Primera Division Ισπανίας

233. ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ

05/03  19:00

Προϊστορία : 2006(2-1)2007(0-1)2008(0-2)2009(3-1)2010(3-2)

Μαγιόρκα (10η-34β) : Στις καλές εμφανίσεις επανήλθε η Μαγιόρκα έπειτα από… διάλλειμα δυο αναμετρήσεων, καθώς την Τρίτη επιβλήθηκε εκτός έδρας της Εσπανιόλ με 2-1. Μπορεί το παιχνίδι να μην ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους νησιώτες, οι οποίο έχασαν πέναλτι στο 9ο λεπτό, ενώ 10 λεπτά αργότερα έμειναν πίσω στο σκορ, όμως στην συνέχεια ανέβασαν ακόμα περισσότερο την απόδοση τους, αν και ήταν άστοχοι στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη ωστόσο, συνδέθηκαν με τα αντίπαλα δίχτυα δυο φορές κι έτσι πανηγύρισαν την 3η τους εκτός έδρας νίκη. Η ομάδα του Μίκαελ Λάουντρουπ μετά τις βαθμολογικές απώλειες των… από πάνω, πλησίασε τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη αν και ο Δανός τεχνικός επιμένει να αναφέρει πως στόχος της ομάδας του είναι η οριστικοποίηση της παραμονής της. Αξίζει να σημειωθεί πως τα 8 από τα 13 ματς στο «Όνο Εστάντι» έχουν ολοκληρωθεί με λιγότερα από τρία γκολ.

Απουσίες : Χωρίς προβλήματα

Βαλένθια (3η-51β) : Τα έδωσε όλα κόντρα στην Μπαρτσελόνα, παρά το γεγονός πως είχε πολύ σημαντικές απουσίες (σήμερα επιστρέφουν σχεδόν όλοι) και λίγο έλλειψε να αποκομίσει βαθμό. Στο 77’ όμως ο Μέσι έδωσε τη νίκη στην ομάδα του και έτσι η Βαλένθια γνώρισε την πρώτη της ήττα (0-1) έπειτα από σχεδόν τρεις μήνες και την δεύτερη μέσα στο «Μεστάγια» στο πρωτάθλημα. Η ομάδα που την είχε κερδίσει μέσα στην έδρα της ήταν η σημερινή της αντίπαλος, από την οποία θέλει να πάρει… εκδίκηση. Έχει κερδίσει στις τέσσερις από τις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της, ενώ μόνο σε μια εξ αυτών κράτησε ανέπαφη την εστία της. Την Τετάρτη ακολουθεί ο πιο κρίσιμος αγώνας για τις «νυχτερίδες», καθώς παίζει τον επαναληπτικό στην Γερμανία με την Σάλκε, ωστόσο, ο Ουνάι Έμερι δεν πρόκειται να προφυλάξει τα… βασικά του όπλα.

Απουσίες : Μιγέλ (αμυντικός)

Εκτίμηση : Δύσκολο σε πρόβλεψη ματς, στο οποίο πιστεύω πως θα μπουν περισσότερα από δυο τέρματα.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Unibet - Betclick

0

ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ  OVER  2,10

0

0

259. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ

05/03  21:00

Προϊστορία : 2007(3-1)2008(4-1)2010(6-1)

Μπαρτσελόνα (1η-71β) : Μπορεί να τα βρήκε… μπαστούνια για 77’ λεπτά κόντρα στην Βαλένθια την Τετάρτη, όμως το 28ο γκολ του Μέσι έλυσε τον γόρδιο δεσμό και έκανε ένα διπλό, το οποίο ήταν… μισό πρωτάθλημα. Πέντε μήνες χωρίς χαμένο βαθμό στο «Καμπ Νου» μετράει η Μπαρτσελόνα που θέλει να καθαρίσει όσο πιο γρήγορα το αποψινό ματς, καθώς ακολουθεί την Τρίτη ο επαναληπτικός με την Άρσεναλ. Ενδεχομένως ο Γκουαρντιόλα (o οποίος λόγω λουμπάγκο είναι αμφίβολο αν θα βρεθεί στον πάγκο) να κάνει κάποιο φρεσκάρισμα, όμως δεν θα είναι σε τέτοιο βαθμό που θα αλλοιωθεί η εικόνα της ομάδας του. Αξίζει να σημειωθεί πως στα τρία τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων οι «μπλαουγκράνα» έχουν σημειώσει θριαμβευτικές νίκες.

