Serie A’ Ιταλίας

296. ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

11/12  19:00

Προϊστορία : 2006(0-0)2007(1-0)2008(3-1)2009(3-1)2010(0-1)

Ουντινέζε (11η-20β) : Δεν έπαιξε άσχημα απέναντι στην Πάρμα στο «Ενιο Ταρντίνι», ωστόσο γνώρισε την ήττα με 2-1. Έγινε ένα ανοιχτό ματς και οι «παρμέντσι» στα κρίσιμα σημεία ήταν πιο τυχεροί. Ο Ντι Νατάλε ισοφάρισε με εκτέλεση φάουλ στο πρώτο μέρος, όμως οι γηπεδούχοι στο 55’ έκαναν το 2-1, με τους «φριουλάνι» στην συνέχεια να κλείνουν τους αντιπάλους τους στην εστία τους, να έχουν δοκάρι και άλλες κλασικές ευκαιρίες, ωστόσο, η μπάλα δεν έμπαινε με τίποτα στα δίχτυα. Παρά την ήττα, είναι δεδομένο ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και μπορεί να αποσπάσει κάτι καλό απέναντι στην Φιορεντίνα. Η απόδοση του Ντι Νατάλε είναι εξαιρετική στα τελευταία ματς και σε αυτό οφείλεται η άνοδος της Ουντινέζε.

Απουσίες : Ντομίτσι (Αμυντικός)

Φιορεντίνα (13η-19β) : Μπορεί να είχε σημαντικές απουσίες στον προηγούμενο αγώνα απέναντι στην Κάλιαρι, όμως κατάφερε και πήρε μία άκρως επαγγελματική νίκη με 1-0, που ενδεχομένως να της φανεί χρήσιμη στην συνέχεια. Οι «βιόλα» νίκησαν για τρίτο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με το ίδιο σκορ και μάλιστα με το πρώτο γκολ του Αντριαν Μούτου, ο οποίος επανήρθε στην ενεργό δράση μετά από περίπου ένα χρόνο λόγω της τιμωρίας του. Και στο ματς απέναντι στην Ουντινέζε, πάντως, έχει αρκετές απουσίες, ωστόσο έχει μάθει να ζει με αυτές και πλέον δεν την επηρεάζουν, αφού το ρόστερ της διαθέτει αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Απουσίες : Πασκουάλ (Αμυντικός), Φρέι (Τερματοφύλακας), Μοντολίβο (Μέσος), Νατάλι (Αμυντικός), Τζιλαρντίνο (Επιθετικός)

Εκτίμηση : Πολύ πιθανό να διεξαχθεί κλειστό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα κοιτάξουν να μην χάσουν. Το No Goal έχει τύχη επιβεβαίωσης.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bet365 - Unibet - Betclick

0

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ  NO GOAL  1,85

0

0

297. ΠΑΛΕΡΜΟ - ΠΑΡΜΑ

11/12  19:00

Προϊστορία : 2006(4-2)2007(3-4)2008(1-1)2010(2-1)

Παλέρμο (7η-23β) : Κρατούσε με άνεση την ισοπαλία στο «Σαν Πάολο» μέχρι το 95’. Σε εκείνο το σημείο, όμως, πλήρωσε μια αδράνεια στην άμυνα και τελικά γνώρισε την ήττα από τη Νάπολι με 1-0, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να είχε φύγει και νικήτρια. Είναι δεδομένο, πάντως, ότι πλήρωσε την αμυντική στάση της στο παιχνίδι και στην τελευταία φάση του αγώνα δέχτηκε το γκολ του Μάτζιο, που την έριξε στο καναβάτσο. Ο Ρόσι αγωνίστηκε με τρεις στόπερ, ενώ ο πρόεδρος Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι τα έβαλε με την διαιτησία ζητώντας ένα πέναλτι, όμως δεν ξέχασε και τους παίκτες του, τους οποίους… έκραξε σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας.

Απουσίες : Κασάνι (Αμυντικός), Ερνάντες (Επιθετικός)

Πάρμα (15η-18β) : Με ηγέτη τον Ερνάν Κρέσπο, ο οποίος σκοράρει κατά βούληση στα τελευταία παιχνίδια, η Πάρμα την προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψε στις νίκες, αφού επικράτησε μετά από πολύ καλό αγώνα της Ουντινέζε με 2-1. Με αυτή τη νίκη ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη και πλέον ατενίζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία στοχεύοντας στην όσο πιο γρήγορη παραμονή. Ο Αργεντινός επιθετικός βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, δεδομένου ότι έχει σκοράρει τέσσερα γκολ στα τελευταία ματς και η Πάρμα έχει βρει την λύση σε έναν τομέα που πονούσε πολύ τον προηγούμενο καιρό. Βέβαια, στην άμυνα εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, τα οποία φαίνεται αδύνατο να επιλύσει.

