Ίντερ - Μπάγερν Μονάχου

160. ΙΝΤΕΡ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

23/02  21:45

Προϊστορία : Δεν υπάρχει την τελευταία πενταετία

Ίντερ : Ζωντανή στο κυνήγι του εγχώριου τίτλου παρέμεινε η Ίντερ μετά τη νίκη της με 1-0 επί της Κάλιαρι. Μέτρια εμφάνιση για τους «νερατζούρι», που επιβλήθηκαν με γκολ που ήταν τουλάχιστον δυο μέτρα οφσάιντ. «Οι περισσότεροι παίκτες μας είχαν στο μυαλό τους το παιχνίδι με την Μπάγερν», τόνισε ο Λεονάρντο, ο οποίος για ακόμα μια φορά θα έχει πολλά σημαντικά προβλήματα. Φυσικά το συγκεκριμένο ματς ξυπνάει μνήμες από την περσινή διοργάνωση, όπου οι Μιλανέζοι είχαν επιβληθεί της Μπάγερν και είχαν πάρει το τρόπαιο. Μάλιστα, ο πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης αναμέτρησης, Μιλίτο (είχε πετύχει δυο γκολ), θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού. Επίσης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Πατσίνι.

Απουσίες : Σάμουελ (αμυντικός), Μιλίτο (επιθετικός)

Μπάγερν Μονάχου : Σε ρυθμό ρελαντί επικράτησε εκτός έδρας με 3-1 της Μάιντς και έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ κατάσταση ενόψει του σημερινού αγώνα. Η Μπάγερν μετά την επάνοδο των Ρόμπεν και Ριμπερί είναι στην κυριολεξία άλλη ομάδα, καθώς κάθε επίθεση της… μυρίζει γκολ, με τον Μάριο Γκόμες να έχει αρχίσει και αυτός να βρίσκει τον παλιό καλό του εαυτό. Ο Λουίς Φαν Χαάλ είναι αισιόδοξος για την ομάδα του, ενώ όπως είναι φυσικό δεν ξεχνάει και τον περσινό αγώνα, για τον οποίο θέλει να πάρει εκδίκηση. Το ευχάριστο γι’ αυτόν είναι ότι θα έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους πλην του Όλιτς, ωστόσο, για την γραμμή κρούσης υπάρχει ο Κλόζε και ο Γκόμες.

Απουσίες : Όλιτς (επιθετικός)

Εκτίμηση : Πιστεύω πως θα γίνει ανοιχτό ματς, καθώς και οι δυο ομάδες είναι επιθετικογενείς. Το γκολ-γκολ θεωρώ πως είναι μια καλή επιλογή.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming !

0

ΙΝΤΕΡ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ  GOAL/GOAL  1,75



Κάνε μας Like! και μπές στην στοιχηματική παρέα του BetDays!






































Καταχωρημένο σε: Box1 • Champions League • Δημοφιλή Θέματα

Λέξεις-κλειδιά:

Γιώργος Βεντουράς Ειδικότητα συντάκτη: Πρωταθλήματα: Ισπανίας - Ch League