Primera Division

319. ΑΛΜΕΡΙΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

12/03  19:00

Προϊστορία : 2008(0-0)2009(1-1)2010(1-0)

Αλμερία (19η-25β) : Ζωντανή στην μάχη της παραμονής έμεινε η Αλμερία μετά το σπουδαίο «διπλό» που σημείωσε με 2-1 επί της Χέρκουλες. Αν και η απόδοση της κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα βρήκε τον τρόπο να πάρει ένα «τρίποντο» πραγματικό… χρυσάφι, καθώς προήλθε απέναντι σε μια ομάδα που έχει ακριβώς τον ίδιο στόχο. Ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη για τους «βασιλιάδες» έπειτα από τρεις μήνες και η τρίτη συνολικά, μια περισσότερη από τις εντός έδρας επιτυχίες της! Μάλιστα, στο «Μεντιτερανέο» έχει δεχθεί και στα 13 ματς που έχει δώσει τουλάχιστον ένα γκολ, ωστόσο και η ομάδα του Όλτρα συνδέεται με τα δίχτυα, δεδομένου ότι έχει σκοράρει στα 11. Να πατήσουν πάνω στην επιτυχία της αναμέτρησης με την Χέρκουλες ζήτησε από τους παίκτες του ο έμπειρος τεχνικός, τονίζοντας τους πως πλέον το πρωτάθλημα μπήκε στην τελική ευθεία και πως τα λάθη δεν επιτρέπονται.

Απουσίες : Γιάκομπσεν (αμυντικός), Πιάτι (επιθετικός)

Ατλέτικο Μαδρίτης (7η-38β) : Όταν Φορλάν και Αγκουέρο βρίσκονται σε καλή μέρα και μάλιστα βρίσκουν και δίχτυα τότε η Ατλέτικο είναι δεδομένο πως θα κερδίσει. Έτσι έγινε και στο ντέρμπι με την Βιγιαρέαλ, την οποία υπέταξε με 3-1 και ξαναμπήκε γερά στο κόλπο της Ευρώπης. Με το… καλημέρα οι Μαδριλένοι προηγήθηκαν με τον Ρέγες και στην συνέχεια αν και ισοφαρίστηκαν εξακολουθούσαν να έχουν την υπεροχή, την οποία και μετουσίωσαν σε δυο γκολ στο δεύτερο μέρος, αφού πρώτα οι φιλοξενούμενοι είχαν χάσει μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν αυτοί το προβάδισμα. Ματς… ζωής και θανάτου χαρακτήρισε το σημερινό ο Κολομβιανός αμυντικός Περέα, επισημαίνοντας πως αν η ομάδα του υποτιμήσει την Αλμερία θα βρεθεί προ εκπλήξεων. Αξίζει να σημειωθεί πως σε 11 από τα 13 εκτός έδρας παιχνίδια οι «ροχιμπλάνκος» έχουν δει την εστία τους να παραβιάζεται…

Απουσίες : Χωρίς σημαντικά προβλήματα

Εκτίμηση : Σκοράρουν και δέχονται γκολ και οι δυο ομάδες, οπότε τα συμπεράσματα δικά σας…

