Primera Division Ισπανίας

330. ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ

19/03  19:00

Προϊστορία : 2006(3-1)2007(2-1)2008(3-2)2010(4-1)

Μαγιόρκα (10η-35β) : Βαθμό και εντυπώσεις μοιράστηκε η Μαγιόρκα με την Λεβάντε στο 1-1 (εκτός έδρας) της περασμένης εβδομάδας. Μπορεί οι νησιώτες να είχαν την εδαφική υπεροχή, όμως εντέλει θα πρέπει αισθάνονται τυχεροί που απέσπασαν την ισοπαλία, καθώς στο φινάλε οι νεοφώτιστοι είχαν δοκάρι. Η ομάδα του Μίκαελ Λάουντρουπ βρίσκεται ακριβώς στην μέση του βαθμολογικού πίνακα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ούτε θα κινδυνεύσει, αλλά ούτε και θα κυνηγήσει μια από τις ευρωπαϊκές θέσεις. Βέβαια, ο Δανός τεχνικός δεν εφησυχάζει αναφορικά με την παραμονή της αν και η αλήθεια είναι πως έχει σχετικά βατό πρόγραμμα. Το ευχάριστο γι’ αυτόν ενόψει της σημερινής αναμέτρησης είναι ότι θα έχει όλους τους σημαντικούς παίκτες στην διάθεση του.

Απουσίες : Χωρίς σημαντικά προβλήματα

Σαραγόσα (15η-30β) : Την καλύτερη εμφάνιση της στη σεζόν πραγματοποίησε κόντρα στην Βαλένθια την οποία και διέλυσε με 4-0, κάνοντας ακόμα ένα βήμα για την σωτηρία της. Για πρώτη φορά η ομάδα του Χαβιέ Αγκίρε ήταν χάρμα οφθαλμών στο επιθετικό κομμάτι, εκμεταλλευόμενη απόλυτα την απογοήτευση και την κούραση της Βαλένθια από το παιχνίδι με την Σάλκε. Ο Μεξικανός τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την συγκεκριμένη εμφάνιση ωστόσο τους επισήμανε πως αν δεν δείξουν ανάλογο πρόσωπο και στους επόμενους αγώνες η υπόθεση υποβιβασμός θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και το τέλος. Μακριά από το «Λα Ρομαρέδα» η Σαραγόσα παίζει φουλ άμυνα και μάλιστα πολύ πετυχημένα αφού έχει δεχθεί μόλις 16 γκολ σε 13 ματς, επίδοση που είναι η τρίτη καλύτερη στο πρωτάθλημα.

Απουσίες : Λανθάρο, Παρέδες (αμυντικοί), Μπουταχάρ, Λαφίτα (μέσοι)

Εκτίμηση : Αν και παραδοσιακά οι δυο ομάδες σημειώνουν πολλά τέρματα, η φετινή αμυντική συμπεριφορά της Σαραγοσά με ωθεί στην επιλογή του under.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Unibet - Betclick

0

ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ  UNDER  1,70

0

0

355. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΧΕΤΑΦΕ

19/03  21:00

Προϊστορία : 2006(3-1)2007(1-0)2008(0-0)2009(1-1)2010(2-1)