Απουσίες : Αμφίβολος ο αμυντικός Πουγιόλ

Σαραγόσα (15η-27β) : Πολύτιμη νίκη με 2-1 πανηγύρισε η Σαραγόσα επί της Ατλέτικο Μπιλμπάο, δείχνοντας πως έχει τα ψυχικά αποθέματα για να παραμείνει στην κατηγορία. Μπορεί στο πρώτο μέρος να μην βλεπόταν, όμως στην επανάληψη ο Αγκίρε έκανε την ομάδα του πιο επιθετική και δικαιώθηκε, βλέποντας την να σημειώνει δυο γκολ. Μακριά από την έδρα της μπορεί να έχει μόλις ένα «τρίποντο», όμως έχει πάρει έξι φορές τον ένα βαθμό, με τις πέντε εξ’ αυτών να είναι με «λευκό» σκορ. Κόντρα στην Μπαρτσελόνα στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις μετράει ισάριθμες βαριές ήττες, ωστόσο, έχει καταφέρει να πετύχει το γκολ… της τιμής.

Απουσίες : Μπουταχάρ (μέσος), Μπραούλιο (επιθετικός), Φράνκο (τερματοφύλακας), Λαφίτα (μεσοεπιθετικός)

Εκτίμηση : Με το… αντιποδόσφαιρο που παίζει η Σαραγόσα δύσκολα θα βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Unibet - Betclick

0

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ  NO GOAL  1,50

0

0

265. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

05/03  23:00

Προϊστορία : 2006(1-1)2007(3-1)2008(3-4)2009(3-2)2010(1-2)

Ατλέτικο Μαδρίτης (8η-35β) : Μπήκε… κοιμισμένη στο παιχνίδι με την Χετάφε και μόλις στο 3ο λεπτό βρέθηκε να… κυνηγάει, αφού για ακόμα μια φορά δέχτηκε γκολ. Συγκριτικά με τα τελευταία της παιχνίδια δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, ωστόσο, κατάφερε να πάρει τον βαθμό με το παρθενικό γκολ του νεοαποκτηθέντα Ελίας. Το καλό γι’ αυτήν ήταν ότι Εσπανιόλ και Ατλέτικο Μπιλμπάο ηττήθηκαν κι έτσι μείωσε τη διαφορά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη στους πέντε βαθμούς. Παρόλα αυτά το συγκρότημα του Κίκε Φλόρες δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση, δεδομένου ότι έχει πάρει μόλις μια νίκη στους εφτά πιο πρόσφατους αγώνες της. Ο Ισπανός προπονητής έδωσε (για ακόμα μια φορά) σύνθημα νίκης, καθώς υπογράμμισε πως αν οι «ροχιμπλάνκος» δεν βγουν στην Ευρώπη θα είναι καταστροφή.

Απουσίες : Χωρίς σημαντικά προβλήματα

Βιγιαρεάλ (4η-50β) : Ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Χέρκουλες και το ένα γκολ που σημείωσε ήταν πολύ λίγο για να αποδώσει την εικόνα του συγκεκριμένου διαστήματος. Τελικά το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν άλλαξε στα εναπομείναντα λεπτά, αν και στο δεύτερο μέρος και οι νεοφώτιστοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους δημιουργώντας δυο πολύ καλές ευκαιρίες. Έτσι «έσπασε» η ανομβρία των τεσσάρων ματς χωρίς νίκη και εκμεταλλευόμενη και την ήττα της Βαλένθια πλησίασε στον πόντο την 3η θέση. Την Πέμπτη το «κίτρινο υποβρύχιο» θα ταξιδέψει στην Γερμανία για να αντιμετωπίσει την Λεβερκούζεν, στην πρώτη αναμέτρηση για τον θεσμό του Γιουρόπα Λιγκ. Οι επιδόσεις της ομάδας του Χουάν Κάρλος Γκαρίδο δεν είναι και οι καλύτερες μακριά από το «Μαδριγάλ», δεδομένου ότι έχει πάρει μόλις τέσσερα «τρίποντα» σε 12 αγώνες.

