Αγγλία

379. ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

27/02  15:30

Προϊστορία : 2006(1-2)2007(1-2)2008(1-0)2009(0-3)2010(2-3)

Γουέστ Χαμ (19η-25β) : Επίδειξη δύναμης έκανε η Γουέστ Χαμ στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με αντίπαλο την Μπέρνλι,όπου επικράτησε εύκολα με σκορ 5-1. Τα «σφυριά» καλούνται από εδώ και πέρα να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους,γιατί κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό,ενώ και τα τελευταία αποτελέσματα τους στο πρωτάθλημα,μόνο προβληματισμό έχουν επιφέρει.Μόλις μία νίκη στις τελευταίες 6 αναμετρήσεις της και παρότι έχουν βρει τις λύσεις στην επίθεση και σκοράρουν με μεγάλη συχνότητα,δεν έχουν βρει τις απαιτούμενες λύσεις στην αμυντική τους λειτουργία,με αποτέλεσμα να δέχονται αβίαστα γκολ.Μόλις σε 3 από τις 27 αναμετρήσεις τους έχουν διατηρήσει ανέπαφη την εστία τους.Ο προπονητής της ομάδας Αβραάμ Γκραντ δηλώνει ότι από εδώ και πέρα κάθε παιχνίδι είναι τελικός.Τις υπηρεσίες του Ρόμπι Κιν θα στερηθεί για ένα μήνα ο Γκραντ.Η απουσία του διεθνή Ιρλανδού από τη γραμμή κρούσης των «σφυριών» αποτελεί πλήγμα για τον Άβραμ Γκραντ που δεν ήθελε να στερηθεί τις υπηρεσίες του στην προσπάθεια της ομάδας για παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ και τώρα  ο Ισραηλινός προπονητής καλείται να βρει άλλες λύσεις για την επίθεση.

Απουσίες : Κόλισον (αμυντικός) Ντάιερ (μέσος) Κιν (επιθετικός).Αμφίβολοι ‘Απσον (αμυντικός)

Λίβερπουλ (6η-39β) : Δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις το προηγούμενο Σαββατοκύριακο παρά μόνο την Πέμπτη,που αντιμετώπιζε στον επαναληπτικό την Σπάρτα Πράγας για τον θεσμό του Europa League.Κέρδισε δύσκολα με 1-0 και αυτή ήταν η πρώτη ευρωπαϊκή νίκη στον πάγκο της Λίβερπουλ για τον Κένι Νταγκλίς.«Πραγματικά μας δυσκόλεψε η Σπάρτα.Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια και τους αξίζει ένα μπράβο. Πίστεψαν στον εαυτό τους και την ομάδα και επιβραβεύτηκαν με ένα γκολ στο τέλος.Δεν μου είχε ξανασυμβεί και το απόλαυσα. Είναι ένα φανταστικό κλάμπ η Λίβερπουλ και είμαι τυχερός που μου ζητήθηκε να αναλάβω ξανά. Αλλά είμαι εδώ για να κοουτσάρω μία ομάδα στο Γιουρόπα Λιγκ, χάρη στην δουλειά που είχαν κάνει πριν έρθω οι παίκτες και ο Ρόι Χότζον. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι στον πάγκο αυτής της ομάδας σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι και ειδικά από την στιγμή που ήρθε η νίκη» δήλωσε ο Νταγκλίς.Η ισοπαλία που πήρε στην έδρα της με αντίπαλο την Γουΐγκαν,σταμάτησε την φόρα που είχε πάρει εδώ και 4 αγωνιστικές πιο πριν,περνώντας νικηφόρα από έδρες όπως των Τσέλσι και Γουλβς,αλλά και τα εμπόδια των Στόουκ και Φούλαμ.Θέλει την νίκη για να παραμείνει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Απουσίες : Αουρέλιο (αμυντικός) Κάρολ (επιθετικός).Αμφίβολοι Άγκερ,Τζόνσον (αμυντικοί),Τζέραρντ,Κέλι (μέσοι)

Εκτίμηση : Σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση η Λίβερπουλ,μπορεί να φύγει με το διπλό.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming !

0

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ  2  2,25

0

0

390. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΦΟΥΛΑΜ

27/02  17:00

Προϊστορία : 2006(1-2)2007(3-1)2008(2-3)2009(1-3)2010(2-2)

Μάντσεστερ Σίτι (3η-49β) : Την προηγούμενη εβδομάδα ξεπέρασε το εμπόδιο της Νοτς Κάουντι για τον θεσμό του Κυπέλλου,ενώ το βράδυ της Πέμπτης κέρδισε και τον Άρη με 2-0,παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού του Europa League.Σε αυτή την αναμέτρηση,η τετράδα των Τζέκο, Μπαλοτέλι, Σίλβα και Τέβες στην επίθεση δεν παιζόταν.Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δήλωσε ικανοποιημένος μετά την λήξη της αναμέτρησης.«Είμαι ικανοποιημένος. Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, πετύχαμε δύο γκολ και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα, καθώς δημιουργήσαμε 4-5 ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν λίγο κουρασμένοι και κατεβάσαμε ταχύτητα. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον Άρη, γιατί στο πρώτο ματς έπαιξαν πολύ καλά. Αν ο Άρης πετύχαινε ένα γκολ θα μας δημιουργούσε προβλήματα, αλλά καταφέραμε να ανοίξουμε νωρίς το σκορ.Έχουμε πολύ δρόμο για την κατάκτηση του τροπαίου. Τώρα σκεφτόμαστε απλώς το επόμενο παιχνίδι».Στην έδρα τους είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί,ενώ μετράνε ένα αήττητο εντός έδρας σερί 4 αναμετρήσεων,όπου έχουν σημειώσει συνολικά 12 γκολ.Περιθώρια για απώλειες βαθμών δεν έχουν,αν θέλουν να παραμείνουν στις θέσεις που οδηγούν στην έξοδο στο Champions League.

Απουσίες : Γκίβεν (τερματοφύλακας) Τζόνσον (μεσοεπιθετικός)

Φούλαμ (13η-31β) : Την ήττα στην έδρα της γνώρισε από την Μπόλτον για τον θεσμό του Κυπέλλου,αλλά αυτή η ήττα δεν πρόκειται να την πτοήσει,αφού το ενδιαφέρον της στρέφεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα και στην παραμονή της στην κατηγορία.Στο πρωτάθλημα προέρχεται από ισοπαλία στην έδρα της με αντίπαλο την Τσέλσι,ενώ διατηρεί ένα αήττητο σερί 3 αγωνιστικών,έχοντας φέρει 2 ισοπαλίες και μία ήττα.Εκτός έδρας μετράει μόλις μία νίκη,αλλά φέρνει και πολλές ισοπαλίες.Έχει 7 έως τώρα,αλλά στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με τις μεγάλες ομάδες της κατηγορίας (Λίβερπουλ,Τότεναμ,Άρσεναλ) έχει ηττηθεί και από τις 3,πολύ δύσκολα όμως.Θα κάνει τα πάντα ώστε να «κλέψει» τον βαθμό της ισοπαλίας από αυτή την αναμέτρηση.Ο Μπόμπι Ζαμόρα θεωρείται αμφίβολος για την αναμέτρηση της Φούλαμ με τη Μάντσεστερ Σίτι, την Κυριακή, λόγω νέου προβλήματος στον αστράγαλο!Πλέον, κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει, με τον Μαρκ Χιούζ να εξαντλεί όλες τις πιθανότητες συμμετοχής του παίκτη, ο οποίος θα περάσει από τεστ ετοιμότητας.

Απουσίες : Σίντγουελ (μέσος).Αμφίβολοι Ζαμόρα,Καμαρά (επιθετικοί) Σεντέρος (αμυντικός)

Εκτίμηση : Λογικά θα πάρει μία ακόμα νίκη η Σίτι.Έστω και με 1-0.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming !

0

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΦΟΥΛΑΜ  1  1,53

0

0

399. ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

27/02  18:00

Προϊστορία : 2006(1-0)2008(1-1)2010(3-1)

* Τελικός Λιγκ Καπ.Ο αγώνας είναι νοκ-άουτ.

Άρσεναλ : Πολύ σημαντική θεωρεί ο Βενγκέρ την κατάκτηση του τροπαίου,τόσο για τον ίδιο προσωπικά,όσο και για τους παίκτες του,αφού θεωρεί ότι η κατάκτηση του Λιγκ Καπ,θα τους ανοίξει την όρεξη να κατακτήσουν και άλλα τρόπαια,με σπουδαιότερο όλων,αυτό του πρωταθλήματος της Premier League.Βέβαια δεν ξεχνάει ότι και η αντίπαλος της θα τα δώσει όλα και αυτή με την σειρά της για την κατάκτηση του συγκεκριμένου τίτλου,την οποία από ότι δήλωσε την σέβεται και ότι η ομάδα του θα χρειαστεί να υπερβάλλει εαυτόν για να ξεπεράσει το εμπόδιο της.Αυτή η κούπα θα είναι η πρώτη τους μετά από 6 χρόνια στείρα από τρόπαια.Το κακό για τον Αλσατό τεχνικό είναι ότι είδε 2 βασικά του στελέχη να τραυματίζονται.Πρόκειται για τους Γουόλκοτ και Φάμπρεγκας.Την θέση του Φάμπρεγκας και στην οργάνωση του παιχνιδιού αναμένεται να πάρει ο Τζακ Γουίλσιρ.

Απουσίες : Φαμπιάνσκι (τερματοφύλακας) Βερμάελεν (αμυντικός) Φάμπρεγκας (μέσος) Γουόλκοτ (επιθετικός)

Μπέρμιγχαμ : Ο προπονητής της ομάδας ΜακΛις,απέφυγε να απαντήσει αν θεωρεί την Άρσεναλ φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και για το μόνο που υποσχέθηκε είναι ότι οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα σε αυτή την αναμέτρηση. Λίγες πιθανότητες στην ομάδα του έδωσε ο μέσος της Μπέρμιγχαμ, Σεμπάστιαν Λάρσον,ξεκαθάρισε όμως ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα εξαντλήσουν όσες πιθανότητες έχουν για να πάρουν το τρόπαιο.«Δεν νομίζω ότι μπορούμε να πάμε στο Γουέμπλει και να τους νικήσουμε. Θα μας νικήσουν αυτοί! Νομίζω ότι είναι περισσότερο δυνατοί αυτή τη χρονιά, από ότι ήταν τις περασμένες σεζόν. Ανέκαθεν έπαιζαν το καλύτερο ποδόσφαιρο στη χώρα, απλά ορισμένα χρόνια δεν μπορούσαν να συμβιβαστούν με τη δύναμη που απαιτούνταν στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Φέτος το καταφέρνουν και αυτό.Παίζουμε με την Άρσεναλ, μια φανταστική ομάδα. Ακούστε, ξέρουμε ότι θα πρέπει να αποδόσουμε καλά στην άμυνα, διότι είδατε την προηγούμενη εβδομάδα που κατάφερε να «κόψει» την Μπαρτσελόνα. Παίζουμε όμως στον τελικό, δεν θέλουμε να πετάμε απλά τη μπάλα μακριά. Στους τελικούς όλα μπορούν να συμβούν. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η ομάδα κατέκτησε κάτι».Θετικό το γεγονός για την ομάδα ότι όντας αουτσάιντερ σε αυτή την αναμέτρηση,θα αγωνιστεί χωρίς άγχος.

Απουσίες : Νταν (αμυντικός).Αμφίβολοι Γίρανεκ,Ρίτζγουελ (αμυντικοί) Χλεμπ (μέσος)

Εκτίμηση : Λόγω ότι η απόδοση στον άσο δεν αντικατοπτρίζει την δυσκολία της αναμέτρησης,θα επιλέξω να πάω με τα λίγα γκολ.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Unibet - Betclick

0

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ  UNDER  1,95

Καταχωρημένο σε: Box1 • ΑγγλίαΔημοφιλή Θέματα

Λέξεις-κλειδιά:

Μάνος Οικονόμου Ειδικότητα συντάκτη: Πρωταθλήματα: Αγγλίας - Γερμανίας