Μπαρτσελόνα (1η-75β) : Στραβοπάτησε στο «Σάντσεθ Πιθκουάν» μένοντας στο 1-1 με την Σεβίλλη, σε ένα ματς που κάλλιστα θα μπορούσε να είχε καταλήξει και στις δυο πλευρές. Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως η Μπαρτσελόνα αδικήθηκε από την διαιτησία αν και ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία, αναφέροντας πως και οι διαιτητές είναι άνθρωποι και έχουν δικαίωμα στο λάθος. Βέβαια, το θέμα που συζητήθηκε εντονότατα όλη την εβδομάδα δεν ήταν άλλο από την κατάσταση της υγείας του Αμπιντάλ που διαπιστώθηκε πως έχει όγκο στο συκώτι και πολύ πιθανόν να μην ξαναπαίξει ποδόσφαιρο…. Έτσι πέρασε στο περιθώριο και η χθεσινή κλήρωση που θα την φέρει αντιμέτωπη με την Σαχτάρ στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους Ουκρανούς να μην έχουν το «μεγάλο» όνομα και την «βαριά» φανέλα, είναι όμως μια ομάδα που παραδοσιακά δυσκολεύει τους Καταλανούς. Ενόψει του σημερινού αγώνα ο Γκουαρντιόλα προβληματίζεται από τα αμυντικά προβλήματα και γι’ αυτό προώθησε έναν πιτσιρικά από την δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα, τον οποίο και θα καθιερώσει σιγά-σιγά, δεδομένου ότι πλην του Πικέ και του Πουγιόλ (που είναι και τραυματίας) δεν υπάρχει άλλος «καθαρόαιμος» στόπερ. Παράλληλα με ενοχλήσεις προπονήθηκαν τις τελευταίες μέρες Μάξουελ και Πέδρο και ενδεχομένως να προφυλαχτούν.

Απουσίες : Πουγιόλ, Αμπιντάλ, (αμυντικοί), αμφίβολος ο Μάξουελ (αμυντικός) και ο Πέδρο (επιθετικός)

Χετάφε (11η-34β) : Για ακόμα μια φορά δεχόμενη γκολ στις καθυστερήσεις η Χετάφε έχασε βαθμούς φέτος, καθώς την περασμένη Δευτέρα ισοφαρίστηκε από την Μπιλμπάο σε 2-2 στην τελευταία φάση του αγώνα. Οι Μαδριλένοι προηγήθηκαν δυο φορές αν και βάση της εικόνας του ματς οι Βάσκοι ήταν καλύτεροι και θα ήταν άδικο αν έχαναν. Με αυτά και αυτά η ομάδα του Μίτσελ έμεινε με μόλις μια νίκη στα τελευταία 12 παιχνίδια και οι ελπίδες που είχε με την πορεία στον πρώτο γύρο για έξοδο στην Ευρώπη θρυμματίστηκαν οριστικά και πλέον θα πρέπει να προσέξει αν δεν θέλει να έχει περιπέτειες με την παραμονή της, καθώς το πρόγραμμα της δεν είναι καθόλου εύκολο, αρχής γενομένου του ματς απόψε. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως η Χετάφε παραδοσιακά δυσκολεύει τους Καταλανούς, αφού έχει δυο ισοπαλίες τα πέντε τελευταία χρόνια, ενώ μόλις μια φορά σε αυτές τις αναμετρήσεις ηττήθηκε με διαφορά μεγαλύτερη του ενός γκολ.

Απουσίες : Ράφα (αμυντικός), Μπόατενγκ, Γκαβιλάν (μέσοι), Κολούνγκα (επιθετικός)

Εκτίμηση : Νίκη και με πολλά γκολ θα προσπαθήσει να πάρει η Μπαρτσελόνα για να την αφιερώσει στον Αμπιντάλ και για να αποδείξει πως η γκέλα με την Σεβίλλη ήταν απλά μια κακή παρένθεση. Πιστεύω πως θα τα καταφέρει.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Betclick

0

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΧΕΤΑΦΕ  OVER3.5  1,90

0

0

361. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

19/03  23:00

Προϊστορία : 2006(0-3)2007(1-1)2008(0-2)2009(1-2)2010(2-3)

