Μάντσεστερ Σίτι - Έβερτον

302. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΕΒΕΡΤΟΝ

20/12  22:00

Προϊστορία : 2006(2-0)2007(2-1)2008(0-2)2009(0-1)2010(0-2)

Μάντσεστερ Σίτι (3η-32β) : Έβδομη σερί αγωνιστική χωρίς ήττα για την Μάντσεστερ Σίτι,η οποία την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε με 3-1 στην έδρα της Γουέστ Χαμ την ομώνυμη ομάδα.Μεσοβδόμαδα έφερε ισοπαλία στην έδρα της  Γιουβέντους για τον θεσμό του Europa League και τερμάτισε πρώτη στον 1ο όμιλο,ισοβαθμώντας με την Λεχ Πόζναν.Πανευτυχής δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Ρομπέρτο Μαντσίνι μετά την λήξη της αναμέτρησης αυτής.«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί το θέλαμε πολύ και ήταν πολύ σημαντικό να τερματίσουμε στην πρώτη θέση του ομίλου. Έχουμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε στη διοργάνωση και είναι σημαντικό πλέον να κληρωθούμε με βατό αντίπαλο.Η Γιουβέντους είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά εμείς ξεκινήσαμε δυνατά στο παιχνίδι. Ήταν παράξενο που δεχτήκαμε το γκολ, αλλά παίξαμε καλά και καταφέραμε να φτάσουμε στο στόχο μας. Οι ποδοσφαιριστές μου έδειξαν χαρακτήρα και ελπίζω να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό».

Το θέμα όμως που έχει δημιουργηθεί με τον  Τέβες,ο οποίος με έγγραφη ανακοίνωση ζήτησε να φύγει από τον σύλλογο,έχει διαταράξει για μία ακόμα φορά το κλίμα στην ομάδα.Ο Άργεντίνος σταρ,επικαλέστηκε ψυχολογικούς λόγους για τους οποίους θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα,λόγω των κακών σχέσεων που έχει με κάποια στελέχη της ομάδας,ενώ όσον αφορά τα περί κακών σχέσεων με τον προπονητή του,δήλωσε ότι δεν έχει κάτι προσωπικό μαζί του.Το θέμα αναμένεται να προσωπικά ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος θα συναντήσει τον Αργεντινό για να τον πείσει να παραμείνει στη Μάντσεστερ Σίτι.«Θέλω να μιλήσω μαζί του. Μπορεί και να συνεχίσει να παίζει για μας. Έχει περισσότερα από τρία χρόνια συμβόλαιο με τη Σίτι και ελπίζω να συνεχίσει να παίζει και να σκοράρει για μας. Είναι σημαντικό αυτό, διότι έχουμε κάποια σπουδαία ματς αυτό το μήνα.Νομίζω ότι μπορούμε να του αλλάξουμε το μυαλό. Είναι ένας σημαντικός παίκτης που έχει σημειώσει φέτος δέκα γκολ. Μπορούμε να αλλάξουμε την ιστορία του συλλόγου και μαζί είμαστε ικανοί να κάνουμε καλή δουλειά φέτος».Σε όλο αυτό το θέμα που έχει δημιουργηθεί η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε πως δεν πρόκειται να πουλήσει τον Κάρλος Τέβες.Ήδη πάντως κυκλοφορούν φήμες για ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα, όμως η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι αποφάσισε να μην δώσει σημασία σε οποιαδήποτε πρόταση την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι,παρά την κούραση της η Μάντσεστερ Σίτι παραμένει το ακλόνητο φαβορί γι’ αυτή την αναμέτρηση,αφού εκτός του ότι είναι μία κλάση ανώτερη από την αντίπαλο της,έχει με το μέρος της την ψυχολογία,ενώ είναι καλή στην έδρα της όπου σε 8 αναμετρήσεις έως τώρα έχει φέρει, 4  νίκες, 3 ισοπαλίες και μία ήττα.Αξιοσημείωτο πάντως είναι το γεγονός ότι η Έβερτον τα τελευταία χρόνια,τείνει να γίνει ο κακός «δαίμονας» για την ομάδα του Μαντσίνι.Πέραν του Ντε Γιονγκ που είναι τιμωρημένος,δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα απουσιών στην ομάδα.

Απουσίες : Ντε Γιονγκ (μέσος)

Έβερτον (15η-18β) : Με σοβαρά προβλήματα στην δημιουργία φάσεων και χωρίς τον Αρτέτα στην σύνθεση της η Έβερτον,δεν κατάφερε να κερδίσει στην έδρα της την Γουΐγκαν την προηγούμενη αγωνιστική,παραχωρώντας λευκή ισοπαλία και φθάνοντας έτσι σε ένα αρνητικό ρεκόρ για την  ιστορία της στην κατηγορία,αφού δεν κατάφερε να κερδίσει για 7ο συνεχόμενο αγώνα.Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα,έχουν προβληματίσει τον προπονητή της ομάδας Ντέιβιντ Μόγιες,που ψάχνει να βρει λύσεις στο επιθετικό πρόβλημα που δείχνει ότι έχει η ομάδα του.Εκτός έδρας πάντως,δεν έχει χάσει στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις της,στις οποίες έχει φέρει μία νίκη και 5 ισοπαλίες και δεν θα την χαλάσει καθόλου το ενδεχόμενο να φύγει με άλλη μία και από αυτή την αναμέτρηση.Ελλείψει όμως του Ισπανού οργανωτή της ομάδας Αρτέτα,που εκτίει την τρίτη αγωνιστική της ποινής του,τα πράγματα είναι δύσκολα για τα «ζαχαρωτά».Αναφορικά με την καλή παράδοση που έχει η ομάδα του στις αναμετρήσεις με την Μάντσεστερ Σίτι,ο Μόγιες δεν φάνηκε να την λαμβάνει σοβαρά υπόψιν,αφού όπως δήλωσε,τα πράγματα είναι διαφορετικά τώρα,μιας και οι αντίπαλοι τους φέτος παίζουν καλύτερα και είναι ιδιαίτερα ενισχυμένοι.

Σοβαρά εξετάζει το ενδεχόμενο ο Ντέιβιντ Μόγιες να βάλει «πωλητήριο» στον Στίβεν Πίεναρ τον Ιανουάριο, προκειμένου η Έβερτον να ενισχυθεί οικονομικά και να κινηθεί για την απόκτηση ενός σέντερ φορ.Το συμβόλαιο του 28χρονου μεσοεπιθετικού λήγει το καλοκαίρι και ήδη έχει απορρίψει μία πρόταση ανανέωσης με τα «ζαχαρωτά».«Σκεφτόμαστε να παραχωρήσουμε τον Πίεναρ τον Ιανουάριο για να εισπράξουμε κάποια χρήματα, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι.Ξέρουμε πως χρειαζόμαστε έναν επιθετικό και τα χρήματα που αναμένουμε από αυτή την κίνηση, μας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσουμε έναν παίκτη τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ο οποίος θα μας προσφέρει τα γκολ που χρειαζόμαστε».Από την σημερινή αναμέτρηση,πέραν του Αρτέτα,θα λείψει και ο Χείτινγκα που είναι τραυματίας,καθώς και ο Βόγκαν,ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα,μετά τον τρίμηνο δανεισμό του στην Κρίσταλ Πάλας.Αμφίβολος και ο Πίενααρ,η συμμετοχή του οποίου θα αποφασιστεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Απουσίες : Αρτέτα,Βόγκαν (μεσοεπιθετικοί) Χείτινγκα (αμυντικός).Αμφίβολος Πίενααρ (μέσος)

Εκτίμηση : Μπορεί να είναι κουρασμένη η Μάντσεστερ,όμως οι απουσίες της Έβερτον είναι σημαντικές και κάποια στιγμή οι παραδόσεις είναι για να σπάνε.Πάμε με τον άσο λοιπόν.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming !

0

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΕΒΕΡΤΟΝ  1  1,75







Bet365
Το καλύτερο Live Bet!
Κάνε εγγραφή με μπόνους 100% έως 100€

William Hill
80 Χρόνια αξιοπιστίας!
Κάνε εγγραφή με μπόνους 100% έως 100€

Sportingbet
Η Νο1 εταιρία στην Ελλάδα!
Κάνε εγγραφή με μπόνους 50% έως 100€

VistaBet
Η ελληνική στοιχηματική εταιρία!
Κάνε εγγραφή με μπόνους 50% έως 100€

Bwin
No1 σε ποικιλία στοιχημάτων!
Κάνε εγγραφή με μπόνους 100% έως 100€

Unibet
Βραβεία καλύτερης εταιρίας 2006 , 2008 και 2009
Κάνε εγγραφή με μπόνους 100% έως 100€

Betsson
Υψηλές Αποδόσεις και στα Φαβορί!
Κάνε εγγραφή με μπόνους 50% έως 100€

Gamebookers
Παίξε παρολί με +30% στις Αποδόσεις!
Κάνε εγγραφή με μπόνους 100% έως 50€

BetClic
Η πιο αναπτυσόμενη εταιρία!
Μπόνους 50€ εαν τα χάσεις στα επιστρέφουμε!




Δείτε δωρεάν αγώνες Live Streaming στο PC σας , μόνο με την εγγραφή σας!

Bwin TV
Πρωτάθλημα Ισπανίας Primiera Division
Πρωτάθλημα Αυστρίας T-Mobile Bundesliga
Πρωτάθλημα Γερμανίας Bundesliga
300 αγώνες ποδοσφαίρου κάθε μήνα στο PC σας!
Κάνε μια απλή εγγραφή και δες αγώνες Δωρεάν!


Bet365 TV
Πρωτάθλημα Ιταλίας Serie A
Πρωτάθλημα Αγγλίας Championship
Πρωτάθλημα Πορτογαλίας Super League
200 αγώνες ποδοσφαίρου κάθε μήνα στο PC σας!
Κάνε μια απλή εγγραφή και δες αγώνες Δωρεάν!


Sportingbet TV
Πρωτάθλημα Ιταλίας Serie A
Πρωτάθλημα Βελγίου
Πρωτάθλημα Αργεντινής Apertura
170 αγώνες ποδοσφαίρου κάθε μήνα στο PC σας!
Κάνε μια απλή εγγραφή και δες αγώνες Δωρεάν!


Unibet TV
Πρωτάθλημα Βραζιλίας Βrasileiro
Πρωτάθλημα Αργεντινής Apertura
Πρωτάθλημα Πορτογαλίας Super League
230 αγώνες ποδοσφαίρου κάθε μήνα στο PC σας!
Κάνε μια απλή εγγραφή και δες αγώνες Δωρεάν!


Betclic TV
Πρωτάθλημα Γαλλίας Legue 1
Πρωτάθλημα Γερμανίας Bundesliga
Πρωτάθλημα Ισπανίας Primiera Division
250 αγώνες ποδοσφαίρου κάθε μήνα στο PC σας!
Κάνε μια απλή εγγραφή και δες αγώνες Δωρεάν!







myPocoToolbar το απαραίτητο εργαλείο σου στο Στοίχημα!
Live Scores - Βαθμολογίες - Στατιστικά - Προγνωστικά - Αθλητικά Sites - Radio - TV
400.000 Downloads - 11.000 Facebook Likes - Απέκτησε Δωρεάν και εσύ το Νο1 εργαλείο!






Καταχωρημένο σε: Αγγλία • Δημοφιλή Θέματα

Λέξεις-κλειδιά:

Μάνος Οικονόμου Ειδικότητα συντάκτη: Πρωταθλήματα: Αγγλίας - Γερμανίας