Premier League Αγγλίας

252. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

26/02  17:00

Προϊστορία : 2006(1-0)2007(2-0)2008(1-1)2009(3-2)2010(0-1)

Άστον Βίλα (16η-30β) : H Άστον Βίλα είχε 2 εβδομάδες για να προετοιμαστεί για την αναμέτρηση με την Μπλάκμπερν.Αναζητά επειγόντως μία νίκη την οποία και αγνοεί εδώ και 3 αγωνιστικές,που θα την απομακρύνει από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού,αφού βρίσκεται μόλις 3 βαθμούς πάνω από αυτήν.Οι 2 ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες και πριν 1 μήνα για τον θεσμό του Κυπέλλου,στην οποία αναμέτρηση οι «χωριάτες είχαν κερδίσει με 3-1.Παρότι δεν έχει καταφέρει να κερδίσει εδώ και 3 αγωνιστικές,στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις της σκοράρει συνεχώς.Στην έδρα της είναι αρκετά καλή,έχοντας 5 νίκες  και 5 ισοπαλίες σε 13 αναμετρήσεις έως τώρα.Έχει ηττηθεί μόνο από τις Άρσεαλ,Τότεναμ και Σάντερλαντ.

Απουσίες : Κουεγιάρ (αμυντικός) Μακούν (μέσος)

Μπλάκμπερν (11η-32β) : Στην ίδια κατάσταση με την σημερινή αντίπαλο της και η Μπλάκμπερν,που αγνοεί την νίκη εδώ και 3 αγωνιστικές,κινδυνεύει και αυτή,αφού βρίσκεται μόλις 5 βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού,ενώ είχε και αυτή 2 εβδομάδες να προετοιμαστεί.Πάει σε ένα γήπεδο όπου έχει ηττηθεί άλλες 2 φορές,σε Κύπελλο και Λιγκ Καπ.Ομάδα που δέχεται εύκολα γκολ στα εκτός έδρας παιχνίδια της,έχοντας δεχτεί ήδη 31 σε 13 αναμετρήσεις έως τώρα,επίδοση που και η σημερινή της αντίπαλος και είναι οι χειρότερες της κατηγορίας.Οι 7 από τις 8 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της έχουν επιβεβαιωθεί στο goal/goal.

Απουσίες : Τζόουνς (αμυντικός)

Εκτίμηση : Μεγαλύτερη ανάγκη για την νίκη έχει η Άστον Βίλα που διατηρεί και το προβάδισμα της έδρας.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming !

0

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ  1  1,85

0

0

253. ΓΟΥΪΓΚΑΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΆΪΤΕΝΤ

26/02  17:00

Προϊστορία : 2006(1-2)2007(1-3)2008(0-2)2009(1-2)2010(0-5)

Γουΐγκαν (18η-27β) : Άσχημα εξελίσσεται η φετινή χρονιά για την Γουΐγκαν.Αποκλείστηκε από το κύπελλο την προηγούμενη Τετάρτη,όπου έπαιζε με αντίπαλο την Μπόλτον,κάτι που όμως δεν την στενοχώρησε ιδιαίτερα,αφού αυτή την στιγμή προέχει η σωτηρία της.Παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα εδώ και 3 αγωνιστικές,καταφέρνοντας στην τελευταία,να πάρουν ισοπαλία μέσα στην έδρα της Λίβερπουλ.Αν και η προϊστορία δεν την ευνοεί,θα προσπαθήσει να σημειώσει μία ανάλογη επιτυχία και στην σημερινή αναμέτρηση,ποντάροντας παράλληλα στην κούραση της αντιπάλου της,από τον μεσοβδόμαδο αγώνα.

Απουσίες : Καμία σημαντική απουσία

Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ (1η-57β) : Χωρίς να κοπιάσει και να πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε την  Κρόουλι με 1-0 και σφράγισε το  «εισιτήριο» για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Αγγλίας.Προβλημάτισε πάντως με την εμφάνιση της μεσοβδόμαδα,όπου παραχώρησε λευκή ισοπαλία στην έδρα της Μαρσέϊγ,για τον θεσμό του Champions League.Παρότι το τελικό σκορ της δίνει θεωρητικά προβάδισμα για την πρόκριση,οι 2 συνεχόμενες μέτριες εμφανίσεις αλλά και το γεγονός ότι καραδοκεί με απόσταση ενός βαθμού από αυτήν η Άρσεναλ,θα πρέπει να την αφυπνίσει.Και μάλιστα όταν φέτος η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ,έχει πετάξει ουκ ολίγους βαθμούς εκτός έδρας,αφού στις 8 από τις 12 εκτός έδρας αναμετρήσεις της,έχει φέρει ισοπαλίες.

