Primera Division Ισπανίας

182. ΜΑΛΑΓΑ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

08/01  19:00

Προϊστορία : 2006(2-1)2009(0-0)2010(1-1)

Μάλαγα (16η-16β) : Την πιο σημαντική νίκη της σεζόν μέχρι στιγμής, πανηγύρισε η Μάλαγα την περασμένη εβδομάδα, καθώς επιβλήθηκε με 2-1 εκτός έδρας της Σπόρτινγκ Χιχόν, σε ένα ματς κυριολεκτικά «εξάποντο», καθώς αμφότερες βρίσκονται στα πολύ χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Η εμφάνιση της πάντως ήταν μέτρια, όπως ήταν και την Τετάρτη όπου διασύρθηκε στην έδρα της με 3-0 από την Σεβίλλη στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας και όπως ήταν φυσικό αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού. Στο μεταξύ, παροξυσμός επικρατεί στο στρατόπεδο της Μάλαγα, καθώς ανακοινώθηκε και η απόκτηση του Μπαπτίστα, ο οποίος ήρθε με… άγριες διαθέσεις, καθώς δήλωσε πως θα σκοράρει από 8-10 γκολ, ενώ βρίσκεται στην αποστολή και δεν αποκλείεται να πάρει φανέλα βασικού. Το συγκρότημα του Πελεγκρίνι «χωλαίνει» όταν αγωνίζεται μπροστά στους οπαδούς του, δεδομένου ότι μετράει μόλις δυο νίκες και έξι ήττες, ωστόσο, με τις νέες προσθήκες ο Χιλιανός υπογράμμισε πως θα έρθουν και οι επιτυχίες. Αξιοσημείωτο πως οι Ανδαλουσιάνοι έχουν κρατήσει μόνο σε ένα ματς απαραβίαστη την εστία τους.

Απουσίες : Ελισέου (μέσος)

Αθλέτικ Μπιλμπάο (8η-25β) : Έπαιξε σαν την γάτα με το ποντίκι την Λα Κορούνια (για το πρωτάθλημα) στο πρώτο 20λεπτο, όμως δεν σκόραρε και ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε. Οι Γαλιθιάνοι προηγήθηκαν με αμφισβητούμενο πέναλτι και στην συνέχεια η ομάδα του Χοακίν Καπαρός έμεινε με 10 παίκτες, κάτι που δυσκόλεψε το έργο της. Στην συνέχεια δέχτηκε και δεύτερο γκολ (παρότι είχε αποκατασταθεί η αριθμητική ισορροπία) και στο τελευταίο ημίωρο τα έπαιξε όλα για όλα καταφέρνοντας απλά να μειώσει. Στο κύπελλο αποκλείστηκε από την Μπαρτσελόνα χωρίς να χάσει σε δυο αγώνες, κάτι που ασφαλώς αποτελεί σπουδαίο επίτευγμα. Την Τετάρτη υποδέχτηκε τους «μπλαουκράνα» έχοντας φέρει 0-0 στο πρώτο ματς και τους κοίταξε στα μάτια εκ νέου, όμως έμεινε τελικά στο 1-1 και το εκτός έδρας γκολ που δέχτηκε στάθηκε αρκετό για να την βγάλει εκτός συνέχειας. Οι Βάσκοι αν και μακριά από το «Σαν Μαμές» δεν πείθουν έχουν τον τρόπο για να βρίσκουν τα αντίπαλα δίχτυα…

Απουσίες : Μακροχρόνια τα όποια προβλήματα

Εκτίμηση : Αμφότερες είναι ομάδες που έχουν καλή σχέση με τα δίχτυα, οπότε το goal-goal ενδείκνυται.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Unibet - Betclick

0

ΜΑΛΑΓΑ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ  GOAL/GOAL  1,60

0

0

191. ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΣΕΒΙΛΛΗ

08/01  21:00

Προϊστορία : 2006(1-2)2007(1-3)

