Primera Division Ισπανίας

167. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ

02/03  21:00

Προϊστορία : Δεν υπάρχει την τελευταία πενταετία

Βιγιαρεάλ (4η-47β) : Μπορεί να πραγματοποίησε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της στην σεζόν, όμως κατόρθωσε και «τσίμπησε» τον βαθμό από την Σανταντέρ (2-2), με γκολ που σημείωσε ο Νίλμαρ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Το «κίτρινο υποβρύχιο» υπέφερε σε μεγάλο διάστημα από τους αντιπάλους του και καθαρά μόνο από τύχη δεν έχασε. Ήταν το τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι που η ομάδα του Χουάν Κάρλος Γκαρίδο δεν πανηγύρισε «τρίποντο» και ως εκ τούτου η διαφορά της από την Βαλένθια μεγάλωσε στους τέσσερις πόντους. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι η νίκη στον αποψινό αγώνα πρέπει να επιτευχθεί πάση θυσίας, προκειμένου οι παίκτες του να ανακτήσουν την αυτοπεποίθηση τους, μέρος της οποίας φαίνεται πως έχει χαθεί στις τελευταίες αναμετρήσεις.

Απουσίες : Μακροχρόνιοι απόντες

Χέρκουλες (15η-26β) : Ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης με την Χετάφε, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει και εντέλει θα πρέπει να αισθάνεται τυχερή που δεν έχασε, αφού οι Μαδριλένοι στην επανάληψη απώλεσαν πολλές ευκαιρίες. Το 0-0, πάντως δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την εικόνα του αγώνα, αφού και οι δυο ομάδες είχαν πολλές κλασικές φάσεις για να πετύχουν κάποιο τέρμα, ενώ αμφότερες είχαν και δοκάρι. Δυσκολεύουν τα πράγματα για τους νεοφώτιστους που στον δεύτερο η βαθμολογική τους συγκομιδή είναι πενιχρή με μόλις τέσσερις βαθμούς σε έξι αγώνες. Επίσης, όταν παίζει μακριά από την έδρα της δεν… βλέπεται, ενώ σκοράρει μόνο με… αίτηση, δεδομένου ότι έχει «ματώσει» τα αντίπαλα δίχτυα μόλις τρεις φορές σε 13 αναμετρήσεις!

Απουσίες : Πούλχατς (αμυντικός), Ντρέντε (μέσος), Φαρινός (μέσος) Βαλντέζ (επιθετικός)

Εκτίμηση : Καταλληλότερος αντίπαλος από την Χέρκουλες για να «σπάσει» το σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη η Βιγιαρεάλ δεν υπήρχε. Δυνατός ο άσος.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Unibet - Betclick

0

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ  1  1,51

0

0

168. ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ

02/03  21:00

Προϊστορία : 2006(1-2)2007(4-1)2008(0-1)2009(0-0)2010(3-1)

Οσασούνα (16η-25β) : Ούτε στον 13ο αγώνα εκτός έδρας κατάφερε να… σπάσει το ρόδι η Οσασούνα, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από την Λεβάντε. Μπορεί να προηγήθηκε στο 41’ με τον… αφηνιασμένο Παντιάνι, όμως δεν κατάφερε να πάει με προβάδισμα στα αποδυτήρια, αφού ισοφαρίστηκε στο 44’. Νωρίς στην επανάληψη βρέθηκε και πίσω στο σκορ για να αναγκαστεί στην συνέχεια να πιέσει και να χάσει κάποιες ευκαιρίες με σημαντικότερη στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, όπου και είχε δοκάρι με τον Λέκιτς. Η… αύρα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν έφτανε για δεύτερο σερί ματς, όμως ο έμπειρος τεχνικός ευελπιστεί οι παίκτες του να παίξουν όπως και στο ντεμπούτο του, όπου ήταν διαστημικοί. Το παιχνίδι με την Λα Κορούνια είναι κομβικής σημασίας για τους Ναβαρέζους, αφού και οι Γαλιθιάνοι βρίσκονται στο «γκρουπ» των ομάδων που «φλερτάρουν» με τον υποβιβασμό, ωστόσο, εκ νέου θα λείπει ο πολύτιμος φορ Αράντα, με τον Παντιάνι να επωμίζεται και πάλι το βάρος της γραμμής κρούσης.