Απουσίες : Φέρντιναντ (αμυντικός) Άντεσον,Παρκ (μέσοι)

Φέρντιναντ, Έβανς, Βαλένσια, Παρκ και Άντερσον

Εκτίμηση : Εύκολα η δύσκολα,η Μάντσεστερ οφείλει να κερδίσει.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming !

0

ΓΟΥΪΓΚΑΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ  2  1,57

0

0

254. ΓΟΥΛΒΣ - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

26/02  17:00

Προϊστορία : 2008(2-1)2009(2-0)

Γουλβς (20η-25β) : Παρότι η Γουλβς δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την έδρα της Γουέστ Μπρομ την προηγούμενη αγωνιστική,ο προπονητής της ομάδας ΜακΚάρθι έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του,«Η συνολική μας εμφάνιση ήταν καλή, είχαμε ικανοποιητική κυκλοφορία και παρουσία στο δεύτερο μέρος και θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει περισσότερες φορές. Φυσικά και είμαι απογοητευμένος, δεν πρόκειται να κρυφτώ και να αρνηθώ το πως νιώθω».Ο τεχνικός των «λύκων»,γνωρίζει ότι η σημερινή αναμέτρηση είναι τελικός για την ομάδα του,αφού έτσι μειώνονται οι όποιες ελπίδες έχουν για αποφυγή του υποβιβασμού.Η Γούλβς πάντως στην έδρα της είναι δυνατή,ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε μπροστά στο κοινό της πριν από 2 αγωνιστικές,έφυγε νικήτρια,κερδίζοντας με 2-1 την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ.

Απουσίες : Κάιτλι (μέσος).Αμφίβολοι Χαντ,Έντουαρντς (μέσοι)

Μπλάκπουλ (12η-32β) : Η πολύ σημαντική νίκη  επί της Τότεναμ το βράδυ της Τρίτης, έχουν προκαλέσει την ικανοποίηση του προπονητή της ομάδας Ίαν Χόλογουεϊ, που ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να δώσουν το 100% και να πιστέψουν στις δυνατότητές τους, για ανάλογη θετική συνέχεια στο πρωτάθλημα. «Πλέον, έχει αυξηθεί η αυτοπεποίθησή μας. Μπορούμε να κοιτάμε πλέον τη συνέχεια από διαφορετική οπτική γωνία. Πιστεύουμε ότι πλέον μπορούμε να διεκδικήσουμε τη νίκη απέναντι σε κάθε αντίπαλο και ειδικά στην έδρα μας. Χρειαζόμαστε ένα θετικό σερί και πιστεύουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε. Τώρα έχουμε απέναντί μας τη Γουλβς και θεωρώ ότι μπορούμε να πάρουμε πόντους και από αυτό το ματς».Ο κίνδυνος του υποβιβασμού δεν έχει αποφευχθεί ακόμη, αφού η Μπλάκπουλ βρίσκεται μόλις 5 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Για τον λόγο αυτό, ο Χόλογουεϊ ζήτησε από τους παίκτες του να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε ένα από τα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος.«Θέλω απλά να παίζουμε καλύτερα, αν γίνει αυτό με τα παιχνίδια που απομένουν ακόμη τότε θα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Είμαστε σε μια φάση που δεν κάνουμε πολλά λάθη και πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας και να συνεχίσουμε σκληρά για να πάρουμε και εντός έδρας νίκες. Πρέπει να πάρουμε βαθμούς στην έδρα μας για να χαρούν και οι οπαδοί μας».3 ήττες γνώρισε στις τελευταίες 3 εκτός έδρας αναμετρήσεις της,στις οποίες δέχτηκε συνολικά 9 γκολ.Πρόβλημα στην θέση «1» αφού έχει μείνει μόνο με τον Κίνγκστον.

Απουσίες : Τζιλκς,Ράτσουμπκα (τερματοφύλακες) Κρέινι (αμυντικός)

Εκτίμηση : Παράδοση και έδρα,δίνουν προβάδισμα στους «λύκους».

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming !

0

ΓΟΥΛΒΣ - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ  1  1,95

0

0

255. ΕΒΕΡΤΟΝ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

26/02  17:00

Προϊστορία : 2006(2-2)2008(7-1)2009(3-0)2010(2-0)

Έβερτον (14η-30β) : Κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος,είχε ο προπονητής της ομάδας Ντέιβιντ Μόγιες,μετά την πρόκριση της Έβερτον επί της Τσέλσι στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας!«Χαμογελάω και αισθάνομαι υπέροχα που νικήσαμε την Τσέλσι. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για αρκετά που συνέβησαν στην αναμέτρηση, αλλά το συναίσθημα της πρόκρισης επί της Τσέλσι είναι απίστευτο. Οι παίκτες έκαναν πολύ καλή δουλειά» ήταν τα λόγια του Μόγιες!Τώρα την περιμένει ένας ακόμη «τελικός» που θα της δώσει βαθμολογική ανάσα,μιας και η ομάδα με 3 βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού,κινδυνεύει ακόμα.Έχει να ηττηθεί στην έδρα της από τις 27/11,όπου μετράει 2 νίκες και 2 ισοπαλίες.Στις 3 τελευταίες μάλιστα,σκόραρε αλλά και δέχτηκε με ευκολία γκολ.6 από τις 8 τελευταίες αναμετρήσεις της έχουν επιβεβαιωθεί στο goal/goal.

Απουσίες : Σαχά (επιθετικός) .Αμφίβολος Κέιχιλ (μέσος)

Σάντερλαντ (7η-37β) : Κάτι οι απουσίες,κάτι ότι δείχνει να μην βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση,είχαν ως αποτέλεσμα να μετράει 3 συνεχόμενες ήττες.Τα όποια όνειρα για έξοδο στην Ευρώπη μάλλον θα μείνουν όνειρα,αφού η διαφορά των 8 βαθμών δύσκολα καλύπτεται αν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο.Παρουσίασε πολλά προβλήματα στην αμυντική της λειτουργία,ενώ προβλημάτισε το γεγονός ότι και στις 3 αυτές αναμετρήσεις,παρότι προηγήθηκε,δεν κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ της σκορ.Δεν λείπουν ούτε αυτή την φορά τα αγωνιστικά προβλήματα.

Απουσίες : Τέρνερ (αμυντικός) Κάτερμολ (μέσος) Γουέλμπεκ (επιθετικός)

Εκτίμηση : Ομάδες που σκοράρουν συχνά και οι 2.Πάμε με το goal/goal

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming !

0

ΕΒΕΡΤΟΝ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ  GOAL/GOAL  1,90

0

0

256. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΜΠΟΛΤΟΝ

26/02  17:00

Προϊστορία : 2006(3-1)2007(1-2)2008(0-0)2009(1-0)

Νιουκάστλ (9η-35β) : Την καλύτερη εκτός έδρας εμφάνισή της πραγματοποίησε η Νιούκαστλ,σύμφωνα με τον προπονητή της Άλαν Πάρντιου, στη νίκη με 2-0 επί της Μπέρμιγχαμ την προηγούμενη αγωνιστική,«Δεν ψάχνουμε τον αντικαταστάτη του Κάρολ μέσα από την ομάδα. Είχα δύο διαθέσιμους επιθετικούς, οι οποίοι σκόραραν σήμερα. Ο καθένας έχει το δικό του στιλ. Η νίκη αυτή είναι τόσο σημαντικό όσο ήταν και τα αποτελέσματα κόντρα στην Άρσεναλ και την Μπλάκμπερν».Δείχνει σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση,παραμένει αήττητη εδώ και 3 αγωνιστικές,ενώ παίκτες και τεχνική ηγεσία κάνουν όνειρα ακόμα και για έξοδο στην Ευρώπη.Είναι αήττητη στην έδρα της,στις 3 αναμετρήσεις που έδωσε στο 2011,στις οποίες σημείωσε 10 γκολ.

Απουσίες : Σμιθ,Μπεν Αρφά (μέσοι) Αμεόμπι (επιθετικός)

Μπόλτον (8η-36β) : Προέρχεται τόσο από νίκη επί της Έβερτον για το πρωτάθλημα,όσο και από τις νίκες επί των Γουϊγκαν και  Φούλαμ για τον θεσμό του Κυπέλλου,δείχνοντας έτσι ότι και αυτή με την σειρά της βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.Οι νίκες μάλιστα στο Κύπελλο σημειώθηκαν εκτός έδρας,εκεί που γενικότερα δεν τα πάει καλά φέτος.Τελευταία φορά που κέρδισε εκτός,ήταν στις 13/11.Έκτοτε μετράει 6 ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.Με την προσθήκη και του Στάριτζ στην επίθεση της,η Μπόλτον δυναμώνει ακόμα περισσότερο.

Απουσίες : Νάιτ,Ρίκετς (αμυντικοί)

Εκτίμηση : Αμφίρροπη αναμέτρηση.Ποντάρω στους ανθρακωρύχους και στο γεγονός ότι θα θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω,από την ντροπιαστική ήττα με 5-1 που δέχτηκαν στην έδρα της Μπόλτον.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming !

0

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΜΠΟΛΤΟΝ  1  2,15

Καταχωρημένο σε: Box1 • ΑγγλίαΔημοφιλή Θέματα

Λέξεις-κλειδιά:

Μάνος Οικονόμου Ειδικότητα συντάκτη: Πρωταθλήματα: Αγγλίας - Γερμανίας