Ατλέτικο Μαδρίτης (7η-39β) : Αυτό που συμβαίνει φέτος με την Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έχει προηγούμενο! Οι Μαδριλένοι στο 80% των παιχνιδιών τους δημιουργούν τουλάχιστον 6-7 κλασικές ευκαιρίες όμως Αγκουέρο και Φορλάν (κυρίως ο Ουρουγουανός) καταφέρνουν και χάνουν γκολ που δεν το επιτρέπει η κλάση τους. Στο εκτός έδρας ματς με την Αλμερία με την οποία έμειναν στο 2-2 έφτιαξαν και πάλι ένα… τσουβάλι φάσεις, όμως δεν την μετουσίωσαν σε τόσα γκολ που να της χαρίσουν τη νίκη, καθώς ως συνήθως η αμυντική της γραμμή ήταν απούσα και το πλήρωσαν δεχόμενοι δυο γκολ. Το καλό για τους «ροχιμπλάνκος» ήταν ότι δεν κέρδισε ούτε η Μπιλμπάο αλλά ούτε και η Σεβίλλη, δηλαδή δυο από τις ομάδες που διεκδικούν θέση για το Γιουρόπα Λιγκ. Ξεχωριστός ο αποψινός αγώνας για την ομάδα του Κίκε Φλόρες (που εξακολουθεί να δέχεται δριμεία κριτική) που θέλει τη νίκη και για βαθμολογικούς λόγους αλλά και για το γόητρο, ενώ αν κόψει βαθμούς από την μισητή συμπολίτισσα της θα την βγάλει οριστικά νοκ άουτ από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος, κίνητρο τεράστιο για την Ατλέτικο και τους οπαδούς της.

Απουσίες : Χωρίς σημαντικά προβλήματα

Ρεάλ Μαδρίτης (2η-70β) : Με συνοπτικές διαδικασίες καθάρισε την Χέρκουλες με 2-0 και χάρη στην ισοπαλία της Μπαρτσελόνα βρέθηκε και πάλι στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Παράλληλα η Ρεάλ… ξόρκισε την κατάρα των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ περνώντας στα προημιτελικά έπειτα από την εύκολη νίκη με 3-0 επί της Λυών, σε ένα ματς που έκανε την επανεμφάνιση του ο Ρονάλντο, ενώ απέδειξε εκ νέου ο Μπενζεμά πως βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα σημειώνοντας και πάλι γκολ. Η κληρωτίδα έφερε αντίπαλο των Μαδριλένων στην επόμενη φάση την Τότεναμ, ενώ εφόσον την περάσει θα κληθεί να αντιμετωπίσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την Μπαρτσελόνα. Σήμερα ωστόσο, δεν υπάρχει σκέψη για κανέναν άλλο πλην της Ατλέτικο, με την οποία έχει… πελατειακή σχέση τα τελευταία χρόνια και στο «Βιθέντε Καλντερόν» αλλά και στο «Μπερναμπέου».

Απουσίες : Κακά (μεσοεπιθετικός)

Εκτίμηση : Η Ατλέτικο στην έδρα της παίζει πάντα επιθετικά και με αντίπαλο την Ρεάλ προμηνύεται ένα παιχνίδι με πολλά γκολ.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Unibet - Betclick

0

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ  OVER  1,62

0

0

414. ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΛΕΒΑΝΤΕ

20/03  18:00

Προϊστορία : 2007(0-0)2008(1-0)

Λα Κορούνια (14η-31β) : Ήττα με κάτω τα χέρια γνώρισε από την Εσπανιόλ με 2-0 (εκτός έδρας) μην μπορώντας να αντισταθμίσει τις πολλές απουσίες της και παίζοντας με 10 παίκτες από το 40’. Αυτή πάντως ήταν η πρώτη φορά έπειτα από πέντε συνεχόμενες αγωνιστικές που οι Γαλιθιάνοι δεν πήραν βαθμό, επίδοση η οποία ναι μεν τους απομάκρυνε από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο, όχι τόσο όσο να τους κάνει άνετους για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Μιγκέλ Άνχελ Λοτίνα επισήμανε πως το αποψινό παιχνίδι είναι ένα από τα πιο κρίσιμα της χρονιάς, καθώς οι δυο ομάδες ουσιαστικά βρίσκονται στην ίδια θέση και αν βγει νικητής από την συγκεκριμένη αναμέτρηση τότε θα έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα για την παραμονή του. Το ευχάριστο για τον έμπειρο τεχνικό είναι ότι θα έχει τέσσερις σημαντικότατες επιστροφές, ενώ στον αντίποδα θα υπάρχουν δυο «φρέσκες» απουσίες, οι οποίες ωστόσο, δεν επηρεάζουν σημαντικά.