Απουσίες : Αράντα (επιθετικός)

Λα Κορούνια (13η-27β) : Πήρε ανέλπιστο εντός έδρας βαθμό κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης (0-0), ματς το οποίο θα έπρεπε οι Μαδριλένοι να κερδίσουν με 4 ή ακόμα και 5-0. Διαρκώς αμύνονταν οι Γαλιθιάνοι που είχαν τον Αρανθούμπια σε εκπληκτική μέρα, καθώς κατέβασε ρολά και ήταν και τυχερός, αφού δυο φορές το δοκάρι του σταμάτησε τις προσπάθειες των Αντεμπαγιόρ και Ρονάναλντο. Όπως και να χει ο πόντος ήταν… θείο δώρο για την ομάδα του Λοτίνα που έμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς ήττα και ανάσανε (ελάχιστα βέβαια) βαθμολογικά. Η απουσία του Μάνουελ Πάμπλο είναι πολύ σημαντική για τους Γαλιθιάνους, καθώς ο έμπειρος αρχηγός ήταν το Α και το Ω της αμυντικής λειτουργίας, ενώ συμμετείχε αρκετά και στο επιθετικό κομμάτι. Επίσης ο παίκτης που τον αναπληρώνει στο δεξί άκρο της άμυνας χτύπησε στον αγώνα του Σαββάτου και είναι αμφίβολος.

Απουσίες : Μάνουελ Πάμπλο (αμυντικός), Βαλερόν (μέσος), Σεοάν (αμυντικός)

Εκτίμηση : Ο παράγοντας έδρα δίνει σημαντικό προβάδισμα στους γηπεδούχους στο συγκεκριμένο ματς.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Unibet - Betclick

0

ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ  1  2,00

0

0

169. ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

02/03  21:00

Προϊστορία : 2006(3-2)2007(4-3)2008(1-0)2010(1-2)

Σαραγόσα (18η-24β) : Πιο… ταμπούρι δεν μπορούσε να παίξει κόντρα στην Σπόρτινγκ Χιχόν, όπου ήταν λες και αντιμετώπιζε την… Μπαρτσελόνα. Τελικά με τα χίλια ζόρια πήρε τον βαθμό (0-0), αφού οι αντίπαλοι της έχασαν σωρεία κλασικών ευκαιριών, ενώ πέτυχαν και ένα γκολ το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ (αμφισβητούμενη φάση, αλλά μάλλον ήταν). Ο Χαβιέ Αγκίρε έχει εμφυσήσει στην Σαραγόσα την αμυντική νοοτροπία, με την οποία προσπαθεί να «κλειδώσει» την ισοπαλία, ενώ αν προκύψει κάποιο γκολ στις αντεπιθέσεις έχει καλώς… Ενόψει της σημερινής αναμέτρησης οι Αραγώνες θα έχουν τρεις πολύ σημαντικές απουσίες, με του Μπραούλιο που είναι και η πιο «φρέσκια» να είναι και αυτή που επηρεάζει πιο πολύ τους «μάνιος», αφού είναι ο πιο αξιόπιστος επιθετικός τους.

Απουσίες : Λέο Φράνκο (τερματοφύλακας), Λαφίτα (μέσος), Μπραούλιο (επιθετικός)

Αθλέτικ Μπιλμπάο (6η-38β) : Ήττα που σε καμία περίπτωση δεν άξιζε γνώρισε μέσα στην έδρα της με 2-1 από την Βαλένθια, η οποία ήταν και η τρίτη σερί στο πρωτάθλημα για τους Βάσκους, έπειτα από τις τέσσερις νίκες που είχαν προηγηθεί. Η ομάδα του Χοακίν Καπαρός έπαιξε φανταστικά στο πρώτο μέρος και το 1-0 που προηγείτο είναι πάρα πολύ μικρό για να αποδώσει την εικόνα της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες και στην επανάληψη για να πάρουν προβάδισμα δυο τερμάτων, όμως δεν το κατάφεραν και η μπάλα τους τιμώρησε, καθώς δέχτηκαν δυο γκολ από το… πουθενά. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η Μπιλμπάο να πέσει στην 6η θέση, με την Σεβίλλη να έχει μειώσει την διαφορά της με τους Βάσκους στους τρεις βαθμούς. Τη νίκη πάση θυσία ζήτησε από τους παίκτες του ο έμπειρος τεχνικός, ενώ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην έχει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα.

