Κοπεγχάγη - Τσέλσι

105. ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΤΣΕΛΣΙ

22/02  21:45

Προϊστορία : Δεν υπάρχει την τελευταία πενταετία

Κοπεγχάγη : Την μεγαλύτερη έκπληξη των ομίλων πραγματοποίησε η Κοπεγχάγη, καθώς έφτασε στους «16» καταφέρνοντας να αποκλείσει τους πρωταθλητές Ελλάδας (Παναθηναϊκό) και Ρωσίας (Ρούμπιν Καζάν). Οι Δανοί με «όπλο» την έδρα τους, όπου πήραν δυο νίκες και έφεραν ισοπαλία με τους Ισπανούς, θα τεθούν αντίπαλοι με την Τσέλσι και φυσικά είναι το μεγάλο αουτσάιντερ. Στο πρωτάθλημα η ομάδα του Σολμπάκεν κάνει… πάρτι έχοντας αποκτήσει 19 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Οντένσε, ωστόσο, το πρόβλημα για τον έμπειρο τεχνικό είναι η αγωνιστική απραξία, καθώς τελευταίο επίσημο ματς ήταν αυτό με τον Παναθηναϊκό στις 7 Δεκέμβρη!! Από τότε οι Δανοί έχουν παίξει έξι φιλικά, με το τελευταίο να είναι αυτό κόντρα στην Ρόζεμποργκ, όπου η Κοπεγχάγη την διέλυσε με 5-0! Βέβαια, άλλο Ρόζεμποργκ και άλλο Τσέλσι…

Απουσίες : Χωρίς σημαντικά προβλήματα

Τσέλσι : Δεν μπορεί να ορθοποδήσει με τίποτα φέτος και παρά τις μεταγραφές των Τόρες και Νταβίντ Λουίζ. Τελευταία «σφαλιάρα» ήταν αυτή από την Έβερτον, από την οποία η Τσέλσι αποκλείστηκε από την συνέχεια του κυπέλλου Αγγλίας, καθώς ηττήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι και ενώ είχε ισοφαριστεί στο τελευταίο λεπτό της παράτασης! Πλέον οι Λονδρέζοι έχουν μόνο το μυαλό τους στο αποψινό παιχνίδι, στο οποίο ναι μεν υπάρχει περιθώριο λάθους λόγω και της ρεβάνς, όμως σίγουρα ο Κάρλο Αντσελότι δεν θα ήθελε να δει την ομάδα του να υποδέχεται τους Δανούς με την πλάτη στον τοίχο. Ευκαιρία για να ξαναβρούν την χαμένη τους αυτοπεποίθηση οι παίκτες του είναι το σημερινό ματς σύμφωνα με τον Ιταλό, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Νταβίντ Λουίζ που είχε παίξει στον ίδιο θεσμό με διαφορετική ομάδα (Μπενφίκα).

Απουσίες : Χωρίς σημαντικά προβλήματα

Εκτίμηση : Μπορεί φαινομενικά η Τσέλσι να βρίσκεται σε κακή κατάσταση, όμως όπως και να χει κόντρα στην Κοπεγχάγη έχει τον πρώτο λόγο.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming !

0

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΤΣΕΛΣΙ  2  1,80



Κάνε μας Like! και μπές στην στοιχηματική παρέα του BetDays!






































Καταχωρημένο σε: Box1 • Champions League • Δημοφιλή Θέματα

Λέξεις-κλειδιά:

Γιώργος Βεντουράς Ειδικότητα συντάκτη: Πρωταθλήματα: Ισπανίας - Ch League