Απουσίες : Μορέλ (αμυντικός), Αλβάρεζ (μέσος), Ρίκι (επιθετικός)

Λεβάντε (13η-32β) : Δίκαιο το 1-1 που έμεινε με την Μαγιόρκα την περασμένη 22εβδομάδα αν και η Λεβάντε θα μπορούσε να είχε «κλέψει» τη νίκη στο φινάλε όπου είχε δοκάρι. Πάντως δεν ήταν καλύτερη των αντιπάλων της, καθώς παρουσιάστηκε νωθρή στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. Παρ’ όλα αυτά οι νεοφώτιστοι συνέχισαν την ανοδική πορεία του τελευταίου διμήνου όπου μετράνε πέντε νίκες δυο ισοπαλίες και μόλις μια ήττα στα τελευταία οχτώ ματς! Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από το μπαράζ θετικών αποτελεσμάτων, οι «γκρανότας» είχαν να γευτούν τη χαρά της επιτυχίας από τις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου!! Μακριά από την έδρα της η Λεβάντε δυσκολεύεται να πάρει «τρίποντο» (μόλις δυο σε 14 παιχνίδια), όμως ο Πλάτα έχοντας…. συμμαζέψει την άμυνα του βλέπει πλέον την ομάδα του να δέχεται δύσκολα γκολ.

Απουσίες : Ντελ Όρνο (αμυντικός), Σέρχιο (μέσος)

Εκτίμηση : Προφανές σημείο το under, όμως θα ρισκάρω στον άσο της Λα Κορούνια, καθώς μέσα στην έδρα της έχει τα φόντα για να πάρει αυτό το κομβικό γι αυτήν παιχνίδι.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Betclick

0

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΛΕΒΑΝΤΕ  1  2,10

0

0

415. ΜΑΛΑΓΑ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ

20/03  18:00

Προϊστορία : 2006(1-2)2009(4-0)2010(2-1)

Μάλαγα (20η-26β) : Σημάδια ζωής έδειξε η Μάλαγα στο παιχνίδι στο «Ανοέτα» με την Σοσιεδάδ, την οποία και κέρδισε με 2-0, βροντοφωνάζοντας πως θα παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή της. Βέβαια, η εμφάνιση των Ανδαλουσιάνων δεν ήταν και πάλι καλή και το τελικό αποτέλεσμα μόνο δίκαιο δεν είναι, αφού οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και τις ευκαιρίες και οι φιλοξενούμενοι δυο φορές πάτησαν με αξιώσεις την αντίπαλη περιοχή και είχαν απόλυτη ευστοχία. Όπως και να χει ωστόσο αυτό το «τρίποντο» ήταν ζωτικής σημασίας για το συγκρότημα του Πελεγκρίνι, ο οποίος ξεσπάθωσε μετά τον… πόλεμο που δεχόταν το τελευταίο διάστημα.

Απουσίες : Μακροχρόνιοι απόντες

Εσπανιόλ (5η-43β) : Καλύτερο αντίπαλο από την «πληγωμένη» από απουσίες Λα Κορούνια δεν θα μπορούσε να βρει η Εσπανιόλ, η οποία παίζοντας και από το 40’ με παραπάνω παίκτη δεν είχε πρόβλημα να τη επιβληθεί με 2-0. Σημαντική νίκη για τους Καταλανούς που συνδυάστηκε και με τις ισοπαλίες των έτερων διεκδικητών για τις ευρωπαϊκές θέσεις κι’ έτσι τις έδωσε… αέρα τεσσάρων βαθμών από Ατλέτικο Μαδρίτης και Σεβίλλη. Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο τόνισε πως ο σημερινός αγώνας θα είναι από τους πιο δύσκολους μέχρι το τέλος της σεζόν, καθώς χαρακτήρισε την Μάλαγα ποιοτική ομάδα, ενώ προέβλεψε πως θα σωθεί εκφράζοντα ωστόσο, την πίστη του πως απόψε δεν θα τα καταφέρει κόντρα στην Εσπανιόλ. Ο έμπειρος τεχνικός θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τους Ντούσερ και Μάρκεζ (αμφότεροι έχουν ενοχλήσεις), οι οποίοι είναι υπεύθυνοι κυρίως για την ανασταλτική λειτουργία των Καταλανών και αν τελικά δεν παίξουν ο Ποκετίνο θα έχει σοβαρό πρόβλημα.