Σοσιεδάδ (11η-22β) : Ηττήθηκε με 2-1 δεχόμενη γκολ από την Σαραγόσα στο τελευταίο λεπτό, σε ένα παιχνίδι που ήταν κατώτερη των περιστάσεων. Βρέθηκε σε θέση άμυνας σε όλο το 90λεπτο και δεν άξιζε το βαθμό, τον οποίο ωστόσο έχασε στις λεπτομέρειες. Η ομάδα του Μάρτιν Λασάρτε προέρχεται από τρεις σερί ήττες, εντούτοις δεν υπάρχει ανησυχία στο στρατόπεδο των Βάσκων που μετράνε 15 αγώνες δίχως ισοπαλία! Στο «Ανοέτα» έχουν χάσει από τις δυο ομάδες της Μαδρίτης (Ρεάλ και Ατλέτικο), αλλά και από την Βαλένθια, όμως είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι έχουν σκοράρει σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια τους. Το ευχάριστο για την Σοσιεδάδ είναι ότι δεν είχε μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις συγκριτικά με τους αντιπάλους της, ενώ δεν υπάρχουν και ουσιαστικά προβλήματα για τον Ισπανό προπονητή.

Απουσίες : Χωρίς σημαντικά προβλήματα

Σεβίλλη (10η-23β) : Ανανεωμένη δείχνει η Σεβίλλη το νέο έτος, καθώς μετά την εύκολη (παρά το μικρό 1-0) νίκη επί της Οσασούνα ήρθε και η εντυπωσιακή επικράτηση με 3-0 μέσα στο «Λα Ροζαλέντα» της Μάλαγα, όπου και σφράγισε την συμμετοχή της στα προημιτελικά του κυπέλλου. Ο Γκρεγκόριο Μανθάνο «ανάσανε» μετά από αυτές τις δυο επιτυχίες, ενώ πλέον έχει και όλα τα… όπλα του στην φαρέτρα του. Ειδικά η επιστροφή του Χέσους Νάβας ήταν κομβική στην ανάκαμψη των Ανδαλουσιάνων. Πλέον η ομάδα δείχνει να είναι έτοιμη να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και στους εκτός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος, σε μια έδρα που παραδοσιακά παίρνει βαθμούς.

Απουσίες : Χωρίς προβλήματα

Εκτίμηση : Το καλύτερο το υλικό της ανεβασμένης Σεβίλλης και η θετική προϊστορία της δίνουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Ωστόσο, εγώ θα παίξω πιο συντηρητικά και θα επιλέξω το goal-goal.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Unibet - Betclick

0

ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΣΕΒΙΛΛΗ  GOAL/GOAL  1,66

0

0

199. ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

08/01  23:00

Προϊστορία : 2006(3-3)2007(1-1)2008(2-0)2009(1-1)2010(1-3)

Λα Κορούνια (12η-21β) : Με τα χίλια ζόρια έκαμψε την αντίσταση της Κόρδοβα και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Ναι μεν οι Γαλιθιάνοι είχαν την υπεροχή, όμως δεν μπόρεσαν να σκοράρουν πρώτοι κι’ έτσι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Εντούτοις ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις και στην παράταση κέρδισαν εύκολα. Στο πρωτάθλημα είχαν πάρει πολύ τυχερό «διπλό» με 2-1 επί της Ατλέτικο Μπιλμπάο, έχοντας και την διαιτησία με το μέρος τους. Η Ντεπορτίβο αποτελεί τον «κακό δαίμονα» της Μπαρτσελόνα, ωστόσο, ο Μιγκέλ Άνχελ Λοτίνα επισήμανε πως τα δυο τελευταία χρόνια οι «μπλαουγκράνα» είναι διαστημικοί και θα είναι πολύ δύσκολο για την ομάδα του να πάρει κάτι θετικό.