Απουσίες : Χωρίς σημαντικά προβλήματα

Εκτίμηση : Συνεχίζει να απογοητεύει η Ατλέτικο που ψάχνει εναγωνίως το «τρίποντο». Η Βιγιαρεάλ εκτός έδρας δεν πείθει, ωστόσο, σκοράρει πολύ συχνά. Προβλέπω ματς πλούσιο σε φάσεις και ελπίζω και σε γκολ

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Unibet - Betclick

0

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ  OVER  1,90

0

0

315. ΛΕΒΑΝΤΕ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ

06/03  18:00

Προϊστορία : 2007(0-0)2008(1-1)

Λεβάντε (13η-28β) : Πιστοποίησε την αγωνιστική της άνοδο με ακόμα μια μεστή εμφάνιση, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Ρεάλ Σοσιεδάδ στο «Σαν Μαμές». Οι Βάσκοι νε μεν είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα, όμως οι νεοφώτιστοι είχαν κλείσει για τα καλά τους δρόμους προς την εστία τους. Εντέλει δέχτηκαν γκολ λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης, όμως «τσίμπησαν» τον βαθμό χάρη στο μακρινό σουτ του Ντελ Όρνο, που κατέληξε στα; δίχτυα του Μπράβο. Οι «γκρανότας» τον περασμένο μήνα πραγματοποίησαν πορεία πρωταθλητισμού, καθώς είχαν τέσσερις νίκες και μια μόλις ήττα, βαθμολογική συγκομιδή η οποία τους απομάκρυνε από την επικίνδυνη ζώνη. Αξίζει να σημειωθεί πως σε 12 ματς στην  έδρα της, η Λεβάντε έχει μόλις μια ισοπαλία! Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του πρώτου σκόρερ της ομάδας, Καϊσέδο.

Απουσίες : Αμφίβολος ο επιθετικός Καϊσέδο

Εσπανιόλ (5η-40β) : Στις γνωστές κακές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος επανήλθε η Εσπανιόλ, καθώς ηττήθηκε με 2-1 εντός έδρας από την Μαγιόρκα. Οι νησιώτες μπήκαν πιο δυνατά και είχαν χαμένο πέναλτι, ενώ στην συνέχεια οι Καταλανοί ανέβασαν την απόδοση τους και ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ. Στην επανάληψη ωστόσο η Μαγιόρκα ήταν πολύ καλύτερη και έτσι υποχρέωσε τους «περίκος» στην Πέμπτη τους ήττα στα έξι τελευταία ματς. Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο πιστεύει άμεσα στην ανάκαμψη της ομάδας του στο αποψινό παιχνίδι, όμως τόνισε πως και η ισοπαλία είναι θετικό αποτέλεσμα.

Απουσίες : Ντάτολο (μέσος), αμφίβολος ο μέσος Μάρκεθ

Εκτίμηση : Η ισοπαλία ενδεχομένως να μην «χαλάσει» καμία από τις δυο ομάδες.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Unibet - Betclick

0

ΛΕΒΑΝΤΕ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ  X  3,40

0

0

316. ΜΑΛΑΓΑ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ

06/03  18:00

Προϊστορία : 2006(1-2)2009(4-2)2010(1-1)

Μάλαγα (19η-23β) : ΝΑΥΑΓΙΟ!! Μόνο με αυτή τη λέξη μπορεί να καταλάβει κάποιος για το πώς ήταν η Μάλαγα στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης. 7-0 έχασε και λίγα ήταν για μια ομάδα που δεν πάτησε ποτέ το χορτάρι του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Χωρίς αρχή και τέλος με άμυνα που παρέπεμπε σε… παιδική χαρά έκανε δώρο τα περισσότερα γκολ της «βασίλισσας» και τον Μπενζεμά να μοιάζει σε μείγμα Ντρογκμπά και Φαν Νίστερλοϊ… Το καλό γι’ αυτήν ήταν ότι εκ νέου δεν κέρδισαν Αλμερία και Χιχόν και οι λοιπές ομάδες που βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα, ωστόσο, η δική της παρουσία στο συγκεκριμένο ματς ήταν για… κλάματα. Ο Πελεγκρίνι προσπάθησε να τονώσει το ηθικό των παικτών του από την μεσοβδόμαδη συντριβή, επισημαίνοντας τους πως η σημερινή αναμέτρηση είναι… όλα τα λεφτά, αφού και η Οσασούνα βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο, ενώ ψάχνει εκδίκηση και για την βαριά ήττα του πρώτου γύρου (3-0).