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Unibet - Betclick

0

ΑΛΜΕΡΙΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ  GOAL/GOAL  1,65

0

0

353. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ

12/03  21:00

Προϊστορία : Δεν υπάρχει την τελευταία πενταετία

Ρεάλ Μαδρίτης (2η-67β) : Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα επικράτησε 3-1 εκτός έδρας της Σανταντέρ και συνέχισε να… καταδιώκει (έστω και από μακριά) την Μπαρτσελόνα. Παρά την απουσία του Ρονάλντο η Ρεάλ ήταν αρκετά επικίνδυνη με τους Μπενζεμά και Αντεμπαγιόρ να σκοράρουν (ο Γάλλος 2 φορές) και να αποδεικνύουν πως… ουδείς αναντικατάστατος. Οι «μερένχες» πήραν προβάδισμα δυο τερμάτων από το πρώτο μέρος στην συνέχεια δέχθηκαν την μείωση για να επαναφέρουν το ασφαλές προβάδισμα στο 75’, ενώ λίγο πριν το φινάλε ο Αντεμπαγιόρ αστόχησε και σε πέναλτι (όπως και ο Πινίγιος για λογαριασμό της Σανταντέρ στο 0-2). Εκτός μάχης και σήμερα ο Ρονάλντο, που προφυλάσσεται για να είναι έτοιμος για το ματς με την Λιόν, το οποίο σίγουρα θα βρίσκεται και στο μυαλό των συμπαικτών του, αν και ο Μουρίνιο προσπαθεί να τους κάνει… πλύση εγκεφάλου προκειμένου να συγκεντρωθούν στην Χέρκουλες. Στο «Μπερναμπέου» η Ρεάλ μετράει 13 νίκες σε ισάριθμα ματς φέτος, ενώ συνήθως πετυχαίνει και πολλά τέρματα.

Απουσίες : Καρβάλιο (αμυντικός), Κακά (μεσοεπιθετικός) Ρονάλντο (επιθετικός)

Χέρκουλες (18η-27β) : Χωρίς τελειωμό φαίνεται πως είναι η κατρακύλα της Χέρκουλες, δεδομένου ότι ηττήθηκε και από την Αλμερία (2-1 εντός έδρας) και έπεσε για πρώτη φορά μετά τα πρώτα ματς της σεζόν, κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Οι νεοφώτιστοι είναι η μοναδική ομάδα που κέρδισαν φέτος την Μπαρτσελόνα μέσα στο «σπίτι» της (το μοναδικό εκτός έδρας «τρίποντο»!!!), όμως ο Έστεμπαν Βίγκο δεν τρέφει αυταπάτες και για τον σημερινό αγώνα, αναφέροντας πως … θαύματα γίνονται μια φορά. Επιπλέον οι «μπλανκιαθούλες» θα έχουν σημαντικά προβλήματα (Τότε, Ντρέντε, Πένια) και με τον Τρεζεγκέ να μένει εκτός αποστολής αν και η επιστροφή του Βαλντές εξισορροπεί κάπως τα πράγματα στο κομμάτι της επίθεσης. Βέβαια, με μόλις τρία γκολ σε 14 ματς, οι παίκτες της Χέρκουλες πρέπει να κάνουν… αίτηση για να σκοράρουν.

Απουσίες : Πένια (αμυντικός) Ντρέντε (μέσος), Τρεζεγκέ (επιθετικός), Τότε (επιθετικός)

Εκτίμηση : Η Χέρκουλες σκοράρει μόνο με… αίτηση, ενώ θα λείπει και ο Τρεζεγκέ. Λογικά η εστία του Κασίγιας δεν θα απειληθεί.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Unibet - Betclick

0

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ  NO GOAL  1,72

0

0

359. ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ

12/03  23:00

Προϊστορία : 2006(2-2)2007(0-1)2008(2-0)2010(3-0)

Σαραγόσα (17η-27β) : Παίζοντας το γνωστό…. ταμπούρι εκτός έδρας κατάφερε να… χάσει μόνο με 1-0 από την Μπαρτσελόνα. Σε ολόκληρο το 90λεπτο βρέθηκε σε θέση άμυνας και θα πρέπει να αισθάνεται τυχερή που ο δείκτης του σκορ έμεινε σε τόσο χαμηλά επίπεδα. Το συγκεκριμένο παιχνίδι φυσικά και δεν βρισκόταν στα πλάνα του Αγκίρε, όμως από το σημερινό  ο Μεξικανός τεχνικός θέλει τη νίκη, αφού στην συνέχεια ακολουθούν δυο πολύ δύσκολα εκτός έδρας ματς κόντρα σε Μαγιόρκα και Σεβίλλη και εφόσον δεν πάρει απόψε έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας, ενδέχεται να βρεθεί κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού μετά το πέρας των τριών αυτών αγώνων. Αξίζει να σημειωθεί πως τα δυο τελευταία χρόνια έχει πανηγυρίσει ισάριθμα «τρίποντα» κόντρα στην Βαλένθια και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ…

Απουσίες : Χωρίς σημαντικά προβλήματα

Βαλένθια (3η-54β) : Πλήρωσε τις πολλές χαμένες ευκαιρίες της και τις λάθος εκτιμήσεις του γκολκίπερ Γκουίτα και έτσι έχασε την μεγάλη ευκαιρία για να προκριθεί στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς ηττήθηκε από την Σάλκε με 3-1 στην Γερμανία και αποκλείστηκε σε συνδυασμό με την ισοπαλία του πρώτου αγώνα. Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις των «νυχτερίδων» για τον τρόπο που ήρθε η ήττα, ωστόσο, ο Ουνάι Έμερι τόνισε πως πλέον πρέπει οι παίκτες του να συνέλθουν και να επικεντρωθούν στο πρωτάθλημα, όπου αντικειμενικός στόχος της Βαλένθια είναι η κατάκτηση της 3ης θέσης. Χωρίς ήττα παραμένουν οι «νυχτερίδες» στις έξι τελευταίες εξόδους τους, στις πέντε από τις οποίες έχουν κατακτήσει τη νίκη. Ωστόσο, στις δυο πιο πρόσφατες επισκέψεις τους στο «Λα Ρομαρέδα» έχουν φύγει με σκυμμένο το κεφάλι.

Απουσίες : Χωρίς σημαντικά προβλήματα

Εκτίμηση : Κουρασμένη και απογοητευμένη θα είναι η Βαλένθια, ωστόσο, ποιοτικά υπερέχει και λογικά δεν θα χάσει.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Unibet - Betclick

0

ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ  X2  1,40

0

0

407. ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ

13/03  18:00

Προϊστορία : 2006(1-2)2007(1-3)2008(1-0)2009(3-1)2010(2-0)

Εσπανιόλ (6η-40β) : Αδυνατεί να ξεφύγει από την κρίση στην οποία έχει περιέλθει η Εσπανιόλ, καθώς γνώρισε την ήττα με 1-0 εκτός έδρας από την Λεβάντε, η οποία και ήταν η 6η στα 7 τελευταία παιχνίδια. Ασύνδετοι οι Καταλανοί ναι μεν είχαν την κατοχή, όμως ευκαιρίες κάνανε μόνο οι αντίπαλοι τους. Σαν να μην έφτανε η κάκιστη πορεία στον δεύτερο γύρο για την ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετινό τα προβλήματα ολοένα και αυξάνονται και μάλιστα είναι πάρα πολύ σημαντικά. Τελευταίο «θύμα» της κακοδαιμονίας ένας από τους καλύτερους παίκτες, ο Σέρχιο Γκαρσία, που θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο τέλος της χρονιάς, κάνοντας μέχρι τότε θεραπείες με συντηρητική αγωγή. Ο έμπειρος προπονητής τόνισε πως έχει εμπιστοσύνη σε όσους ποδοσφαιριστές έχει στην διάθεση, ενώ το ευχάριστο γι’ αυτόν είναι ότι θα έχει και πάλι στην διάθεση του τον πρώτο σκόρερ, Οσβάλντο, που βρισκόταν στα… πιτς για μεγάλο διάστημα.

Απουσίες : Γκαλάν, Αμάτ (αμυντικοί) Ντάτολο, (μέσος), αμφίβολος ο επιθετικός Γκαρσία

Λα Κορούνια (13η-31β) : Έκανε ένα τεράστιο βήμα για την παραμονή της την περασμένη εβδομάδα, καθώς επικράτησε με 2-1 της Σοσεδιάδ. Οι Γαλιθιάνοι έπαιξαν από το πρώτο λεπτό πολύ δυνατά και εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο τις απουσίες των Βάσκων πήραν την πρώτη τους νίκη έπειτα από τρεις σερί ισοπαλίες, διευρύνοντας έτσι το αήττητο σερί τους στους πέντε αγώνες, το οποίο αποτελεί ρεκόρ για φέτος. Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ωστόσο, χτύπησε ο Ρίκι και θα απουσιάσει για τον επόμενο μήνα, ενώ τιμωρήθηκαν με κίτρινη και θα λείψουν απόψε οι βασικότατοι Κολότο και Πέρεζ. Αν δεν καταφέρει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του και ο Λαουρέ τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τον Λοτίνα, αναφορικά με την κατάρτιση της αμυντικής του γραμμής. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η «Ντέπορ» έχει την δεύτερη χειρότερη επιθετική συγκομιδή εκτός έδρας (μαζί με την Σαραγόσα), με μόλις εφτά γκολ σε 14 παιχνίδια.

Απουσίες : Πάμπλο, Κολότο (αμυντικοί), Βαλερόν, Πέρεζ (μέσοι), Ρίκι (επιθετικός), αμφίβολος ο αμυντικός Λαουρέ

Εκτίμηση : Ευκαιρία για την Εσπανιόλ να επανέρθει στις νίκες, καθώς θα έχει σημαντικές επιστροφές, σε αντίθεση με την Ντεπορτίβο που θα παραταχθεί χωρίς τέσσερα βασικά της στελέχη.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Unibet - Betclick

0

ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ  1  2,00

0

0

408. ΛΕΒΑΝΤΕ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ

13/03  18:00

Προϊστορία : 2007(0-1)2008(2-2)

Λεβάντε (12η-31β) : Έκανε το καθήκον της κόντρα στην Εσπανιόλ, κερδίζοντας την με 1-0 και αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε περίοδο καυτής φόρμας, δεδομένου ότι μετράει πέντε «τρίποντα» και μόλις μια ήττα στα εφτά τελευταία ματς. Μπήκε φουριόζα στην αναμέτρηση απέναντι στους Καταλανούς είχε δοκάρι στην αρχή, λίγο αργότερα άνοιξε το σκορ και στο δεύτερο ημίχρονο αμύνθηκε αποτελεσματικά, με τον τερματοφύλακα της να περνάει ένα πολύ ήσυχο απόγευμα. Ο Λουίς Γκαρθία Πλάθα επισήμανε πως η Μαγιόρκα είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα και πως οι παίκτες του θα πρέπει να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για να πάρουν κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Το ευχάριστο γι’ αυτόν είναι ότι δεν θα έχει αγωνιστικά προβλήματα, πέραν κάποιων μακροχρόνιων.

Απουσίες : Μακροχρόνιοι απόντες

Μαγιόρκα (10η-34β) : Ούτε που κατάλαβε το πώς έχασε με 2-1 μέσα στην έδρα της από την Βαλένθια, καθώς οι «νυχτερίδες» τρεις φορές πάτησαν περιοχή και τις δυο σκόραραν. Έτσι η Μαγιόρκα έχασε τον τρίτο από τους τέσσερις πιο πρόσφατους αγώνες της και θεωρητικά παρέμεινε κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, χωρίς ωστόσο να διαθέτει άμεσο κίνδυνο. Πάντως, ο Λάουντρουπ φρόντισε να χτυπήσει… καμπανάκι στους παίκτες του, επισημαίνοντας τους πως η αποψινή αναμέτρηση είναι υπέρ των δεόντων κρίσιμη, καθώς αν ηττηθούν τότε η… θηλιά θα σφίξει ακόμα περισσότερο. Αξίζει να σημειωθεί πως οι νησιώτες δεν έχουν καταφέρει σε κανένα παιχνίδι μακριά από την έδρα τους να κρατήσουν απαραβίαστη την εστία τους.

