Ρεάλ Μαδρίτης - Τότεναμ

104. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΤΟΤΕΝΑΜ

05/04  21:45

Προϊστορία : Δεν υπάρχει την τελευταία πενταετία

Ρεάλ Μαδρίτης : Τέλος στα όνειρα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπήκαν στην Ρεάλ Μαδρίτης μετά την αναπάντεχη ήττα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» (η πρώτη απώλεια βαθμών τη σεζόν) από την Σπόρτινγκ Χιχόν με 1-0. Οι Μαδριλένοι επηρεασμένοι από τις απουσίες των Μπενζεμά και Ρονάλντο δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα για πρώτη φορά φέτος μέσα στο γήπεδο τους, με αποτέλεσμα σε μια από τις λιγοστές τους αντεπιθέσεις οι Αστουριανοί να «κλέψουν» τη νίκη. Ο Ζοσέ Μουρίνιο προέτρεψε τους παίκτες του να ξεχάσουν τον συγκεκριμένο αγώνα και να αφοσιωθούν στον αποψινό, καθώς πλέον το Τσάμπιονς Λιγκ περνάει σε πρώτη μοίρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός επισήμανε στην συνέντευξη Τύπου πως δεν θα τον «χάλαγε» καθόλου η λευκή ισοπαλία, όμως ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θα πάει για τη νίκη. Μέχρι και την τελευταία στιγμή θα περιμένει ο Μουρίνιο τους Ρονάλντο και Μαρσέλο, οι οποίοι είναι αμφίβολοι αν και λογικά αμφότεροι θα ρισκαριστούν, αφού ειδικά ο Πορτογάλος είναι η… μισή ομάδα. Υπενθυμίζεται ότι έχει επιστρέψει και ο Χιγκουαϊν, αλλά θα βρίσκεται στον πάγκο, καθώς δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Στην φάση των ομίλων αλλά και των «16» η «βασίλισσα» κέρδισε σε όλα τα εντός έδρας ματς.

Απουσίες : Κακά (μεσοεπιθετικός), Μπενζεμά (επιθετικός), αμφίβολοι οι Μαρσέλο (αμυντικός) και Ρονάλντο (επιθετικός)

Τότεναμ : Για τέταρτο σερί παιχνίδι δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη, καθώς έμεινε στο 0-0 (δεύτερο συνεχόμενο) με την Γούιγκαν. Στο πρώτο μέρος ήταν καλύτεροι οι Λονδρέζοι, ωστόσο, στην επανάληψη θα πρέπει να αισθάνονται πολύ τυχεροί που δεν έχασαν, αφού οι αντίπαλοι τους σπατάλησαν σωρεία ευκαιριών. Ο Χάρι Ρέντναπ δικαιολόγησε τους παίκτες του τονίζοντας πως ήταν λογικό το μυαλό τους να βρίσκεται στην Μαδρίτη, καθώς η πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για κάθε ποδοσφαιριστή πόσο μάλλον για τους δικούς του που πλην ελαχίστων περιπτώσεων δεν έχουν σχεδόν καθόλου ευρωπαϊκές εμπειρίες. Στα αρνητικά του σημερινού ματς για τον Άγγλο τεχνικό είναι ότι δεν θα έχει στην διάθεση του και πάλι τους μισούς του αμυντικούς, ενώ τραυματίστηκε και ο Πίενααρ. Αντίθετα, τα ευχάριστα έρχονται από τον Μπέιλ ο οποίος έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και θέτει υποψηφιότητα για την βασική ενδεκάδα. Αξίζει να σημειωθεί πως η Τότεναμ στα τρία εκτός έδρας ματς των ομίλων και το ένα των προκριματικών (με την Γιούνγκ Μπόις) δέχτηκε 12 γκολ(!), όμως στις αναμετρήσεις με την Μίλαν κράτησε ανέπαφη την εστία της….

Απουσίες : Χάτον, Καμπούλ, Κινγκ, Γουντγκέιτ (αμυντικοί), Πίενααρ (μέσος), αμφίβολος ο αμυντικός Γκαλάς

Εκτίμηση : Οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματα της Τότεναμ στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν δικαιολογούν τις αποδόσεις που προσφέρονται για την κόντρας της και έτσι μου δίνεται η ευκαιρία να επιλέξω με χάντικαπ τους Λονδρέζους, γνωρίζοντας βέβαια πως η Ρεάλ στην έδρα της είναι το απόλυτο φαβορί και μπορεί να κερδίσει με περισσότερα από ένα γκολ.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming !

0

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΤΟΤΕΝΑΜ  (χάντικαπ +1.5 γκολ για την Τότεναμ1,90

0

ΟΙ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

0

1 X 2
1,44 4,75 8,50
1X X2 12
1,09 2,90 1,21
OVER2.5 UNDER 2.5 GOAL/GOAL
1,75 2,20 1,75

0



Κάνε μας Like! και μπές στην στοιχηματική παρέα του BetDays!















William Hill
Μπόνους 100% έως 125€
Βάλε 125€ παίξε με 250€

Bwin
Μπόνους 150% έως 60€
Βάλε 40 παίξε με 100€

Betoto
Μπόνους 200% έως 60€
Βάλε 30€ παίξε με 90€

Unibet
Αποκλειστικό Μπόνους!
Νέο αποκλειστικό Μπόνους 50% έως 100€

BetClic
Βάλε 50€ και παίξε χωρίς ρίσκο!
Παίξε 50€ και εαν χάσεις επιστροφή!


















Καταχωρημένο σε: Box1 • Champions LeagueΔημοφιλή Θέματα

Λέξεις-κλειδιά:

Γιώργος Βεντουράς Ειδικότητα συντάκτη: Πρωταθλήματα: Ισπανίας - Ch League