Απουσίες : Γκασπάρ (αμυντικός), Μπαπτίστα (μεσοεπιθετικός), Μτλίγκα (αμυντικός)

Οσασούνα (16η-26β) : Έχασε μια τεράστια ευκαιρία για να πάρει βαθιά ανάσα, στον αγώνα με την Λα Κορούνια, με την οποία έμεινε στο 0-0. Πραγματικός μονόλογος για τους Ναβαρέζους που είδαν τον αντίπαλο τερματοφύλακα να κατεβάζει… ρολά, ενώ πέντε λεπτά πριν το τέλος είχαν και δοκάρι. Άδικο αποτέλεσμα για την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που έχει αποκομίσει μόλις δυο βαθμούς σε 13 εξόδους της!! Τα προβλήματα πάντως για τους «ροχίγιος» είναι πολύ σημαντικά σε ότι έχει να κάνει με τη γραμμή κρούσης, καθώς για δεύτερο σερί ματς θα απουσιάσουν οι βασικοί επιθετικοί, Αράντα και Παντιάνι, κάτι που αναγκάζει τον έμπειρο κόουτς να παρατάξει την ομάδα του με έναν επιθετικό. Αξίζει να σημειωθεί πως στα 12 από τα 13 παιχνίδια που έχει δώσει εκτός έδρας, έχει δεχθεί τουλάχιστον ένα γκολ.

Απουσίες : Παντιάνι (επιθετικός), Μονρεάλ (αμυντικός), αφμίβολος ο στράικερ Αράντα

Εκτίμηση : Σημαντικά και πάλι τα προβλήματα στην επίθεση της Οσασούνα, ωστόσο είναι άγνωστο πως θα αντιδράσει η Μάλαγα μετά την συντριβή από την Μάλαγα. Καλύτερα να μην ασχοληθείτε.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Unibet - Betclick

0

ΜΑΛΑΓΑ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ  OVER  2,10

0

0

317. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΧΕΤΑΦΕ

06/03  18:00

Προϊστορία : 2009(1-2)2010(1-0)

Σπόρτινγκ Χιχόν (18η-25β) : Δεν μπόρεσε να ορθώσει το ανάστημα της κόντρα στην Σεβίλλη, ματς το οποίο ουσιαστικά είχε διάρκεια 30 λεπτών, καθώς οι Αστουριανοί σε εκείνο το σημείο δέχτηκαν το πρώτο γκολ και παράλληλα έμειναν με 10 παίκτες. Το τελικό 3-0 αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, όπου οι Ανδαλουσιάνοι έκαναν ότι ήθελαν, αφήνοντας την Χιχόν για πέμπτο σερί ματς χωρίς νίκη, με αποτέλεσμα να βρεθούν και πάλι κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Έφεση για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Εγκουρέν έκαναν οι ιθύνοντες της Σπόρτινγκ, με τις πιθανότητες για τον έμπειρο αμυντικό να μην είναι υπέρ του. Από κει και πέρα το ευχάριστο για τον Πρεθιάδο είναι ότι δεν έχει άλλα αγωνιστικά προβλήματα

Απουσίες : Αμφίβολος ο αμυντικός Εγκουρέν

Χετάφε (11η-33β) : Ξεκίνησε πολύ δυνατά το τοπικό ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης και μόλις στο 3ο λεπτό πήρε το προβάδισμα, όμως στην συνέχεια δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν και εν τέλει ισοφαρίστηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του ήταν ο Μίτσελ, ωστόσο, το γεγονός ότι έχει κερδίσει μόλις ένα από τα 10 τελευταία παιχνίδια τον έχουν φέρει σε δύσκολη θέση, αν και οι «αθουλίτος» έχουν οχτώ βαθμούς διαφορά ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού και πέντε από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Απουσίες : Μανέ (αμυντικός)