Απουσίες : Γκουαρδάδο (μέσος), Ρίκι (επιθετικός)

Μπαρτσελόνα (1η-46β) : Με δυο μέτριες εμφανίσεις μπήκε στο νέο έτος η Μπαρτσελόνα, καθώς μετά την νίκη με 2-1 επί της Λεβάντε, τα… χρειάστηκε και κόντρα στην Μπιλμπάο, την οποία τελικά απέκλεισε αν και έμεινε στο 1-1 στο «Σαν Μαμές». Οι «μπλαουγκράνα» πάντως έχουν δείξει απίστευτη σταθερότητα μέσα στη σεζόν και γι’ αυτό άλλωστε οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος. Κόντρα στην Λα Κορούνια παραδοσιακά τα βρίσκουν… μπαστούνια και γι’ αυτό ο Πεπ Γκουαρντιόλα επισήμανε στους παίκτες του πως αυτό θα είναι από τα πιο δύσκολα «τέστ» μέσα στη χρονιά. Επανήλθε ο Πουγιόλ πιο γρήγορα απ’ ότι αναμενόταν και έτσι θα δώσει το παρών στο αρχικό σχήμα του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Απουσίες : Χωρίς προβλήματα

Εκτίμηση : Σκληροτράχηλη η Λα Κορούνια στην έδρα της, ίσως δυσκολέψει την Μπαρτσελόνα και σίγουρα το 1.20 είναι προς αποφυγήν. Γενικά το ματς καλύτερα να μην το ακουμπήσετε (εγώ αυτό θα κάνω), ενώ για fun bet θα προτείνω σκόρερ τον Πέδρο.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Unibet - Betclick

0

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  ΠΕΔΡΟ(σκόρερ)  1,80

0

0

233. ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ

09/01  18:00

Προϊστορία : 2006(2-2)2007(1-2)2008(1-1)2010(2-1)

Εσπανιόλ (5η-28β) : Δεν μπήκε με τον καλύτερο τρόπο το 2011 για την Εσπανιόλ, καθώς γνώρισε την ήττα στο πρωτάθλημα με 2-1 από την Βαλένθια, ενώ έμεινε και εκτός συνέχειας στο κύπελλο, αφού έμεινε στο 1-1 με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Στο πρώτο ματς οι Καταλανοί έχουν δίκιο να αισθάνονται αδικημένοι, καθώς έχασαν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με γκολ οφσάιντ. Μάλιστα, είχαν και το αριθμητικό πλεονέκτημα σχεδόν σε όλο το δεύτερο μέρος, ωστόσο, αγωνίστηκαν με ξεκάθαρο στόχο την ισοπαλία και το πλήρωσαν. Αναφορικά με τον μεσοβδόμαδο αγώνα κόντρα στους Μαδριλένους ήταν εκτός τόπου και χρόνου στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη ανέβασαν την απόδοση τους και ισοφάρισαν στο 93’, γκολ διαδικαστικό, αφού η πρόκριση είχε χαθεί. Οι «περίκος» προέρχονται από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, δείχνοντας πως περνάνε περίοδο κρίσης, ωστόσο, στο «Κορνεγιά – Ελ Πρατ» είναι πολύ δυνατοί, δεδομένου ότι μετράνε εφτά νίκες και έχουν μόλις μια ήττα από την Μπαρτσελόνα.