Απουσίες : Φορλίν (αμυντικός), Ντάτολο, Καγεχόν (μέσος) αμφίβολοι οι μέσοι Ντούσερ και Μάρκεζ

Εκτίμηση : Μόνο άξια εμπιστοσύνης δεν είναι η Μάλαγα, όμως και η Εσπανιόλ μακριά από την έδρα της δεν πείθει. Δύσκολο ματς και προσωπικά θα το αποφύγω και σας προτρέπω να κάνετε το ίδιο.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Betclick

0

ΜΑΛΑΓΑ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ  1  2,10

0

0

416. ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ - ΣΟΣΙΕΔΑΔ

20/03  18:00

Προϊστορία : 2006(2-2)2007(1-0)

Σανταντέρ (16η-30β) : Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την Σανταντέρ (3-1 εκτός από την Οσασούνα) και επιστροφή στις κακές εμφανίσεις για πρώτη φορά μετά την έλευση του Μαρθελίνο. Τα πολλά λάθη της αμυντικής γραμμής έδωσαν πρόωρο τέλος στην αναμέτρηση, καθώς οι Ναβαρέζοι στο 50’ βρέθηκαν με προβάδισμα τριών τερμάτων, ενώ παρά την άμεση μείωση σε 3-1 οι Κανταμπριανοί δεν μπόρεσαν να απειλήσουν περισσότερο παρά το γεγονός ότι και 15 λεπτά αγωνίστηκαν με αριθμητικό πλεονέκτημα. Μονόδρομος είναι η νίκη για την ομάδα του σύμφωνα με τον Αστουριανό τεχνικό, που είδε και πάλι την επικίνδυνη ζώνει να πλησιάζει με… απειλητικές διαθέσεις την Σανταντέρ. Θετικές είναι οι περισσότερες εμφανίσεις των «βερδιμπλάνκος» στο «Ελ Σαρδινέρο» ωστόσο πρόβλημα αποτελεί η επιθετική συγκομιδή της, η οποία με 16 είναι η πιο φτωχή (με Χιχόν και Λα Κορούνια) της κατηγορίας.

Απουσίες : Ενρίκε (αμυντικός), Αντριάν, Αράνα (μέσοι)

Σοσιεδάδ (9η-35β) : Μπορεί να ηττήθηκε με 2-0 εντός έδρας από την Μάλαγα, όμως η Σοσιεδάδ δεν άξιζε σε καμία περίπτωση να φύγει με άδεια τα χέρια. Πίεσε από την αρχή τους Ανδαλουσιάνους, ωστόσο, οι επιθετικοί της δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και αν και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες δεν βρήκαν δίχτυα. Σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους που είχαν απόλυτη ευστοχία στις μοναδικές αξιόλογες φάσεις που έκαναν. Αυτό ήταν το τέταρτο σερί ματς που το συγκρότημα του Μάρτιν Λασάρτε δεν πήρε «τρίποντο» ωστόσο ο έμπειρος τεχνικός δεν δείχνει να ανησυχεί καθώς όπως υποστηρίζει ο στόχος της Σοσιεδάδ είναι η παραμονή και αυτός θεωρητικά είναι εξασφαλισμένος, αφού μόνο αν έρθουν τα… πάνω κάτω θα κινδυνεύσει. Πάντως εκτός έδρας δεν πείθει, δεδομένου ότι μετράει 10 ήττες σε 14 παιχνίδια.

Απουσίες : Μακροχρόνιοι απόντες

Εκτίμηση : Εκτός έδρας η Σοσιεδάδ χάνει μεγάλο μέρος της δύναμης της, σε αντίθεση με την Σανταντέρ που στο «Ελ Σαρδινέρο» είναι αξιόπιστη και «καίγεται» και πιο πολύ για τους βαθμούς. Πάω με τον άσο.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Betclick

0

ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ - ΣΟΣΙΕΔΑΔ  1  2,10

0

0

417. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΑΛΜΕΡΙΑ

20/03  18:00

Προϊστορία : 2006(1-0)2007(1-2)2009(1-0)2010(1-0)

Σπόρτινγκ Χιχόν (17η-29β) : «Εφτάψυχη» αποδείχτηκε στο εκτός έδρας αγώνα με την Βιγιαρεάλ η Χιχόν από την οποία και απέσπασε έναν ανέλπιστο πόντο στο τελευταίο λεπτό (1-1) και ενώ αγωνιζόταν με εννέα παίχτες! Βέβαια το πέναλτι που ισοφάρισαν Αστουριανοί ήταν για…. γέλια όμως όπως και να χει ήταν εξαιρετικοί στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει και νωρίτερα (όπως και να έχουν δεχθεί δεύτερο τέρμα). Αναμφίβολα άξια συγχαρητηρίων η Σπόρτινγκ που απέδειξε (για ακόμα μια φορά) πως αξίζει να μείνει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Απουσίες : Κουέγιαρ (τερματοφύλακας) Άνχελ, Σαστρέ (αμυντικοί)

Αλμερία (18η-26β) : Πάλεψε στα ίσα το ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης και απέσπασε έναν πολύτιμο εντός έδρας βαθμό (2-2) κόντρα σε μια καλύτερη ομάδα απ’ αυτήν. Οι «βασιλιάδες» πάντως στάθηκαν και πολύ τυχεροί, αφού οι Μαδριλένοι έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες. Σαν τελικό βλέπουν άπαντες στις τάξεις της Αλμερίας το αποψινό παιχνίδι, για το οποίο τόνισαν πως δεν τους αρκεί ούτε η ισοπαλία! Μια νίκη και δυο ισοπαλίες είναι ο απολογισμός των τελευταίων αναμετρήσεων της ομάδας του Όλτρα, ο οποίος συνεχίζει να δηλώνει αισιόδοξος για την τύχη της Αλμεριάς. Το πολύ ευχάριστο για τον έμπειρο τεχνικό είναι ότι επιστρέφει μετά από δυο εβδομάδες ο πολύτιμος επιθετικός Πιάτι κι’ έτσι θα έχει όλους τους σημαντικούς ποδοσφαιριστές στη διάθεση του.

Απουσίες : Αμφίβολος ο αμυντικός Ακασιέτε

Εκτίμηση : «Εξάποντος» ο συγκεκριμένος αγώνας με την Χιχόν να έχει αποδείξει μέχρι στιγμής πως είναι πιο δεμένη ομάδα.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Betclick

0

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΑΛΜΕΡΙΑ  1  2,05

0

0

418. ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ

20/03  18:00

Προϊστορία : Δεν υπάρχει την τελευταία πενταετία

Χέρκουλες (19η-26β) : Χωρίς να… ιδρώσει έχασε από την Ρεάλ στην Μαδρίτη με 2-0, ένα ματς που ούτως ή άλλως δεν βρισκόταν στα πλάνα του Έστεμπαν Βίγκο. Οι «μπλιανθακούλες» φύλαξαν δυνάμεις για το αποψινό παιχνίδι το οποίο είναι κάτι παραπάνω από κομβικό για την παραμονή της. Με οχτώ ήττες στους τελευταίους 10 αγώνες η Χέρκουλες είναι με διαφορά η χειρότερη ομάδα του Β’ γύρου, ωστόσο είναι αυτή με το ευνοϊκότερο πρόγραμμα απ’ όσες κινδυνεύουν. Στην έδρα τους οι νεοφώτιστοι παίζουν καλό ποδόσφαιρο, το οποίο όμως πολλές φορές δεν συνδυάζεται και με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επανέρχεται απόψε ο Ντρέντε, ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες της ομάδας, όμως και πάλι εκτός μάχης είναι  ο Νταβίντ Τρεζεγκέ.

