Πρωταθλήματα: Ισπανίας - Ch League