Απουσίες : Οσβάλντο (επιθετικός)

Σαραγόσα (18η-13β) : Πανάξια ήταν η νίκη της κόντρα στην Σοσιεδάδ με 2-1 και έτσι η Σαραγόσα πήρε ένα σημαντικό «τρίποντο» και ξεκόλλησε επιτέλους από την τελευταία θέση, ωστόσο, δεν βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Χαβιέ Αγκίρε πέτυχε το νικητήριο τέρμα στο τελευταίο λεπτό, όμως η απόδοση της ήταν εξαιρετική και μόνο από ατυχία δεν είχε σκοράρει νωρίτερα. Αυτή η νίκη ήρθε μετά από έξι αγώνες και έφτιαξε για τα καλά το κλίμα στους «μάνιος», αφού ήταν και η δεύτερη σε ολόκληρο το πρωτάθλημα! Πλέον άπαντες στο στρατόπεδο των Αραγώνων τονίζουν πως έφτασε και η ώρα για την πρώτη εκτός έδρας επικράτηση, ενώ το θετικό για τον Αγκίρε είναι ότι ουσιαστικά δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

Απουσίες : Χωρίς σημαντικά προβλήματα

Εκτίμηση : Η έδρα πιστεύω πως θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην αναμέτρηση και η Εσπανιόλ θα επανέλθει στις νίκες.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Unibet - Betclick

0

ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ  1  1,85

0

0

234. ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΑΛΜΕΡΙΑ

09/01  18:00

Προϊστορία : 2008(0-0)2009(2-0)2010(3-1)

Μαγιόρκα (9η-24β) : Πήγαινε για την επική ανατροπή στο παιχνίδι του κυπέλλου με την Αλμερία, καθώς είχε χάσει με 4-3, ωστόσο, βρέθηκε από τα… αποδυτήρια με 2-0 πίσω στο σκορ και κάπου εκεί το ματς πήρε… ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 4-0 στο πρώτο μέρος, για να έρθει η αντεπίθεση των νησιωτών στο τελευταίο ημίωρο, όπου και σημείωσαν τρία γκολ για να χάσουν με το… τιμητικό 4-3 (μέσα στην έδρα τους). Τώρα τους παρουσιάζεται η ευκαιρία για άμεση ρεβάνς κόντρα σε μια ομάδα την οποία αντιμετώπισαν δυο φορές μέσα σε 10 μέρες και δέχτηκαν 8 γκολ(!), ενώ έβαλαν 6(!). Στο πρωτάθλημα διέκοψαν το σερί των τριών ηττών, καθώς επιβλήθηκαν άνετα με 3-0 της Χέρκουλες. Το παράδοξο είναι πως σε εννέα αγώνες (για την Πριμέρα) η Μαγιόρκα έχει δεχθεί μόλις τρία γκολ, ενώ η Αλμερία μόνο σε δυο… σκόρπισε την άμυνα της.

Απουσίες : Χωρίς ουσιαστικά προβλήματα

Αλμερία (19η-13β) : Σκόνη και θρύψαλα έκανε την Μαγιόρκα η Αλμερία στο «Όνο Εστάντι» όπου επιβλήθηκε με 4-3 και πέρασε στην προημιτελική φάση του κυπέλλου με συνολικό σκορ 8-6! Οι «βασιλιάδες» ήταν εντυπωσιακοί στο πρώτο μέρος, όπου και πήραν προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων, ενώ στην επανάληψη έριξαν ρυθμούς και δέχτηκαν την μείωση. Στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με την Βιγιαρεάλ υποτάχθηκαν στην ανωτερότητα των αντιπάλων της και ηττήθηκαν με… κάτω τα χέρια με 2-0. Η Αλμερία βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς είναι προτελευταία στον βαθμολογικό πίνακα και η ανάγκη για βαθμούς είναι μεγάλη.

Απουσίες : Μακροχρόνιοι οι όποιοι απόντες

Εκτίμηση : Οι επιδόσεις των δυο ομάδων στα γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο δεν συμπίπτουν, ωστόσο, θα εμπιστευτώ το τελευταίο δείγμα αγώνων και θα επιλέξω το over που καλοπληρώνει.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Unibet

0

ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΑΛΜΕΡΙΑ  OVER  2,10

0

0

235. ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΧΕΤΑΦΕ

09/01  18:00

Προϊστορία : 2006(0-4)2007(0-2)2008(0-2)2009(5-2)2010(0-0)