Απουσίες : Μακροχρόνιοι απόντες

Εκτίμηση : Ενδεχομένως μια ισοπαλία να βολέψει και τις δυο ομάδες.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Unibet

0

ΛΕΒΑΝΤΕ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ  X  3,40

0

0

409. ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ

13/03  18:00

Προϊστορία : 2006(1-1)2007(0-1)2008(0-2)2009(0-1)2010(1-3)

Οσασούνα (15η-29β) : Έσπασε το… ρόδι στο 14ο παιχνίδι μακριά από την έδρα της και κόντρα σε έναν αντίπαλο με τον ίδιο στόχο, καθώς επιβλήθηκε με 1-0 (το γκολ στις καθυστερήσεις) της Μάλαγα, κάνοντας ένα τεράστιο βήμα για την σωτηρία της. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ήταν τονωτική ένεση για την ομάδα του Μελιντίμπαρ, ο οποίος υπογράμμισε πως για να έχει αξία η νίκη κόντρα στους Ανδαλουσιάνους θα πρέπει η Οσασούνα να κερδίσει και την Σανταντέρ, η οποία επίσης βρίσκεται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Στην έδρα τους οι Ναβαρέζοι δεν χάνουν από κανέναν έχοντας όμως πολλές ισοπαλίες, καθώς στα περισσότερα απ’ αυτά τα ματς δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν. Πάντως, κόντρα στην Ρασίνγκ η Οσασούνα μετράει μόνο ήττες τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Στο μεταξύ, άτυχος εκ νέου στάθηκε ο Αράντα που τραυματίστηκε στον προηγούμενο αγώνα και θα μείνει νοκ-άουτ για τις επόμενες τέσσερις βδομάδες. Αναφορικά με τον Παντιάνι, προπονήθηκε ατομικά όλη την εβδομάδα και είναι αμφίβολος για το αποψινό ματ.

Απουσίες : Αράντα (επιθετικός), αμφίβολος ο επιθετικός Παντιάνι

Σανταντέρ (14η-30β) : Έσπασε το αήττητο σερί των έξι αγώνων από την Ρεάλ Μαδρίτης, από την οποία η Σανταντέρ ηττήθηκε με 3-1 μέσα στην έδρα της. Δίκαιο το αποτέλεσμα, καθώς οι Μαδριλένοι είχαν την υπεροχή και πολλές ευκαιρίες, με τους Κανταμπριανούς πάντως να μην κλείνονται σε κανένα σημείο του αγώνα, ενώ λίγα λεπτά πριν μειώσουν σε 2-1 είχαν χάσει και πέναλτι, όμως στην συνέχεια δεν είχαν άλλες σημαντικές φάσεις. Ευχαριστημένος έμεινε από την απόδοση της ομάδας του ο Μαρθελίνο, ο οποίος έχει κυριολεκτικά μεταμορφώσει προς το (πολύ) καλύτερο τους «βερδιμπλάνκος». «Εξάποντο» χαρακτήρισε το σημερινό παιχνίδι ο μέσος Μπακιρτζίογλου (παλαιότερα είχε παίξει στον Ηρακλή) και δεν έχει άδικο, καθώς αν βγει νικητής από την συγκεκριμένη αναμέτρηση, θα έχει…. αγκαλιάσει την παραμονή.

Απουσίες : Αράνα, Αντριάν (μέσοι)

Εκτίμηση : Πολύ δύσκολος αγώνας σε πρόβλεψη, όμως ο παράγοντας έδρα ίσως δίνει ένα μικρό προβάδισμα στην Οσασούνα, αν και η προϊστορία…. φωνάζει για διπλό.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Unibet - Betclick

0

ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ  1  2,10

0

0

410. ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΜΑΛΑΓΑ

13/03  18:00

Προϊστορία : 2006(3-0)2008(2-0)

Σοσιεδάδ (9η-35β) : Δεν μπόρεσε να βρει λύσεις στα αγωνιστικά της προβλήματα και γνώρισε δίκαια την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την πολύ πιο παθιασμένη Λα Κορούνια. Έτσι, οι Βάσκοι απομακρύνθηκαν από τις ευρωπαϊκές θέσεις αν και η αλήθεια είναι πως η έξοδος στο Γιουρόπα Λιγκ θα ήταν πολυτέλεια για την… πιτσιρικαρία του Λασάρτε. Στο «Ανοέτα» η Σοσιέδαδ ξέρει τον τρόπο για να κερδίζει τόνισε ο αμυντικός μέσος Τσάβι Πριέτο, ο οποίος υπογράμμισε πως η Μάλαγα είναι πολύ ποιοτική ομάδα και θα… πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της. Το ευχάριστο για τον Λασάρτε είναι ότι θα έχει και πάλι στην διάθεση του τον Ταμούδο, η απουσία του οποίο την περασμένη εβδομάδα ήταν ιδιαίτερα αισθητή.

Απουσίες : Μακροχρόνοι απόντες

Μάλαγα (20η-23β) : Τι και αν δημιούργησε ένα τσουβάλι ευκαιρίες κόντρα στην Οσασούνα, γκολ δεν πέτυχε και εντέλει έχασε και τον βαθμό αφού δέχθηκε το 0-1 στις καθυστερήσεις κι έτσι έπεσε και πάλι στον πάτο της βαθμολογίας. Πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά για την ομάδα του Πελεγκρίνι, ο οποίος δέχεται την αμφισβήτηση των διοικούντων και όχι άδικα, αφού παρά τις πολλές μεταγραφές οι Ανδαλουσιάνοι έχουν πετύχει μόλις μια νίκη στα 10 τελευταία ματς και γενικότερα δεν πείθουν με την παρουσία τους. Τελευταίο «διπλό» που σημείωσαν ήταν πριν δυόμισι μήνες και αν η Μάλαγα θέλει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για την σωτηρία στο αποψινό ματς θα πρέπει να αποκομίσουν τουλάχιστον τον ένα βαθμό. Επιστρέφει μετά από πολύ καιρό ο χρησιμότατος χαφ Ντούντα, ενώ εκτός μάχης παραμένουν αρκετοί μακροχρόνιοι απόντες με σημαντικότερο τον Ζούλιο Μπαπτίστα.

Απουσίες : Μακροχρόνιοι απόντες

Εκτίμηση : Δεν βρίσκει τον δρόμο της με τίποτα η Μάλαγα και η Σοσιεδάδ στο «Ανοέτα» δεν χαρίζεται εύκολα. Γέρνει προς τον άσο το παιχνίδι, αλλά υπάρχουν και καλύτερα σημεία στην Ισπανία.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Unibet - Betclick

0

ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΜΑΛΑΓΑ  1  2,00

0

0

419. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ

13/03  20:00

Προϊστορία : 2009(2-1)2010(1-0)

Βιγιαρεάλ (4η-50β) : Με το ηθικό στο φουλ θα υποδεχθεί την Χιχόν η Βιγιαρεάλ, έπειτα από την επικράτηση της με 3-2 επί της Λεβερκούζεν στην Γερμανία. Μαγική εικόνα βέβαια το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, καθώς η ομάδα του Γκαρίδο βρισκόταν συνεχώς σε θέση άμυνας, όμως στις αντεπιθέσεις ήταν… φωτιά και από τη στιγμή που πέτυχε τρία γκολ πλέον βρίσκεται με το ένα πόδι στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. «Οξυγόνο» ήταν αυτή η νίκη, αφού στο πρωτάθλημα το «κίτρινο υποβρύχιο» βρίσκεται σε κάθετη πτώση, με την ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης με 3-1 να την απομακρύνει ακόμα περισσότερο από την 3η θέση. Πάντως μέσα στο «Μαδριγάλ» η Βιγιαρεάλ είναι σταθερή δύναμη με 11 επιτυχίες σε 14 ματς.

Απουσίες : Μακροχρόνιοι απόντες

Σπόρτινγκ Χιχόν (16η-28β) : Μια από τις καλύτερες της εμφανίσεις στη σεζόν πραγματοποίησε κόντρα στην Σοσιεδάδ και πήρε τη νίκη με 2-0, έπειτα από πέντε ανεπιτυχείς προσπάθειες στους τελευταίους αγώνες. Από την αρχή πίεσε τους αντιπάλους της η Σπόρτινγκ και ουσιαστικά κέρδισε σε ρυθμό ρελαντί, αφού οι Μαδριλένοι δεν έκαναν ούτε ένα σουτ προς τον στόχο. Ο Μανόλο Πρεθιάδο υποστήριξε πως η ομάδα του έχει τα φόντα για να κάνει τη ζημία κόντρα στην Βιγιαρεάλ, καθώς ενδεχομένως να την βρει κουρασμένη και επηρεασμένη από τον θρίαμβο. Πάντως επισήμανε πως ακόμα και με τον βαθμό της ισοπαλίας θα ήταν υπέρ ευχαριστημένος…

Απουσίες : Λόρα (μέσος)

Εκτίμηση : Κουρασμένη, αλλά και με την ψυχολογία στα ύψη θα είναι η Βιγιαρεάλ, κόντρα σε μια σκληροτράχηλη ομάδα. Ο πιθανός άσος δεν αντικατοπτρίζει την δυσκολία της αναμέτρησης.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Unibet - Betclick

0

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ  1  1,67

0

0

425. ΣΕΒΙΛΛΗ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

13/03  22:00

Προϊστορία : 2006(3-2)2007(2-1)2008(1-1)2009(0-3)2010(2-3)

Σεβίλλη (8η-38β) : Επανήλθε στις κακές εμφανίσεις γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Μπιλμπάο, σε ένα ματς που επιθετικά έκανε λίγες φορές την παρουσία της στα αντίπαλα καρέ. Έτσι, έχασε πολύτιμο έδαφος για την ευρωπαϊκή της έξοδο τη νέα σεζόν, ενώ και το πρόγραμμα της μέχρι το τέλος της σεζόν αποτελείται από πολύ δύσκολα παιχνίδια. Βέβαια το σημερινό είναι σαφώς το πιο γερό τεστ για την ομάδα του Μανθάνο που έχει σκοράρει στο «Σάντσεθ Πιθκουάν» στα 12 από τα 14 παιχνίδια της. Το…. ευχάριστο για τους Ανδαλουσιάνους είναι ότι χτύπησε ο Περότι και αν ο Μανθάνο δεν κάνει πάλι κανένα… μαγικό θα επανέλθει στην ενδεκάδα ο εξαιρετικός αριστερός χαφ Καπέλ, που ανεξήγητα έχει περιθωριοποιηθεί το τελευταίο δίμηνο.Το δυσάρεστο είναι ότι  και ο Λουίς Φαμπιάνο χτύπησε και θα μείνει εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Απουσίες : Πάλοπ (τερματοφύλακας), Εσκουντέ (αμυντικός), Φαμπιάνο (επιθετικός) Περότι (μέσος εξαιρετικά αμφίβολος)

Μπαρτσελόνα (1η-74β) : Πραγματοποίησε την ανατροπή κόντρα στην Άρσεναλ κερδίζοντας την με 3-1 και σφραγίζοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. «Γεμάτη» εμφάνιση από την Μπαρτσελόνα που έχασε για ακόμα μια φορά πολλές ευκαιρίες για να πάρει θριαμβευτική και όχι αγχωτική πρόκριση. Πάντως η αρμάδα του Γκουαρντιόλα από την μέση και πίσω ήταν άριστη, καθώς δεν άφησε τους Λονδρέζους να κάνουν ούτε ένα σουτ(!), ενώ το γκολ για λογαριασμό τους το σημείωσε ο Μπουσκέτς. «Ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος θα είναι το σημερινό», τόνισε ο Αντριάνο, ωστόσο, στην κατάσταση που βρίσκονται οι «μπλαουγκράνα» δεν παίζονται από καμία ομάδα…

Απουσίες : Πουγιόλ (αμυντικός)

Εκτίμηση : Μεγάλο φαβορί η Μπαρτσελόνα και λογικά θα κερδίσει, αν και κανονικά η Σεβίλλη δεν είναι ομάδα για να κοντράρεται σε τέτοια απόδοση.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Unibet - Betclick

0

ΣΕΒΙΛΛΗ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  2  1,44



Κάνε μας Like! και μπές στην στοιχηματική παρέα του BetDays!






































Καταχωρημένο σε: Box1 • Δημοφιλή ΘέματαΙσπανία

Λέξεις-κλειδιά:

Γιώργος Βεντουράς Ειδικότητα συντάκτη: Πρωταθλήματα: Ισπανίας - Ch League