ΤΣΣΚΑ Μόσχας - ΠΑΟΚ

100. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΠΑΟΚ

22/02  19:00

Προϊστορία : Δεν υπάρχει την τελευταία πενταετία

Αποτέλεσμα α’ αγώνα : ΠΑΟΚ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας  0-1

ΤΣΣΚΑ Μόσχας : Σημαντικό προβάδισμα με τη νίκη της στο πρώτο ματς απέκτησε η ΤΣΣΚΑ που αν και δεν ήταν καλύτερη, με σύμμαχο την εμπειρία της στην Ευρώπη βρήκε τον τρόπο να σκοράρει σε ένα σημείο, όπου ο ΠΑΟΚ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος. Στο δεύτερο μέρος οι Ρώσοι ανέβασαν την απόδοση τους, αλλά δεν μπόρεσαν να «κλειδώσουν» την πρόκριση και με δεύτερο γκολ. Συγκριτικά με τον πρώτο αγώνα επιστρέφουν οι Λαβ και Χόντα, δυο παίκτες που είναι πολύ σημαντικοί για τα πλάνα του Λέονιντ Σλούτσκι. Ο 39χρονος προπονητής τόνισε πως είναι καλά διαβασμένος για την αποψινή αναμέτρηση, ενώ παρουσιάστηκε σίγουρος πως η ομάδα του θα είναι αυτή που θα πανηγυρίσει στο τέλος.

Απουσίες : Μακροχρόνιοι απόντες

ΠΑΟΚ : Δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την αγωνιστική απραξία της ΤΣΣΚΑ και γνώρισε την εντός έδρας με 1-0, αν και σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερος. Πρόβλημα για τους Θεσσαλονικείς αποδείχτηκε για ακόμα μια φορά το γκολ, αφού αν και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, κάτι που καλούνται να κάνουν οπωσδήποτε τουλάχιστον μια φορά σήμερα. Πάντως οι συνθήκες που θα αντιμετωπίσει ο «δικέφαλος του βορρά» τους Ρώσους δεν είναι και οι καλύτερες, δεδομένου ότι η θερμοκρασία αγγίζει τους -20 βαθμούς κελσίου, ενώ η ΤΣΣΚΑ έχει γήπεδο με τεχνικό χλοοτάπητα, στον οποίο οι παίκτες της ελληνικής ομάδας δεν είναι συνηθισμένοι και σίγουρα θα επηρεαστεί η απόδοση τους. Ο Μάκης Χάβος δεν αναμένεται να επιλέξει να παίξει φουλ επίθεση, αφού ξέρει πως αν ο ΠΑΟΚ δεχθεί πρώτος γκολ τότε η αποστολή του «δικέφαλου» θα γίνει ακατόρθωτη, κι’ έτσι προσανατολίζεται σε πιο συντηρητικό σύστημα.

Απουσίες : Χαλκιάς (τερματοφύλακας)

Εκτίμηση : Μεγάλο φαβορί η ΤΣΣΚΑ, αλλά οι αποδόσεις στον άσο είναι πολύ μικρές κι έτσι θα προτιμήσω το under, αφού ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να ανοιχτεί.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming !

0

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΠΑΟΚ  UNDER  1,82



Κάνε μας Like! και μπές στην στοιχηματική παρέα του BetDays!






































Καταχωρημένο σε: Box1 • Europa League • Δημοφιλή Θέματα

Λέξεις-κλειδιά:

Γιώργος Βεντουράς Ειδικότητα συντάκτη: Πρωταθλήματα: Ισπανίας - Ch League