Οσασούνα (15η-17β) : Σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη μετράει η Οσασούνα, με το πρώτο της παιχνίδι για το νέο έτος να είναι αυτό κόντρα στην Σεβίλλη, όπου γνώρισε την ήττα με 1-0, σκορ πολύ μικρό για να αντικατοπτρίσει την διαφορά των δυο ομάδων, καθώς οι Σεβιγιάνοι ήταν πολύ ανώτεροι. Οι «ροχίγιος» πληρώνουν την εκτός έδρας αδυναμία τους και γι’ αυτό βρίσκονται σε δεινή βαθμολογική θέση, ωστόσο, μέσα στο «Ρέινο Ντε Νεβάρα» σπάνια φεύγουν με άδεια τα χέρια. Δυνατό τους σημείο είναι η αμυντική λειτουργία με μόλις πέντε γκολ παθητικό σε οχτώ αναμετρήσεις, ωστόσο, η επίθεση προβληματίζει με 11 τέρματα στον ίδιο αριθμό αγώνων. Παράλληλα, ενδέχεται και πάλι να έχουν σημαντικές απουσίες.

Απουσίες : Μονρεάλ (αμυντικός), Παντιάνι (επιθετικός) και Καμούνιας (μέσος) εξαιρετικά αμφίβολοι

Χετάφε (7η-26β) : Έκλεισε τη χρονιά με τέσσερις συνεχόμενες νίκες η Χετάφε, όμως φαίνεται πως οι παίκτες της συνεχίζουν τις χειμερινές… διακοπές. Κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης έχουν την δικαιολογία της διαφοράς κλάσης (έχασε εντός με 3-2), όμως ο αποκλεισμός από τα προημιτελικά του κυπέλλου έφερε αναστάτωση στον μαδριλένικο σύλλογο. Αφενός γιατί προήλθε από ομάδα της Σεγκούντα Ντιβιζιόν (Μπέτις) και αφετέρου γιατί είχε το προβάδισμα από τον πρώτο αγώνα με 2-1, όμως ηττήθηκε στην έδρα της με 3-1(!), σημειώνοντας το γκολ της… τιμής στις καθυστερήσεις. Μακριά από την έδρα τους οι «αθουλίτος» τα πάνε πολύ καλά, καθώς έχουν τρεις νίκες και μια ισοπαλία σε οχτώ αγώνες, ενώ έχουν βρει δίχτυα σε έξι από αυτούς.

Απουσίες : Δεν επηρεάζουν οι απόντες

Εκτίμηση : Με το… αριστερό μπήκαν και οι δυο ομάδες στο νέο έτος και κάθε πρόβλεψη στο συγκεκριμένο ματς είναι παρακινδυνευμένη. Θα επιλέξω την ισοπαλία με πολύ ρίσκο.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Unibet - Betclick

0

ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΧΕΤΑΦΕ  X  3,30

0

0

236. ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ

09/01  18:00

Προϊστορία : 2009(1-0)2010(2-0)

Σανταντέρ (14η-19β) : Πήρε με το… σπαθί της την ισοπαλία (0-0) από την Ατλέτικο μέσα στην Μαδρίτη, έχοντας διακριθέντες όλους της αμυντικούς της. Μάλιστα, προς το τέλος είχε την ευκαιρία να «κλέψει» και τους τρεις βαθμούς, αλλά ο αντίπαλος γκολκίπερ δεν της το επέτρεψε. Επιστρέφει στο «Ελ Σαρδινέρο» για να δώσει έναν αγώνα καθοριστικό για την πορεία της στην φετινή Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η νίκη είναι μονόδρομος γι’ αυτήν, καθώς στην συνέχεια έχει πρόγραμμα… φωτιά όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μπιλμπάο και στην συνέχεια θα υποδεχθεί την Βαλένθια, οπότε είναι ευκολονόητο, πως αν δεν πάρει την Χιχόν πιθανότατα τον επόμενο μήνα θα βρίσκεται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη.