Εκτίμηση : Πολύ πιο σημαντικό το παιχνίδι για την Χιχόν που με εξαίρεση το ματς με την Σεβίλλη δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Unibet

0

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΧΕΤΑΦΕ  1  2,38

0

0

318. ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ - ΑΛΜΕΡΙΑ

06/03  18:00

Προϊστορία : 2006(2-2)2007(0-2)

Χέρκουλες (17η-26β) : Στο ίδιο έργο θεατές βρέθηκαν για ακόμα μια φορά οι οπαδοί της Χέρκουλες που είδαν την ομάδα τους να φεύγει με άδεια τα χέρια από εκτός έδρας αγώνα. Αυτή τη φορά οι νεοφώτιστοι ηττήθηκαν με 1-0 στο «Μαδριγάλ» από την Βιγιαρεάλ σκορ το οποίο θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη και οι δυο ομάδες είχαν από δυο καλές ευκαιρίες, με τον Τρεζεγκέ να τις σπαταλά για λογαριασμό των «μπλανκιαθούλες». Έξι ήττες στα οχτώ πιο πρόσφατα ματς μετράει η ομάδα του Έστεμπαν Βίγκο και η ζώνη του υποβιβασμού είναι πιο κοντά από ποτέ. Το σημερινό παιχνίδι είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για την Χέρκουλες να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την σωτηρία της, καθώς παίζει με μια ομάδα που επίσης παλεύει για την παραμονή της και αν την κερδίσει θα κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την επίτευξη του στόχου της.

Απουσίες : Μακροχρόνιοι απόντες

Αλμερία (20η-22β) : Τεράστια ευκαιρία για να «αναπνεύσει» έχασε η Αλμερία στην αναμέτρηση με την Σανταντέρ με την οποία έμεινε στο 1-1, αν και έπαιζε με παραπάνω παίκτη για σχεδόν. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο διάστημα που αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο, ενώ λίγο μετά έχασαν και πέναλτι για να κάνουν το 2-0. Στην επανάληψη οι «βασιλιάδες» μπήκαν μεταμορφωμένοι, πίεσαν ασφυκτικά τους αντιπάλους τους και τελικά έφτασαν στην ισοφάριση στο 65’, όμως δεν μπόρεσαν να φτάσουν και σε δεύτερο τέρμα παρά τις πολλές και σημαντικές ευκαιρίες που δημιούργησαν. Μάλιστα, στον συγκεκριμένο αγώνα έχασαν και τον καλύτερο τους παίκτη, Πιάτι, ο οποίος τραυματίστηκε και θα μείνει νοκ-άουτ για περίπου τρεις εβδομάδες.

Απουσίες : Πιάτι (επιθετικός), αμφίβολοι οι τερματοφύλακας Άλβες και ο μέσος Κρουσάτ

Εκτίμηση : Η έδρα θα παίξει τον ρόλο της σε αυτό το παιχνίδι, ενώ στα θετικά για τους γηπεδούχους συγκαταλέγονται και τα «φρέσκα» προβλήματα των φιλοξενούμενων.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Unibet - Betclick

0

ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ - ΑΛΜΕΡΙΑ  1  2,00

0

0

331. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΣΕΒΙΛΛΗ

06/03  20:00

Προϊστορία : 2006(0-1)2007(1-3)2008(2-0)2009(1-2)2010(0-4)

Αθλέτικ Μπιλμπάο (6η-38β) : Σε μίνι κρίση φαίνεται πως βρίσκεται η Μπιλμπάο μετά και την τέταρτη συνεχόμενη ήττα της (εκτός έδρας με 2-1 από την Σαραγόσα). Η ομάδα του Χοακίν Καπαρός ήταν αυτή που είχε τον πλήρη έλεγχο στο πρώτο μέρος όπου και προηγήθηκε, όμως στην επανάληψη δεν… μπήκε ποτέ κι έτσι δέχτηκε δυο γκολ και έφυγε με άδεια χέρια. Παρ’ όλα αυτά παρέμεινε στην προνομιούχο έκτη θέση, όπου πλέον ισοβαθμεί με την σημερινή της αντίπαλο. Όπως γίνεται αντιληπτό το σημερινό ματς είναι κομβικό για τα «λιοντάρια» που θέλουν διακαώς την έξοδο στην Ευρώπη προκειμένου να πάρουν τονωτική ένεση τα οικονομικά της ομάδας. Στο «Σαν Μαμές» μετράει εννέα νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, ενώ έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια.

Απουσίες : Χωρίς σημαντικά προβλήματα

Σεβίλλη (7η-38β) : Σε ρυθμό ρελαντί (μετά από καιρό) επικράτησε της Χέρκουλες με 3-0 και σε συνάρτηση με την ήττα της Μπιλμπό την «έπιασε» στην 6η θέση. Οι Ανδαλουσιάνοι στο ματς με τους νεοφώτιστους μπήκαν φουριόζοι και αφού πρώτα έχασαν πολλές ευκαιρίες προηγήθηκαν στο ημίωρο με πέναλτι, φάση που οι αντίπαλοι της έμειναν και με παίκτη λιγότερο. Η πίεση τους συνεχίστηκε και σημείωσαν ακόμα δυο τέρματα, ενώ θα μπορούσαν να πετύχουν κι’ άλλα. Ευχαριστημένος ο Μανθάνο από την απόδοση των παικτών του τόνισε πως επιτέλους είδε την Σεβίλλη να παίζει με τον τρόπο που θέλει. Στα αξιοσημείωτα η σούπερ προϊστορία για τους Σεβιγιάνους, που μετράνε τέσσαρες νίκες στα πέντε τελευταία τους παιχνίδια.

Απουσίες : Μακροχρόνιοι απόντες

Εκτίμηση : Παρά τα τελευταία αποτελέσματα των δυο ομάδων η Σεβίλλη δεν με πείθει. Θα έδινα τον πρώτο λόγο στους γηπεδούχους ενώ τύχη έχουν και τα πολλά τέρματα.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Unibet - Betclick

0

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΣΕΒΙΛΛΗ  OVER  1,91

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΣΕΒΙΛΛΗ  1  2,50

0

0

340. ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

06/03  22:00

Προϊστορία : 2006(2-3)2007(2-1)2008(0-2)2009(0-2)2010(0-2)

Σανταντέρ (12η-30β) : Βρήκε τον… γιατρό της στο πρόσωπο του Μαρσελίνο Γκαρσία, καθώς με τον έμπειρο προπονητή πρόσθεσε ακόμα μια καλή εμφάνιση στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αλμερία. Μπορεί να μην κέρδισε (1-1 το τελικό), όμως το αποτέλεσμα κρίνεται θετικό, αφού από το 17’ έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Πάντως οι Κανταμπριανοί στο πρώτο μέρος θα μπορούσαν να είχαν πάρει σημαντικό προβάδισμα νίκης, καθώς προηγήθηκαν στο 37’, ενώ έξι λεπτά αργότερα είχαν και χαμένο πέναλτι. Στο δεύτερο μέρος βρέθηκαν εξ ολοκλήρου σε θέση άμυνας και εκτός από το γκολ που δέχτηκαν, στάθηκαν τυχεροί που αντίπαλοι τους έχασαν σωρεία ευκαιριών για να πάρουν το «τρίποντο». Στην έδρα της είναι πολύ δυνατή, όπου και έχει να χάσει για περίπου τέσσερις μήνες (!), αν και κόντρα στην Ρεάλ παραδοσιακά τα βρίσκει… σκούρα.

Απουσίες : Ενρίκε (αμυντικός)

Ρεάλ Μαδρίτης (2η-64β) : Ανεμοθύελλα ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μαλάγα, στην οποία και ξέσπασε με 7-0, έπειτα την «λευκή» ισοπαλία με την Λα Κορούνια. Το σκορ αντικατοπτρίζει και την εικόνα του αγώνα με τον Μπενζεμά και τον Ρονάλντο να κάνουν πάρτι στην… αστεία άμυνα των Ανδαλουσιάνων. Βέβαια, η εντυπωσιακή νίκη πέρασε σε δεύτερο ρόλο, καθώς μετά την επίτευξη του τρίτου προσωπικού του γκολ, ο Ρονάλντο αποχώρησε τραυματίας και οι εξετάσεις έδειξαν πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον 10 μέρες. Το παρήγορο για τον Πορτογάλο φορ είναι πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση ο Μπενζεμά, όμως όπως και να χει η απουσία του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος είναι τεράστιο πλήγμα για την «βασίλισσα».

Απουσίες : Ρονάλντο (επιθετικός)

Εκτίμηση : Η απουσία του Ρονάλντο αλλάζει τα… κόζια στην Ρεάλ, όπου πλέον θα παίζει πολύ πιο προσεγμένα. Θα προτιμήσω το under.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Unibet - Betclick

0

ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ  UNDER  2,10







Bet365
Το καλύτερο Live Bet!
Κάνε εγγραφή με μπόνους 100% έως 100€

William Hill
80 Χρόνια αξιοπιστίας!
Κάνε εγγραφή με μπόνους 100% έως 100€

Sportingbet
Η Νο1 εταιρία στην Ελλάδα!
Κάνε εγγραφή με μπόνους 50% έως 100€

VistaBet
Η ελληνική στοιχηματική εταιρία!
Κάνε εγγραφή με μπόνους 50% έως 100€

Bwin
No1 σε ποικιλία στοιχημάτων!
Κάνε εγγραφή με μπόνους 100% έως 100€

Unibet
Βραβεία καλύτερης εταιρίας 2006 , 2008 και 2009
Κάνε εγγραφή με μπόνους 100% έως 100€ Νέο!

Betsson
Υψηλές Αποδόσεις και στα Φαβορί!
Κάνε εγγραφή με μπόνους 50% έως 100€

Gamebookers
Παίξε παρολί με +30% στις Αποδόσεις!
Κάνε εγγραφή με μπόνους 100% έως 50€

BetClic
Η πιο αναπτυσόμενη εταιρία!
Μπόνους 50€ εαν τα χάσεις στα επιστρέφουμε!




Δείτε δωρεάν αγώνες Live Streaming στο PC σας , μόνο με την εγγραφή σας!

Bwin TV
Πρωτάθλημα Ισπανίας Primiera Division
Πρωτάθλημα Αυστρίας T-Mobile Bundesliga
Πρωτάθλημα Γερμανίας Bundesliga
300 αγώνες ποδοσφαίρου κάθε μήνα στο PC σας!
Κάνε μια απλή εγγραφή και δες αγώνες Δωρεάν!


Bet365 TV
Πρωτάθλημα Ιταλίας Serie A
Πρωτάθλημα Αγγλίας Championship
Πρωτάθλημα Πορτογαλίας Super League
200 αγώνες ποδοσφαίρου κάθε μήνα στο PC σας!
Κάνε μια απλή εγγραφή και δες αγώνες Δωρεάν!


Sportingbet TV
Πρωτάθλημα Ιταλίας Serie A
Πρωτάθλημα Βελγίου
Πρωτάθλημα Αργεντινής Apertura
170 αγώνες ποδοσφαίρου κάθε μήνα στο PC σας!
Κάνε μια απλή εγγραφή και δες αγώνες Δωρεάν!


Unibet TV
Πρωτάθλημα Βραζιλίας Βrasileiro
Πρωτάθλημα Αργεντινής Apertura
Πρωτάθλημα Πορτογαλίας Super League
230 αγώνες ποδοσφαίρου κάθε μήνα στο PC σας!
Κάνε μια απλή εγγραφή και δες αγώνες Δωρεάν!


Betclic TV
Πρωτάθλημα Γαλλίας Legue 1
Πρωτάθλημα Γερμανίας Bundesliga
Πρωτάθλημα Ισπανίας Primiera Division
250 αγώνες ποδοσφαίρου κάθε μήνα στο PC σας!
Κάνε μια απλή εγγραφή και δες αγώνες Δωρεάν!







myPocoToolbar το απαραίτητο εργαλείο σου στο Στοίχημα!
Live Scores - Βαθμολογίες - Στατιστικά - Προγνωστικά - Αθλητικά Sites - Radio - TV
400.000 Downloads - 11.000 Facebook Likes - Απέκτησε Δωρεάν και εσύ το Νο1 εργαλείο!






Καταχωρημένο σε: Box1 • Δημοφιλή ΘέματαΙσπανία

Λέξεις-κλειδιά:

Γιώργος Βεντουράς Ειδικότητα συντάκτη: Πρωταθλήματα: Ισπανίας - Ch League