Primera Division Ισπανίας

332. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

09/04  19:00

Προϊστορία : 2006(0-2)2007(1-4)2008(0-1)2009(2-5)2010(1-0)

Αθλέτικ Μπιλμπάο (5η-45β) : Σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Αλμερίας με 3-1 σημείωσε την περασμένη Δευτέρα η Μπιλμπάο και έτσι παρέμεινε σταθερή στις ευρωπαϊκές θέσεις. Μπορεί να μπήκε… κοιμισμένη και να δέχτηκε γκολ στο 5ο λεπτό, όμως στην συνέχεια ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων σκόραρε τρεις φορές και πήρε τη νίκη. Πάντως και οι αντίπαλοι της δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει τουλάχιστον ακόμα ένα τέρμα. Στο «Σαν Μαμές» οι Βάσκοι δεν έχουν ακόμα καμία ισοπαλία, καθώς μετράνε 10 νίκες και πέντε ήττες, ενώ έχουν σκοράρει σε όλα τους τα παιχνίδια πλην του τελευταίου, κόντρα στην Βιγιαρεάλ.

Απουσίες : Χωρίς σημαντικά προβλήματα

Ρεάλ Μαδρίτης (2η-73β) : Μπορεί η αναπάντεχη εντός έδρας από την Χιχόν να την έβγαλε εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος (η πρώτη απώλεια βαθμών στο «Μπερναμπέου», όμως η επιβλητική της εμφάνιση κόντρα στην Τότεναμ την έφερε και με τα δυο πόδια στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, δεδομένου ότι επιβλήθηκε των Λονδρέζων με 4-0. Η Ρεάλ ξεκίνησε με γκολ μόλις στο 6ο λεπτό (από τον… αφηνιασμένο Αντεμπαγιόρ) και στην συνέχεια πήρε…. παραμάζωμα την αγγλική ομάδα, βοηθούμενη και από το γεγονός ότι από το 17’ οι αντίπαλοι της είχαν αριθμητικό μειονέκτημα. Μετά το αποψινό ματς ακολουθεί το «Ελ Κλάσικο» (προηγείται ο δεύτερος αγώνας με την Τότεναμ) και γι’ αυτό ο Μουρίνιο ζήτησε από τους παίκτες του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, προκειμένου να μην προκύψει κάποιος τραυματισμός ή τιμωρία. Αξίζει να σημειωθεί πως και στις έξι βαθμολογικές απώλειες που έχει η «βασίλισσα» στο πρωτάθλημα (οι πέντε εκτός), δεν έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα!

Απουσίες : Κεντίρα (μέσος), Μπενζεμά (επιθετικός)

Εκτίμηση : Στην έδρα της η Μπιλμπάο σκοράρει εύκολα ή δύσκολα και πιστεύω πως θα βρει και σήμερα τον δρόμο προς τα δίχτυα, όπως και η Ρεάλ βέβαια.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Unibet - Betclick

0

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ  GOAL/GOAL  1,65

0

0

359. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΑΛΜΕΡΙΑ

09/04  21:00

Προϊστορία : 2008(2-0)2009(5-0)2010(1-0)

Μπαρτσελόνα (1η-81β) : Καταιγιστική ήταν η Μπαρτσελόνα με την Σαχτάρ, την οποία και διέλυσε με 5-1 σφραγίζοντας από το πρώτο ματς κιόλας την πρόκριση της στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου και θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία θα παίξει την επόμενη αγωνιστική στο «Μπερναμπέου» για το πρωτάθλημα. Στην έδρα της η Μπαρτσελόνα δεν πετάει βαθμούς ούτε… για πλάκα, καθώς μετράει 12 συνεχόμενες νίκες (οι περισσότερες με μεγάλα σκορ), ωστόσο, ο Πεπ Γκουαρντιόλα εξακολουθεί να παραμένει προσγειωμένος, τονίζοντας ότι η Αλμερία δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, αφού μάχεται για την παραμονή της ενώ θα έχει και νέο προπονητή. Από τις 12 τελευταίες αναμετρήσεις της στο «Καμπ Νου» οι 11 έχουν ολοκληρωθεί με περισσότερα από δυο τέρματα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι «μπλαουγκράνα» είχαν συντρίψει την Αλμερία με 8-0…. Επίσης στο σημερινό ματς δεν θα παίξει ο τιμωρημένος Βαλντές, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του αναπληρωματικού Πίντο κι’ έτσι ίσως να κάνει ντεμπούτο κάποιος γκολκίπερ της Β’ ομάδας.

Απουσίες : Βαλντές (τερματοφύλακας), Μπούσκετς, Πουγιόλ (αμυντικοί), αμφίβολος ο τερματοφύλακας Πίντο

Αλμερία (20η-26β) : Η εντός έδρας ήττα (1-3) από την Μπιλμπάο αποδείχτηκε η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους διοικούντες της Αλμερία που απέλυσαν τον Χοσέ Λουίς Όλτρα και στη θέση του πήραν τον 43χρονο Ρομπέρτο Ολάμπε. Τα πράγματα για τους Ανδαλουσιάνους είναι πολύ δύσκολα, αφού εκτός του σημερινού αγώνα ακολουθεί και η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βαλένθια, ενώ στο πρόγραμμα υπάρχουν και ματς με την Σεβίλλη, την Βιγιαρέαλ και την Ρεάλ. Όπως γίνεται αντιληπτό η θηλιά έχει σφίξει για τα καλά για τους «βασιλιάδες» που μετράνε μόλις μια νίκη στα οχτώ τελευταία παιχνίδια. Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι η Αλμερία έχει την πέμπτη καλύτερη αμυντική συγκομιδή στους εκτός έδρας αγώνες της!

Απουσίες : Γκαρσία, Πεγεράνο (αμυντικοί), Ουλόα (επιθετικός)

Εκτίμηση : Σημαντικές οι απουσίες της Μπαρτσελόνα στα μετόπισθεν και ίσως πετύχει κάποιο γκολ. Πάμε με τα πολλά τέρματα, σε ένα ματς που για μένα δεν έχει κανένα στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Unibet - Betclick

0

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΑΛΜΕΡΙΑ  OVER3.5  1,70

0

0

367. ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΣΕΒΙΛΛΗ

09/04  23:00

Προϊστορία : 2006(1-1)2007(0-0)2008(2-3)2009(0-0)2010(1-3)

Μαγιόρκα (10η-38β) : Μπήκε πιο δυνατά στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λα Κορούνια και πήρε το προβάδισμα στην πρώτη της καλή ευκαιρία, όμως στην επανάληψη δεν άντεξε στην πίεση των αντιπάλων της και δίκαια ηττήθηκε με 2-1. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε και ο Ουεμπό -ο πιο αξιόπιστος επιθετικός της-, ο οποίος και φυσικά θα λείψει από την αποψινή αναμέτρηση. Απογοητευμένος από την απόδοση των παικτών του ήταν ο Λάουντρουπ που βλέπει την κούραση να επιδρά πάνω στο μικρό ρόστερ της ομάδας του. Χωρίς νίκη είναι οι νησιώτες στα πέντε τελευταία ματς κόντρα στην Σεβίλλη στο «Όνο Εστάντι», ωστόσο φέτος κέρδισε τους Ανδαλουσιανούς μέσα στην έδρα τους στον πρώτο γύρο.

Απουσίες : Περέιρα, Μάρτι (μέσοι), Ουεμπό (επιθετικός)

Σεβίλλη (6η-45β) : Την ανοδική της πορεία επιβεβαίωσε κόντρα και στην Σαραγόσα η Σεβίλλη, η οποία και κέρδισε με 3-1 έπειτα από καλή εμφάνιση. Όμως αυτή η νίκη αποδείχθηκε πύρρειος, καθώς τραυματίστηκε ο Κανουτέ και θα μείνει εκτός δράσης για 2-3 εβδομάδες. Έτσι μοναδικός αξιόπιστος επιθετικός είναι μόνο ο Νεγκρέδο, ενώ ενδεχομένως να πάρει κάποια ευκαιρία και ο 20χρονος Ρόντρι, ο οποίος προέρχεται από τα… σπλάχνα της ομάδας. «Αν συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό αισιοδοξώ πως θα προλάβουμε να μπούμε στην πρώτη τετράδα», δήλωσε ο Γκρεγκόριο Μανθάνο που θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον βασικότατο Χέσους Νάβας, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον δικέφαλο και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Απουσίες : Κανουτέ (επιθετικός), αμφίβολος ο μέσος Νάβας

Εκτίμηση : Χωρίς τα δυο βασικά τους όπλα θα παίξουν οι δυο ομάδες κι έτσι το όβερ που είχα κυκλώσει θα μείνει εκτός παιχνιδιού μου. Με ρίσκο θα επιλέξω την ισοπαλία

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Unibet - Betclick

0

ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΣΕΒΙΛΛΗ  X  3,40

0

0

421. ΜΑΛΑΓΑ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ

10/04  18:00

Προϊστορία : 2006(1-1)2007(1-1)2010(1-1)

Μάλαγα (19η-29β) : Πισωγύρισμα ήταν η ήττα από την Λεβάντε με 3-1, καθώς διέκοψε το νικηφόρο σερί των δυο αγώνων και την διατήρησε κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Πάντως οι Ανδαλουσιάνοι δεν ήταν κακοί, όμως προδόθηκαν από τα τεράστια αμυντικά τους κενά, ενώ παρά τις πολλές φάσεις που δημιούργησαν σκόραραν μόνο μια φορά. Το πρόγραμμα της Μάλαγα είναι σχετικά βατό και η αισιοδοξία δεν λείπει από τον Μαουρίσιο Πελεγκρίνι που θέλει οπωσδήποτε τέσσερις βαθμούς στα δυο επόμενα εντός έδρας ματς (το σημερινό και με την Μαγιόρκα). Το καλό για τον Χιλιανό τεχνικό είναι ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ το «Ροζαλέντα» αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο μέρος των Ανδαλουσιανών φιλάθλων.

Απουσίες : Ουέλινγκτον (αμυντικός), Μπαπτίστα (επιθετικός)

Λα Κορούνια (16η-34β) : Η πιο σημαντική νίκη της σεζόν δίχως καμία αμφιβολία ήταν αυτή που σημείωσε η Λα Κορούνια επί της Μαγιόρκα με 2-1, σε ένα ματς που μάλιστα οι Γαλιθιάνοι έμειναν βρίσκονταν πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη ωστόσο η ομάδα του Λοτίνα με περίσσιο τσαμπουκά ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της και πανάξια πανηγύρισε την κατάκτηση των τριών βαθμών. Ο έμπειρος τεχνικός εξήρε την παρουσία των παικτών του τονίζοντας πως αν έπαιζαν έτσι σε όλα τα ματς η «Ντέπορ» θα κυνηγούσε την έξοδο της στην Ευρώπη. Εκτός έδρας αποδυναμώνεται αισθητά, ενώ η τελευταία της νίκη ήταν πριν από τρεις μήνες, όπου και επιβλήθηκε της Μπιλμπάο, ενώ από τότε μετράει τέσσερις ήττες και δυο ισοπαλίες.

Απουσίες : Ντεσμαρέ (μεσοαμυντικός)

Εκτίμηση : Πολύ πιο κρίσιμος ο αγώνας για την Μάλαγα που θα πρέπει να κερδίσει επιτέλους και μια ομάδα που μάχεται επίσης για τον υποβιβασμό. Η απόδοση του άσου όμως είναι…. ανέκδοτο!

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Unibet - Betclick

0

ΜΑΛΑΓΑ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ  1  1,85

0

0

422. ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ - ΛΕΒΑΝΤΕ

10/04  18:00

Προϊστορία : 2007(2-3)2008(1-0)

Σανταντέρ (11η-36β) : Νίκη «χρυσάφι» πανηγύρισε επί της Εσπανιόλ με 2-1 και μάλιστα εκτός έδρας. Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοση της, η Σανταντέρ γύρισε το εις βάρος της σκορ στο δεύτερο ημίχρονο με το νικητήριο γκολ να το σημειώνει ο Τζιοβάνι Ντος Σάντος, ένας ποδοσφαιριστής που έχει βοηθήσει πολύ τους Κανταμπριανούς. Ωστόσο το μυστικό της… αναζωογόνησης της Ρασίνγκ δεν είναι άλλο από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μαρσελίνο Γκαρσία, ο οποίος έχει μεταμορφώσει κυριολεκτικά την Σανταντέρ. «Νίκη σήμερα ισούται με μισή παραμονή», ήταν τα λόγια του έμπειρου τεχνικού που δεν θα έχει εκ νέου τον Ρόζεμπεργκ στην διάθεση του. Σε 14 ματς στην έδρα τους οι «βερδιμπλάνκος» έχουν δεχθεί μόλις τρεις ήττες, οι δυο εκ των οποίων όμως είναι από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

Απουσίες : Ρόζεμπεργκ (επιθετικός)

Λεβάντε (9η-38β) : Ο πρωταθλητισμός της Λεβάντε καλά κρατεί στον δεύτερο γύρο, καθώς έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς μετά την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ. Τελευταίο «θύμα» της η Μάλαγα, την οποία οι «γκρανότας» κέρδισαν με 3-1, αν και δεν ήταν ανώτεροι των αντιπάλων τους, ωστόσο εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις αμυντικές αδυναμίες των Ανδαλουσιανών και ουσιαστικά σφράγισαν την παραμονή τους. Αμφίβολος ενόψει της σημερινής αναμέτρησης είναι ο Καϊσέδο που οι πιθανότητες για να αγωνιστεί είναι με το μέρος του. Εφτά νίκες και δυο ισοπαλίες έχει η Λεβάντε στα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια, εκ των οποίων μόνο σε ένα δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Απουσίες : Χουανφράν, Μπαγεστέρος (αμυντικοί), Ιμπόρα (μέσος), αμφίβολος ο επιθετικός Καϊσέδο

Εκτίμηση : Δεν μπορώ να παραβλέψω την εξαιρετική φόρμα της Λεβάντε, αλλά ούτε και το γεγονός πως το ρόστερ της είναι μετρίων δυνατοτήτων. Πιστεύω πως κόντρα στην πολύ δυνατή εντός έδρας Σανταντέρ θα λυγίσει.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Unibet

0

ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ - ΛΕΒΑΝΤΕ  1  2,00

0

0

423. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ

10/04  18:00

Προϊστορία : 2009(2-1)2010(3-2)

Σπόρτινγκ Χιχόν (13η-35β) : Τη νίκη-έκπληξη της χρονιάς πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα η Χιχόν, η οποία έγινε η πρώτη ομάδα που κέρδισε φέτος την Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μπερναμπέου» χάρη στο γκολ του Ντε Λα Κουέβας στο 79’. Παράλληλα ο Μανόλο Πρεθιάδο πήρε… ρεβάνς από τον Μουρίνιο, ο οποίος τον είχε κατηγορήσει για το… αντιποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα του. Βέβαια, για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα… κοιμήθηκε ο Θεός, αφού οι Μαδριλένοι πραγματοποίησαν 33 σουτ! (τα 13 βρήκαν στόχο), ενώ οι Αστουριανοί 4 και μόνο ένα βρήκε στόχο, αυτό του Ντε Λα Κουέβας. Απίστευτα πράγματα… Φυσικά το ηθικό ανέβηκε στα ύψη και άπαντες αισιοδοξούν πως αυτή η νίκη θα φέρει ακόμα περισσότερες επιτυχίες. Αξίζει να σημειωθεί πως η Χιχόν μετράει αήττητη στο «Μολινόν» τους τρεις τελευταίους μήνες, κατά τους οποίους έχει πάρει τέσσερα «τρίποντα» και δυο ισοπαλίες (η μια κόντρα στην Μπαρτσελόνα).

Απουσίες : Κανέγια (αμυντικός)

Οσασούνα (12η-35β) : Πλήρωσε τα αμυντικά της κενά στην αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης όπου και έχασε με 3-2, διακόπτοντας έτσι το νικηφόρο σερί των τριών αγώνων. Μάλιστα, αυτή ήταν η δεύτερη ήττα της (την έχει κερδίσει και η Μπαρτσελόνα) στο πρωτάθλημα στο «Ρέινο Ντε Νεβάρα», σε ένα παιχνίδι όπου στο πρώτο ημίχρονο τίποτε δεν προμήνυε αυτό το αποτέλεσμα. Η Οσασούνα είχε την καθολική υπεροχή και το 1-1 με το οποίο πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια αδικεί σε μεγάλο βαθμό τους Ναβαρέζους που έχασαν τρεις κλασικές ευκαιρίες, ενώ οι Μαδριλένοι σκόραραν στην μοναδική τους επίθεση. Στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν και η Ατλέτικο δίκαια πήρε τους τρεις βαθμούς. Το πρόγραμμα των «ροχίγιος» δεν είναι εύκολο γι’ αυτό και ο Μελιντίμπαρ ζήτησε από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα στην σημερινή αναμέτρηση κόντρα σε μια ομάδα που επίσης παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Απουσίες : Σέρχιο (αμυντικός), Μασούντ (μέσος), Αράντα (επιθετικός)

Εκτίμηση : Ο βαθμός της ισοπαλίας ίσως να βολέψει και τις δυο (ισοδύναμες) ομάδες.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Unibet

0

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ  X  3,40

0

0

424. ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ

10/04  18:00

Προϊστορία : Δεν υπάρχει την τελευταία πενταετία

Χέρκουλες (18η-29β) : Ανάσταση! Ονειρικό αποδείχθηκε του Μίροσλαβ Τζούκιτς στον πάγκο της Χέρκουλες, καθώς οι νεοφώτιστοι θυμήθηκαν τι εστί νίκη επικρατώντας εκτός έδρας με 3-1 της Σοσιεδάδ. Ήταν η δεύτερη έπειτα από 11 ματς, όπου οι «μπλιανθακούλες» είχαν αποσπάσει μόλις 4 βαθμούς! Πραγματική ανάσα αυτό το «τρίποντο» και πλέον η αισιοδοξία ανέβηκε στα ύψη, αφού δεν είναι μόνο οι τρεις βαθμοί αλλά και η καταπληκτική εμφάνιση που θύμισε Χέρκουλες των πρώτων αγωνιστικών. Αξίζει να σημειωθεί πως οι νεοφώτιστοι σε 14 αναμετρήσεις στο «Χοσέ Ρίκο Πέρεθ» έχουν κρατήσει μόνο δυο φορές ανέπαφη την εστία τους.

Απουσίες : Μακροχρόνιοι απόντες

Εσπανιόλ (7η-43β) : Δεν… τσουλάει με τίποτα η Εσπανιόλ του δευτέρου γύρου που βλέπει την έδρα της να… αλώνετε από οποιαδήποτε ομάδα! Το «Κορνεγιά – Ελ Πρατ» είχε αποδειχθεί… φρούριο για 16 αγωνιστικές και χρειάστηκε να το επισκεφτεί η Μπαρτσελόνα για να σπάσει το αήττητο, όμως στους τελευταίους έξι αγώνες μέσα σε αυτό έχει πάρει μόλις δυο νίκες και έχει υποστεί τέσσερις ήττες (οχτώ στα πιο πρόσφατα ματς –εντός, εκτός-). Οι απώλειες βασικών στελεχών (κυρίως στην άμυνα) αποδείχθηκαν αξεπέραστες και απ’ ότι φαίνεται το… τραίνο της Ευρώπης δύσκολα θα το προλάβουν οι Καταλανοί. Σαν να μην έφταναν τα άλλα προβλήματα σήμερα θα υπάρχουν εκ νέου σημαντικές απουσίες με πιο «φρέσκες» αυτές των δυο Γκαρσία, όπου αμφότεροι αποτελούν βασικά… χαρτιά του Ποκετίνο. Οι «περίκος» έχουν την Τρίτη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα της Πριμέρα Ντιβιζιόν, ενώ μόνο σε δυο από τις 15 αναμετρήσεις έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους.

Απουσίες : Νταβίντ Γκαρσία, Μπαένα, Φορλίν (αμυντικοί), Ντάτολο (μέσος), Σέρχιο Γκαρσία (επιθετικός)

Εκτίμηση : Η άφιξη του Τζούκιτς έφερε άλλο… αέρα στην Χέρκουλες και κόντρα στην προβληματική Εσπανιόλ του δεύτερου γύρου, οι γηπεδούχοι έχουν μια καλή ευκαιρία να πάρουν τη δεύτερη σερί τους νίκη.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Unibet - Betclick

0

ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ  1  2,15

0

0

455. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΣΟΣΙΕΔΑΔ

10/04  20:00

Προϊστορία : 2006(1-0)2007(1-1)

Ατλέτικο Μαδρίτης (8η-42β) : Έπρεπε να λείψουν Αγκουέρο (λόγω τιμωρίας) και  Φορλάν (έμεινε στον πάγκο) για να δει άσπρη μέρα η Ατλέτικο. Εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος κόντρα στην Οσασούνα και τεράστια εκτός έδρας νίκη με 3-2 (έχασε και πέναλτι στο 1-3 ο Ρέγες), η οποία είχε απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ντιέγκο Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός παίζοντας στην κορυφή της επίθεσης έκανε άνω κάτω την αντίπαλη άμυνα και πέτυχε χατ τρικ. Πλέον οι Μαδριλένοι μπήκαν για τα καλά και πάλι στο κόλπο της Ευρώπης, όμως θα πρέπει να αρχίσουν να εκμεταλλεύονται και την έδρα τους, στην οποία έχουν πάρει μόλις μια νίκη στα τελευταία παιχνίδια! «Τα δώρα στο γήπεδο μας πρέπει να τελειώσουν», δήλωσε ο Κίκε Φλόρες που θα έχει και πάλι στην διάθεση του τον Αγκουέρο που εξέτισε.

Απουσίες : Λόπεζ (αμυντικός)

Σοσιεδάδ (14η-35β) : Η εντός έδρας ήττα με 3-1 από την Χέρκουλες την έβαλε για τα καλά σε μπελάδες, αφού πλέον απέχει μόλις έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Πέντε ήττες στα έξι τελευταία παιχνίδια μετράνε οι Βάσκοι που παρουσιάζονται ολοένα και περισσότερο κουρασμένοι, κάτι που είναι λογικό δεδομένου του μικρού ρόστερ. Ο Μάρτιν Λασάρτε θέλησε να αποφορτίσει από το άγχος τους παίκτες του, αναλαμβάνοντας την ευθύνη των κακών αποτελεσμάτων και τονίζοντας παράλληλα αισιόδοξος για την παραμονή της. Πάντως το πρόγραμμα της δεν είναι εύκολο, αφού εκτός της Ατλέτικο στις εφτά εναπομείναντες αγωνιστικές καλείται να αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων τις Βαλένθια, Σεβίλλη, Μπιλμπάο (εκτός έδρας) και την Μπαρτσελόνα στο «Ανοέτα».

Απουσίες : Ντε Λα Μπέγια (αμυντικός), Γιορέντε (επιθετικός)

Εκτίμηση : Η Ατλέτικο βρίσκει σε κρίση την Σοσιεδάδ και θα πρέπει να πάρει τη νίκη πάση θυσία. Πάντως η απόδοση του άσου είναι χαμηλότερη του αναμενόμενου.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming !Bwin - Unibet - Betclick

0

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΣΟΣΙΕΔΑΔ  1  1,62

0

0

466. ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

10/04  22:00

Προϊστορία : 2006(1-1)2007(2-3)2008(0-3)2009(3-3)2010(4-1)

Βαλένθια (3η-57β) : Με τον Ρομπέρτο Σολδάδο να βάζει την… υπογραφή του τέσσερις φορές στην Χετάφε (πρώην ομάδα του) η Βαλένθια πήρε την εκτός έδρας με 4-2, ανατρέποντας το εις βάρος της 1-0 του πρώτου μέρους. Το σκορ πάντως δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης, καθώς οι «νυχτερίδες» μετά από καιρό παρουσιάστηκαν απόλυτα εύστοχες. Με νίκη σήμερα θα κάνουν ένα τεράστιο βήμα για την οριστική κατάληψη της τρίτης θέσης, αφού στην συνέχεια το πρόγραμμα τους είναι βατό. Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Ουνάι Έμερι παραμένει χωρίς «τρίποντο» στην έδρα της εδώ και δυο μήνες, όταν και είχε επικρατήσει με 2-0 της Χέρκουλες, ενώ μετράει δυο ήττες και μια ισοπαλία από τότε.

Απουσίες : Χωρίς σημαντικά προβλήματα

Βιγιαρεάλ (4η-54β) : Σαρωτική ήταν η Βιγιαρεάλ στον προημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ με την Τβέντε, όπου και την διέλυσε με 5-1 σφραγίζοντας ουσιαστικά το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Εξαιρετική η αρμάδα του Γκαρίδο από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό «σφυροκοπούσε» τους Ολλανδούς και το τελικό αποτέλεσμα τα λέει όλα. Πάντως ο συγκεκριμένος αγώνας επιφύλασσε ένα δυσάρεστο απρόοπτο για τον 49χρονο τεχνικό, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά ο πολύτιμος αμυντικός Γκονζάλο και θα μείνει εκτός δράσης για την υπόλοιπη σεζόν. Στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος το «κίτρινο υποβρύχιο» είχε γνωρίσει την εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Μπαρτσελόνα, σε ένα ματς που πάντως είχε ευκαιρίες για κάτι καλύτερο.

Απουσίες : Γκονζάλο (αμυντικός)

Εκτίμηση : Ομάδες με επιθετικές αρετές αμφότερες και πιστεύω πως το ματς θα έχει περισσότερα από δυο γκολ.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Unibet - Betclick

0

ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ  OVER  1,95

Καταχωρημένο σε: Box1 • Δημοφιλή ΘέματαΙσπανία

Λέξεις-κλειδιά:

Γιώργος Βεντουράς Ειδικότητα συντάκτη: Πρωταθλήματα: Ισπανίας - Ch League