Απουσίες : Μακροχρόνιοι οι όποιοι απόντες

Σπόρτινγκ Χιχόν (20η-12β) : Δέκα ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Σπόρτινγκ Χιχόν και μάλιστα στο τελευταίο παιχνίδι γνώρισε ήττα-μαχαιριά με 2-1 μέσα στην έδρα από την Μάλαγα. Προηγήθηκε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους με αμφισβητούμενο πέναλτι, όμως στις καθυστερήσεις δέχτηκε γκολ και το ημίχρονο έληξε ισόπαλο. Στην επανάληψη δέχτηκε δεύτερο γκολ με πέναλτι στο 60’ και στο τελευταίο ημίωρο η πίεση της δεν καρποφόρησε, αν και έπαιξε φουλ επίθεση. Στο αποψινό παιχνίδι οι λύσεις του Πρεθιάδο στην γραμμή κρούσης θα είναι μηδαμινές, καθώς θα λείπουν οι τρεις βασικοί στράικερ.

Απουσίες : Μποτία (αμυντικός), Κάστρο (επιθετικός), Νόβο (επιθετικός), Κάστρο (επιθετικός), Ντε Λα Κουέβας (μέσος)

Εκτίμηση : Κομβικές οι απουσίες της Χιχόν και η Σανταντέρ «καίγεται» για τη νίκη, αφού έχει δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια. Άσος.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Unibet

0

ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ  1  2,00

0

0

244. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

09/01  20:00

Προϊστορία : 2006(3-3)2007(0-0)2008(3-2)2009(1-0)2010(6-2)

Ρεάλ Μαδρίτης (2η-44β) : Με μισή… ντουζίνα αναπληρωματικούς έπαιξε κόντρα στην Λεβάντε και ηττήθηκε με 2-0 εκτός έδρας, σε μια αναμέτρηση διαδικαστικού χαρακτήρα, καθώς η Ρεάλ είχε κερδίσει στο πρώτο ματς του κυπέλλου με 8-0. Δεύτερο παιχνίδι που πήρε μέρος ο Κακά, αφού είχε προηγηθεί αυτό με την Χετάφε όπου οι «μερένχες» επικράτησαν εκτός έδρας με 3-2, πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ. Στην έδρα της ομάδα του Μουρίνιο έχει οχτώ νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ενώ δεν έχει ούτε ισοπαλία και στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και στο κύπελλο. Ο Πορτογάλος τεχνικός επίστησε την προσοχή στους παίκτες του, χαρακτηρίζοντας την Βιγιαρεάλ ως την πιο επικίνδυνη ομάδα του πρωταθλήματος.

Απουσίες : Μακροχρόνιοι οι όποιοι απόντες

Βιγιαρεάλ (3η-36β) : Άστρο λαμπρό οδηγεί την Βιγιαρεάλ την φετινή περίοδο και αυτό φαίνεται κάθε εβδομάδα. Τρανό παράδειγμα αποτελεί ο τρόπος που πήρε την πρόκριση για την προημιτελική φάση του κυπέλλου κόντρα στην Βαλένθια. Στο πρώτο ματς στο «Μεστάγια» οι αντίπαλοι της έχασαν σωρεία ευκαιριών και το ματς ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα. Την Πέμπτη οι «νυχτερίδες» έκαναν στο πρώτο 45λεπτο πάρτι στο «Ελ Μαδριγάλ» και κέρδιζαν 2-0 έχοντας πολλές φάσεις για περισσότερα γκολ. Εντούτοις στην επανάληψη η ομάδα του Χουάν Κάρλος Γκαρίδο μπήκε μεταμορφωμένη, ισοφάρισε σε διάστημα δυο λεπτών (46-48) και στην συνέχεια με το… γκάζι πατημένο έβαλε ακόμα δυο γκολ και πήρε την πολύτιμη πρόκριση με πραγματικά επική ανατροπή. Το «κίτρινο υποβρύχιο» έχει βρει δίχτυα σε εφτά από τις οχτώ εκτός έδρας αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα.