Απουσίες : Βαλιάνι (Μέσος), Αντονέλι (Αμυντικός)

Εκτίμηση : Η Παλέρμο μέσα στην έδρα της μεταμορφώνεται και ειδικά μετά τις φωνές του Τζαμπαρίνι οι παίκτες της θέλουν να δείξουν ένα καλό πρόσωπο.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming !

0

ΠΑΛΕΡΜΟ - ΠΑΡΜΑ  1  1,73

0

0

321. ΤΖΕΝΟΑ - ΝΑΠΟΛΙ

11/12  21:45

Προϊστορία : 2007(0-0)2008(2-0)2009(3-2)2010(4-1)

Τζένοα (9η-21β) : Η Τζένοα έχει πάρει φέτος αρκετές νίκες χωρίς να εντυπωσιάσει και μία απ’ αυτές ήταν την προηγούμενη αγωνιστική στο Λέτσε απέναντι στην τοπική ομάδα με 3-1. Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, αφού οι γηπεδούχοι άξιζαν την ισοπαλία και οι Γενοβέζοι στάθηκαν αρκετά τυχεροί σε πολλές φάσεις που έκριναν το ματς. Στο δεύτερο μέρος πέτυχαν δύο γκολ από στημένες φάσεις, ενώ ο Ρόσι στις καθυστερήσεις του αγώνα διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Είναι αλήθεια, πλέον, ότι εκτός έδρας παίζει καλύτερα απ’ ότι στο «Μαράσι» γι’ αυτό και ο Μπαλαρντίνι ζήτησε να δείξουν ίδιο πρόσωπο και στην αναμέτρηση μέσα στην Γένοβα, καθώς η Νάπολι είναι ιδιαίτερα αξιόμαχη ομάδα.

Απουσίες : Καλάντζε (Αμυντικός), Σκούλι (Επιθετικός)

Νάπολι (4η-27β) : Τεράστια ψυχικά αποθέματα έβγαλε στο προηγούμενο ματς απέναντι στην Παλέρμο, δεν παράτησε ποτέ το παιχνίδι και δικαιώθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα κατακτώντας τη νίκη απέναντι στους Σικελούς με 1-0. Ήρωας ο Μάτζιο, ωστόσο αξίζει να αναφερθεί ότι φέτος στη Νάπολι τα πάντα σχεδόν λειτουργούν στην εντέλεια και γι’ αυτό οι φίλοι της ομάδας ευελπιστούν ότι η ομάδα μπορεί να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πάντως, μέχρι στιγμής είναι 3η και φαίνεται να τα καταφέρνει περίφημα, αφού και τα περισσότερα «θηρία» του Καμπιονάτο είναι ντεφορμέ, ενώ η αλήθεια είναι πως οι διαφορές μεταξύ των περισσοτέρων ομάδων έχουν μικρύνει αισθητά. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο απουσίες που θα έχει είναι ιδιαίτερα σημαντικές, αφού πρόκειται για κομβικούς παίκτες.

Απουσίες : Λαβέτσι (Επιθετικός), Γκράβα (Αμυντικός)

Εκτίμηση : Επίφοβο παιχνίδι για να καταπιαστούμε στοιχηματικά, αλλά είναι πολύ δύσκολο με τις απουσίες που έχει η Νάπολι να φύγει με διπλό απ’ το… καυτό «Μαράσι».

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bet365 - Unibet - Betclick

0

ΤΖΕΝΟΑ - ΝΑΠΟΛΙ  1X  1,36

0

0

328. ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΜΙΛΑΝ

12/12  13:30

Προϊστορία : 2009(1-4)2010(0-0)

Μπολόνια (12η-20β) : Τα πάντα στον διοικητικό τομέα παραμένουν μετέωρα, όμως οι παίκτες της Μπολόνια έχουν βαλθεί να τρελάνουν τους πάντες στην Ιταλία. Μάλιστα ήρθε και το σπουδαίο διπλό στην Τσεζένα με 2-1, αλλά και η νίκη στον εξ αναβολής αγώνα απέναντι στην Κιέβο με γκολ του ΝτιΒάιο στο 93 (2-1) και ξέφυγε επτά βαθμούς από την γραμμή του υποβιβασμού. Ο Ιταλός επιθετικός διανύει περίοδο δεύτερης νεότητας και φιγουράρει πλέον στην κορυφή των σκόρερ του Καμπιονάτο μαζί με τους Καβάνι, Ετό και Ντι Νατάλε με εννέα γκολ. Με αντιπάλους όπως η Μίλαν ο Μαλεζάνι επιλέγει αμυντικά συστήματα και μοναδικό προωθημένο τον Ντι Βάιο και αυτό αναμένεται να πραγματοποιήσει και τώρα.

Απουσίες : Ραμίρες (Επιθετικός)

Μίλαν (1η-33β) : Ολοταχώς για την επιστροφή της στους τίτλους οδεύει η Μίλαν στην Ιταλία και βάσει των όσων έχει δείξει έως τώρα μπορεί να τα καταφέρει. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε πανεύκολα με 3-0 της Μπρέσια καθαρίζοντας το τρίποντο από το πρώτο μέρος. Ήδη στο 30’ το σκορ είχε ήδη διαμορφωθεί και από εκεί και έπειτα ο Ιμπραήμοβιτς και η παρέα του έκαναν πλάκα. Μεσολάβησε το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στον Αγιαξ, το οποίο έχασε με 2-0 μέσα στο Μιλάνο. Ήταν φανερό, όμως, ότι έκανε… αγγαρεία, αφού δεν είχε ιδιαίτερο κίνητρο εκτός από το γόητρο της νίκης. Ιμπραήμοβιτς και Ρομπίνιο έχουν αρχίσει και βρίσκονται με κλειστά μάτια και αυτό αρέσει στον Αλέγκρι, ο οποίος εμπιστεύεται αυτό το δίδυμο, έχοντας αφήσει εκτός του Ροναλντίνο (άλλες φορές τον χρησιμοποιεί πιο πίσω).

Απουσίες : Πάτο (Επιθετικός), Ιντζάγκι (Επιθετικός), Φλαμινί (Μέσος)

Εκτίμηση : Δύσκολα γκελάρει σε τέτοιες έδρες η φετινή Μίλαν. Το κίνητρο του πρωταθλήματος είναι μεγάλο και ο «Ιμπρα» το έχει πάρει προσωπικά.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bet365 - Unibet - Betclick

0

ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΜΙΛΑΝ  2  1,62

0

0

348. ΚΑΛΙΑΡΙ - ΚΑΤΑΝΙΑ

12/12  16:00

Προϊστορία : 2007(0-1)2008(1-1)2009(1-0)2010(2-2)

Κάλιαρι (16η-17β) : Ταξίδεψε στην Φλωρεντία με χίλια όνειρα και φιλοδοξίες και στόχο να σπάσει την πολύ κακή παράδοση απέναντι στην Φιορεντίνα, όμως τελικά δεν τα κατάφερε και γνώρισε την 17η στην σειρά ήττα από την συγκεκριμένη αντίπαλο με 1-0. Πάντως όταν αποφάσισε να βγει από το καβούκι της και να απειλήσει λίγο έλειψε να φτάσει στην ισοφάριση, ωστόσο ξύπνησε αργά και τελικά δεν κατάφερε να αποσπάσει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι σε μία ομάδα που αγωνίστηκε με πάρα πολλές απουσίες. Είναι δεδομένο, πάντως, ότι ο Ντοναντόνι έχει δώσει νέα πνοή στην ομάδα και οι παίκτες έχουν αποκτήσει επιπλέον κίνητρα ανεβάζοντας την απόδοση τους από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Απουσίες : Αστόρι (Αμυντικός)

Κατάνια (14η-18β) : Η Κατάνια απώλεσε ένα αήττητο εντός έδρας σχεδόν ενός χρόνου στο προηγούμενο ματς απέναντι στην Γιουβέντους. Ηττήθηκε στο «Μασίμινο» από την «μεγάλη κυρία» με 3-1, ωστόσο απολύτως δικαιολογημένα, αφού έκανε χοντρές γκάφες στην άμυνα. Στο πρώτο μισάωρο του ματς έδειξε να έχει την κυριαρχία, κόντρα στην ροή του αγώνα δέχτηκε γκολ, ισοφάρισε σε 1-1 και από εκεί και πέρα ξεκίνησαν τα λάθη, τα οποία τελικά πλήρωσε με ήττα. Έχει καλή παράδοση στο Σαν Ελία και θέλει να την διατηρήσει, ωστόσο αυτό θα συμβεί μόνο αν δεν παίξει με άμυνα… μαζινό.

Απουσίες : Σπόλι (Αμυντικός), Μπελούσι (Αμυντικός), Μασκάρα (Μέσος, αμφίβολος).

Εκτίμηση : Στα ίδια επίπεδα βρίσκονται οι δύο ομάδες. Ανοικτή εντελώς η μεταξύ τους αναμέτρηση. Κυνηγάμε τα γκολ.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming !

0

ΚΑΛΙΑΡΙ - ΚΑΤΑΝΙΑ  GOAL/GOAL  1,85

0

0

349. ΛΕΤΣΕ - ΚΙΕΒΟ

12/12  16:00

Προϊστορία : 2005(3-0)2006(0-0)2008(3-0)2009(2-0)

Λέτσε (19η-12β) : Αν συνεχίσει έτσι, το τέλος της χρονιάς θα βρει την Λέτσε στην Serie B. Η ομάδα του Ντε Κάνιο στο προηγούμενο παιχνίδι γνώρισε μία ακόμα ήττα, αυτή τη φορά από την Τζένοα (1-3) και δικαίωσε όλους αυτούς που μιλούν συνεχώς για τα αμυντικά της προβλήματα. Οι Γενοβέζοι Τζένοα δεν δημιούργησαν στον αγώνα πάνω από πέντε φάσεις, ωστόσο πέτυχαν τρία γκολ παίρνοντας τη νίκη. Έτσι, η Λέτσε έμεινε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και το ματς με την Κιέβο μοιάζει να είναι δίχως γυρισμό. Η διοίκηση, πάντως, παρά τις συνεχόμενες ήττες στηρίζει απόλυτα τον Ντε Κάνιο, ο οποίος ζήτησε από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη. Ωστόσο, ο έμπειρος προπονητής θα έχει δυο πολύ σημαντικά προβλήματα, αφού θα λείπουν οι δυο βασικοί του στράικερ.

Απουσίες : Κορβία (Επιθετικός), Σεβαντόν (Επιθετικός), Φεράριο (Αμυντικός)

Κίεβο (10η-20β) : Μετά από τέσσερις συνεχόμενους αγώνες χωρίς ήττα η Κιέβο έχασε στο εξ αναβολής ματς από την Μπολόνια με 2-1 στο 93’ από το γκολ του Ντι Βάιο. Έτσι, πήγε στράφι η καλή εμφάνιση και η ισοπαλία που είχε αποσπάσει την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στην Ρόμα γυρίζοντας το ματς από 0-2 σε 2-2. Στην Μπολόνια, πάντως, μπορούσε να πάρει την ισοπαλία, ωστόσο πλήρωσε μία αδράνεια στην άμυνά της στις καθυστερήσεις, κάτι που δεν συγχώρεσε ο σούπερ στράικερ. Μακριά από το Μπεντεγκόντι είναι πάντα επικίνδυνη, αφού το σύστημα των αντεπιθέσεων το εφαρμόζει άριστα.

Απουσίες : Μαρκολίνι (Μέσος), Τερέο (Επιθετικός), Λουσιάνο (Μέσος)

Εκτίμηση : Με το επιθετικό δίδυμο της Λέτσε τιμωρημένο και την Κιέβο να μην θέλει να χάσει δεύτερο σερί παιχνίδι το under έχει τον πρώτο λόγο.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming !

0

ΛΕΤΣΕ - ΚΙΕΒΟ  UNDER  1,67

0

0

350. ΜΠΡΕΣΙΑ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

12/12  16:00

Προϊστορία : Δεν υπάρχει την τελευταία πενταετία

Μπρέσια (17η-12β) : Ήθελε μία αλλαγή και τελικά η διοίκηση το πήρε απόφαση γρήγορα μετά την ήττα, αλλά και την τραγική εμφάνιση στο Μιλάνο απέναντι στην Μίλαν (3-0), έδιωξε τον Μπέμπε Ιακίνι και στην θέση του προσέλαβε τον Μάριο Μπερέτα. Ο Ιταλός τεχνικός μάλιστα ήταν αυτός που ξεκίνησε την χρονιά στον πάγκο του ΠΑΟΚ, αλλά έφυγε πριν καν παίξουν οι Θεσσαλονικείς επίσημο αγώνα. Ο Μπερέτα, πάντως, έχει παράδοση στο να βγάζει ομάδες από την δύσκολη θέση και να τις οδηγεί στην σωτηρία, ωστόσο στην περίπτωση της Μπρέσια θα πρέπει να κάνει πάρα πολλά, αφού η ομάδα είναι… βαριά άρρωστη. Στην έδρα της δυσκολεύει όλους τους αντιπάλους με το ιδιόμορφο στυλ παιχνιδιού που εφαρμόζει και πολύ δύσκολα φεύγει με άδεια χέρια.

Απουσίες : Μαρτίνες (Αμυντικός), Καράτσιολο (Επιθετικός)

Σαμπντόρια (6η-23β) : Πρόσθεσε ένα εύκολο «τρίποντο» στο σακούλι της επικρατώντας την προηγούμενη αγωνιστική της Μπάρι στο «Μαράσι» με 3-0 μετά από αρκετά καλή εμφάνιση. Βέβαια, χρειάστηκε ένα μικρό… δωράκι από την διαιτησία για να ανοίξει το σκορ και ο Πατσίνι δεν είπε όχι στο πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ της ομάδας του. Στην επανάληψη τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα, αφού η Μπάρι έμεινε με δέκα παίκτες και ο Γκουμπέρτι με δύο υπέροχα γκολ ουσιαστικά καθάρισε το παιχνίδι για λογαριασμό της Σαμπντόρια. Παρά το γεγονός ότι δε έχει πανηγυρίσει πολλές νίκες (πέντε σε 15 ματς) η «Σαμπ» έχει βρει τον τρόπο ακόμα και στην κακή της ημέρα να μην χάνει, ενώ είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (οκτώ).

Απουσίες : Λουκίνι (Αμυντικός), Τζάουρι (Αμυντικός), Σεμιόλι (Μέσος), Κασάνο (Επιθετικός)

Εκτίμηση : Δύσκολα χάνει η Σαμπντόρια στα παιχνίδια της, ωστόσο σε αποδόσεις φαβορί αποφεύγουμε να την παίξουμε να κερδίσει κόντρα στην Μπρέσια, που θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο της. Η ισοπαλία ενδεχομένως να αφήσει ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bet365 - Unibet - Betclick

0

ΜΠΡΕΣΙΑ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ  X  3,20

0

0

351. ΡΟΜΑ - ΜΠΑΡΙ

12/12  16:00

Προϊστορία : 2010(3-1)

Ρόμα (8η-23β) : Χάλασε την καλή εικόνα που είχε δημιουργήσει τον προηγούμενο μήνα με τις δύο γκέλες απέναντι σε Παλέρμο (1-3) και Κιέβο (2-2), αλλά και την ισοπαλία στην Ρουμανία την τελευταία αγωνιστική των ομίλων απέναντι στην Κλουζ (1-1). Είναι γεγονός ότι οι… βεντέτες στην Ρόμα δεν έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους και ο Ρανιέρι δεν κουμαντάρει καλά τα αποδυτήρια. Αυτό φάνηκε στην ισοφάριση της Κλουζ, όπου Μποριέλο και Τότι άρχισαν τα… γαλλικά μεταξύ τους και παραλίγο να έρθουν στα χέρια. Αργότερα ξεκαθάρισαν ότι το επεισόδιο θεωρείται λήξαν, ωστόσο ποιος τους πιστεύει. Πάντως την Μπάρι με τον έναν ή, τον άλλον τρόπο θα την νικήσει, αφού νέο ενδεχόμενο απώλειας βαθμών θα αφήσει τους Ρωμαίους ακόμα πιο πίσω και εφόσον γίνει κάτι τέτοιο η θέση του Ρανιέρι θα είναι ιδιαίτερα επισφαλής. Εκτός μάχης θα βρίσκεται ο πολύτιμος ανασταλτικός μέσος Ντε Ρόσι, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Απουσίες : Ντε Ρόσι (Μέσος), Ρίισε (Αμυντικός), Ζούλιο Σέρτζιο (Τερματοφύλακας, αμφίβολος)

Μπάρι (20η-10β) : Η Μπάρι πρέπει να αλλάξει πολλά, προκειμένου να ανεβάσει την απόδοσή της και να αρχίσει να κάνει βήματα για την παραμονή. Στην Γένοβα πάλεψε όσο άντεξε, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα από την Σαμπντόρια με 3-0. Είναι, πάντως, η χειρότερη ομάδα του Καμπιονάτο τη δεδομένη χρονική στιγμή και σαν να μην έφτανε αυτό έχει και αρκετούς από τους καλύτερους της παίκτες τραυματίες. Εκτός έδρας το σύστημα είναι ένα. Φουλ κατενάτσιο και ότι βγει. Η αιτία της κατάστασης που βρίσκεται η Μπάρι, πάντως, δεν έχει να κάνει με τα εκτός έδρας ματς, αλλά αυτά μέσα στο «Σαν Νίκολα». Αξίζει να σημειωθεί πως σε ακόμα ένα ματς θα έχει πολλές απουσίες.

Απουσίες : Ρόσι (Αμυντικός), Μπαρέτο (Επιθετικός), Καστίγιο (Επιθετικός), Γκετσάλ (Επιθετικός), Κουτούζοφ (Επιθετικός), Παρίζι (Αμυντικός)

Εκτίμηση : Η Ρόμα θα ανοίξει το ματς από την αρχή θέλοντας να ξεσπάσει. Λογικά η τραγική άμυνα της Μπάρι δεν θα αντέξει ούτε στο πρώτο ημίχρονο.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bet365 - Unibet - Betclick

0

ΡΟΜΑ - ΜΠΑΡΙ  1/1  1,80

0

0

377. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΛΑΤΣΙΟ

12/12  21:45

Προϊστορία : 2006(1-1)2008(5-2)2009(2-0)2010(1-1)

Γιουβέντους (3η-27β) : Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα λάθη της Κατάνια και πέρασε με σπουδαίο διπλό από την Σικελία με 3-1. Έτσι, συνεχίζει να βρίσκεται στο κυνήγι της Μίλαν και απέχει έξι βαθμούς από τους «ροσονέρι». Δείχνει, πάντως, αποθέματα για να κυνηγήσει το πρωτάθλημα και πιστεύει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Θέλει ενίσχυση, όμως, αφού έχει τρανταχτά προβλήματα σε  όλες τις γραμμές. Ήδη γίνονται κάποιες κινήσεις για τον δανεισμό ή, την αγορά του Ντι Βάιο που με τη φανέλα της Μπολόνια σκοράρει κατά βούληση. Ο Ντελ Νέρι, πάντως, παραδέχτηκε ότι το τελευταίο πράγμα που σκέφτεται τη δεδομένη στιγμή είναι το πρωτάθλημα, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι το μυαλό όλων των «μπιανκονέρι» είναι στο Σκουντέτο.

Απουσίες : Ντε Τσέλιε (Αμυντικός), Μαρτίνες (Μέσος), Αμάουρι (Επιθετικός), Μπουφόν (Τερματοφύλακας)

Λάτσιο (2η-30β) : Η φετινή Λάτσιο δείχνει συνοχή και συνέπεια, στοιχεία που έλειπαν τα προηγούμενα χρόνια. Οι «λατσιάλι» την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχαν πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στην Ιντερ με 3-1 και απέδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Μπορεί να προηγήθηκαν με τυχερό γκολ του Μπιάβα στο 26’, αλλά το 2-0 του Ζάρατε ήταν πραγματικά γκολάρα. Ο Πάντεφ έδωσε ξανά ελπίδες στους πρωταθλητές στο δεύτερο μέρος με το γκολ που πέτυχε, ωστόσο ο Βραζιλιάνος Ερνάνες που εξελίσσεται σε ηγέτη της ομάδας της Ρώμης έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στις καθυστερήσεις. Στο ντέρμπι με την Γιουβέντους θα τα παίξει όλα για όλα προκειμένου να μείνει στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Το ευχάριστο είναι πως δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Απουσίες : Ράντου (Αμυντικός)

Εκτίμηση : Η έδρα σε αυτό το παιχνίδι αναμένεται να παίξει ρόλο. Η Γιουβέντους βρίσκεται σε καλή κατάσταση και μπορεί να κάμψει την αντίσταση της Λάτσιο έστω και με μισό μηδέν.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bet365 - Unibet - Betclick

0

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΛΑΤΣΙΟ  1  1,91




Bet Sponsor


Το καλύτερο Μπόνους εγγραφής 100% έως 50€
Οι καλύτεροι καλύτεροι όροι Μπόνους! 3 φορές τζίρο σε απόδοση άνω του 1,50




Κορυφαίες εταιρίες με υψηλά Μπόνους

100€ Μπόνους Εγγραφής , στοιχημάτισε με το καλύτερο Live Bet

100€ Μπόνους Εγγραφής , Βραβείο καλύτερης εταιρίας για το 2010

100€ Μπόνους για νέους παίκτες , εδώ παίζουν οι περισσότεροι Έλληνες παίκτες!

100€ Μπόνους εγγραφής! εταιρία αποκλειστικά μόνο για Έλληνες παίκτες!

100€ Μπόνους Εγγραφής , βραβεία καλύτερης εταιρίας 2006 , 2008 και 2009

100€ Μπόνους Εγγραφής , παίξε με άψογο Σουηδικό επαγγελματισμό!

40€ Μπόνους Εγγραφής , το καλύτερο Live Streaming για να δεις δωρεάν αγώνες!

50€ Μπόνους για νέους παίκτες , παίξε στην πιο αναπτυσσόμενη εταιρία

50€ Μπόνους Εγγραφής , κέρδισε +30% έξτρα παίζοντας Σούπερ παρολί




Νέα Μπόνους εγγραφής!

50€ με 100% Μπόνους εγγραφής από την Interwetten

100€ με 50% Μπόνους εγγραφής από την 10Bet

100€ με 50% Μπόνους Εγγραφής! από την Betoto

200€ με 100% Από τα πιο υψηλά Μπόνους! από την Ladbrokes

100€ με 50% Μπόνους εγγραφής από την Betsson

100€ με 50% Μπόνους εγγραφής από την BetBeast




Δείτε δωρεάν αγώνες Live Streaming στο PC σας , μόνο με την εγγραφή σας!

Bwin TV
Πρωτάθλημα Ισπανίας Primiera Division
Πρωτάθλημα Αυστρίας T-Mobile Bundesliga
Πρωτάθλημα Γερμανίας Bundesliga
300 αγώνες ποδοσφαίρου κάθε μήνα στο PC σας!
Κάνε μια απλή εγγραφή και δες αγώνες Δωρεάν!


Bet365 TV
Πρωτάθλημα Ιταλίας Serie A
Πρωτάθλημα Αγγλίας Championship
Πρωτάθλημα Πορτογαλίας Super League
200 αγώνες ποδοσφαίρου κάθε μήνα στο PC σας!
Κάνε μια απλή εγγραφή και δες αγώνες Δωρεάν!


Sportingbet TV
Πρωτάθλημα Ιταλίας Serie A
Πρωτάθλημα Βελγίου
Πρωτάθλημα Αργεντινής Apertura
170 αγώνες ποδοσφαίρου κάθε μήνα στο PC σας!
Κάνε μια απλή εγγραφή και δες αγώνες Δωρεάν!


Unibet TV
Πρωτάθλημα Βραζιλίας Βrasileiro
Πρωτάθλημα Αργεντινής Apertura
Πρωτάθλημα Πορτογαλίας Super League
230 αγώνες ποδοσφαίρου κάθε μήνα στο PC σας!
Κάνε μια απλή εγγραφή και δες αγώνες Δωρεάν!


Betclic TV
Πρωτάθλημα Γαλλίας Legue 1
Πρωτάθλημα Γερμανίας Bundesliga
Πρωτάθλημα Ισπανίας Primiera Division
250 αγώνες ποδοσφαίρου κάθε μήνα στο PC σας!
Κάνε μια απλή εγγραφή και δες αγώνες Δωρεάν!







myPocoToolbar το απαραίτητο εργαλείο σου στο Στοίχημα!

Live Scores - Βαθμολογίες - Στατιστικά - Προγνωστικά - Αθλητικά Sites - Radio - TV


  • Array
  • Array
  • Array
  • Array
  • Array
  • Array


Καταχωρημένο σε: Δημοφιλή Θέματα • Ιταλία

Λέξεις-κλειδιά:

Γιώργος Βεντουράς Ειδικότητα συντάκτη: Πρωταθλήματα: Ισπανίας - Ch League

Σχόλια (0)

Trackback URL

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα