Primera Division Ισπανίας

305. ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

27/11  19:00

Προϊστορία : 2006(0-1)2007(1-0)2008(4-1)2010(3-3)

Σαραγόσα (20η-8β) : Θετικό ήταν το ντεμπούτο του Χαβιέ Αγκίρε στον πάγκο της Σαραγόσα, αφού έμεινε στο εκτός έδρας 1-1 με την Χετάφε, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του έπαιξε για μεγάλο χρονικό διάστημα με παίκτη λιγότερο. Ο έμπειρος προπονητής είδε τους ποδοσφαιριστές του να παίζουν με πολύ τσαμπουκά και τόνισε πως θέλει να δείξουν ανάλογο πρόσωπο και στην συνέχεια, προκειμένου να βγουν από την ζώνη του υποβιβασμού. Μέχρι στιγμής η Σαραγόσα δεν έχει εκμεταλλευτεί σχεδόν καθόλου το «Λα Ρομαρέδα», που τα προηγούμενα χρόνια ήταν το… όπλο της, ωστόσο, αυτό ισχύει προ εποχής του Μεξικανού προπονητή που θα παρατάξει για πρώτη φορά την ομάδα του μπροστά στους οπαδούς της. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως στον συγκεκριμένο αγώνα θα λείπουν δυο σημαντικοί αμυντικοί από τους γηπεδούχους.

Απουσίες : Πόνζιο (αμυντικός), Ομπράντοβιτς (αμυντικός), Ερέρα (μέσος)

Βιγιαρεάλ (3η-24β) : Απώλεσε πολλές ευκαιρίες κόντρα στην Βαλένθια, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να πάρει τον βαθμό (1-1), αν και στο τελευταίο 10λεπτο αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω. Ο Χουάν Κάρλος Γκαρίδο έμεινε ευχαριστημένος μόνο από την εμφάνιση στο δεύτερο μέρος, ωστόσο, δεν παρέλειψε να τρίξει τα δόντια στους ποδοσφαιριστές του για την απόδοση που είχαν στο πρώτο 45λεπτο. Η εν γένει παρουσία του «κίτρινου υποβρυχίου» είναι αρκετά καλή μέχρι στιγμής αν και  μακριά από το «Μαδριγάλ» μετράει μόλις δυο νίκες σε έξι αναμετρήσεις. Η Βιγιαρεάλ την ερχόμενη εβδομάδα δίνει και ένα καθοριστικό ματς για το Γιουρόπα Λιγκ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά ο Γκαρίδο δεν προτίθεται σε αλλαγές φρεσκαρίσματος, αφού θεωρεί την διεκδίκηση της τρίτης θέσης πολύ σημαντική.

Απουσίες : Ουσιαστικά χωρίς κανένα πρόβλημα

Εκτίμηση : Ανώτερη ποιοτικά η Βιγιαρεάλ, αλλά το πρώτο δείγμα της Σαραγόσα με τον Αγκίρε στον πάγκο της, ήταν άκρως ενθαρρυντικό. Θεωρώ πως και οι δυο ομάδες θα βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και έτσι θα προτιμήσω το γκολ- γκολ, ενώ δεύτερο σημείο έρχεται το διπλό.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Unibet - Betclick

0

ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ  GOAL/GOAL  1,60

0

0

333. ΣΕΒΙΛΛΗ - ΧΕΤΑΦΕ

27/11  21:00

Προϊστορία : 2006(3-0)2007(1-0)2008(4-1)2009(0-1)2010(1-2)

Σεβίλλη (7η-20β) : Δεν μπορεί να σταθεροποιήσει την απόδοση της η Σεβίλλη με αποτέλεσμα να δέχεται ήττες… εκτός προγράμματος, όπως ήταν αυτή με την Μαγιόρκα (2-1 εντός). Μεσοβδόμαδα ο Γκρεγκόριο Μανθάνο τα… έχωσε στους ποδοσφαιριστές του, καλώντας τους να αναλάβουν τις ευθύνες τους. «Τι φοβάστε;; Είστε ποδοσφαιριστές με μεγάλη ποιότητα, γιατί δεν το δείχνετε και στο γήπεδο; Τέρμα τα αστεία, πρέπει να σοβαρευτείτε!», ήταν μερικές από τις ατάκες του έμπειρου τεχνικού. Πάντως εκτός από την βαθμολογική απώλεια στο ματς με τους νησιώτες, ακόμα ένας σημαντικός «πονοκέφαλος» προστέθηκε στο ιατρικό δελτίο του Μανθάνο. Συγκεκριμένα, τραυματίστηκε ο σούπερ στράικερ Λουίς Φαμπίανο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Τα… ψέματα τελείωσαν και οι Ανδαλουσιάνοι χρειάζονται οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς κόντρα σε έναν αντίπαλο με υποδεέστερο ρόστερ, που επίσης δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Απουσίες : Ναβας (μέσος), Λουίς Φαμπιάνο (επιθετικός) Καπέλ (μέσος- εξαιρετικά αμφίβολος)

Χετάφε (12η-14β) : Δεν μπορεί να συνέλθει με τίποτα η Χετάφε που απ’ ότι φαίνεται δεν μπορεί να χωρέσει τα τρία… καρπούζια σε μια μασχάλη. Το Γιουρόπα Λιγκ της έχει κάνει ζημιά και αυτό αντικατοπτρίζεται στην βαθμολογική της θέση στην Πριμέρα, όπου μετά βίας βρίσκεται πάνω απ’ την ζώνη του υποβιβασμού. Στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής τα βρήκε σκούρα από την ουραγό Σαραγόσα και παρά το γεγονός ότι έπαιξε για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα με παίκτη παραπάνω το μόνο που κατάφερε ήταν να πάρει τον βαθμό. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα έκανε και πάλι τι φήμες για την απομάκρυνση του Μίτσελ να… οργιάζουν, ωστόσο, ο πρόεδρος Άνχελ Τόρες συνεχίζει να τον στηρίζει. Η νίκη κρίνεται επιτακτική για τους «αθουλίτος», σε μια έδρα που τα δυο τελευταία χρόνια μετράνε ισάριθμες επιτυχίες.

Απουσίες : Αριθμέντι (επιθετικός)

Εκτίμηση : Προβληματίζουν οι δυο ομάδες με την παρουσία τους, αλλά δεύτερο σερί παιχνίδι μέσα στο «Σάντσεθ Πιθκουάν» δύσκολα να ξεφύγει από την Σεβίλλη. Σημαντική μεν η απουσία του Λουίς Φαμπιάνο, αλλά Κανουτέ και Νεγκρέδο (θα τον επιλέξω και για σκόρερ) είναι εφάμιλλοι της αξίας του Βραζιλιάνου φορ.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Unibet - Betclick

0

ΣΕΒΙΛΛΗ - ΧΕΤΑΦΕ  1  1,68

NΕΓΚΡΕΔΟ (σκόρερ)  2,00

0

0

338. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ

27/11  23:00

Προϊστορία : 2006(1-1)2007(1-2)2008(1-2)2009(3-2)2010(4-0)

Ατλέτικο Μαδρίτης (6η-20β) : Με τους Φορλάν και Αγκουέρο να αναλαμβάνουν δράση στο δεύτερο μέρος η Ατλέτικο Μαδρίτης έσπασε την δυσμενή παράδοση επί της Σοσιεδάδ (κέρδισε με 4-2), αποδίδοντας κατά διαστήματα εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, κυρίως στο τελευταίο 20λεπτο (όπου και σημείωσε όλα τα γκολ της). Δείχνει να παίρνει τα πάνω της η ομάδα του Κίκε Σάντσεθ Φλόρες και πλέον βρίσκεται για πρώτη φορά σε απόσταση βολής από τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ακολουθεί το παιχνίδι για το Γιουρόπα Λιγκ με τον Άρη και οι «ροχιμπλάνκος» θέλουν να καθαρίσουν από νωρίς το ματς με την Εσπανιόλ, προκειμένου να επικεντρωθούν στους «κιτρινόμαυρους», αφού επιθυμούν το «ριπίτ» στον συγκεκριμένο θεσμό (είχαν κατακτήσει πέρυσι το τρόπαιο). Το ευχάριστο για τον προπονητή των Μαδριλένων είναι πως δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και έτσι θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Απουσίες : Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα

Εσπανιόλ (4η-22β) : Στο «Κορνεγιά – Ελ Πρατ» η Εσπανιόλ δεν αστειεύεται και αυτό το κατάλαβε και η Χέρκουλες, αν και το 3-0 που κέρδισαν οι Καταλανοί είναι πλασματικό. Ναι μεν είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως προηγήθηκαν στο διάστημα που οι αντίπαλοι τους ήταν καλύτεροι, ενώ σφράγισαν τη νίκη με δυο πέναλτι λίγο πριν το φινάλε. Όπως και να χει το συγκρότημα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο εξακολουθεί να εκπλήσσει ευχάριστα με την συνολική του παρουσία, αν και μακριά από την έδρα του αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Μεγάλος βραχνάς για τους «περίκος» η ισχνή επιθετική συγκομιδή, αφού μαζί με την Οσασούνα μακριά από τα γήπεδα τους έχουν σημειώσει μόλις ένα γκολ. «Οι επιδόσεις μας μέχρι στιγμής δεν είναι καλές όταν αγωνιζόμαστε μακριά από την έδρα μας, αλλά έχουμε την ευκαιρία να το αλλάξουμε αυτό κόντρα στην Ατλέτικο, τόνισε ο Αργεντινός προπονητής.

Απουσίες : Ντούσερ (αμυντικός χαφ), Ρουίθ (αμυντικός-αμφίβολος), Κορομίνας (μεσοαμυντικός- αμφίβολος)

Εκτίμηση : Σε διαρκή άνοδο βρίσκεται η Ατλέτικο το τελευταίο διάστημα και είναι το φαβορί για τη νίκη, αφού η Εσπανιόλ μακριά από το γήπεδο της εμφανίζεται πολύ αποδυναμωμένη.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Unibet - Betclick

0

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ  1  1,70

0

0

383. ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΜΑΛΑΓΑ

28/11  18:00

Προϊστορία : (2006(1-4)2009(2-2)2010(1-1)

Μαγιόρκα (8η-18β) : Εφαρμόζοντας πολύ έξυπνη τακτική η Μαγιόρκα κατάφερε να… αποδράσει με τους τρεις βαθμούς από το «Σάντσεθ Πιθκουάν» κερδίζοντας την Σεβίλλη με 2-1, πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ της στο φινάλε και ενώ δυο λεπτά νωρίτερα είχε ισοφαριστεί. Οι νησιώτες μπορεί να μην έχουν ιδιαίτερα ποιοτικό ρόστερ, αλλά χάρη στην εντατική δουλειά του Μίκαελ Λάουντρουπ διατηρούνται σε τροχιά ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Στο «Όνο Εστάντι» δέχονται γκολ με το… σταγονόμετρο (μόλις 2 σε έξι ματς), ωστόσο, σε χαμηλά επίπεδα κινείται η γραμμή κρούσης τους, αφού έχουν πετύχει μόλις έξι τέρματα (η χειρότερη εντός έδρας επιθετική συγκομιδή στην κατηγορία).

Απουσίες : Μακροχρόνια τα όποια προβλήματα υπάρχουν

Μάλαγα (18η-10β) : Δεν μπήκε καθόλου στο «Ριαθόρ» και έχασε με κάτω τα χέρια από την Λα Κορούνια με 3-0, δεχόμενη δυο γκολ στο πρώτο μέρος. Χωρίς πάθος παρουσιάστηκαν οι παίκτες της Μάλαγα, με αποτέλεσμα να δεχθούν τα παράπονα του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνι για την αγωνιστική τους εικόνα. «Το παιχνίδι με την Ντεπορτίβο ανήκει στο παρελθόν και θα πρέπει να κοιτάξουμε αυτό με την Μαγιόρκα, το οποίο και θα πρέπει να κερδίσουμε για να βγούμε από την επικίνδυνη ζώνη», υπογράμμισε ο πρώην στράικερ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, Εντίνιο. Οι Ανδαλουσιάνοι μακριά από την έδρα τους έχουν τραγικές επιδόσεις, δεδομένου ότι σε έξι αγώνες μετράνε πέντε ήττες, με την άμυνα να είναι η προβληματική γραμμή τους, αφού μαζί με της Αλμερίας είναι η χειρότερη της κατηγορίας.

Απουσίες : Σίλβα (μέσος), Μτλίνγκα (αμυντικός), Απόνιο (μέσος)

Εκτίμηση : Φαβορί οι γηπεδούχοι βάση αυτών που έχουν δείξει μέχρι τώρα οι δυο ομάδες, όμως θα προτιμήσω το under, αφού ή Μαγιόρκα δύσκολα σκοράρει και ακόμα δυσκολότερα δέχεται γκολ.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Unibet - Betclick

0

ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΜΑΛΑΓΑ  UNDER  1,93

0

0

384. ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ

28/11  18:00

Προϊστορία : 2006(0-3)2007(0-0)2008(1-3)2009(0-0)2010(0-1)

Σανταντέρ (16η-11β) : Συνέχισε την πτωτική της πορεία η Σανταντέρ χάνοντας και από την Λεβάντε με 3-1 (εκτός έδρας), φτάνοντας με αυτόν τον τρόπο τις τέσσερις σερί ήττες. Η Ράσινγκ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 24’ έμεινε με 10 παίκτες στο 27’ και στο ίδιο λεπτό δέχτηκε και δεύτερο τέρμα, με αποτέλεσμα κάπου εκεί να παρατήσει το ματς. Ο Μιγκέλ Ανχελ Πορτουγάλ βρίσκεται σε… αναμμένα κάρβουνα, αφού σε περίπτωση που δεν κερδίσει η ομάδα του την Λα Κορούνια τότε πιθανότατα θα… κουνήσει μαντήλι. Οι «βερδιμπλάνκος» αν και έχουν καλό ρόστερ δεν παρουσιάζουν ανάλογο θέαμα ούτε μέσα στην έδρα τους, κάτι το οποίο απασχολεί και τον πρόεδρο, που μεσοβδόμαδα έκανε δριμεία κριτική στους παίκτες του, τους οποίους θεωρεί βασικούς υπαίτιους για την κακή πορεία της ομάδας του.

Απουσίες : Ντομίνγκο (αμυντικός), Μπολάδο (επιθετικός)

Λα Κορούνια (13η-14β) : Ιδιαίτερα αποτελεσματική ήταν η «Ντέπορ» στο ματς με την Μάλαγα, καθώς στις δυο πρώτες επιθέσεις της σημείωσε ισάριθμα γκολ και τελικά πήρε τη νίκη με 3-0. Μακριά από την έδρα της δυσκολεύεται πάρα πολύ για να σημειώσει κάποιο τέρμα και αυτό έχει αποδειχθεί αχίλλειος πτέρνα για την μέτρια βαθμολογική της συγκομιδή. Τα προβλήματα στην γραμμή κρούσης μπορούν να αποτελέσουν δικαιολογία για τον Μιγκέλ Ανχελ Λοτίνα, ωστόσο, με αυτά έχει μάθει να ζει η Λα Κορούνια. Ρίκι και Λασάντ παραμένουν εξαιρετικά αμφίβολοι και λογικά οι Γαλιθιανοί θα παραταχθούν με σύστημα με έναν προωθημένο.

Απουσίες : Εξαιρετικά αμφίβολοι οι επιθετικοί Ρίκι και Λασάντ

Εκτίμηση : «Καίγεται» η Σανταντέρ για τους βαθμούς, αλλά η αγωνιστική της παρουσία μου απαγορεύει να ποντάρω πάνω της. Από την στιγμή που αμφότερες έχουν δυσλειτουργία στο επιθετικό κομμάτι θα προτιμήσω το under.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Unibet

0

ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ  UNDER  1,65

0

0

385. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΣΟΣΙΕΔΑΔ

28/11  18:00

Προϊστορία : 2008(1-0)

Σπόρτινγκ Χιχόν (17η-10β) : Στις λεπτομέρειες έχασε με 1-0 από την Οσασούνα η Χιχόν και παρέμεινε χωρίς νίκη μακριά από την έδρα της. Ο Μανόλο Πρεθιάδο έμεινε ευχαριστημένος από την ομάδα του, ωστόσο, τόνισε στους παίκτες του πως θα πρέπει να είναι πιο ουσιαστικοί. Στο «Ελ Μολινόν» οι Αστουριανοί μεταμορφώνονται προς το καλύτερο, αλλά για δεύτερο σερί αγώνα αναμένεται να έχουν σημαντικά προβλήματα στην επίθεση. Σίγουρα θα απουσιάσει ο πρώτος σκόρερ Ντιέγκο Κάστρο, ενώ Μπίλιτς και Σανγκόι προπονήθηκαν το τελευταίο διήμερο, αλλά η παρουσία τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή. «Το ματς με την Σοσιέδαδ είναι ιδιαίτερα κομβικό για μας και πρέπει να τα δώσουμε όλα για τη νίκη», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.

Απουσίες : Κάστρο (επιθετικός), αμφίβολοι οι επιθετικοί Μπίλιτς και Σανγκόι

Σοσιεδάδ (9η-16β) : Δεν κατάλαβε από πού της ήρθε η «σφαλιάρα» από την Ατλέτικο Μαδρίτης και γνώρισε την συντριβή στο «Ανοέτα» με 4-2. Οι Βάσκοι ξεκίνησαν φουριόζοι στο πρώτο μέρος και το 1-0 που τελείωσε το 45λεπτο είναι πολύ μικρό για να αποτυπώσει την διαφορά των δυο ομάδων. Στην επανάληψη ωστόσο, η Σοσιεδάδ «αποκοιμήθηκε», με αποτέλεσμα στο τελευταίο 20λεπτο να δεχθεί τέσσερα τέρματα. Ο Μαρτίν Λασάρτε μέχρι στιγμής βλέπει την ομάδα του μακριά από την έδρα της να μην τα πηγαίνει τόσο καλά, αφού έχει τέσσερις ήττες σε έξι ματς. Παρ’ όλα αυτά δηλώνει αισιόδοξος για την αναμέτρηση με την Χιχόν, καθώς υποστήριξε: «Δουλέψαμε πολύ αυτή την εβδομάδα και πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τους βαθμούς που χάσαμε την προηγούμενη εβδομάδα».

Απουσίες : Χωρίς σημαντικά προβλήματα

Εκτίμηση : Επίφοβη η πρόβλεψη για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού αμφότερες δεν παρουσιάζονται σταθερές. Αν τελικά δεν παίξουν οι δυο αμφίβολοι επιθετικοί της Χιχόν πιστεύω πως η πλάστιγγα θα γείρει υπέρ των φιλοξενούμενων.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Unibet - Betclick

0

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΣΟΣΙΕΔΑΔ  X2  1,68

0

0

386. ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ - ΛΕΒΑΝΤΕ

28/11  18:00

Προϊστορία : 2006(3-0)2009(4-2)2010(2-1)

Χέρκουλες (14η-12β) : Πολύ «βαρύ» το 3-0 από την Εσπανιόλ, καθώς ήρθε με δυο πέναλτι στο τελευταίο δεκάλεπτο και αφού είχε μείνει με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του βασικού γκολκίπερ που θα απουσιάσει από το παιχνίδι με την Λεβάντε. Οι νεοφώτιστοι παίζουν αρκετά καλό ποδόσφαιρο και η βαθμολογική τους θέση τους αδικεί κατάφωρα, ωστόσο ο Εστεμπάν Βίγκο δεν προβληματίζεται ιδιαίτερα, καθώς υποστηρίζει πως σύντομα θα έρθουν και οι νίκες. Οι παίκτες του έδωσαν όρκο για τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Λεβάντε, ματς το οποίο λογίζεται ως… εξάποντο στο στρατόπεδο των «μπλανκιαθούλες». Το θετικό για τον Ισπανό προπονητή είναι ότι επανέρχεται ο Ντρέντε, ο οποίος είχε λείψει στην αναμέτρηση με τους Καταλανούς λόγω στομαχικών διαταραχών.

Απουσίες : Καλαταγιούντ (τερματοφύλακας), Παθ (αμυντικός)

Λεβάντε (15η-11β) : Σπουδαία βαθμολογική ανάσα ήταν η νίκη με 3-1 επί της Σανταντέρ. Οι νεοφώτιστοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και άνοιξαν το σκορ στο 24’, ενώ τρία λεπτά αργότερα απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα και προβάδισμα δυο τερμάτων και κάπου εκεί το ματς τελείωσε. Ανεβαίνει πάντως από παιχνίδι σε παιχνίδι η Λεβάντε, κάτι που επισήμανε και ο Λουίς Γκαρθία Πλάτα. Μακριά από την έδρα τους, ωστόσο, οι «γκρανότας»… χωλαίνουν, ενώ κόντρα στην Χέρκουλες έχουν και αρνητική παράδοση. Να χτυπήσουν στην κόντρα με αντεπιθέσεις θα προσπαθήσουν οι Λεβαντίνοι που θα παραταχθούν με ενισχυμένη άμυνα και κέντρο.

Απουσίες : Μουνιόθ (μέσος), Βάλντο (μέσος)

Εκτίμηση : Πιο δεμένη ομάδα οι γηπεδούχοι και με περισσότερες λύσεις. Έδωσαν όρκο νίκης για το ματς με την Λεβάντε και πιστεύω πως θα τα καταφέρουν, αφού οι «γκρανότας» θα ταμπουρωθούν στην άμυνα τους και κάποια στιγμή θα υποπέσουν στο λάθος.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Unibet - Betclick

0

ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ - ΛΕΒΑΝΤΕ  1  1,90

0

0

397. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ

28/11  20:00

Προϊστορία : 2006(1-0)2007(0-3)2008(0-0)2009(2-0)2010(2-0)

Ατλέτικο Μπιλμπάο (10η-16β) : Φιλοξενήθηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης και δέχθηκε σαν… φιλοδώρημα πέντε γκολ από την ομάδα του Μουρίνιο. Βέβαια, το τελικό 5-1 υπέρ των Μαδριλένων δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, αφού οι Βάσκοι πάλεψαν το ματς και είχαν ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα, ενώ έχουν και παράπονα από την διαιτησία για το πέναλτι με το οποίο προήλθε το 3-1  (αν και το δικό τους γκολ ήταν οφσάιντ). Η Ατλέτικο επιστρέφει στο «Σαν Μαμές», όπου μεταμορφώνεται προς το καλύτερο, παίζοντας ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Ο Χοακίν Καπαρός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει δυο σημαντικές επιστροφές στην άμυνα και έτσι ουσιαστικά καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς προβλήματα.

Απουσίες : Μοναδικός αμφίβολος ο επιθετικός Γιορέντε

Οσασούνα (11η-15β) : Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και αφού «καρδιοχτύπησε» πολλές φορές, η Οσασούνα επιβλήθηκε με 1-0 της Σπόρτινγκ Χιχόν. Εύκολα ή δύσκολα οι «ροχίγιος» τα καταφέρνουν στην Παμπλόνα, όμως όταν απομακρύνονται απ’ αυτήν χάνουν πριν… καν μπουν στο γήπεδο. Με μόλις ένα γκολ συγκομιδή σε έξι αγώνες και πέντε ήττες ο Χοσέ Αντόνιο Καμάτσο προβληματίζεται από την εικόνα της ομάδας του και προσανατολίζεται σε σύστημα με πέντε μέσους, προκειμένου να ελέγξει την κυκλοφορία στην αναμέτρηση με την Μπιλμπάο. Το υλικό της Οσασούνα δεν είναι για σπουδαία πράγματα και η μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή είναι άκρως ικανοποιητική για τους διοικούντες της ομάδας, που είχαν θέσει σαν πρώτο στόχο την άνετη παραμονή.

Απουσίες : Λόλο (αμυντικός), Αράντα (επιθετικός Παντιάνι (επιθετικός- αμφίβολος)

Εκτίμηση : Η Μπιλμπάο στην έδρα της είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, κόντρα στην Οσασούνα που μακριά απ’ την Παμπλόνα χάνει τα… αυγά και τα πασχάλια.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Unibet - Betclick

0

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ  1  1,75

0

0

414. ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΑΛΜΕΡΙΑ

28/11  22:00

Προϊστορία : 2008(0-1)2009(3-2)2010(2-0)

Βαλένθια (5η-21β) : Σε εκρηκτική κατάσταση βρίσκεται η Βαλένθια το τελευταίο διάστημα και το μεσοβδόμαδο 6-1 επί της Μπούρσασπορ για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ το καταδεικνύει. Βέβαια, οι Τούρκοι ήταν αυτοί που έχασαν δυο ανεπανάληπτες ευκαιρίες στην έναρξη της αναμέτρησης, αλλά η συνέχεια ήταν παράσταση για ένα ρόλο. Οι «νυχτερίδες» έγιναν η πρώτη ομάδα που έκοψε βαθμούς στο «Ελ Μαδριγάλ» από την Βιγιαρεάλ, παίζοντας με αμυντικούς προσανατολισμούς και πετυχαίνοντας πρώτοι γκολ (ισοφαρίστηκαν στην επανάληψη), ενώ για 10 λεπτά έπαιξαν και με παίκτη λιγότερο. Στο «Μεστάγια» έχουν σκορπίσει αρκετούς βαθμούς με ομάδες μικρότερης δυναμικότητας, κάτι για το οποίο έχει «γκρινιάξει» επανειλημμένα ο Ουνάι Έμερι, τονίζοντας τους να είναι πιο συγκεντρωμένοι καθώς απ’ τα συγκεκριμένα παιχνίδια θα κριθεί η τελική τους θέση.

Απουσίες : Θέσαρ (τερματοφύλακας), Στανκεβίτσιους (μέσος), Μιγκέλ (αμυντικός), Ματιέ (αμυντικός)

Αλμερία (19η-9β) : Άμεσες εξελίξεις έφερε η εξοντωτική εντός έδρας ήττα της Αλμερία από την Μπαρτσελόνα με 8-0, αφού ο Χουάν Μανουέλ Λίγιο μάζεψε άμεσα τα πράγματα του και… τελείωσε με συνοπτικές διαδικασίες από την τεχνική ηγεσία. Από το κακό στο χειρότερο πήγαινε η ομάδα του και το… κερασάκι στην τούρτα έμελλε να τον βάλουν οι πρωταθλητές Ισπανίας. Αποκαρδιωτική η εμφάνιση των «βασιλιάδων» που θα μπορούσαν να είχαν χάσει και με διψήφιο σκορ, αν οι «μπλαουγκράνα» δεν έβαζαν… χειρόφρενο στο τελευταίο 20λεπτο. Αντικαταστάτης του Λίγιο είναι ο Χοσέ Λουίς Όλτρα αν και πρώτη επιλογή των διοικούντων ήταν ο Νέστορ Γκροσίτο, με τον οποίο ωστόσο υπήρξε διαφορά ως προς τη χρονική διάρκεια της συνεργασίας. Τώρα τι θα μπορέσει να διορθώσει ο νέος προπονητής σε αυτό το… συνονθύλευμα μέσα σε τρεις μέρες είναι άξιο απορίας….

Απουσίες : Χωρίς νέα προβλήματα

Εκτίμηση : Πάντα η αλλαγή προπονητή επιδρά θετικά σε μια ομάδα, όμως να ποντάρω τα λεφτά μου στην Αλμερία μέσα στο «Μεστάγια» κόντρα σε μια σούπερ φορμαρισμένη Βαλένθια θα ήταν τρέλα. Απ’ την άλλη πλευρά η απόδοση του άσου δεν με καλύπτει και έτσι θα πάω στο over, μιας και οι «νυχτερίδες» έδειξαν και μεσοβδόμαδα πως έχουν πολύ ταλέντο στην γραμμή κρούσης.

Δείτε δωρεάν τον αγώνα με την εγγραφή σας μέσω live streaming ! Bwin - Betoto - Unibet - Betclick

0

ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΑΛΜΕΡΙΑ  OVER  1,80




Bet Sponsor


Το καλύτερο Μπόνους εγγραφής 100% έως 50€
Οι καλύτεροι καλύτεροι όροι Μπόνους! 3 φορές τζίρο σε απόδοση άνω του 1,50




Κορυφαίες εταιρίες με υψηλά Μπόνους

100€ Μπόνους Εγγραφής , στοιχημάτισε με το καλύτερο Live Bet

100€ Μπόνους Εγγραφής , Βραβείο καλύτερης εταιρίας για το 2010

100€ Μπόνους για νέους παίκτες , εδώ παίζουν οι περισσότεροι Έλληνες παίκτες!

100€ Μπόνους εγγραφής! εταιρία αποκλειστικά μόνο για Έλληνες παίκτες!

100€ Μπόνους Εγγραφής , βραβεία καλύτερης εταιρίας 2006 , 2008 και 2009

100€ Μπόνους Εγγραφής , παίξε με άψογο Σουηδικό επαγγελματισμό!

40€ Μπόνους Εγγραφής , το καλύτερο Live Streaming για να δεις δωρεάν αγώνες!

50€ Μπόνους για νέους παίκτες , παίξε στην πιο αναπτυσσόμενη εταιρία

50€ Μπόνους Εγγραφής , κέρδισε +30% έξτρα παίζοντας Σούπερ παρολί




Νέα Μπόνους εγγραφής!

50€ με 100% Μπόνους εγγραφής από την Interwetten

100€ με 50% Μπόνους εγγραφής από την 10Bet

100€ με 50% Μπόνους Εγγραφής! από την Betoto

200€ με 100% Από τα πιο υψηλά Μπόνους! από την Ladbrokes

100€ με 50% Μπόνους εγγραφής από την Betsson

100€ με 50% Μπόνους εγγραφής από την BetBeast




Δείτε δωρεάν αγώνες Live Streaming στο PC σας , μόνο με την εγγραφή σας!

Bwin TV
Πρωτάθλημα Ισπανίας Primiera Division
Πρωτάθλημα Αυστρίας T-Mobile Bundesliga
Πρωτάθλημα Γερμανίας Bundesliga
300 αγώνες ποδοσφαίρου κάθε μήνα στο PC σας!
Κάνε μια απλή εγγραφή και δες αγώνες Δωρεάν!


Bet365 TV
Πρωτάθλημα Ιταλίας Serie A
Πρωτάθλημα Αγγλίας Championship
Πρωτάθλημα Πορτογαλίας Super League
200 αγώνες ποδοσφαίρου κάθε μήνα στο PC σας!
Κάνε μια απλή εγγραφή και δες αγώνες Δωρεάν!


Sportingbet TV
Πρωτάθλημα Ιταλίας Serie A
Πρωτάθλημα Βελγίου
Πρωτάθλημα Αργεντινής Apertura
170 αγώνες ποδοσφαίρου κάθε μήνα στο PC σας!
Κάνε μια απλή εγγραφή και δες αγώνες Δωρεάν!


Unibet TV
Πρωτάθλημα Βραζιλίας Βrasileiro
Πρωτάθλημα Αργεντινής Apertura
Πρωτάθλημα Πορτογαλίας Super League
230 αγώνες ποδοσφαίρου κάθε μήνα στο PC σας!
Κάνε μια απλή εγγραφή και δες αγώνες Δωρεάν!


Betclic TV
Πρωτάθλημα Γαλλίας Legue 1
Πρωτάθλημα Γερμανίας Bundesliga
Πρωτάθλημα Ισπανίας Primiera Division
250 αγώνες ποδοσφαίρου κάθε μήνα στο PC σας!
Κάνε μια απλή εγγραφή και δες αγώνες Δωρεάν!







myPocoToolbar το απαραίτητο εργαλείο σου στο Στοίχημα!

Live Scores - Βαθμολογίες - Στατιστικά - Προγνωστικά - Αθλητικά Sites - Radio - TV


  • Array
  • Array
  • Array
  • Array
  • Array
  • Array


Καταχωρημένο σε: Δημοφιλή Θέματα • Ισπανία

Λέξεις-κλειδιά:

Γιώργος Βεντουράς Ειδικότητα συντάκτη: Πρωταθλήματα: Ισπανίας - Ch League

Σχόλια (0)

Trackback URL

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα