Πόρτο - Σεβίλλη

158. ΠΟΡΤΟ - ΣΕΒΙΛΛΗ

23/02  19:00

Προϊστορία : Δεν υπάρχει την τελευταία πενταετία

Αποτέλεσμα α’ αγώνα : Σεβίλλη - Πόρτο  1-2

Πόρτο  : Είχε την τύχη με το μέρος και κέρδισε στο πρώτο ματς με 2-1, βάζοντας γερές βάσεις για πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς για να αποκλειστεί θα πρέπει να φάει τουλάχιστον δυο γκολ και να μην βάλει κανένα. Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ φέτος ούτε σε Γιουρόπα Λιγκ και ούτε στο πρωτάθλημα, ωστόσο, ο Αντρέ Βίλας Μπόας ξέρει καλά πως το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είναι εύκολο, κάτι που είδε και στον πρώτο αγώνα, όπου η Σεβίλλη έχασε σωρεία ευκαιριών. Το ευχάριστο γι’ αυτόν είναι ότι δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ η ομάδα του δεν είχε το Σαββατοκύριακο ματς.

Απουσίες : Χωρίς σημαντικά προβλήματα

Σεβίλλη : Η νίκη επί της Χέρκουλες ήταν αναγκαία προκειμένου να μην υπάρξει «έκρηξη» των φιλάθλων και για καλή της τύχη η Σεβίλλη κέρδισε μια ομάδα που εκτός έδρας παραπαίει. 1-0 το τελικό αποτέλεσμα με το γκολ του Ράκιτιτς, ωστόσο και πάλι η απόδοση των Ανδαλουσιάνων κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα. Στον πρώτο αγώνα κόντρα στην Πόρτο το συγκρότημα του Μανθάνο είχε την καθολική υπεροχή, όμως οι «γκάφες» των αμυντικών της την… πλήγωσαν για ακόμα μια φορά. Ο πρόεδρος της Σεβίλλης τόνισε πως ξέρει πως το έργο της ομάδας του είναι δύσκολο, όμως είναι καθήκον των παικτών του να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων του. Κοντά στους Ανδαλουσιάνους θα βρίσκονται και 1.000 οπαδοί τους, αριθμός μικρότερος απ’ όσο θα περίμεναν οι Ισπανοί.

Απουσίες : Πάλοπ (τερματοφύλακας)

Εκτίμηση : Επιθετικά θα παίξει από το πρώτο λεπτό η Σεβίλλη και έτσι οι πιθανότητες για να μπουν πολλά γκολ είναι αρκετές.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming !

0

ΠΟΡΤΟ - ΣΕΒΙΛΛΗ  OVER  1,80



Κάνε μας Like! και μπές στην στοιχηματική παρέα του BetDays!






































Καταχωρημένο σε: Box1 • Europa League • Δημοφιλή Θέματα

Λέξεις-κλειδιά:

Γιώργος Βεντουράς Ειδικότητα συντάκτη: Πρωταθλήματα: Ισπανίας - Ch League