Απουσίες : Χωρίς σημαντικά προβλήματα

Εκτίμηση : Η Σαραγόσα δεν πείθει καθόλου αναφορικά με το επιθετικό κομμάτι και παίζει σχεδόν πάντα για την ισοπαλία. Από την άλλη πλευρά η Μπιλμπάο έχει σαφώς καλύτερες επιδόσεις και νομίζω πως είναι το φαβορί αν και «παίζει» και η ισοπαλία.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Unibet

0

ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ  2(draw no bet)  1,91

0

0

170. ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΛΕΒΑΝΤΕ

02/03  21:00

Προϊστορία : 2007(1-0)2009(1-1)2010(3-1)

Σοσιεδάδ (9η-34β) : Προσπαθεί να καταλάβει πως έχασε με 4-1 από την Εσπανιόλ η Σοσιεδάδ, καθώς η αντίπαλος της είχε απόλυτη ευστοχία, ενώ η ίδια έχασε αρκετές ευκαιρίες. Αυτή ήταν η ένατη εκτός έδρας ήττα σε 13 παιχνίδια για τους Βάσκους οι οποίοι φαινομενικά είναι η πιο αδιάφορη ομάδα της κατηγορίας αν και στο ισπανικό πρωτάθλημα η λέξη «αδιάφορος» δεν υφίσταται, αφού από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να βρεθεί προ απροόπτου, κάτι το οποίο συνεχίζει συνεχώς στους παίκτες του ο Μάρτιν Λασάρτε. Η Σοσιεδάδ στο «Ανοέτα» είναι σταθερότατοι με οχτώ νίκες σε 12 αγώνες, ενώ οι τρεις από τις τέσσερις ήττες που έχει υποστεί είναι από σαφώς ανώτερες ομάδες.

Απουσίες : Μακροχρόνιοι οι απόντες

Λεβάντε (14η-27β) : Πήρε ακόμα ένα σημαντικότατο «τρίποντο» κόντρα σε ομάδα που παλεύει για την σωτήρια της και έκανε ένα από τα πιο μεγάλα βήματα για την παραμονή της. Επιβλήθηκε 2-1 της Οσασούνα χάρη σε γκολ που σημείωσε στο φινάλε του πρώτου μέρους και στην έναρξη της επανάληψης, ανατρέποντας έτσι το εις βάρος της 1-0 που είχαν προηγηθεί οι Ναβαρέζοι, οι οποίοι είχαν και δοκάρι στις καθυστερήσεις. Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη για τους νεοφώτιστους στα πέντε πιο πρόσφατα ματς και αν μη τι άλλο η δουλειά του Λουίς Γκαρθία Πλάτα είναι αξιέπαινη. Εκτός έδρας μπορεί να μετράει μόλις δυο νίκες σε 13 αγώνες, όμως όπως και να χει κοντράρει όλες τις ομάδες. Πάντως σήμερα θα λείπει ο καλύτερος της παίκτης και πρώτος σκόρερ Καϊσέδο.

Απουσίες : Σέρχιο (μέσος), Καισέδο (επιθετικός)

Εκτίμηση : Στην έδρα της η Σοσιεδάδ έχει δείξει πως καθαρίζει αντιπάλους σαν την Λεβάντε, που μπορεί να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, όμως η απουσία του Καϊσέδο την αποδυναμώνει σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Unibet

0

ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΛΕΒΑΝΤΕ  1  1,91

0

0

171. ΧΕΤΑΦΕ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

02/03  21:00

Προϊστορία : 2006(0-3)2007(1-4)2008(1-1)2009(1-2)2010(1-0)

Χετάφε (10η-32β) : Στο 0-0 έμεινε εκτός έδρας με την Χέρκουλες, παιχνίδι στο οποίο και οι δυο ομάδες άξιζαν από τουλάχιστον ένα γκολ. Στο πρώτο μέρος καλύτεροι ήταν οι νεοφώτιστοι, ενώ στο δεύτερο η ομάδα του Μίτσελ, η οποία έχει κερδίσει μόλις ένα ματς στα εννέα πιο πρόσφατα. Παρόλα αυτά οι «αθουλίτος» δεν πρόκειται να κινδυνεύσουν καθώς έχουν καλό υλικό, ωστόσο, και η ευρωπαϊκή έξοδος και τη νέα χρονιά φαντάζει αδύνατη. Ο Ισπανός προπονητής τόνισε πως η αποψινή αναμέτρηση είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα του μέχρι το τέλος της σεζόν, αφού πρόκειται για μαδριλένικο ντέρμπι, το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο στο γόητρο. Το ευχάριστο γι’ αυτόν είναι ότι θα έχει όλους τους σημαντικούς παίκτες του στην διάθεση του.