Απουσίες : Νίλμαρ (επιθετικός), Σένα (μέσος), αμφίβολος ο αμυντικός Μαρτσένα

Εκτίμηση : Η Βιγιαρεάλ έχει το… κοκαλάκι της νυχτερίδας φέτος και δεν αξίζει να κοντραριστεί για κανένα λόγο σε τέτοιες αποδόσεις. Το Χ2 νομίζω είναι μια καλή επιλογή, αλλά το goal-goal ακόμα καλύτερη.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Unibet - Betclick

0

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ  GOAL/GOAL  1,65

0

0

250. ΛΕΒΑΝΤΕ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ

09/01  22:00

Προϊστορία : 2007(4-2)2008(1-5)

Λεβάντε (17η-15β) : Συνεχίζεται το πρόγραμμα… φωτιά για την Λεβάντε, καθώς μετά τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης έρχεται σήμερα το τοπικό ντέρμπι με την Βαλένθια. Κόντρα στην πρώτη ηττήθηκε με 2-1, σκορ το οποίο δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, ωστόσο, οι νεοφώτιστοι το πάλεψαν όσοι μπορούσαν. Τα… δεύτερα της «βασίλισσας» τα κέρδισαν με 2-0, αλλά αποκλείστηκαν από το κύπελλο με συνολικό σκορ 8-2. Πάντως ήταν μια σημαντική νίκη για το πρεστίζ του συλλόγου. Οι «γκρανότας» έχουν παλέψει όλα τους τα παιχνίδια και στην έδρα τους έχουν βρει τον τρόπο να σκοράρουν στα εφτά από το οχτώ που έχουν δώσει.

Απουσίες : Μακροχρόνιοι οι απόντες

Βαλένθια (4η-31β) : Γνώρισε αποκλεισμό-σοκ από την Βιγιαρέαλ για την επόμενη φάση του κυπέλλου, καθώς βρέθηκε να προηγείται με 2-0 στο ημίχρονο μέσα στο «Ελ Μαδριγάλ» (0-0 το πρώτο), όμως στην επανάληψη ξέχασε να βγει στον αγωνιστικό χώρο και τελικά ηττήθηκε εν τέλει με 4-2. Κατήφεια φυσικά επικρατεί στις «νυχτερίδες», ωστόσο, ο Ουνάι Έμερι προσπάθησε με ψυχολογικές «ντόπες» να… φτιάξει το κλίμα. Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει αυτό είναι η νίκη επί της Λεβάντε, ένα ματς που είναι τοπικό ντέρμπι. Συγκριτικά με τον αγώνα της Πέμπτης η Βαλένθια θα έχει μια σημαντική επιστροφή, καθώς επιστρέφει ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Αντούριθ.

Απουσίες : Τοπάλ (μέσος)

Εκτίμηση : Σίγουρα ο τρόπος που ήρθε η ήττα για την Βαλένθια από την Βιγιαρεάλ θα έχει ρίξει το ηθικό των παικτών της, όμως η Λεβάντε αποτελεί ιδανικό αντίπαλο για να επιστρέψει στις επιτυχίες και ίσως το ματς να έχει και περισσότερα από δυο τέρματα.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Unibet - Betclick

0

ΛΕΒΑΝΤΕ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ  2  1,91




Bet Sponsor


Το καλύτερο Μπόνους εγγραφής 100% έως 50€
Οι καλύτεροι καλύτεροι όροι Μπόνους! 3 φορές τζίρο σε απόδοση άνω του 1,50




Κορυφαίες εταιρίες με υψηλά Μπόνους

100€ Μπόνους Εγγραφής , στοιχημάτισε με το καλύτερο Live Bet

100€ Μπόνους Εγγραφής , Βραβείο καλύτερης εταιρίας για το 2010

100€ Μπόνους για νέους παίκτες , εδώ παίζουν οι περισσότεροι Έλληνες παίκτες!