Απουσίες : Πένια (αμυντικός) Τομέρ, Τότε (μέσοι), Τρεζεγκέ (επιθετικός) αμφίβολος ο μέσος Γκόμες

Οσασούνα (12η-32β) : Εκμεταλλευόμενη τα παιδικά αμυντικά λάθη των παικτών της Σανταντέρ η Οσασούνα επικράτησε με 3-1 και ξέφυγε λίγο από την επικίνδυνη ζώνη. Η άφιξη του Μελιντίμπαρ έχει αποδειχθεί ευεργετική για την Οσασούνα που παρά τις σημαντικές απουσίες στην επίθεση (που θα έχει και σήμερα) βρίσκει τον τρόπο για να βάζει γκολ έστω και με τους μέσους. Οι Ναβαρέζοι με το «διπλό» που έκαναν πριν δυο εβδομάδες επί της Μάλαγα «γλυκάθηκαν» και ονειρεύονται δεύτερη σερί νίκη εκτός έδρας που θα τους βγάλει οριστικά από τις περιπέτειες. Πάντως, ο έμπειρος τεχνικός υποστήριξε πως από το σημερινό ματς θα είναι ευχαριστημένος και από την ισοπαλία.

Απουσίες : Νεκουνάμ, Σοριάνο (μέσοι) Παντιάνι, Αράντα (επιθετικοί)

Εκτίμηση : Πραγματικός μονόδρομος η νίκη για την Χέρκουλες που με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα γίνει το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό. Άσος, καθώς η Οσασούνα εκτός έδρας αποδυναμώνεται πολύ.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Unibet - Betclick

0

ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ  1  2,20

0

0

446. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

20/03  20:00

Προϊστορία : 2006(1-1)2007(0-1)2008(1-2)2009(1-4)2010(3-2)

Αθλέτικ Μπιλμπάο (6η-42β) : Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε να πάρει τον βαθμό από την Χετάφε (2-2) σε ένα παιχνίδι που σε καμία περίπτωση δεν άξιζε να χάσει. Πιο δυναμική η παρουσία η της Μπιλμπάο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης έμεινε δυο φορές πίσω στο σκορ κόντρα στη ροή του ματς, όμως (για ακόμα μια φορά) στο φινάλε πήρε αυτό που άξιζε και συνέχισε να βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Κομβικό παιχνίδι το αποψινό για τους Βάσκους που κοντράρονται με μια ομάδα που αν κερδίσουν θα μπορούν να κάνουν όνειρα ακόμα και για την συμμετοχή τους στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας χρονιάς. Στην έδρα τους τα «λιοντάρια» είναι πολύ δυνατά με 10 νίκες σε 14 παιχνίδια, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι έχουν σκοράρει σε όλα!

Απουσίες : Τοκέρο (επιθετικός)

Βιγιαρεάλ (4η-51β) : Στην Ευρώπη μια χαρά τα πάει η Βιγιαρεάλ συγκριτικά με το πρωτάθλημα στο οποίο δυσκολεύεται να κερδίσει ακόμα και αν η αντίπαλος της παίζει με εννέα παίκτες. Το «κίτρινο υποβρύχιο» το περασμένο Σάββατο έμεινε στο 1-1 μέσα «Μαδριγάλ» με την Χιχόν, η οποία την ισοφάρισε στην τελευταία φάση με πέναλτι «μαϊμού» και ενώ αγωνιζόταν με δυο παίκτες λιγότερους. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα προκάλεσε τριγμούς στην ομάδα του Γκαρίδο, η οποία στις εφτά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις έχει μόλις μια νίκη και μάλιστα σε όχι και τόσο δυνατούς αντιπάλους. Ωστόσο, το «φάρμακο» ήρθε την Πέμπτη, όπου η Βιγιαρεάλ επιβλήθηκε με 2-1 της Λεβερκούζεν και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ όπου θα παίξει με την Τβέντε, κλήρωση βατή για τους Ισπανούς. Ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι το αποψινό για τους «αμαρίγιος» καθώς αν χάσουν θα νιώσουν…. καυτή την ανάσα των Βάσκων. Πάντως η προϊστορία τους στο «Σαν Μαμές» είναι αρκετά καλή, ενώ στα τέσσερα από τα πέντε ματς έχουν σκοράρει και οι δυο ομάδες.

Απουσίες : Μακροχρόνιοι απόντες

Εκτίμηση : Εκτιμώ πως θα γίνει ανοιχτό παιχνίδι με περισσότερα από δυο τέρματα.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Unibet - Betclick

0

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ  OVER  1,95

0

0

453. ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΣΕΒΙΛΛΗ

20/03  22:00

Προϊστορία : 2006(0-2)2007(2-0)2008(1-2)2009(3-1)2010(2-0)

Βαλένθια (3η-54β) : Εκτός τόπου και χρόνου ήταν η Βαλένθια στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σαραγόσα και το 4-0 που έχασε τα λέει όλα. Οι «νυχτερίδες» σαφώς επηρεασμένες από τον αποκλεισμό από την Σάλκε δέχτηκαν γκολ στο 4ο λεπτό και στην συνέχεια εγκλωβίστηκαν από τους αντιπάλους τους δεχόμενοι ακόμα τρία τέρματα. Ατυχέστατη αποδείχθηκε και η έμπνευση του Ουνάι Έμερι να αντικαταστήσει τον Ρικάρντο Κόστα, καθώς ο Πορτογάλος αμυντικός είναι ότι καλύτερο έχει η Βαλένθια στα μετόπισθεν και από την στιγμή που βγήκε οι επιθετικοί της Σαραγόσα έκαναν… πάρτυ! Ο Ισπανός τεχνικός επικεντρώθηκε στην ανύψωση ηθικού των παικτών του ζητώντας τους άμεση αντίδραση στην αποψινή αναμέτρηση.

Απουσίες : Αμφίβολος ο αμυντικός Ναβάρο

Σεβίλλη (8η-39β) : Κοίταξε στα μάτια την Μπαρτσελόνα και έστω και με την εύνοια της διαιτησίας κατόρθωσε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1), ενώ θα μπορούσε ακόμα και τη νίκη, καθώς στην επανάληψη έχασε πολλές ευκαιρίες (όπως και οι «μπλαουγκράνα»). Ενθουσιασμένος ήταν ο Μανθάνο από την εμφάνιση των παικτών του, τους ίδιους που λογικά θα εμπιστευτεί και απόψε. Ειδικά ο Καπέλ που πήρε τη θέση του Περότι ήταν χάρμα οφθαλμών και… εξέθεσε για ακόμα μια φορά τον Ισπανό τεχνικό που επιμένει να τον αφήνει στον πάγκο. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Ανδαλουσιάνοι μετράνε δυο μήνες χωρίς νίκη μακριά από την έδρα τους, ενώ και στα 13 παιχνίδια έχουν δει την αντίπαλη ομάδα να σημειώνει γκολ.

Απουσίες : Ναβάρο, Κάσερες (αμυντικοί) Φαμπιάνο (επιθετικός)

Εκτίμηση : Στο «Μεστάγια» η Βαλένθια μεταμορφώνεται προς το καλύτερο και δεδομένου ότι πλέον δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις πιστεύω πως θα παρουσιαστεί καλύτερη από την Σεβίλλη που εκτός έδρας δεν…. πατάει καλά. Τύχη έχει και το over.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Unibet - Betclick

0

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ    1  2,00

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ    OVER  1,91



Κάνε μας Like! και μπές στην στοιχηματική παρέα του BetDays!















William Hill
Μπόνους 100% έως 125€
Βάλε 125€ παίξε με 250€

Bwin
Μπόνους 150% έως 60€
Βάλε 40 παίξε με 100€

Betoto
Μπόνους 200% έως 100€
Βάλε 50€ παίξε με 150€

Unibet
Παίξε με 3πλο Μπόνους!
100% με 30€ ή 50% με 100€ ή 25% με 250€

BetClic
Βάλε 50€ και παίξε χωρίς ρίσκο!
Παίξε 50€ και εαν χάσεις επιστροφή!


















Καταχωρημένο σε: Box1 • Δημοφιλή ΘέματαΙσπανία

Λέξεις-κλειδιά:

Γιώργος Βεντουράς Ειδικότητα συντάκτη: Πρωταθλήματα: Ισπανίας - Ch League