Απουσίες : Χωρίς σημαντικά προβλήματα

Ατλέτικο Μαδρίτης (8η-34β) : Η γκίνια της Ατλέτικο φέτος δεν έχει προηγούμενο, αφού για να σημειώσει ένα γκολ πρέπει να χάσει νωρίτερα πέντε κλασικές ευκαιρίες. «Τσακωμένοι» με τα δίχτυα φαίνεται να είναι οι Αγκουέρο και Φορλάν που σπαταλάνε σε κάθε αγώνα ένα… κάρο φάσεις που παλαιότερα τις τελείωναν με κλειστά τα μάτια. Έτσι έγινε και στο ματς με την Σεβίλλη, όπου οι Μαδριλένοι αναδείχτηκαν ισόπαλοι εντός (2-2), σε μια αναμέτρηση που θα έπρεπε να κερδίσουν βάση της απόδοσης των δυο ομάδων, όμως εντέλει θα πρέπει να αισθάνονται και… τυχεροί για τον βαθμό που πήραν, καθώς ισοφάρισαν δυο φορές τους Ανδαλουσιάνους, οι οποίοι είχαν και δοκάρι λίγο πριν το τέλος. Αυτή η ισοπαλία είχε ως αποτέλεσμα οι «ροχιμπλάνκος» να απομακρυνθούν ακόμα πιο πολύ από τις ευρωπαϊκές θέσεις, ωστόσο, ο Κίκε Φλόρες παρέμεινε αισιόδοξος πως η ομάδα του θα πάρει το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ της νέας σεζόν.

Απουσίες : Ουφαλούσι (αμυντικός), Μερίδα (μέσος)

Εκτίμηση : Ευκαιρίες με το… τσουβάλι δημιουργεί σε κάθε αγώνα της η Ατλέτικο, όμως η αστοχία της δεν έχει προηγούμενο. Κάθε παιχνίδι είναι… ζωής και θανάτου γι’ αυτήν και αν το σημερινό δεν θα είναι καθόλου εύκολο πιστεύω πως μπορεί να το πάρει.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Unibet - Betclick

0

ΧΕΤΑΦΕ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ  2  2,70

0

0

195. ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

02/03  23:00

Προϊστορία : 2006(1-0)2007(2-1)2008(0-3)2009(2-2)2010(0-0)

Βαλένθια (3η-51β) : Από την… κόλαση στον παράδεισο βρέθηκε από το πουθενά η Βαλένθια, καθώς επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της Μπιλμπάο, σε ένα ματς που δεν άξιζε ούτε την ισοπαλία. Εμφανώς ανώτεροι οι Βάσκοι έπαιζαν μονότερμα στο μεγαλύτερο διάστημα τις «νυχτερίδες», όμως αν και προηγήθηκαν η ομάδα του Ουνάι Έμερι γύρισε το σκορ στο τελευταίο 20λεπτο, με ήρωα τον Ζόνας που πέτυχε το παρθενικό του (και παράλληλα νικητήριο τέρμα) με τη νέα του ομάδα. Πρόκληση το σημερινό ματς για την Βαλένθια, καθώς θέλει να αποδείξει στους αντιπάλους της πως παραμένει υπολογίσιμη δύναμη, ενώ σύμμαχος της είναι και η προϊστορία με μόλις μια ήττα στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις. Στην έδρα της πάντως φέτος είναι πολύ δυνατή, αφού έχει φύγει με σκυμμένο το κεφάλι μόνο μια φορά σε 13 αγώνες.

Απουσίες : Μιγκέλ (αμυντικός), Τοπάλ (μέσος), Αντούριθ (επιθετικός)

Μπαρτσελόνα (1η-68β) : Σε ρυθμό ρελαντί και παρά τις σημαντικές απουσίες η Μπαρτσελόνα επικράτησε εκτός έδρας με 3-0 της Μαγιόρκα και σε συνάρτηση με την γκέλα της Ρεάλ, «αγκάλιασε» εκ νέου το πρωτάθλημα. Ουσιαστικά ο αποψινός αγώνας είναι από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της σεζόν, κόντρα σε μια ομάδα που παραδοσιακά αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα (και στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει δύσκολα). Μάλιστα, η Μπαρτσελόνα ενδέχεται να μην έχει στο… τιμόνι της τον Γκουαρντιόλα, ο οποίος από την Δευτέρα έχει υποστεί λουμπάγκο. Πάντως επιστρέφουν οι Τσάβι και Ντάνιελ Άλβες, ενώ και ο Νταβίντ Βίγια θα παίξει για πρώτη φορά κόντρα στους οπαδούς της πρώην ομάδας του. Πάντως αναμένεται αποθέωση για τον διεθνή στράικερ, αφού δεν έδωσε ποτέ δικαιώματα στους φίλους της Βαλένθια.

Απουσίες : Πουγιόλ (αμυντικός), Βίκτορ Βαλντές (τερματοφύλακας)

Εκτίμηση : Πιστεύω πως η Μπαρτσελόνα θα κερδίσει, αλλά η απόδοση είναι μικρή. «Παίζει» και το όβερ επίσης.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Unibet - Betclick

0

ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  2  1,70

ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  OVER  1,67

0

ΟΙ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

0

1 X 2
6,00 4,20 1,70
1X X2 12
2,40 1,16 1,28
OVER2.5 UNDER 2.5 GOAL/GOAL
1,67 2,38 1,65






Bet365
Το καλύτερο Live Bet!
Κάνε εγγραφή με μπόνους 100% έως 100€

William Hill
80 Χρόνια αξιοπιστίας!
Κάνε εγγραφή με μπόνους 100% έως 100€

Sportingbet
Η Νο1 εταιρία στην Ελλάδα!
Κάνε εγγραφή με μπόνους 50% έως 100€

VistaBet
Η ελληνική στοιχηματική εταιρία!
Κάνε εγγραφή με μπόνους 50% έως 100€

Bwin
No1 σε ποικιλία στοιχημάτων!
Κάνε εγγραφή με μπόνους 100% έως 100€

Unibet
Βραβεία καλύτερης εταιρίας 2006 , 2008 και 2009
Κάνε εγγραφή με μπόνους 100% έως 100€ Νέο!

Betsson
Υψηλές Αποδόσεις και στα Φαβορί!
Κάνε εγγραφή με μπόνους 50% έως 100€

Gamebookers
Παίξε παρολί με +30% στις Αποδόσεις!
Κάνε εγγραφή με μπόνους 100% έως 50€

BetClic
Η πιο αναπτυσόμενη εταιρία!
Μπόνους 50€ εαν τα χάσεις στα επιστρέφουμε!




Δείτε δωρεάν αγώνες Live Streaming στο PC σας , μόνο με την εγγραφή σας!

Bwin TV
Πρωτάθλημα Ισπανίας Primiera Division
Πρωτάθλημα Αυστρίας T-Mobile Bundesliga
Πρωτάθλημα Γερμανίας Bundesliga
300 αγώνες ποδοσφαίρου κάθε μήνα στο PC σας!
Κάνε μια απλή εγγραφή και δες αγώνες Δωρεάν!


Bet365 TV
Πρωτάθλημα Ιταλίας Serie A
Πρωτάθλημα Αγγλίας Championship
Πρωτάθλημα Πορτογαλίας Super League
200 αγώνες ποδοσφαίρου κάθε μήνα στο PC σας!
Κάνε μια απλή εγγραφή και δες αγώνες Δωρεάν!


Sportingbet TV
Πρωτάθλημα Ιταλίας Serie A
Πρωτάθλημα Βελγίου
Πρωτάθλημα Αργεντινής Apertura
170 αγώνες ποδοσφαίρου κάθε μήνα στο PC σας!
Κάνε μια απλή εγγραφή και δες αγώνες Δωρεάν!


Unibet TV
Πρωτάθλημα Βραζιλίας Βrasileiro
Πρωτάθλημα Αργεντινής Apertura
Πρωτάθλημα Πορτογαλίας Super League
230 αγώνες ποδοσφαίρου κάθε μήνα στο PC σας!
Κάνε μια απλή εγγραφή και δες αγώνες Δωρεάν!


Betclic TV
Πρωτάθλημα Γαλλίας Legue 1
Πρωτάθλημα Γερμανίας Bundesliga
Πρωτάθλημα Ισπανίας Primiera Division
250 αγώνες ποδοσφαίρου κάθε μήνα στο PC σας!
Κάνε μια απλή εγγραφή και δες αγώνες Δωρεάν!







myPocoToolbar το απαραίτητο εργαλείο σου στο Στοίχημα!
Live Scores - Βαθμολογίες - Στατιστικά - Προγνωστικά - Αθλητικά Sites - Radio - TV
400.000 Downloads - 11.000 Facebook Likes - Απέκτησε Δωρεάν και εσύ το Νο1 εργαλείο!






Καταχωρημένο σε: Box1 • Δημοφιλή ΘέματαΙσπανία

Λέξεις-κλειδιά:

Γιώργος Βεντουράς Ειδικότητα συντάκτη: Πρωταθλήματα: Ισπανίας - Ch League