100€ Μπόνους εγγραφής! εταιρία αποκλειστικά μόνο για Έλληνες παίκτες!

100€ Μπόνους Εγγραφής , βραβεία καλύτερης εταιρίας 2006 , 2008 και 2009

100€ Μπόνους Εγγραφής , παίξε με άψογο Σουηδικό επαγγελματισμό!

40€ Μπόνους Εγγραφής , το καλύτερο Live Streaming για να δεις δωρεάν αγώνες!

50€ Μπόνους για νέους παίκτες , παίξε στην πιο αναπτυσσόμενη εταιρία

50€ Μπόνους Εγγραφής , κέρδισε +30% έξτρα παίζοντας Σούπερ παρολί




Νέα Μπόνους εγγραφής!

50€ με 100% Μπόνους εγγραφής από την Interwetten

100€ με 50% Μπόνους εγγραφής από την 10Bet

100€ με 100% Μπόνους Εγγραφής! από την Betoto

200€ με 100% Μπόνους εγγραφής! από την Ladbrokes

100€ με 50% Μπόνους εγγραφής από την Betsson

100€ με 50% Μπόνους εγγραφής από την BetBeast




Δείτε δωρεάν αγώνες Live Streaming στο PC σας , μόνο με την εγγραφή σας!

Bwin TV
Πρωτάθλημα Ισπανίας Primiera Division
Πρωτάθλημα Αυστρίας T-Mobile Bundesliga
Πρωτάθλημα Γερμανίας Bundesliga
300 αγώνες ποδοσφαίρου κάθε μήνα στο PC σας!
Κάνε μια απλή εγγραφή και δες αγώνες Δωρεάν!


Bet365 TV
Πρωτάθλημα Ιταλίας Serie A
Πρωτάθλημα Αγγλίας Championship
Πρωτάθλημα Πορτογαλίας Super League
200 αγώνες ποδοσφαίρου κάθε μήνα στο PC σας!
Κάνε μια απλή εγγραφή και δες αγώνες Δωρεάν!


Sportingbet TV
Πρωτάθλημα Ιταλίας Serie A
Πρωτάθλημα Βελγίου
Πρωτάθλημα Αργεντινής Apertura
170 αγώνες ποδοσφαίρου κάθε μήνα στο PC σας!
Κάνε μια απλή εγγραφή και δες αγώνες Δωρεάν!


Unibet TV
Πρωτάθλημα Βραζιλίας Βrasileiro
Πρωτάθλημα Αργεντινής Apertura
Πρωτάθλημα Πορτογαλίας Super League
230 αγώνες ποδοσφαίρου κάθε μήνα στο PC σας!
Κάνε μια απλή εγγραφή και δες αγώνες Δωρεάν!


Betclic TV
Πρωτάθλημα Γαλλίας Legue 1
Πρωτάθλημα Γερμανίας Bundesliga
Πρωτάθλημα Ισπανίας Primiera Division
250 αγώνες ποδοσφαίρου κάθε μήνα στο PC σας!
Κάνε μια απλή εγγραφή και δες αγώνες Δωρεάν!







myPocoToolbar το απαραίτητο εργαλείο σου στο Στοίχημα!

Live Scores - Βαθμολογίες - Στατιστικά - Προγνωστικά - Αθλητικά Sites - Radio - TV


  • Array
  • Array
  • Array
  • Array
  • Array
  • Array


Καταχωρημένο σε: Δημοφιλή Θέματα • Ισπανία

Λέξεις-κλειδιά:

Γιώργος Βεντουράς Ειδικότητα συντάκτη: Πρωταθλήματα: Ισπανίας - Ch League

Σχόλια (0)

Trackback URL

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα