Σαχτάρ Ντόνετσκ - Μπαρτσελόνα

103. ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

12/04  21:45

Προϊστορία : 2005(2-0)2009(1-2)

* Αποτέλεσμα 1ου αγώνα : Μπαρτσελόνα - Σαχτάρ Ντόνετσκ  5-1

Σαχτάρ Ντόνετσκ : Για την… τιμή των όπλων θα αγωνιστεί σήμερα η Σαχτάρ κόντρα στην Μπαρτσελόνα, καθώς το σκορ του πρώτου αγώνα (5-1) δεν της επιτρέπει ούτε καν να ονειρεύεται. Οι Ουκρανοί πάντως αδικούνται από το σκορ της συγκεκριμένης αναμέτρησης, καθώς έπαιξαν πολύ καλά και κάλλιστα θα μπορούν να είχαν σημειώσει και άλλα τέρματα. Ωστόσο, η συγκεκριμένη ήττα φαίνεται πως έπεσε πολύ βαριά στην ομάδα του Λουτσέσκου, καθώς έφυγε και το Σάββατο με σκυμμένο το κεφάλι, για πρώτη φορά φέτος μέσα στην έδρα της, δεδομένου ότι έχασε με 1-0 από την Όμπολοβ (που μάλιστα αγωνιζόταν και για 30 λεπτά με παίκτη λιγότερο). Το κακό για τους πρωταθλητές Ουκρανίας που θέλουν τη νίκη για λόγους γοήτρου, είναι ότι θα παίξουν με… πειραματική άμυνα, αφού θα λείπουν οι δυο βασικοί στόπερ και το ένα μπακ.

Απουσίες : Ρατ, Κούτσερ, Τσιγκρίνσκι (αμυντικοί), αμφίβολος ο μέσος Σρνα

Μπαρτσελόνα : Έπειτα από πολύ καιρό η Μπαρτσελόνα παρουσιάστηκε νωχελική στο «Καμπ Νου» στο παιχνίδι με την Αλμερία, ωστόσο το κέρδισε με 3-1 αν και χρειάστηκε να βρεθεί πίσω στο σκορ στο (50’) για να… ξυπνήσει. Εκεί ανέλαβε δράση ο Μέσι που πέτυχε δυο γκολ, ενώ ένα πρόσθεσε και ο νεαρός μέσος Αλκαντάρα που αναμένεται να ξεκινήσει και σήμερα στη θέση του τιμωρημένου Ινιέστα. Η σαββατιάτικη νίκη βέβαια αποδείχθηκε πύρρειος για τους πρωταθλητές Ισπανίας, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά ο Μπόγιαν και δεν θα ξαναπαίξει φέτος, στερώντας από τον Γκουαρντιόλα την πιο αξιόπιστη εναλλακτική λύση για την επίθεση. Ο Ισπανός προπονητής ενόψει της σημερινής αναμέτρησης υποστήριξε πως η πρόκριση δεν έχει κριθεί, ωστόσο, δεν ξεκαθάρισε αν θα προφυλάξει παίκτες, δεδομένου ότι ακολουθεί το ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Απουσίες : Πουγιόλ (αμυντικός), Ινιέστα (μέσος), Μπόγιαν (επιθετικός)

Εκτίμηση : Οι πολλές αμυντικές απουσίες της Σαχτάρ με οδηγούν στο over, αφού οι Ουκρανοί μέσα στην έδρα τους είναι πολύ δυνατοί και πιστεύω πως θα σκοράρουν τουλάχιστον μια φορά. Καλό και το goal-goal.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming !

0

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  OVER  1,73

0

ΟΙ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

0

1 X 2
3,30 3,50 2,40
1X X2 12
1,70 1,38 1,33
OVER2.5 UNDER 2.5 GOAL/GOAL
1,73 2,25 1,55

0

Καταχωρημένο σε: Box1 • Champions LeagueΔημοφιλή Θέματα

Λέξεις-κλειδιά:

Γιώργος Βεντουράς Ειδικότητα συντάκτη: Πρωταθλήματα: Ισπανίας - Ch League